Author |
Topic  |
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 11/10/2011 : 14:45:08
|
Pa polako, tek je druga epizoda emitovana. Imamo kad  |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
Edited by - Beren on 11/10/2011 14:45:36 |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 28/01/2012 : 21:09:16
|
6. sezona mi je onako, puna rupa, ne sviđa mi se taj ubojica sudnjeg dana, preisforsirana ideja najviše mi se svidio dio kada odlazi u nebrasku kod trinitijevog sina sve skupa kao uvod u sedmu sezonu koja će, nadam se, biti prava barem je klifhenger pravi |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7670 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 28/01/2012 : 21:19:43
|
Nedavno sam dobio sve sezone na CD-ovima, došao sam do početka treće sezone, moram priznati da je serija jako zanimljiva. Jedino me Debra nervira, volio bih da ju je ubio odmah u prvoj sezoni kad mu je buraz dao priliku. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Member since 27/09/2004 |
Posted - 28/01/2012 : 21:33:51
|
quote: Originally posted by ken2
6. sezona mi je onako, puna rupa, ne sviđa mi se taj ubojica sudnjeg dana, preisforsirana ideja najviše mi se svidio dio kada odlazi u nebrasku kod trinitijevog sina sve skupa kao uvod u sedmu sezonu koja će, nadam se, biti prava barem je klifhenger pravi
Slazem se sa tobom...6. sezona je daleko najgora...bas me razocarala. |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts
Posted - 28/01/2012 : 21:46:57
|
ma ja sam uvjeren da se je u 5. sezoni trebalo raditi o onome što će biti (valjda) u 7. i da će to biti kraj |
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Posted - 28/01/2012 : 22:05:31
|
ma ja sam uvjeren da se je u 5. sezoni trebalo raditi o onome što će biti (valjda) u 7. i da će to biti kraj
Nažalost 7. sezona neće biti poslednja. Prije kraja 6. sezone su najavili još najmanje dvije sezone.  Jebale ih pare, zato će i musti dok god mogu. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7670 Posts
Posted - 28/01/2012 : 22:31:45
|
Samo bez spoilera, ja sam tek na pola treće sezone.  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts
Posted - 28/01/2012 : 22:35:42
|
pa vidiš da se trudimo ne spojlat požuri s trećom i uživaj u četvrtoj |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 29/01/2012 : 00:08:21
|
Da, četvrta je bila vrhunska! Završna scena šeste sezone mi je bila očekivana. Dalo se naslutiti da bi mogao biti takav završetak. Tako da bi prva epizoda sedme sezone mogla imati rekordnu gledanost, ali tko će to dočekati...
|
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Posted - 30/01/2012 : 13:08:48
|
ako je tako, onda je debra najebala
Pričali smo ja i DeeCay nešto o ovome na topiku o serijama (41-42 strana). On ima potpuno drugačija očekivanja (oproštaj, razumijevanje i sl.) Ne daj bože da se ostvare 
|
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7670 Posts
Posted - 30/01/2012 : 23:46:26
|
Kućica u dvorištu s lokotom umjesto stana.  |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7670 Posts
Posted - 01/02/2012 : 18:55:06
|
SPOILER
Dobar završetak četvrte sezone, Rita me ionako počela živcirati skoro kao Debra. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7670 Posts
Posted - 12/02/2012 : 00:45:06
|
Sve sam odgledao, mislim da sad mogu komentirati. Vidim da vas je dosta navelo 4. kao najbolju sezonu, ali mene je 5. oduševila. Neću izbacivati spoilere, ali stvarno ima sve - zaplete, obrate, vrhunac, rasplete... Sad mi ostaje željno iščekivati zadnju sezonu. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7670 Posts
Posted - 10/04/2012 : 13:24:34
|
Priča li se igdje o mogućoj sedmoj sezoni? Navodi me na tu pomisao to što je onaj Masukin stažist poslao ruku Dexteru, izgleda kao lijep uvod za novi zaplet. Zna li netko nešto? |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 10/04/2012 : 17:50:39
|
U cetvrtoj su se rijesili gospode Morgan jer je ma koliko se trudila bila dosadna i isla je na zivce..makar meni. U petoj su se rijesili jos nepotrebnije i dosadnije dijece gospode Be.., mislim Morgan, i sve je opet ok...ili? |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7670 Posts
Posted - 10/04/2012 : 18:54:09
|
Još da se riješe Debre. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 10/04/2012 : 19:23:26
|
quote: Originally posted by selanne
Još da se riješe Debre.
Debra je borac..i jedina kocnica ka Dexterovom putu ka monstrumu,,ili kako ga on vec naziva..mracnom putniku. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Posted - 10/04/2012 : 19:23:48
|
Još da se riješe Debre.
You wish 
Do ove poslednje sezone mi je bila podnošljiva. Ako uradi ono što priželjukujem, tj. okrene se protiv brata, biće mi najmiliji lik, ako mu oprosti, dabogda završila na stolu ili poluđela od šoka  |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7670 Posts
Posted - 10/04/2012 : 19:27:13
|
Debra me nervira čim joj vidim facu, ne znam zašto. Isto tako mi se Carpenterica nije sviđala u Egzorcizmu Emily Rose, nikako mi ne leži. Nego, što vi mislite, hoće li biti nove sezone? |
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Posted - 10/04/2012 : 19:34:18
|
Kako to misliš, oće li biti nove sezone? Naravno da oće. Najavili još prije kraja šeste, još najmanje dvije. |
 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 10/04/2012 : 19:52:32
|
Debra me nervira čim joj vidim facu, ne znam zašto. Isto tako mi se Carpenterica nije sviđala u Egzorcizmu Emily Rose, nikako mi ne leži. Nego, što vi mislite, hoće li biti nove sezone?
Ovo samo govori u korist kreativnog tima ove serije koji su uspjeli storiti jedan gotovo psihoticni realizam u kojemu je pozitivno negativno i negativno pozitivno. Debra se roka ko stuka i neznam kako bi odolio njenom sexipilu da mi se nade u okruzenju, Male sise , uski bokovi, velike oci..nadrkana, nepredvidljiva, samostalna, pa opet u trazenju zastite koju nesvjesno treba. Opterecena prosloscu, edipovim sindromom i sto je najbitnije..Nedojebana .
|
 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
Posted - 10/04/2012 : 20:14:26
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Debra me nervira čim joj vidim facu, ne znam zašto. Isto tako mi se Carpenterica nije sviđala u Egzorcizmu Emily Rose, nikako mi ne leži. Nego, što vi mislite, hoće li biti nove sezone?
Ovo samo govori u korist kreativnog tima ove serije koji su uspjeli storiti jedan gotovo psihoticni realizam u kojemu je pozitivno negativno i negativno pozitivno. Debra se roka ko stuka i neznam kako bi odolio njenom sexipilu da mi se nade u okruzenju, Male sise , uski bokovi, velike oci..nadrkana, nepredvidljiva, samostalna, pa opet u trazenju zastite koju nesvjesno treba. Opterecena prosloscu, edipovim sindromom i sto je najbitnije..Nedojebana .
Malo grafičke poezije o Debri:
Sve to stoji. Zapravo, sve stoji kad je Debra u pitanju. Ima iritirajući seksipil, ali način na koji glumi je iritantan. Ovo prvo čovjeka diže, ovo drugo spušta. Stoji li sve? |
nebesa nisu humana... (Hrabal)
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 10/04/2012 : 20:24:34
|
quote: Originally posted by Luca_Torelli
quote: Originally posted by mr murdoc
Malo grafičke poezije o Debri:
Sve to stoji. Zapravo, sve stoji kad je Debra u pitanju. Ima iritirajući seksipil, ali način na koji glumi je iritantan. Ovo prvo čovjeka diže, ovo drugo spušta. Stoji li sve?
Stoji naravno..i njeno glumatanje i vapaj da je se kazni u guzu u usta i vaginu..ali stoji i cinjenica da je ona jezicac na vagi koja mjeri i odmjerava nas psihoski profil kao voaera i kao virtalnog sudca ..sto naravno prijatelju moj ..nikad necemo biti..heh |
 |
|
Topic  |
|