forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 27/03/2012 : 14:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Илић спреман за Рад, Лазевски прескаче Врачар
26 мар, 2012

Саша Илић се после утакмице паузе враћа међу стартере Партизана. Капитен је услед четири везана жута картона пропустио гостовање Хајдуку, али ће играти против Рада.

Медицински тим Партизана на челу са др Илијом Росићем, оспособио је другог Звонимира Вукића, да заигра у финишу меча у Кули, иако је искусни везиста болестан, али би требало да оздрави до суботе.

Прескочио је Александар Лазевски гостовање Кули, а мали су изгледи да заигра и против Рада, у наредном колу, на Врачару.

Леви бек Партизана је на куп сусрету са Црвеном звездом истегао примицач и следи му мало дужи опоравак, па Аврам Грант неће у суботу моћи да рачуна на њега. Лечење другог левог бека, Владимира Волкова, ближи се крају и он ће у среду бити подвргнут тестовима, како би се утврдило може ли да игра већ против „грађевинара”.

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 27/03/2012 14:27:44
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 27/03/2012 : 14:43:35  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
KLS: Hemofarm - Partizan mt:s, sreda 18h

U sklopu 2. kola Agroživ Superlige Srbije Partizan mt:s gostuje ekipi Hemofarma. Utakmica je zakazana za sredu 28. mart sa početkom 18 časova. Direktan prenos ove utakmice biće i na zvaničnom sajtu KK Partizan mt:s u sklopu platforme KK Partizan mt:s Live, http://www.kkpartizan.rs/online.

To će biti ukupno 75. susret u istoriji crno-belih i tima iz Vršca. Partizan ima 61 pobedu, dok su košarkaši Hemofarma ukupno 13 puta bili uspešniji.

Na poslednjem meču crno-belih i Vrščana tim iz Humske je odneo ubedljivu pobedu, rezultatom 87:66.

Hemofarm je u prvom kolu Superlige Srbije izgubio utakmicu od Crvene zvezde Beograd Diva rezultatom 60:73, dok su crno-beli bili uspešniji od Mega Vizure, pobedivši rezultatom 87:71. "Posle našeg poslednjeg susreta Hemofarm je pretrpeo izvesne promene u sastavu. Tada su donekle i bili kompletni, Maraš je igrao. Sada sa promenjenim sastavom nastavljaju takmičenje u Superligi, doveli su novog centra Lalovića i iskusno pojačanje na spoljoj poziciji Bakića. Sigurno je da imaju ambicije da se plasiraju iduće godine u Jadransku ligu i od tih ambicija neće odustati bez obzira na probleme u kojima su se našli, stvarno je veliki broj igrača napustio tim. Međutim, verujem da je ovo vreme trener Bogavac iskoristio na najbolji mogući način. U narednom periodu siguran sam da će oni uložiti dodatnu energiju i rad, obzirom da imaju dosta mladih igrača, počeće da igraju dobro i da prave dobre rezultate. Mi moramo da uđemo kao u svaku utakmicu ozbiljno, razlika u kvalitetu postoji, ona može da se vidi samo onog trenutka kada energije budu na istom nivou, kada moja ekipa pristupi meču na pravi način", rekao je trener crno-belih Vladimir Jovanović.

Edited by - radulovic marko on 27/03/2012 14:44:12
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 27/03/2012 : 21:23:11  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
NEMA PREDAJE !!!!!

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/03/2012 : 00:30:29  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
ASL: Raduljica i Mačvan preskočili vršački breg

Posle Mega vizure košarkaši Partizana mt:s ubedljivo su slavili i na gostovanju u Vršcu protiv Hemofarma Štade rezultatom 95:70 (29:23, 13:16, 23:14, 30:17). "Farmaceuti" su pružili jak otpor beogradskom timu u prvom poluvremenu, ali su crno-beli u nastavku opravdali ulogu favorita i stigli do ubedljivog trijumfa.

Gosti su imali blagu prednost tokom prvih 20 minuta, ali se Hemofarm zahvaljujući raspoloženom Bojanu Bakiću opasno približio na 23:24.

Crno-beli su nekoliko puta dodavali gas, ali su uspeli da pobegnu na dvocifrenu prednost tek u finišu trećeg kvartala. Posle vezanih poena Mačvana, Kecman je ubacio trojku za 63:52. Ova dva igrača bila su najzaslužnija što je prednost gostiju na startu poslednje deonice skočila na plus 18, 71:53 u 32. minutu.

Miroslav Raduljica bio je raspložen u napadu, u poslednjoj deonici razigrali su se Bertans i univerzalac Lučić, pa je ekipa Vlade Jovanovića imala i 27 poena viška, 68:95. Pored pomenutih igrača značajnu ulogu u trijumfu imao je i Dominik Džejms sa 12 poena i pet asistencija.

Hemofarm Štada - Partizan mt:s 70:95 (23:29, 16:13, 14:23, 17:30)

Hemofarm: Dangubić 9, Lambić 2, Obrenović, Krstić 2, Mitrović 3, Otašević 7, Gagić 2, Bakić 18, Lalović 14, Jeremić 11, Milošević 0.

Partizan: Kecman 5 (4as), Raduljica 19, Lučić 17 (4sk, 4as, 5il), Milosavljević 5, Bogdanović, Katić 6, Bešović, Čakarević 5, Džejms 12 (5as), Mačvan 16 (7sk, 4as), Anđušić 5, Bertans 5.

Edited by - radulovic marko on 29/03/2012 00:30:52
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/03/2012 : 00:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
http://www.acmilan-serbia.com/2012/03/pogodite-ko-je-radio-milanovu.html

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12051 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 29/03/2012 : 08:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Dzejms napravio razliku.
Prvo poluvreme kriminal.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 29/03/2012 : 13:26:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
У 18h, 4. меч са Звездом.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41230 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/03/2012 : 14:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jeste li videli onaj klip gde posle poslednjeg derbija Dusko Tosic aka Karleusa peva ispred severa "jebi cigane"?????

Hahahahahahahahaha

ISKIDAO SAM SE OD SMEHA!!!!!!!!!!!!!!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/03/2012 : 14:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Jeste li videli onaj klip gde posle poslednjeg derbija Dusko Tosic aka Karleusa peva ispred severa "jebi cigane"?????

Hahahahahahahahaha

ISKIDAO SAM SE OD SMEHA!!!!!!!!!!!!!!!!

Pricamo o tome vec nedelju dana
Ma da budaletina

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41230 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/03/2012 : 15:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nisam pratio dobro!

Vrhunski! Navika!

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 29/03/2012 : 19:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Сатра на Звезда за мајсторицу.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/03/2012 : 20:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Сатра на Звезда за мајсторицу.

Da 3-0.Sad je verujem gotovo,dobice nas i trecu 100%.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12051 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 29/03/2012 : 21:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Prestajem da verujem samo kad se taj mec negativno zavrsi po nas.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/03/2012 : 22:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Putuj Evropo i nemoj vise cekati na nas.

„Delta planeta” kao 24 fudbalska terena
http://www.politika.rs/rubrike/Beograd/Delta-planeta-kao-24-fudbalska-terena.lt.htm

Ako se neki pitaju kakve ovo ima veze sa sportom,ovo definitivno znaci da Partizan i Zvezda mogu da se pozdrave sa stadionima na mestima na kojima su sada.Igracemo jos malo na JNA dok ga uefa ne zabrani a posle sta nam bog da

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 29/03/2012 : 22:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Najbolje da će Partizan i Zvezda da ostanu beu stadiona
A realno, rupe su i naš i njihov, pa i da ih sruše, velika šteta..
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/03/2012 : 23:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Najbolje da će Partizan i Zvezda da ostanu beu stadiona
A realno, rupe su i naš i njihov, pa i da ih sruše, velika šteta..

Pa nece ostati ali ce im na kraju drzava izgraditi neku smejuriju na nekoj periferiji Beograda.I to je pitanje kad ce im izgraditi.Jos malo ce igrati u ovim rupama dok uefa ne zabrani,onda ce se vuci par godina verovatno po nekim drugim stadionima po Rumuniji ili nekoj drugoj susednoj zemlji dok se drzava ne smiluje da izgradi neku sirotinju,jer realno klubovi nemaju sanse da izgrade stadione sami na ovim lokacijama na kojima su sada.
U celom svetu se grade multifunkcionalni stadioni.Znaci dodje investitor koji sagradi stadion i u sklopu stadiona gradi trzni centar i sta sve vec ne od cega ima korist i klub jer dobija stadion i investitor koji dobija atraktivnu lokaciju.Sklapaju se takvi ugovori da taj neki investitor placa cak i odrzavanje stadiona pa cak klubu i pripada neki deo od iznajmljivanja lokala.U nasem slucaju klub ce morati da odrzava taj neki novi stadion kao i ovaj danasnji a to je preterani trosak.
Naravno ovim potezom drzave koja vec godinama navlaci ovu lokaciju za Miskovica ispusili su i Zvezda i Partizan za takav multifunkcionalni stadion jer nijedan investitor nece sad da dodje i da gradi trzni centar pored Miskovicevog soping mola.
Ne treba da podsecam ko je bio u upravi Zvezde kako bi kocio tu pricu a ne treba da podsecam ni ko je predsednik Partizana trenutno i kakve veze ima sa Mikovicem.
Inace ima na you tubu poslednji intervju sa Vericom Barac koja prica o nekim stvarima u vezi stadiona,Miskovica i Djurica pa ako ne verujete Zeljku Panticu koji godinama prica o ovome trebali bi to pogledati.

Edited by - okiboki on 29/03/2012 23:17:58
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41230 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/03/2012 : 07:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ma boli me dupe gde je stadion, samo treba da postoji.. JNA je teska supa.. Bio sam u sredu na JNA i ono je katastrofa.. Oberucke bih prihvatio novi stadion pa makar u Zemun Polju... Sramota me onakvog stadiona... A i marakana nije bolja nista...

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 30/03/2012 : 16:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
To su teorije zavera, stadioni ostaju tu gde jesu gradili nove ili ih ne gradili. Mada ako je cena novog stadiona izmestanje, ja pristajem odmah i ako mi do JNA treba 10 minuta busom.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/03/2012 : 18:35:09  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ma boli me dupe gde je stadion, samo treba da postoji.. JNA je teska supa.. Bio sam u sredu na JNA i ono je katastrofa.. Oberucke bih prihvatio novi stadion pa makar u Zemun Polju... Sramota me onakvog stadiona... A i marakana nije bolja nista...

Jeste ali zar nije bolje da ti na tom mestu sagrade novi stadion koji ce biti Partizanov.Znaci sruse i sagrade novi.Sigurno nije isto da sad grade stadion na nekoj periferiji nego tu gde se stadion nalazi vec 60 godina.
Drzava kao prvo nece skoro graditi stadion jer je to ogromna investicija.Kao drugo stadion nece biti Partizanov vec gradski,znaci imaces klub koji nema svoj stadion.I kao trece 99% bi gradili zajednicki stadion koji bi koristili mi i cigani.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/03/2012 : 18:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

To su teorije zavera, stadioni ostaju tu gde jesu gradili nove ili ih ne gradili. Mada ako je cena novog stadiona izmestanje, ja pristajem odmah i ako mi do JNA treba 10 minuta busom.

Ma kakva teorija zavere?Kako mislis da ce to da se izvede da stadioni ostaju tu gradili ne gradili?JNA je ruiniran maksimalno i pitanje je vremena kada ce nam uefa zabraniti da igramo na njemu evropske utakmice.Klub nema para niti ce ikad imati da sagradi novi a da se renovira ne moze bez opet ogromnih investicija a pitanje je moze li da se renovira uopste.A ko ce da nam da pare tek tako da se sagradi stadion bez da taj neko nema neke koristi?
I tebi kazem kao i Sawicu ne zavaravajte se da ce drzava da izgradi Partizanu stadion koji ce biti u vlasnistvu Partizana.Nema sanse.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 30/03/2012 : 19:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Ma da ce drzava da nam izgradi stadion ista je verovatnoca kao i da Bog postoji, time se ne zaludjujem, ali kazem da je tesko izvodljivo da ce svi cutati dok se eventualno bude izmestao stadion. Ubedjen sam da se, bilo koji investitor koji jednog lepog dana dodje, zvao se Miskovic ili Jevrejin Jevremovic, nece usuditi na tako nesto. Ipak, ponavljam, ja bih i na to pristao, ako je to cena da zimi ne dobijam upalu pluca na zaledjenom stadionu.

Edited by - Cuvam starudije on 30/03/2012 19:23:51
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/03/2012 : 19:36:09  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma da ce drzava da nam izgradi stadion ista je verovatnoca kao i da Bog postoji, time se ne zaludjujem, ali kazem da je tesko izvodljivo da ce svi cutati dok se eventualno bude izmestao stadion. Ubedjen sam da se, bilo koji investitor koji jednog lepog dana dodje, zvao se Miskovic ili Jevrejin Jevremovic, nece usuditi na tako nesto. Ipak, ponavljam, ja bih i na to pristao, ako je to cena da zimi ne dobijam upalu pluca na zaledjenom stadionu.

Pa sve si ti u pravu ovde i to da ce drzava tesko uopste da nam izgradi stadion i to da ce svi cutati ako se izmesta.Problem je sto mi sada ne mozemo naci investitora za gradnju stadiona tu gde jeste jer niko nije lud da gradi trzni centar pored trznog centra a i da je lud drzava tj.Miskovic tako nesto nece dozvoliti.Klub sam da ga izgradi nema sanse.
Ja zaista ne vidim resenje osim nekog gradskog stadiona koji bi bio zajednicki i na kojem bi igrala i reprezentacija jer i reprezentacija za par godina nece imati gde da igra.To resenje je po meni katastrofa.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 30/03/2012 : 19:42:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Ma kakav zajednicki stadion sa nasim vekovnim neprijateljima koji navijaju za razne Kroacije, Zrinjske i Skendije kada igraju protiv nas, to bi bilo ludilo mozga i zavrsilo bi se dizanjem u vazduh od strane prve navijacke grupe koja bi stigla da organizuje taj posao.
A veruj mi da mi novi stadion deluje toliko daleko da mi je suvisno i 1 godisnje da pomislim na njega. Moje misli su prvenstveno usmerene na jamb titulu, prestizanje srpskog Nottingham Foresta u broju titula, crno-bele stolice....
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 30/03/2012 : 19:55:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma kakav zajednicki stadion sa nasim vekovnim neprijateljima koji navijaju za razne Kroacije, Zrinjske i Skendije kada igraju protiv nas, to bi bilo ludilo mozga i zavrsilo bi se dizanjem u vazduh od strane prve navijacke grupe koja bi stigla da organizuje taj posao.
A veruj mi da mi novi stadion deluje toliko daleko da mi je suvisno i 1 godisnje da pomislim na njega. Moje misli su prvenstveno usmerene na jamb titulu, prestizanje srpskog Nottingham Foresta u broju titula, crno-bele stolice....

Nisam znao da su partizani postojali pre rata. Nisam znao da ste nastali pre same igre

Nesto si teo?

Edited by - Jasko on 30/03/2012 19:55:30
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 30/03/2012 : 19:58:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Lazni sudija, u kom veku ste nastali, u ovom? Ukljuci mozak pre nego sto nesto lupis.
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.11 seconds. Snitz Forums 2000