forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 04/04/2012 : 20:32:02  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/04/2012 : 20:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tumen

Nakon kiksa Zvezde, Partizanu pobeda nije bila život ili smrt.Ja vam ponavljam da je ovo režija predsednika Vojvodine, a vi mi verujte ili ne.Partizan bi svakako pobedio inače, a ovo će se računati čak kao dug Vojvodine Partizanu, odnosno dug njenog gazde.
Poznajem prilike ovde i sto posto je tako, ovaj je narko diler pod velikim pritiskom.

Ma ovo je cista namestena utakmica to ne vidi samo lud covek.Iz 2 u 1.Onaj Mojsov pravi totalno glup faul za crveni,Vulicevic takodje sutira Tomica za crveni.Bukvalno su namerno dobili kartone.Sudija malo potpomogao penalom i to je to.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/04/2012 : 20:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Koga zanima Radnicki KG-Partizan
http://kls.rs/prenos.php

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 04/04/2012 : 20:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Nakon kiksa Zvezde, Partizanu pobeda nije bila život ili smrt.Ja vam ponavljam da je ovo režija predsednika Vojvodine, a vi mi verujte ili ne.Partizan bi svakako pobedio inače, a ovo će se računati čak kao dug Vojvodine Partizanu, odnosno dug njenog gazde.
Poznajem prilike ovde i sto posto je tako, ovaj je narko diler pod velikim pritiskom.

Ma ovo je cista namestena utakmica to ne vidi samo lud covek.Iz 2 u 1.Onaj Mojsov pravi totalno glup faul za crveni,Vulicevic takodje sutira Tomica za crveni.Bukvalno su namerno dobili kartone.Sudija malo potpomogao penalom i to je to.

Tačno tako, o tome pričam i drago mi je da to vidiš.
Obratite pažnju i na to koliko je samo bio slab tempo utakmice i koliko se malo trčalo.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 04/04/2012 : 20:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije bio juce ni Barsi ali koga boli tuki.Nisu bila ni dva ofsajda Radnickom danas pa opet koga boli tuki.Bitna je pobeda i nova tri boda

Tebe boli tuki?
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 04/04/2012 : 20:35:25  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 04/04/2012 : 20:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Partizanu će ovo malo narušiti ugled, a to mu nije trebalo i mogao je obično pobediti, no zato se ovo i računa kao dug Vojvodine jer je njen gazda to tražio znajući da će svakako izgubiti.Novac na bankovnim računima će zalečiti sve rane ipak obojici gazda, to je njima najvažnije.

Edited by - tumen on 04/04/2012 20:37:52
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12052 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 04/04/2012 : 20:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koga zanima Radnicki KG-Partizan
http://kls.rs/prenos.php

Hvala.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 04/04/2012 : 20:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Izgleda trba da promenim ponovo naslov topika Jelen super liga
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/04/2012 : 20:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Tačno tako, o tome pričam i drago mi je da to vidiš.
Obratite pažnju i na to koliko je samo bio slab tempo utakmice i koliko se malo trčalo.

Ma jasno mi je sve.Posle desavanja u klubu opet ce Bata da ispada heroj i da kuka po medijima za ligu,kako im ne daju i sta te ja znam.Te bagre kao sto su Bata Kan-Kan i Djura Mutavi treba sto pre isterati iz drzave a ne iz klubova.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/04/2012 : 20:39:38  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Partizanu će ovo malo narušiti ugled, a to mu nije trebalo i mogao je obično pobediti, no zato se ovo i računa kao dug Vojvodine jer je njen gazda to tražio znajući da će svakako izgubiti.Novac na bankovnim računima će zalečiti sve rane ipak obojici gazda, to je njima najvažnije.

Ja znam da kada Mojsov napravi ovakvo neko sranje da je namestaljka.Covek je svaku utakmicu koju je Vosa prodala bio umesan.Potpisujem.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 04/04/2012 : 20:42:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije bio juce ni Barsi ali koga boli tuki.Nisu bila ni dva ofsajda Radnickom danas pa opet koga boli tuki.Bitna je pobeda i nova tri boda

Ма све супер. Док се намешта за нас , све је супер. Али, када почне Звезда да намешта и доминира, је л ће и тада да те боли туки?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 04/04/2012 : 20:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

Ма све супер. Док се намешта за нас , све је супер. Али, када почне Звезда да намешта и доминира, је л ће и тада да те боли туки?

Što pitaš, kad znaš odgovor?
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 04/04/2012 : 20:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Što pitaš, kad znaš odgovor?

Чито онако

Искрено, мислим да би ово добили и без пенала, мада ко ће га знати.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/04/2012 : 20:45:47  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imaš li ti i malo obraza?

Samo da znaš, u životu se sve vraća i plaća, još si mlad, živ mi bio, pa video!

Ajde sad zdravo i uživaj u nova 3 boda!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 04/04/2012 : 20:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/04/2012 : 20:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A sta oni igraju posteno?Svaku utakmicu igraju posteno?Postoje ekipe u nasoj ligi koje ni nama ni njima ne skidaju gace.Ko dobije te utakmice + derbi uzeo je titulu 99%.Tako da na kraju opet uzima kvalitetnija ekipa sto mi i jesmo poslednjih 5 godina.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 04/04/2012 : 20:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
SAMO MIRNO SETITE SE DOGOVORA....

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 04/04/2012 : 20:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja znam da kada Mojsov napravi ovakvo neko sranje da je namestaljka.Covek je svaku utakmicu koju je Vosa prodala bio umesan.Potpisujem.

Najgore đubre koje je igralo za nas ikada.Gazdin pion, želim mu sve najgore.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 04/04/2012 : 20:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

To dobija na težini kad to izgovori jedan Zvezdaš
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 04/04/2012 : 20:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sto je najsmesnije, ovakva utakmica stize posle vesti o namestanju u nasem prvenstvu Jos FSS izdaje bahato saopstenje (po principu, to je nasa unutrasnja stvar. Poznato, ne?).

Evo im je namestena utakmica.

Kad se namesta, nikad se to ne radi ovako ocigledno. Ispade smejurija (ovo nema ni u Katangu)

Dobro, nista cudno. Sa ovakvim utakmicama mi nemamo sta da trazimo u Evropi. Mozemo samo da se udruzimo sa bratkom Bugarinom i sa njim da igramo ligu. Oni su eksperti za ovakva sranja (sva sreca, reprezentacija im nije u cabru. Tako nece ni nasa).
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/04/2012 : 20:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ako ti misliš da se ja nerviram zbog ovog, grdno se varaš. Ali ostavljam te u uverenju da si u pravu. Sad definitivno vam čestitam još jednu ukradenu titulu! Uživajte dok možete!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 04/04/2012 : 20:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ako ti misliš da se ja nerviram zbog ovog, grdno se varaš. Ali ostavljam te u uverenju da si u pravu. Sad definitivno vam čestitam još jednu ukradenu titulu! Uživajte dok možete!

tvoji komentari govore dovoljno
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/04/2012 : 20:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Upravo to
Samo nesto mi nije jasno kako ne pomisle da se ovo sve njima vraca za neke ranije ukradene titule

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 04/04/2012 : 21:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samo nesto mi nije jasno kako ne pomisle da se ovo sve njima vraca za neke ranije ukradene titule

А зашто ми да будемо исти, зашто и ми да муљамо? Ја као прави, искрени навијач, не волим да тако узимамо титуле. Кад би сутра, неки играч, функционер или неко трећи, изашао јавно и рекао да смо наместили то и то и да доказе, први бих био за наше избацивање из лиге и одузимање свих титула.

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.14 seconds. Snitz Forums 2000