super... posebno veseli nastavak, tj. iduća priča br.122 - ŠKOLSKI DRUG
**vidim na zadnjoj str. da je izišla 3.knjiga ZAGOR (Indijanski zaklon, Ples sjekire, Otok straha, Na tragu Titana) ___________________________________________________________________________________________________________________________________
43 godine Alan Forda u HR stiže DAN OSVETE
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Ubojica koji je uskrsnuo iz mrtvih i ponovo ubija? Pa to nikad nisam vidio! Osim, naravno, u epizodama "Opsesija", "Čovjek s 2 života", "Nesmiljeni Hook", itd. No, izgleda zanimljivo pa ću vidjeti...
Još malo do VČ,ako se ne varam 4-5 broja,i tu ja stajem! Zbog prevoda mi neće nedostajati ovo izdanje.
+1
pa dobro, ali većini kolekcionara ipak je bitna i numeracija na hrbtu itd... bolje da je jedan veliki niz nego "šareno" od više izdavača... __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HRDAN OSVETE na kioscimaKATODIKOVA SJENA već za tri tjedna
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Pa to bi bilo tako,da se radi o jednom nizu posve jednakih izdanja od prvog do zadnjeg broja,no već postoji šarenilo,različiti dizajn SD,Ludens,preskočeni brojevi u extra seriji itd,Ja ću i dalje kupovati redovnog Dilana,a prestajem sa extra izdanjima čim se objave neobjavljene epizode.što se mene tiče tada bi se moglo i ugasiti extra seriju,i ubrzati izlaženje redovnog Dilana barem na jednom mjesečno,jer ovo je stvarno previše sporo.
Ja san dosta razmišlja oću li početi sa VČ-om, a onda je Ludens sam odlučio umisto mene kad im je redovni Dylan izaša za 4 miseca umisto 2. To je bilo na početku prošle godine ako se dobro sićan. Redovni još 4-5 brojeva a extra 12-ak i onda nastavljam samo s VČ-om.
Meni samo ne ide u glavu zašto neko i dalje odbija da se priključi VĆ-ovom DD-u, koji je prilično daleko ispred Ludensa i svakim mesecom je sve dalje.
Konkretan primer: najnovija VČ epozoda "Lijam lažov" će u Ludensovom izdanju izaći negde u ovo vreme 2022. tj. za 10 godina.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HRKatodikova sjena već za tri tjedna Dylan 122 na kioscima
Klišeizirana priča i sveukupno bez veze, s traljavim pokušajem "objašnjavanja" psihopatologije uskrslog ubojice i razloga njegovog krvavog pohoda, te s vrlo glupim objašnjenjem svega u završnici. Trebala bi imati nekakav tragičan prizvuk, a zapravo je iritantna i zamorna.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...