forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 574

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 02/04/2012 : 22:08:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
1. Izvorna palača Aristotela Skotosa preuzeta je iz kojeg filma?
Blade Runner

2. U kojoj epizodi se pojavljuje lik nalik glumcu Jacku Nicholsonu?
Onaj lik iz imaginarne priče s orbitalne postaje, Bastianoni je crtao, čini mi se Noć prokletih??

3. Kako se zvao Skotosov tehnodroid koji je pobjegao u kanalizaciju?
Andras

4. U kojoj epizodi vidimo mini stonogaše?
Izgorena zemlja. Ali ipak, ovo mi previše jednostavno zvuči. Da nije onda Buffalo Express mada se ovoga ne sjećam.

5. Koje dvije (ne)“žene” smo upoznali tijekom prvog susreta s Odakom?
Ran i robotica Olga

6. Rashomon je bio inspiracija za koju priču?
Vigninu "Tri istine"

7. Kako se zove prva izgrađena orbitalna stanica?
Uranija

8. Od koje bolesti obolijeva lik Lucy zbog čega mora u hibernaciju?
Irumodski sindrom. Ovoga se ne bih sjetio da nisam nedavno radio recenziju za "Beskonačne univerzume".

9. Na kojoj gradskoj razini se nalazi MPC tower?
Valjda 6.

10. Simbol s odora gradske policije omaž je kojem serijalu?
Pojma nemam. Star Trek??

11. Navedi epizodu gdje Kal Skotos dobiva novo tijelo?
Nije iz redovne serije. Jedino mi pada na pamet onaj specijalac s Jackom i Sadom "Krvne veze" mada se ovoga ne sjećam.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/04/2012 : 09:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause
Pa dobro, nisi me trebao baš doslovno poslušati, ali neka ti bude.Inače, kad se sjetim svojih kvizeva i ne baš velikog odaziva prognoziram nešto slično i ovdje. A pitanja vidim i nisu tako lagana. Ajmo probati.

Ima laganih i ima težih, samo tako se mogu razlučiti pravi neverovci... A što se tiče odaziva, pa mislim da je onome koji sastavlja pitanja još i najzanimljivije!

Sad će i za koji dan nova tura nevera pa ćemo imati o čemu pričati; NN redovni, spec i dečki s Arga!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 03/04/2012 10:16:24
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 03/04/2012 : 13:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Prve table iz broja #253

Go to Top of Page

Kranio
Starting Member

Serbia
98 Posts

Member since 10/02/2012

Posted - 04/04/2012 : 11:18:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kranio a Private Message  Reply with Quote
Pojma nemam. Star Trek??

Ja mislim da je Sudija Dred. Uniforme mi liče na njegovu...
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 04/04/2012 : 11:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kranio

Pojma nemam. Star Trek??

Ja mislim da je Sudija Dred. Uniforme mi liče na njegovu...

U pravu si, sad sam se i ja sjetio.

Ajde Dee ispaljuj odgovore, pa na nove. Mada kao što i sam vidiš odaziv je nikakav. Kad nisi uspio ni okorjelu četu Zagorologa aktivirati na kviz kako ćeš tek Nathanovce. ;)
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 04/04/2012 : 13:21:37  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Mali offtopic

Pokusavam da se vratim Neveru nakon dugo godina pauze. Krenuou sam od prvih epizoda i malo se smorio. Moze li neka preporuka od vas neverovaca?

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/04/2012 : 13:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Početi od početka, od prve epizode...

A mislim da bi te i prva trilogija giganata odmah u startu oduševila. Imaš negdje na prvoj stranici redoslijed čitanja, jer je vrlo važan i kontinuitet.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 04/04/2012 13:29:29
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 04/04/2012 : 14:03:34  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
okej, hvala.
pocecu ispocetka, primicete izvestaje i utiske

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 04/04/2012 : 14:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Početi od početka, od prve epizode...

Baš tako, od prvih 40-ak brojeva objavljenih od strane SD-a možda je samo par njih lošiji. A kad to pročitaš, javi se opet nama na nove instrukcije.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 04/04/2012 : 14:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Pa SD mi i jeste bio pomalo smor...negde nakon drugog obracuna sa Skotosom. Ali krenucu opet, i necu stati do cetrdesetke

EDIT: razlog - odusevila me je epizoda beskonacni univerzumi, ali mnoge stvari nisam bio u stanju da upratim, a vidim da su dobre. Zao mi je sto sam bio prestao sa Natanom

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 04/04/2012 14:50:07
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 04/04/2012 : 15:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Pa SD mi i jeste bio pomalo smor...

Ako ti je SD smor onda odustani.

Zezam se, vrhunac kontinuirane radnje u 1. dijelu serijala se nalazi u Ludensovom izdanju u dvodijelnoj "Bratstvo sjene", a tada se odmah prebaciš na Serrinu gigant trilogiju. Ako tada ne svršiš, vrati se onda zauvijek Zagoru.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/04/2012 : 15:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Pa SD mi i jeste bio pomalo smor...negde nakon drugog obracuna sa Skotosom. Ali krenucu opet, i necu stati do cetrdesetke

Ej, na ovom mom postu imaš tematski posložene epizode pa možeš čitati po temama što te interesira:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=37297&whichpage=7

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/04/2012 : 12:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
NN Quiz dio 1. - ODGOVORI!

1. Izvorna palača Aristotela Skotosa preuzeta je iz kojeg filma?
Iz Blade Runnera, naravno, piramidalne zgrade korporacije Tyrell.
2. U kojoj epizodi se pojavljuje lik nalik glumcu Jacku Nicholsonu?
Noć prokletih NN LIB 28c, lik pacijenta Screamera
3. Kako se zvao Skotosov tehnodroid koji je pobjegao u kanalizaciju?
Andras, vidi Strava iz dubina NN LIB 13c
4. U kojoj epizodi vidimo mini stonogaše?
Buffalo Express NN SD 31/32, Legs ga skoro nagazi u SD 32
5. Koje dvije (ne)“žene” smo upoznali tijekom prvog susreta s Odakom?
Žena-zvijer Ran i robot Olga.
6. Rashomon je bio inspiracija za koju priču?
Tri istine NN SD 38
7. Kako se zove prva izgrađena orbitalna stanica?
Urania
8. Od koje bolesti obolijeva lik Lucy zbog čega mora u hibernaciju?
Irumodski sindrom, prema neizlječivoj bolesti od koje je obolio Spock u ST:OS
9. Na kojoj gradskoj razini se nalazi MPC tower?
7. razini ( spomenuto u NN SD #18)
Malo sam nespretno postavio pitanje, no odore jesu iz Judgea Dredda, a ezgoskeleti ponekad iz Appleseeda.
11. Navedi epizodu gdje Kal Skotos dobiva novo tijelo?
"Krvne veze", NN LIBSP 6, dobiva lik svog omraženog brata Jacka O'Ryana

REZULTATI:
Windwalker 5 (zlatna sredina)
Jerry 8,5 (dosta dobro, irumodski je baš bio za tebe)
Mladjo 0,5 (skinuo mu pola boda jer nije odgovarao i jer je naveo sam naziv filma, a ne i zgradu)

Drugi dio slijedi danas navečer, dok se saberem!

Edited by - DeeCay on 05/04/2012 13:01:06
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/04/2012 : 12:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Evo nešto zanimljivo prenešeno s talijanskog foruma. Cascioli je objavio na svojoj facebook stranici par tabli u nastajanju za buduću dvodijelnu epizodu 255/256. Izgleda da je neka misteriozna zarazna bolest pogodila Sub City od koje i Nathan obolijeva.

Str. 138 u nastajanju

Str. 139 u nastajanju

Gotova vinjeta
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/04/2012 : 13:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jerry 8,5 (dosta dobro, irumodski je baš bio za tebe)

Zašto si mi skinuo pola boda, grrrr...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/04/2012 : 14:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause
Zašto si mi skinuo pola boda, grrrr...

Jer nisi bio siguran jel Izgorena zemlja ili Buffallo Express...

Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1365 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 05/04/2012 : 22:16:46  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
E sad ih vidim super su!!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/04/2012 : 22:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
I što si dobio time što si ponovno postao sve ono što je već Jerry stavio? Bit će preglednije ako to makneš. Osim ako nabireš postove, onda je to druga stvar... Pridruži se kvizu koji samo što nije krenuo!

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/04/2012 : 22:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
ALFA Q! PART DEUX

Probajte iz sjećanja da sami sebe provjerite, a kasnije prema savjesti! neka se igre nastave! mogao bi i mladjo participirati, pa da vidimo od čega je.

PITANJ!

1. C-09 nakon što preuzima novi ljudski identitet naziva se kako?
2. Kako se zvao Nathanov sensei?
3. Gdje se nalazi novi hram Shaolina?
4. Kako se zove Skotosova sekta?
5. Koja je bila prva službena avantura specijalnog agenta Lukea Sandersa?
6. Odsjecanje ruku podsjeća na koju epizodu?
7. Nabroji 4 mange/animea koji su utjecali na NN?
8. Otkud potječu Stonogaši?
9. Koji je morao biti četvrti Serrin serijal unutar serijala Universo Alfa?
10. Nabroji 5 stvarnih knjiga i 2 fiktivna filma koje se pojavljuju u NN serijalu!

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/04/2012 : 23:01:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

neka se igre nastave! mogao bi i mladjo participirati, pa da vidimo od čega je.

Ajde mladjo u paljbu. Mada Dee misli da bi mi svi morali biti Nathanova enciklopedija, pa nabrojiti brdo mangi, brdo knjiga, pa čak i fiktivne filmove. Ali hajde, ako to izuzmemo pitanja nisu teška. Sutra odgovaram, ipak neka se naš moderator prije okuša.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/04/2012 : 23:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ja uvijek idem s pretpostavkom da ljude (kao mene) interesira i nešto izvan samog stripa, te zanimljivosti i stvari iz opće kulture koje su utjecali na autore dok su ih stvarali... Nikad niti ne čitam strip isljučivo kao strip, zato mi i never nudi toliko.

Edited by - DeeCay on 05/04/2012 23:33:00
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/04/2012 : 00:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Grad poroka
by Jerry Krauter
Nathan Never
NN LIB 32a | 96 str.

Kada John Bancroft, čovjek iz bliskog ureda gradonačelnika Hoenzollera, biva pronađen mrtav, Nathan poduzima istragu koja ga vodi u svijet elitne prostitucije usko vezan s visokim političkim krugovima. Stvari se dodatno zakompliciraju sa saznanjem da je riječ o posebnoj vrsti prostitucije povezanoj s nelegalnim postupcima kloniranja žena.

http://www.stripovi.com/recenzije/nn-nn-lib-32a-grad-poroka/1459/

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 06/04/2012 : 00:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote

1. C-09 nakon što preuzima novi ljudski identitet naziva se kako?
2. Kako se zvao Nathanov sensei?
3. Gdje se nalazi novi hram Shaolina?
4. Kako se zove Skotosova sekta?
5. Koja je bila prva službena avantura specijalnog agenta Lukea Sandersa?
6. Odsjecanje ruku podsjeća na koju epizodu?
7. Nabroji 4 mange/animea koji su utjecali na NN?
8. Otkud potječu Stonogaši?
9. Koji je morao biti četvrti Serrin serijal unutar serijala Universo Alfa?
10. Nabroji 5 stvarnih knjiga i 2 fiktivna filma koje se pojavljuju u NN serijalu!

1. Aaron N. ...Stack?
2.-
3. Na nekoj orbitalnoj postaji (valjda) čijeg se imena ne sjećam.
4.-
5. Ona kratka zgoda u trećem gigantu (opet valjda).
6. Ne podsjeća.
7. Neće ići
8. S Marsa.
9. ???
10. Knjige: 20 000 milja pod morem, Otok s blagom, Majstor i Margarita, Tajanstveni otok i...
Fiktivni filmovi: nisam baš obraćao pozornost na to.

Uff, da budem iskren, prvu rundu sam izbjegao jer nisam imao srca blamirati se više nego sad. Pitanja u stvari uopće nisu teška, ali ni pogodna. Više mi se sviđao Jerryjev kviz s više ponuđenih odgovora.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 06/04/2012 : 01:46:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ovaj put se neću ni trudit jer nemam pojma.
Jedino bi 6 moglo biti Srce tame.
I stonogaši su s Marsa.
To je otprilike moje znanje.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/04/2012 : 08:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy
Uff, da budem iskren, prvu rundu sam izbjegao jer nisam imao srca blamirati se više nego sad. Pitanja u stvari uopće nisu teška, ali ni pogodna. Više mi se sviđao Jerryjev kviz s više ponuđenih odgovora.

Uh, to zahtijeva više angažmana za kreiranje samih pitanja... A i ovo je hardcore kviz!
Oke. Napravit ćemo treći krug tako da bude pristupačniji svima, a ne samo njima (ili Jerryju).

Edited by - DeeCay on 06/04/2012 08:52:22
Go to Top of Page
Page: of 574 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 3.92 seconds. Snitz Forums 2000