Moras nauciti da se razliciti materijali crtaju razlicitom linijom. Sve se stopilo jedno s drugim. Zagor mora da se izdvoji i kompoziciono i po boji. Objekti iz pozadine ne treba da guse objekte u prvom planu. Drvo iza |Zagora je skroz nepotrebno. Zuti letac bi trebao biti manji.
Moras nauciti da se razliciti materijali crtaju razlicitom linijom. Sve se stopilo jedno s drugim. Zagor mora da se izdvoji i kompoziciono i po boji. Objekti iz pozadine ne treba da guse objekte u prvom planu. Drvo iza |Zagora je skroz nepotrebno. Zuti letac bi trebao biti manji.
Ne mrzi me...dovoljno mi je da se maknem sa mrtve tacke, a ako vec imam vremena da crtam onda cu imati i da precesljam te topice. Potrudicu se. Hvala ti puno, vec sam ti rekao da mi tvojih par reci mnogo znaci a ovo gore sta si napisao ce mi bas posluziti
nacrtano olovkom [bukvalno skicirano], skenirano pa kolorisano na racunaru. Krosnja je oblikovana od grmlja te secenjem i izjednacavanjem boja. Pozadina nije mojih ruku delo. To je fotografija. Ruka, stablo, korenje i grane unutar krosnje (koje se ne vide) su 100% moje delo. Trebalo mi je vremena da ukapiram ovakav stil kolorisanja misem,ali je upalilo Od zarade odoh kupiti par stripova