forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/04/2012 : 23:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu u derbiju petog kola Agroživ Superlige Srbije rezultatom 76:69 (21:19, 22:20, 12:17, 21:13). Crno-beli su do tada potpuno neizvestan meč prelomili sredinom poslednje deonice kada su serijom 8:0 stekli, ispostavilo se, nedostižnu prednost i do kraja je rutinski sačuvali. Ekipa Vlade Jovanovića je ostvarila i četvrtu pobedu protiv večitog rivala ove sezone (dve u ABA ligi, jednu u kupu), ali je do ove došla na mnogo teži način. Rezultatska klackalica trajala je gotovo 35 minuta. Tada je do izražaja došao kvalitet pojedinaca u redovima Partizana, pre svih Mačvana, a serijom grešaka u napadu Zvezda je "pomogla" crno-belima da u finišu ne strepe za trijumf.

Dragan Milosavljević je bio najefikasniji u redovima pobednika sa 15 poena, (4/6 za jedan, 4/4 za dva, 1/6 za tri). Ipak, najviše zasluga za trijumf pripadaju Milanu Mačvanu koji je u poslednjoj deonici pogodio svoje dve trojke, jednu na isteku napada, a ukupno je postigao 14 poena. Reprezentativac Srbije imao je i deset uhvaćenih lopti. Verovatno najlošiju partiju od dolaska u Partizan odigrao je Dominik Džejms, koji je bio potpuno indisponiran. Amerikanac nije ubacio nijedan poen iz igre, a meč je završio sa četiri koša pre nego što je zaradio petu ličnu grešku.

Petar Popović poneo je epitet najefikasnijeg aktera utakmice. Centar Zvezde je dugo mučio odbranu crno-belih, ubacio je 18 poena (8/12 za dva), međutim, izostao je njegov bolji učinak u trenucima kada se meč lomio u poslednjoj četvrtini. To isto važi za Andreju Milutinovića, koji je bio nepogrešiv van linije 6,75 - (4/4). Meč je završio sa 14 poena uz jedan promašaj iz igre. Treći strelac Pešićevog tima bio je Nemanja Nedović sa 12 koševa.

Zvezda je praktično bila lišena pomoći Omara Tomasa koji je fizički bio prisutan, ali je incident koji je doživeo u jednom prestoničkom klubu nedavno, kada je napadnut i pretučen, ostavio traga na njemu. Amerikanac se pojavio sa novim imidžom, bez kose, a za 25 minuta igre postigao je samo dva poena.

Crveno-beli su bili egal sa Partizanom sve do pet minuta pre kraja. Nošeni sjajnim Popovićem, te naletima Milutinovića, Nedovića i Bojana Popovića, Zvezda je pred početak poslednje deonice imala prednost 56:55. Ipak, košarkašima Partizana bila su dovoljna samo tri napada da “pobegnu” rivalu na osam poena razlike (68:60). Najpre je Džejms, pošto ga je Popović faulirao pri šutu za tri poena, iskoristio sva tri penala, zatim je Anđušić pogodio trojku, a seriju 8:0 zaključio je Milosavljević, i to u poslednjoj sekundi napada crno-belih. Kada je Mačvan pogodio za tri poena, minut i po pre kraja, poput Milosavljeviča na isteku napada, za 74:63, bilo je jasno da će i ovaj derbi pripasti Partizanu.

Partizan: Kecman, Raduljica 10, Lučić 9, Milosavljević 15, Bogdanović, Katić 5, Bešović, Čakarević, Džejms 4, Mačvan 14, Anđušić 11, Bertans 8.

Crvena zvezda: Čović 2, Marković 6, Ilić 3, Lazić 3, Nedović 13, Lešić, Subotić, Nikolić, Tomas 2, Milutinović 14, B. Popović 8, P. Popović 18.

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/04/2012 : 00:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

Црно-беле краљице одбраниле шампионски трон

ПАРТИЗАН ГАЛЕНИКА – ХЕМОФАРМ ШТАДА 78:72 (21:15, 21:18, 17:19, 19:20)

Палата спортова на Новом Београду. Гледалаца: око 600. Судије: Димић (Београд), Ранковић (Панчево) и Ивановић (Београд).

ПАРТИЗАН ГАЛЕНИКА: Радочај 6 (4 ас), Бероња 3, Вучквоић, Радуновић 17 (4-2, 10 ск, 8 ас), Бучевац, Антић 6 (2-1), Прћић 5, Роглић 9 (6-3), Шеснић 2, Гладен 16 (4-3, 6 ск), Ђурић, Дабовић 14 (4-2, 9 ск, 5 ас, 4 ул).

ХЕМОФАРМ ШТАДА: Чорда, Мандић 10 (2-1, 8 ск, 8 ил), Мршић, Јакшић, Керкез, Станковић 16 (6-3, 5 ас), Крњетин 21 (5 ас), Минић, Радић 2, Марјановић, Ајдуковић 8 (2-2), Чађо 12 (2-2).

Славила се титула у Палати спортова. Партизан Галеника је и трећи пут у финалној серији савладао вечитог ривала – Хемофарм Штаду и задржао пехар намењен најбољој екипи у Србији.
Све је било спремно за прославу новог пехара, Гробари су опет направили сјајан амбијент, грмело је на трибинама култне дворане на Новом Београду, а на паркету борба није јењавала.
Хемофарм је боље почео, током првог периода имао контролу над утакмицом. А, онда су црно-беле почеле да додају гас. Мало по мало, али командне палице су прелазиле у руке домаћег тима, кога је предводила сјајна Милица Дабовић.
Када су девојке из Хумске једном преузеле иницијативу, чинило се да ће Хемофарм да стане. Посебно због чувене кратке клупе. А, посебно јер су црно-беле пет минута пре краја имале и 10 поена предности (67:57).
Али, ништа слично се није десило. Напротив. Пилулице су заиграле још јаче. Пар минута касније натерале Марину Маљковић да узме тајм аут. Први на утакмици. Није он много вредео. Хемофарм је пар минута касније прешао у вођство (68:67). Налет је одбила Алисија Глејден, поенима уз фаул и Партизан је опет био у плусу (72:70).
Ту је остао до краја меча.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41235 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/04/2012 : 08:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sinoc prvi put nisam osetio draz derbija.. Ali bas me bolela frula da li cemo pobediti ili ne.. Ovo vise nije ni za zajebanciju.. 10 godina konstantnog peglanja... Sinoc igra sa 40% snage... I opet dobijeno...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/04/2012 : 12:19:38  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Sinoc prvi put nisam osetio draz derbija.. Ali bas me bolela frula da li cemo pobediti ili ne.. Ovo vise nije ni za zajebanciju.. 10 godina konstantnog peglanja... Sinoc igra sa 40% snage... I opet dobijeno...

Pa kad i nije pravi derbi.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 09/04/2012 : 12:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Menjam F4 Jadranske za novog (pravog) trenera!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/04/2012 : 12:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Menjam F4 Jadranske za novog (pravog) trenera!

Au pretrgao si se
Eno tvoj vanserijski trener Muta Nikolic izgubio i od drugog tima Zvezde Beograd
Ne ja sam govorio da se Muti i Radnickom cela sezona svodi na to da pobede Partizan ali ovo je smejurija.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 09/04/2012 : 12:36:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Eto koliko je to jak tim, a ipak je uspeo naseg amatera 4 puta da pobedi za 2 godine?!?!
Svanuce nam kada dovedu novog.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/04/2012 : 12:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eto koliko je to jak tim, a ipak je uspeo naseg amatera 4 puta da pobedi za 2 godine?!?!
Svanuce nam kada dovedu novog.

Pa i Pesic je osvojio svetsko i evropsko prvenstvo pa ga nas amater vec 4 puta dobio ove sezone.
A moze Radnicki da nas dobije kad god hoce u tim trening utakmicama ali kad je najvaznije nemaju sta da traze.Pokazalo se u kupu

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 09/04/2012 : 12:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Ma daj, mi ne bi trebalo da razmisljamo o njima pre utakmice, kao ni o zvezdi ili bilo kom drugom klubu, a sa ovim slepcem me svaki put glava zaboli. Kad prikazuju tajm aut promenim kanal, ako mi je neki drugar ganci u blizini.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/04/2012 : 12:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma daj, mi ne bi trebalo da razmisljamo o njima pre utakmice, kao ni o zvezdi ili bilo kom drugom klubu, a sa ovim slepcem me svaki put glava zaboli. Kad prikazuju tajm aut promenim kanal, ako mi je neki drugar ganci u blizini.

Koji si ti lik.Sta da kazu cigani sa Pesicevim tajmautima.Pesic juce mrtav ladan govori minut i nesto pred kraj "Pa imam i ja jos jedan tajmaut" tek ce pomocnik "nemas".Mozda su im ukrali ko znaJel on sad los trener jer ne zna da nema tajmaut?Glupost tajmauti se traze da se prekine protivnik u seriji,da se promeni odbrana i slicno a ne da ih nauci za minut da igraju kosarku.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/04/2012 : 13:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Tejgo: Pobediće Partizan Zvezdu uz Božju pomoć

Bivši napadač crno-belih poželeo uspeh crno-belima u revanšu Kupa Srbije i ponovio da bi jednog dana voleo da se vrati u Humsku

Bivši napadač Partizana Prins Tejgo poželeo je sreću crno-belima u revanš meču Kupa Srbije protiv Crvene zvezde u sredu. Momak iz Gane je prošle godine bio junak srpskog šampiona u Kup dvomeču sa crveno-belima, pošto je u prvom meču u Humskoj postigao dva gola za pobedu 2:0.

"Molim Vas da prenesete celom timu da sam u sredu duhom uz njih do pobede i znam da ćemo uz Božju pomoć trijumfovati", naveo je Tejgo u pismu predsedniku kluba Draganu Đuriću, prenosi zvanični sajt kluba.

Tejgo je igrao za Partizan u prolechnom delu prošle sezone i postigao 12 golova na 18 mečeva, toga tri 'večitom' rivalu.
"Čuo sam za poraz od Crvene zvezde i molim se za vašu pobedu u revanšu. Želim i da vam se zahvalim za priliku koju ste mi ukazali i rekao bih da je to bio najbolji period moje karijere. Zaista sam uživao i voleo bih da se jednog dana i vratim", dodao je napadač iz Gane.

"Molim Vas prenesite moje pozdrave i treneru Avramu Grantu, igračima, posebno Medi (Kamari) i Stefanu Baboviću, ali i celom timu. Želim vam svima sve najbolje i mnogo vam hvala", zaključio je on.

Edited by - radulovic marko on 09/04/2012 13:27:22
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 09/04/2012 : 13:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Ma nevezano za tajm aute, ja kod njega ama bas nista pozitivno ne vidim i to me duboko izjeda.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41235 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/04/2012 : 13:36:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kad sam ga video sinoc kako skace pored terena, baca se, cuci, bilo me sramota.. On treba da je gospodin, da se ugleda malo na velike trenere kako se ponasaju.. Ono je blamaza...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/04/2012 : 14:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad sam ga video sinoc kako skace pored terena, baca se, cuci, bilo me sramota.. On treba da je gospodin, da se ugleda malo na velike trenere kako se ponasaju.. Ono je blamaza...

I'te u kurac pa kako se veliki Pesic ponasa?Pre neku utakmicu u jadranskoj se bukvalno bacio na parket i legao.Kako se Vujosevic ponasao?Cela hala slusala njegov repertoar psovki.Ja ne znam nijednog velikog trenera koji kulira pored terena.Obradovic srcka ga strefljava svaki put.
Hvatate se za totalne gluposti.Rezultati su jedino merilo svega a Jovanovic ih ima.Prosle godine je uzeo tri trofeja.Ove godine je cilj bio Kup,titula i F4 jadranske.Znaci ako uzmemo titulu Vlade je ispunio cilj i da li se nekom svidja ili ne potpuno je nebitno.Rezultati su tu i dok je tako on ce biti trener Partizana.
Meni govorite za Granta koji je sjebao 4 boda i kup da ga podrzim a vi naseg coveka pljujete cak i posle pobeda.Ne razumem.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41235 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/04/2012 : 14:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Psovanje, setanje, nerviranje, to da.. To svi rade ali ono bacanje, skakanje sa skupljenim nogama.. Kao majmun...

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/04/2012 : 14:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Daj nemoj da zajebavate ,da li gledate sta radi Zeljko Obradovic...Najbolji evropski trener svih vremena,celu utakmicu skace i jebe mamu svima ..Sto svojim igracima i strucnom stabu ,sto sudijama...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41235 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/04/2012 : 14:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Da, ali kada vidis coveka koji skace 8 puta zgrcku za redom izgleda debilno.. Mene sramota bilo sto nam je to trener...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/04/2012 : 14:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Psovanje, setanje, nerviranje, to da.. To svi rade ali ono bacanje, skakanje sa skupljenim nogama.. Kao majmun...

Pa sta bi onda rekao za Pesica koji se bacio i legao na parket?
Jebiga nikad ne valja.Da samo sedi bio bi nezainteresovan i svi bi mu zamerali sto ne ucestvuje u igri.Kad ucestvuje opet ne valja jer skace vise puta.
Dao bi ja vama Zvezdu samo jednu sezonu pa da vidite sta su muke.Postali smo previse razmazeni kao navijaci.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/04/2012 : 14:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki
nebitno.Rezultati su tu i dok je tako on ce biti trener Partizana.
Meni govorite za Granta koji je sjebao 4 boda i kup da ga podrzim

+8 je и није сјеб'о Куп, још.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/04/2012 : 15:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
nebitno.Rezultati su tu i dok je tako on ce biti trener Partizana.
Meni govorite za Granta koji je sjebao 4 boda i kup da ga podrzim

+8 je и није сјеб'о Куп, још.

NaravnoJa to zbog baksuza

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41235 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/04/2012 : 15:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nije ni bitno.. Mene je sramota takvog trenera!

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/04/2012 : 15:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ми, ако примимо гол, а примићемо га сигурно, нема шансе да постигнемо 4 комада, тако да је питање финалисте већ решено.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 09/04/2012 15:16:03
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/04/2012 : 15:41:52  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ми, ако примимо гол, а примићемо га сигурно, нема шансе да постигнемо 4 комада, тако да је питање финалисте већ решено.

Ma realno.2-0 je jako zajeban rezultat za stici ali ako padne jedan gol na brzinu svasta moze da se desi.Iskreno ne verujem u prolaz ali voleo bih da prodjemo na penale pa da eksplodiraju od muke.Onda bi u finalu poklonio Vosi kup samo da ne kukaju i da ne prave scene posle svake utakmice sa nama

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 09/04/2012 : 19:05:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ma realno.2-0 je jako zajeban rezultat za stici ali ako padne jedan gol na brzinu svasta moze da se desi.Iskreno ne verujem u prolaz ali voleo bih da prodjemo na penale pa da eksplodiraju od muke.Onda bi u finalu poklonio Vosi kup samo da ne kukaju i da ne prave scene posle svake utakmice sa nama

Vidim ja bolece te
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 10/04/2012 : 00:45:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Ne secam se kada je to neki od "velikana naseg fudbala" eliminisao onog drugog nakon 0-2 iz prvog meca, tako da je ovde sve jasno. Bilo kakva pobeda bi bila ok, cisto da se nastavi niz dobrih rezultata.
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.91 seconds. Snitz Forums 2000