forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1208

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 03/04/2012 : 17:21:11  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Posto smo dobili dozvolu za komentarisanje naslovnica evo da ja zapocnem...Odlicna naslovnica...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 03/04/2012 : 17:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote

PijaniPatak offline sve do veceras

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 03/04/2012 : 21:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 03/04/2012 : 21:56:17  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kandraks

Posto smo dobili dozvolu za komentarisanje naslovnica evo da ja zapocnem...Odlicna naslovnica...

Mumija saznaje da je Patak najbolje riješio kviz.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 03/04/2012 : 22:00:45  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 03/04/2012 : 22:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Hvala, hvala!!! Kviz mi se učinio lagan pa mi se nije dalo odgovarati jer bi inače bilo 100 bodova meni.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/04/2012 : 22:29:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Bolje od komentiranja naslovnica su samo bjelolasičine duhovite eskapade... Blago nama.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 03/04/2012 : 22:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote

Tematika odlicna.Verni odlican.Buratini...Buratini.

8/10
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 03/04/2012 : 22:57:54  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

Mumija u tripu
die mummy die!!!

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 03/04/2012 : 23:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Mumija je nešto najbolje što sam u zadnje vrijeme vidio od Ferrija.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 03/04/2012 : 23:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Bolje od komentiranja naslovnica su samo bjelolasičine duhovite eskapade... Blago nama.

Pa netko je cranky što se mora buditi noću i bakćati se s djetetom. Čekaj samo kada ga budeš hranio kašicom, a on (po)vrati kašicu po stripovima.
P.S. Vidim i da je Zagor šokiran isto.

Edited by - bjelolasica on 03/04/2012 23:07:15
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 03/04/2012 : 23:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
http://www.anthroarcheart.org/tblx46.htm

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/04/2012 : 23:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Z-Quiz part deux!

Z-Quiz ide dalje, ne mari za mumije i bjelolasičje provokacije!
P.S. pAtAK PiJanAC mogao bi opet počekati jedan dan da ne dobijemo odmah sve odgovore...

Odobrio Zagor!

Pitanja!

1. U kojoj se epizodi Zagor bori s robotom nalik Titanu?
2. Za čim traga Digging Bill u epizodi u kojoj se po prvi put pojavljuje (i navedi epizodu)?
3. Nabroji tri izuma prof. Verybada!
4. Kako se zove druga po redu () objavljena Burattinijeva epizoda?
5. Nabroj četiri epizode gdje se pojavljuje vampir(ica)?
6. Koja fatalna ljepotica je pokušala uvjeriti Zagora da je on njezin suđeni ljubavnik?
7. Koje sve artefakte mora skupiti prof. Richter da bi bi spoznao tajnu velike moći?
8. Kako se zove alternativa Frankensteinovom čudovištu u Zagoru?
9. Nabroj 5 vještica/vješca iz serijala!
10. Koji autor je napravio obradu romana “Otok dr. Moreaua” i u kojoj epizodi?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

samotnjak
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
83 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 04/04/2012 : 00:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send samotnjak a Private Message  Reply with Quote
da sam onaj stari prijeratni, kada sam o Zagoru znao sve što se u tadašnjoj Jugoslaviji o njemu moglo znati, i da me još trese ona stara ludačka želja da sakupim sve Zagore, sada bih s lakoćom odgovorio na sva pitanja. a sada, dvadeset i kusur godine poslije, ostaje mi samo da čekam na Vaše odgovore i da se divim svima vama zbog nevjerovatnog znanja iz zagorologije i velike ljubavi prema našem zajedničkom junaku iz djetinjstva.

jedva čekam odgovore

Edited by - samotnjak on 04/04/2012 00:14:13
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 04/04/2012 : 00:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
1.U kojoj se epizodi Zagor bori s robotom nalik Titanu?
Sedam gradova Cibole/Tajna Anasaza

2. Za čim traga Digging Bill u epizodi u kojoj se po prvi put pojavljuje (i navedi epizodu)?
Epizoda je “Morske hijene” (ko bi to zaboravio), a trazi blago kapetana Kida

3. Nabroji tri izuma prof. Verybada!
Bomba “Amelija” (?), serum nevidljivosti u “Nevidljivom coveku” i, ako se dobro secam, ljudi-zabe su isto njegovo maslo

4. Kako se zove druga po redu () objavljena Burattinijeva epizoda?
e jbga, prva mu je Sindrom belzebul (pod tim imenom je objavljena kod nas)...a kako je ona jedna od poslednjih iz originalnog serijala koja je izasla onda cu da lupim prvu njegovu iz SD – Kapetanova tajna.

5. Nabroj četiri epizode gdje se pojavljuje vampir(ica)?
Zagor protiv vampira (Rakosi), Povratak vampira (Rakosi), Vampir (Rakosi i Ylenija Varga), Crna krila noci (Ylenija Varga)

6. Koja fatalna ljepotica je pokušala uvjeriti Zagora da je on njezin suđeni ljubavnik?
Blondie iz “Plavokose opasnosti”...mrnjam!

7. Koje sve artefakte mora skupiti prof. Richter da bi bi spoznao tajnu velike moći?
dijadema kralja Dumuzija, skiptar Tin-Hinana, Aktlanova narukvica i Lokijev prsten. Nadam se da nisam pomesao imena i predmete

8. Kako se zove alternativa Frankensteinovom čudovištu u Zagoru?
Molok

9. Nabroj 5 vještica/vješca iz serijala!
Dharma, Anulka, Wolfingam, Yaska, Vestica iz Sierre, Jayla (Dugin most)

Idi begaj! Epizoda je “Strava u tami” (ima da mi das pola boda), a autora se ne mogu setiti ni da me puskom nateras. Nije Nolitta, ni Burattini, ni Boselli, ni Sclavi, ni Capone. Mozda Rauch?

bez googlanja, like the feeling iscekivanja da li su ona gore nagadjanja tacna.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 04/04/2012 : 00:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
e jbg, Dee, sad sam video da si napisao
quote:
pAtAK PiJanAC mogao bi opet počekati jedan dan da ne dobijemo odmah sve odgovore...

jbg odmah sam skocio na pitanja, bez da gledam tvoj dopis.
Sorry

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 04/04/2012 : 00:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ispravka- Kapetanova tajna je bila i u zlatnoj seriji, ali nije ni bitno

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 04/04/2012 : 01:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Idi begaj! Epizoda je “Strava u tami” (ima da mi das pola boda), a autora se ne mogu setiti ni da me puskom nateras. Nije Nolitta, ni Burattini, ni Boselli, ni Sclavi, ni Capone. Mozda Rauch?

Ako je to ona epizoda "Zeleni rubac", scenarist je Russo. Heroj koji nam je podario "Dan otkupa".

Edited by - solar on 04/04/2012 01:16:51
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 04/04/2012 : 01:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Sve si znao,svaka cast Pijani Patku!

Edited by - Kojot on 04/04/2012 01:22:26
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 04/04/2012 : 09:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
pridružujem se patkovim odgovorima, uzeo mi je riječ iz usta.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 04/04/2012 : 09:10:09  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
već sam pročitao 12 od 25 zagora koje sam dobio za pokoru.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/04/2012 : 09:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Netko bi mogao probati nadmašiti pijanog, jer nisu svi odgovori točni! Ili probati odgovoriti na pitanja za koje misle da nisu točna!

A za treći krug, molio bih patka da malo sačeka tako da i drugi dobiju šansu za odgovaranje.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 04/04/2012 : 09:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Proverio sam svoje odgovore ("googlajuci" naravno) i zadovoljan sam svojom "izvanerednom" memorijom pamcenja, kako kaze velemajstor Zika. No, kako kaze Dee, mogao bi neko da pokusa da me stigne jer zaista nisu svi odogovori ic okej

@Dee
imas moje obecanje, dabogda mi desno krilce otpalo

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 04/04/2012 : 09:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
odgovor na 4.pitanje - TAJANSTVENI SAMOSTAN
odgovor na 6.pitanje - MARIE LAVEAU, POKUSALA UVJERITI ZAGORA DA JE REINKARNACIJA DAMBALLAHA, SAMIM TIM NJEZIN SUĐENI LJUBAVNIK, JER SU ZAJEDNO NEKAD VLADALI CARSTVOM SONGHAYA

Ostalo su PP i Solar tacno odgovorili. A Veribed je jos izumio otrovni plin ('Veribedovo oruzje'-ZS), kao i onaj fol za smanjenje ljudi u 'Sotonski izum'. Usavrsio/doradio/prilagodio je jos Helingenove izume/strojeve i potom ih koristio za kontrolu nad kukcima ubojicama.

Edited by - Brdar on 04/04/2012 10:08:42
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 04/04/2012 : 12:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
ajme MARIE LAVEAU!!!

Meni je prvo na pamet pala scena kada Blondi pokusava da nagovori Zagora na ortakluk, sa sve recima "bili bismo savrseni par, ljudima poput nas je sudjeno da budu zajedno"

jbg

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page
Page: of 1208 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.73 seconds. Snitz Forums 2000