Author |
Topic  |
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 04/04/2012 : 20:33:32
|
quote: Originally posted by tumen
Nakon kiksa Zvezde, Partizanu pobeda nije bila život ili smrt.Ja vam ponavljam da je ovo režija predsednika Vojvodine, a vi mi verujte ili ne.Partizan bi svakako pobedio inače, a ovo će se računati čak kao dug Vojvodine Partizanu, odnosno dug njenog gazde. Poznajem prilike ovde i sto posto je tako, ovaj je narko diler pod velikim pritiskom.
Ma ovo je cista namestena utakmica to ne vidi samo lud covek.Iz 2 u 1.Onaj Mojsov pravi totalno glup faul za crveni,Vulicevic takodje sutira Tomica za crveni.Bukvalno su namerno dobili kartone.Sudija malo potpomogao penalom i to je to. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 04/04/2012 : 20:34:26
|
quote: Originally posted by okiboki
Nakon kiksa Zvezde, Partizanu pobeda nije bila život ili smrt.Ja vam ponavljam da je ovo režija predsednika Vojvodine, a vi mi verujte ili ne.Partizan bi svakako pobedio inače, a ovo će se računati čak kao dug Vojvodine Partizanu, odnosno dug njenog gazde. Poznajem prilike ovde i sto posto je tako, ovaj je narko diler pod velikim pritiskom.
Ma ovo je cista namestena utakmica to ne vidi samo lud covek.Iz 2 u 1.Onaj Mojsov pravi totalno glup faul za crveni,Vulicevic takodje sutira Tomica za crveni.Bukvalno su namerno dobili kartone.Sudija malo potpomogao penalom i to je to.
Tačno tako, o tome pričam i drago mi je da to vidiš. Obratite pažnju i na to koliko je samo bio slab tempo utakmice i koliko se malo trčalo. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 04/04/2012 : 20:34:57
|
Nije bio juce ni Barsi ali koga boli tuki.Nisu bila ni dva ofsajda Radnickom danas pa opet koga boli tuki.Bitna je pobeda i nova tri boda
Tebe boli tuki?  |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 04/04/2012 : 20:35:25
|
Ma ovo je cista namestena utakmica to ne vidi samo lud covek.Iz 2 u 1.Onaj Mojsov pravi totalno glup faul za crveni,Vulicevic takodje sutira Tomica za crveni.Bukvalno su namerno dobili kartone.Sudija malo potpomogao penalom i to je to.
 |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Posted - 04/04/2012 : 20:37:00
|
Partizanu će ovo malo narušiti ugled, a to mu nije trebalo i mogao je obično pobediti, no zato se ovo i računa kao dug Vojvodine jer je njen gazda to tražio znajući da će svakako izgubiti.Novac na bankovnim računima će zalečiti sve rane ipak obojici gazda, to je njima najvažnije. |
Edited by - tumen on 04/04/2012 20:37:52 |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12052 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 04/04/2012 : 20:37:34
|
Tačno tako, o tome pričam i drago mi je da to vidiš. Obratite pažnju i na to koliko je samo bio slab tempo utakmice i koliko se malo trčalo.
Ma jasno mi je sve.Posle desavanja u klubu opet ce Bata da ispada heroj i da kuka po medijima za ligu,kako im ne daju i sta te ja znam.Te bagre kao sto su Bata Kan-Kan i Djura Mutavi treba sto pre isterati iz drzave a ne iz klubova. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 04/04/2012 : 20:39:38
|
Partizanu će ovo malo narušiti ugled, a to mu nije trebalo i mogao je obično pobediti, no zato se ovo i računa kao dug Vojvodine jer je njen gazda to tražio znajući da će svakako izgubiti.Novac na bankovnim računima će zalečiti sve rane ipak obojici gazda, to je njima najvažnije.
Ja znam da kada Mojsov napravi ovakvo neko sranje da je namestaljka.Covek je svaku utakmicu koju je Vosa prodala bio umesan.Potpisujem. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 04/04/2012 : 20:42:41
|
Nije bio juce ni Barsi ali koga boli tuki.Nisu bila ni dva ofsajda Radnickom danas pa opet koga boli tuki.Bitna je pobeda i nova tri boda
Ма све супер. Док се намешта за нас , све је супер. Али, када почне Звезда да намешта и доминира, је л ће и тада да те боли туки? 
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
Posted - 04/04/2012 : 20:43:28
|
quote: Originally posted by Caleb
Ма све супер. Док се намешта за нас , све је супер. Али, када почне Звезда да намешта и доминира, је л ће и тада да те боли туки? 
Što pitaš, kad znaš odgovor?   |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 04/04/2012 : 20:45:01
|
quote: Originally posted by Imrahil
Što pitaš, kad znaš odgovor?  
Чито онако 
Искрено, мислим да би ово добили и без пенала, мада ко ће га знати. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 04/04/2012 : 20:45:47
|
Imaš li ti i malo obraza?
Samo da znaš, u životu se sve vraća i plaća, još si mlad, živ mi bio, pa video!
Ajde sad zdravo i uživaj u nova 3 boda! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 04/04/2012 : 20:46:24
|
A sta oni igraju posteno?Svaku utakmicu igraju posteno?Postoje ekipe u nasoj ligi koje ni nama ni njima ne skidaju gace.Ko dobije te utakmice + derbi uzeo je titulu 99%.Tako da na kraju opet uzima kvalitetnija ekipa sto mi i jesmo poslednjih 5 godina. |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Posted - 04/04/2012 : 20:49:52
|
Partizanu će ovo malo narušiti ugled, a to mu nije trebalo i mogao je obično pobediti, no zato se ovo i računa kao dug Vojvodine jer je njen gazda to tražio znajući da će svakako izgubiti.Novac na bankovnim računima će zalečiti sve rane ipak obojici gazda, to je njima najvažnije.
Ja znam da kada Mojsov napravi ovakvo neko sranje da je namestaljka.Covek je svaku utakmicu koju je Vosa prodala bio umesan.Potpisujem.
Najgore đubre koje je igralo za nas ikada.Gazdin pion, želim mu sve najgore. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
Posted - 04/04/2012 : 20:50:11
|
quote: Originally posted by srdjandj
Ajde sad zdravo i uživaj u nova 3 boda!
To dobija na težini kad to izgovori jedan Zvezdaš     |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 04/04/2012 : 20:50:19
|
Sto je najsmesnije, ovakva utakmica stize posle vesti o namestanju u nasem prvenstvu Jos FSS izdaje bahato saopstenje (po principu, to je nasa unutrasnja stvar. Poznato, ne?).
Evo im je namestena utakmica.
Kad se namesta, nikad se to ne radi ovako ocigledno. Ispade smejurija (ovo nema ni u Katangu) 
Dobro, nista cudno. Sa ovakvim utakmicama mi nemamo sta da trazimo u Evropi. Mozemo samo da se udruzimo sa bratkom Bugarinom i sa njim da igramo ligu. Oni su eksperti za ovakva sranja (sva sreca, reprezentacija im nije u cabru. Tako nece ni nasa). |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 04/04/2012 : 20:53:11
|
To dobija na težini kad to izgovori jedan Zvezdaš    
Ako ti misliš da se ja nerviram zbog ovog, grdno se varaš. Ali ostavljam te u uverenju da si u pravu. Sad definitivno vam čestitam još jednu ukradenu titulu! Uživajte dok možete! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
Posted - 04/04/2012 : 20:56:51
|
quote: Originally posted by srdjandj Ako ti misliš da se ja nerviram zbog ovog, grdno se varaš. Ali ostavljam te u uverenju da si u pravu. Sad definitivno vam čestitam još jednu ukradenu titulu! Uživajte dok možete!
tvoji komentari govore dovoljno   |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 04/04/2012 : 20:57:00
|
To dobija na težini kad to izgovori jedan Zvezdaš    
Upravo to Samo nesto mi nije jasno kako ne pomisle da se ovo sve njima vraca za neke ranije ukradene titule |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 04/04/2012 : 21:01:26
|
Samo nesto mi nije jasno kako ne pomisle da se ovo sve njima vraca za neke ranije ukradene titule
А зашто ми да будемо исти, зашто и ми да муљамо? Ја као прави, искрени навијач, не волим да тако узимамо титуле. Кад би сутра, неки играч, функционер или неко трећи, изашао јавно и рекао да смо наместили то и то и да доказе, први бих био за наше избацивање из лиге и одузимање свих титула.  |
|
 |
|
Topic  |
|