Jako dobro izgleda ! Zanima ako cete imati americke stripove i mange ?
Ne,takav izbor stripova imate u striparnici u Preradovićevoj i možete kod njih pogledat ili provjerit. Ja jednostavno više nemam mijesta za veću ponudu i ova je striparnica formirana na ponudi starih stripova,nešto novijih(od izdavača koji su se javili i ponudili suradnju),te specifičnih suvenira vezanih uz strip tematku.
Ajde napišite barem koje ćete izdavače zastupati?! Posebno me zanima hoćete li držati stripove srspkih izdavača?
Stripovi srpskih izdavača su u striparnici(nisu svi,ali velika većina je). Od domaćih izdavača su tu svi koji su ponudili suradnju i bili zainteresirani za istu.Zahvaljujem se još jednom svima izdavačima koji su se javili i moram priznat da sam sa svima postigao korektan dogovor. U striparnici su zastupljeni izdavači: Bookglobe Ludens STRIP AGENT Stripforum Tino centar Fibra Matica hrvatska-Bizovac ....vjerojatno još netko,ali se ne sjećam trenutno.
Ostalima kojima nisam odgovarao,zahvaljujem se na dobrim željama i još jednom pozivam sve ljubitelje stripa na otvorenje.
P.S
Strip album od Bednjanca pretstavit će nam povjesničarka umjetnosti gđa.Branka Hlevnjak,a strip album od Waltera Neugebauera pretstavit će nam gsp.Rudi Aljinović. Strip knjižaru će svečano otvorit gsp.Marijan Hanžeković.
Slobodno navratite jer ne vjerujem da će se nešto ovakvo ponovit(nadam se da griješim!).Moći ćete vidjet i porazgovarat sa većinom domaćih strip autora,naravno uz poneko piće i nešto za "pregrist".Bit će tu još poneko iznenađenje...malo glazbe,solidna glumačka ekipa i nekoliko glazbenika,poneki političar koji zaluta,globinjo(ako ga pusti žena),Gelo(ako ne zakasni na koncert),....itd,itd...
Ostalima kojima nisam odgovarao,zahvaljujem se na dobrim željama i još jednom pozivam sve ljubitelje stripa na otvorenje.
P.S
Strip album od Bednjanca pretstavit će nam povjesničarka umjetnosti gđa.Branka Hlevnjak,a strip album od Waltera Neugebauera pretstavit će nam gsp.Rudi Aljinović. Strip knjižaru će svečano otvorit gsp.Marijan Hanžeković.
Slobodno navratite jer ne vjerujem da će se nešto ovakvo ponovit(nadam se da griješim!).Moći ćete vidjet i porazgovarat sa većinom domaćih strip autora,naravno uz poneko piće i nešto za "pregrist".Bit će tu još poneko iznenađenje...malo glazbe,solidna glumačka ekipa i nekoliko glazbenika,poneki političar koji zaluta,globinjo(ako ga pusti žena),Gelo(ako ne zakasni na koncert),....itd,itd...
jao, ratko, toliko se cekalo to otvorenje i sad me potrefi 10 dana prije mog dolaska u zagreb!!!!
konačno i jedna striparnica meni blizu posla :) vidimo se u petak ......
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Šteta da mema nijedna striparnica koja drži mange; ima ih nešto u algoritmu, ali ništa specialno; doduše sada je jeftinije te strane stripove naručivat direktno izvana nego preko posrednika kupovat