forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1208

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 07/04/2012 : 18:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
I meni je ova priča odlična.
Evo ti ovdje recenzije pa opali komentar ionako ima previše negativnih!

http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-sr-549-550-ponekad-se-vracaju/1350/
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4339 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 07/04/2012 : 19:16:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
SOLID SNAKE bas brzo citas...ja sad u ovom periodu jedva jedan strip za dva dana ako procitam...imam neke nocne smene a kad mi se spava nemogu da citam
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 07/04/2012 : 20:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

SOLID SNAKE bas brzo citas...ja sad u ovom periodu jedva jedan strip za dva dana ako procitam...imam neke nocne smene a kad mi se spava nemogu da citam

i ja sam otiso u kurac,sto se tice citanja.jebeni,usrani privatnici, takozvane gazde ne daju mi da disem,a plus sto moram da se svakodnevno obracunavam sa seljacima(u dusi)tu gde radim.
kad dodjem kuci,cini mi se da lebdim od umora,tj da sam na onom svetu,a stripove kupujem i gomilam.
radio bih za duplo manje love,samo da pojedince otkacim,turim gi na kurac.

Juznjak!
Tex Willer.

Edited by - cronos six on 07/04/2012 20:22:56
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 07/04/2012 : 20:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

quote:

i ja sam otiso u kurac,sto se tice citanja.jebeni,usrani privatnici, takozvane gazde ne daju mi da disem,a plus sto moram da se svakodnevno obracunavam sa seljacima(u dusi)tu gde radim.
kad dodjem kuci,cini mi se da lebdim od umora,tj da sam na onom svetu,a stripove kupujem i gomilam.
radio bih za duplo manje love,samo da pojedince otkacim,turim gi na kurac.

Ma udri u meso, bratac.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.

Edited by - legaz on 07/04/2012 20:46:51
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 07/04/2012 : 20:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma ne podnosim citati stripove na kompjuteru,zato citam brze.Kad citam na papiru ,traje 2-3 puta sporije hehehe.J.A. odiseju cu procitati na papiru.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 08/04/2012 : 01:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Solid Snake

Ova prica je produzetak Nulte Godine Darkwooda i neki neoficijalni pocetak JA odiseje.
10/10

Znači po tebi odlična. Drago mi je puno očekujem i od ove priče. Zapravo od cijele JA sage.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 08/04/2012 : 01:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma ne podnosim citati stripove na kompjuteru,zato citam brze.Kad citam na papiru ,traje 2-3 puta sporije hehehe.J.A. odiseju cu procitati na papiru.

Vidiš ja izbjegavam čitati na kompu. Jedino sam zadnji nastavak prvog tkača čitao na kompu.
A iman toga za čitati MASU, kako sam odlučio da ću čekati LU da izbaci sve EXTRA do lova na vuka, čekam još od epizode " vatra s neba " a bome ću se još načekati
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 08/04/2012 : 13:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ja imam za pročitati "na stanju" nekih 200 stripova.
Ali ove godine sam do sada uspio pročitati 128 stripova, što je više od jednoga dnevno, a na poslu sam 10-12 sati. Evo i danas radim, bem ti život...
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 08/04/2012 : 15:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

quote:

Vidiš ja izbjegavam čitati na kompu. Jedino sam zadnji nastavak prvog tkača čitao na kompu.
A iman toga za čitati MASU, kako sam odlučio da ću čekati LU da izbaci sve EXTRA do lova na vuka, čekam još od epizode " vatra s neba " a bome ću se još načekati

I ja imam probleme kad čitam na kompjuteru ali zato ću se načekat da neke epizode izađu.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/04/2012 : 16:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ja uglavnom na kompu procitam pocetnih 30-ak stranica. Ako je pocetak obecavajuci onda je dam na kopiranje, ako je dosadna prica iscitam je na kompu i izbrisem

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/04/2012 : 18:02:59  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
mene citanje stripova na kompu smara, izbjegavam koliko mogu.
Nema veceg uzitka vec kada se pruzim na krevet i uzmem strip od krvi i mesa(papira) u ruke, onako pod prigusenim svjetlom, pogotovo ako je jos neka legendarna Zagijeva epizoda sa Ferrijevim crtezom.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/04/2012 : 18:55:03  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Tome definitivno nema merenja

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/04/2012 : 19:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Nema veceg uzitka vec kada se pruzim na krevet i uzmem strip od krvi i mesa(papira) u ruke, onako pod prigusenim svjetlom, pogotovo ako je jos neka legendarna Zagijeva epizoda sa Ferrijevim crtezom.

A što onda radiš sa ženama?

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/04/2012 : 19:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 08/04/2012 19:17:24
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 08/04/2012 : 19:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 08/04/2012 : 23:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 09/04/2012 : 01:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Neki dan gledao tablet za citanje stripova i kad pomislim da one koje trebam kupiti,a imam ih u "digitalnom"...
Tablet 279 eura
Stripovi preko 600-700 eura,a pitanje da li cu te iste procitati dvaput,s obzirom na vrijeme ne vjerujem.
A i da je to neka extra Ferri epizoda ajd nekako, a i Zagora ne bih citao na skenu (jedini koji jesam je onaj sa povratkom cudovista u pecini,uvos u JA odiseju),nego na papiru ipak je sumski covjek sa drveta...:-)))

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 09/04/2012 01:18:29
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 09/04/2012 : 02:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokušat ču ovo sa prigušenim svjetlom. Inaće za sve što si napisao
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 09/04/2012 : 02:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ja često na prolječe uzmen zagora, i odem u šumu ispod nekog stabla čitati par epizoda. Još ponesem nešto za gricnuti, čips... Svršeno
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 09/04/2012 : 02:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote

Eh, ja nemam nekih posebnih rituala...niti ugaseno svetlo niti cobansku vanjsku atmosferu.
Ja izadjem sa ispita, dofuram do kioska, odatle onako lud hodam ulicom (ko dete kada mu kupis igracku), u bus, pa kuci, pa se popnem u potkrovlje, zapalim malo duvana, srknem kave, pljunem u prst i lagano otvaram stranicu po stranicu

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 09/04/2012 : 02:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Potkrovlje možda još najviše " DAJE " atmosferu . Pogotovo za priče kao što su " Ludi hakram " ili " hagot " Hiljadu lica straha
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 09/04/2012 : 02:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
te u potkovlju nisam ni smeo da citam

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 09/04/2012 : 02:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Eh, ja nemam nekih posebnih rituala...niti ugaseno svetlo niti cobansku vanjsku atmosferu.
Ja izadjem sa ispita, dofuram do kioska, odatle onako lud hodam ulicom (ko dete kada mu kupis igracku), u bus, pa kuci, pa se popnem u potkrovlje, zapalim malo duvana, srknem kave, pljunem u prst i lagano otvaram stranicu po stranicu

Lako je tebi kada imas potkrovlje,sakrijes se pa te niko nevidi!
Tako sam ja kod kuce radio,dok ovde u svici sve je drugacije.
Ali za stripove, nadje se uvek vremena!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 09/04/2012 : 03:07:22  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
znas kako je...ako nemas potkrovlje uvek ima i wc da se nadje...i to je savvvvrrrrrrseno ritualno mesto

inace, svi moji znaju zasto kada idem u wc kazem "odoh u citaonicu"

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 09/04/2012 : 11:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

te u potkovlju nisam ni smeo da citam

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page
Page: of 1208 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.81 seconds. Snitz Forums 2000