Heh, otkad to telefon radi na struju? :P Možda oni fensi, bežični. Imam struje, hvala na pitanju. Voleo bih da mogu da kažem da se i moj mračni deo života završio, ali neće to skoro kad imam još toliko vrsta droga da probam.
Totalno bezveze: danas sam kupovao novu tastaturu i miša i video u ponudi tastaturu sa ugrađenim telefonom! Dokle ide ta tehnologija... :)
Eto pročitah i ja napokon ovaj strip, tri i pol godine nakon što je izašao.
Pokazao mi je da drukčije može biti smiješno i bez ruganja, strip je tako pun iskrene i neforsirane topline... Smijao sam se na glas k'o budala, niti jedanaestom Alanu Fordu se nisam toliko smijao. Vr-hun-ski. I nastavak je isto bomba ('Slatko malo').
iiih (3 i po godine ufff) kako sam nisam vidio ovaj strip, moram uzeti od snk..crtez onako kako ja volim da crtam kad imam vremena.shit da imam vremena ili neku laku pricu (kratke pricice) da crtkaram polako nekoliko godina hehe..
Pročitao i ja pre nekog vremena. Duhovito i zanimljivo. Ne može se pričati o nekom vrhunskom kvalitetu crteža, imao sam u početku malo problema sa razlikovanjem likova, ali funkcioniše dobro uz ovakvu priču. Interesantno mi je i posmatranje konteksta prihvatanja različitosti (u ovom slučaju seksualnih) u Nemačkoj krajem osamdesetih i kod nas danas. Pravi strip da se uvali (pun intended) na čitanje svima koji "mrze pedere", bar zbog izazivanja zgražavanja. :D
Čim prodamo dovoljno primjeraka da pokrijemo troškove.
Definitivno najslabije prodavani naš strani naslov ikad: kombinacija humora i pedera je smrtonosna po našu strip-publiku koja ni sa čim od toga ne želi imati veze.
Definitivno najslabije prodavani naš strani naslov ikad: kombinacija humora i pedera je smrtonosna po našu strip-publiku koja ni sa čim od toga ne želi imati veze.
Ono što si zapravo htio napisati je
Originally posted by bizarromcn
Definitivno najviše hvaljeni naš strani naslov ikad! Kombinacija humora i homoseksualaca srećom privlači samo najpametnije i najzahtjevnije čitatelje pa su Königovi naslovi još nabavljivi! A možda bude i novih naslova!