forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/04/2012 : 16:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ucinak trenera u derbijima:

Pametnom dosta!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/04/2012 : 16:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Ljudi preterujete.

По мени, Еду је добар играч, што је и пошео да показује. Добро је играо у пролећном делу. Сад, јбг, требало му је времена да се привикне на ново окружење, ове ливаде, стил игре, шта ти ја знам. Штета само што ће паузирату 6 месеци, таман када је прорадио.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/04/2012 : 17:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
http://www.zurnal.rs/2012/04/12/grobari-tukli-milaneze-na-derbiju-video/index.html

Бедници.

И после ће мени неко да пребацује што не идем на Југ.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/04/2012 : 17:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

http://www.zurnal.rs/2012/04/12/grobari-tukli-milaneze-na-derbiju-video/index.html

Бедници.

Da, video sam juce. Kako li je ovima sto su ih pozvali? Sta da kazu ljudima? Kako da objasne?
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/04/2012 : 17:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
A komentari su kriminalni. Procitah par njih i sve mi se objasni.

Edited by - Jasko on 13/04/2012 17:25:42
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/04/2012 : 17:27:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Бедници.

Da, video sam juce. Kako li je ovima sto su ih pozvali? Sta da kazu ljudima? Kako da objasne?

То је стварно срамота. Мада сам ја мислио да су бедници, стока, идиоти, дебили, малоумници, генерално. Да има неке правде, па да се сви до једног похапсе и да се убију од батина, да више и не помисле да дигну руку на неког. Половина тамо је надрогирана, половина алкохолисана...

Edited by - Caleb on 13/04/2012 17:27:50
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/04/2012 : 17:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Nemamo mi toliko zatvora, koliko ima kriminalaca u ovoj zemlji.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/04/2012 : 17:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ма, важно је да прави навијачи Партизана иду на Југ, ми са Истока и Запада смо само симпатизери. Морам да признам да ми је драго ако је тако. Онакав навијач не желим ни под разно да будем.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41244 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/04/2012 : 17:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sto poistovecujes ceo Jug sa par idiota? Ja sam isao 98% utakmica koje sam gledao na Jug pa se nisam nikad tukao.. Jesam dobio jednom pendrek preko kicme ni kriv ni duzan... U minusu sam sa tucom

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/04/2012 : 17:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ма, важно је да прави навијачи Партизана иду на Југ, ми са Истока и Запада смо само симпатизери. Морам да признам да ми је драго ако је тако. Онакав навијач не желим ни под разно да будем.

Kamo srece da postoje samo simpatizeri. Osvanulo bi i ovde sunce
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/04/2012 : 18:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Ucinak trenera u derbijima:

Pametnom dosta!

Vratimo Plavog, on ima najbolji skor
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/04/2012 : 18:24:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Бедници.

Stoka, opravdali smo to ime.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/04/2012 : 18:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Mislim da sam u zivotu posetio juznu tribinu najmanje 100 puta....Skoro svaki put je izbila tuca ili koskanje ....Profil ljudi koji tamo dolaze je 60-70 % problematican....Da kazem 30 % ,dolazi da navija i oseti adrenalin koji se javlja pri bodrenju i pevanju u masi(ja spadam u tu grupu koja je uvek isla blizu zapada ).....Isto koliko sam puta bio na jugu toliko puta sam bio i na istoku....Nema velike razlike prisustvovao sam tucama na istoku ,daleko pre pojavljivanja zabranjenih na tribini.......Sto se tice staroj juga kada jos nije bio skracen ,mogao je da primi izmedju 12000 -14000 ljudi....Daleko je manje bilo tuca i sranja nego danas (pricam o tucama na jugu)...Profil danasnjeg klinca koji ide na jug je vise nego zabrinjavajuci...Teska narkomanija vlada ,fasizam i anarhija .....Kada se tu jos spoje politicki interesi ,postaje prava tempirana bomba .....Realno pocecu da izbegavam i meceve koji se igraju u evropskim kvalifikacijama....Poslednjih 7,8 godina samo to gledam...Inace pre 3 godine kada smo igrali pripremnu protiv Liona ,izasao sam na poluvremenu zbog politickog skandiranja.......Svakim danom sve je gore ,morace da se radikalnio nesto promeni u ovoj truloj zemlji i sistemu ...Da bi covek mogao najnormalnije da vodi svoje dete na utakmicu ,kao sto je mene moj cale vodio..........

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 13/04/2012 18:47:52
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/04/2012 : 19:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

Mislim da sam u zivotu posetio juznu tribinu najmanje 100 puta....Skoro svaki put je izbila tuca ili koskanje ....Profil ljudi koji tamo dolaze je 60-70 % problematican....Da kazem 30 % ,dolazi da navija i oseti adrenalin koji se javlja pri bodrenju i pevanju u masi(ja spadam u tu grupu koja je uvek isla blizu zapada ).....Isto koliko sam puta bio na jugu toliko puta sam bio i na istoku....Nema velike razlike prisustvovao sam tucama na istoku ,daleko pre pojavljivanja zabranjenih na tribini.......Sto se tice staroj juga kada jos nije bio skracen ,mogao je da primi izmedju 12000 -14000 ljudi....Daleko je manje bilo tuca i sranja nego danas (pricam o tucama na jugu)...Profil danasnjeg klinca koji ide na jug je vise nego zabrinjavajuci...Teska narkomanija vlada ,fasizam i anarhija .....Kada se tu jos spoje politicki interesi ,postaje prava tempirana bomba .....Realno pocecu da izbegavam i meceve koji se igraju u evropskim kvalifikacijama....Poslednjih 7,8 godina samo to gledam...Inace pre 3 godine kada smo igrali pripremnu protiv Liona ,izasao sam na poluvremenu zbog politickog skandiranja.......Svakim danom sve je gore ,morace da se radikalnio nesto promeni u ovoj truloj zemlji i sistemu ...Da bi covek mogao najnormalnije da vodi svoje dete na utakmicu ,kao sto je mene moj cale vodio..........

Prilicno identicna situacija na severu. I ja sam uvek isao prema zapadu ili istoku, jer nisam hteo da ulazim u popularni "evri go", toliko aktuelan 90tih na severu.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 13/04/2012 : 20:26:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Trenutno je takvo stanje na Jugu jer vise ne postoji dominantna ekipa koje se svi plase, sad svako sme svakome da kaze sta hoce i zato ispadaju sranja. 40+ doveli zabare, nikoga nisu pitali i obavestili i Shadowsi i Huntersi ih zgazili.
Ja za razliku od vas tvrdim da je na Jugu bezbedno za sve koji ne zele da ucestvuju u tucama i koji dolaze samo da bi navijali.
Nikada niko nije napadnut bez razloga.
Naravno kome nije do guranja i gazenja zbog guzve, bolje da ode na istok ili zapad. I meni iskreno pocinje da dosadjuje da obarjaka ne vidim 1/4 terena i da se guram svaku drugu utakmicu. Vrlo izvesno da cu u narednih par sezona da se odlucim za godisnju za istok, umesto kao prethodnih 10 i vise godina za Jug.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/04/2012 : 20:29:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Trenutno je takvo stanje na Jugu jer vise ne postoji dominantna ekipa koje se svi plase, sad svako sme svakome da kaze sta hoce i zato ispadaju sranja. 40+ doveli zabare, nikoga nisu pitali i obavestili i Shadowsi i Huntersi ih zgazili.
Ja za razliku od vas tvrdim da je na Jugu bezbedno za sve koji ne zele da ucestvuju u tucama i koji dolaze samo da bi navijali.
Naravno kome nije do guranja i gazenja zbog guzve, bolje da ode na istok ili zapad. I meni iskreno pocinje da dosadjuje da obarjaka ne vidim 1/4 terena i da se guram svaku drugu utakmicu. Vrlo izvesno da cu u narednih par sezona da se odlucim za godisnju za istok, umesto kao prethodnih 10 i vise godina za Jug.

Za babino brasno li su napadnuti? Hahahahahahaa.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/04/2012 : 20:30:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ček, koji je razlog što su Žabari napadnuti?
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 13/04/2012 : 20:43:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

A ček, koji je razlog što su Žabari napadnuti?

Pa ne slazu se svi da nam oni bleje na tribini, poneli su neku zastavu i sirili se po tribini, valjda je neki njihov cak pljunuo jednog malog iz Shadowsa kad mu je ovaj dobacio nesto. Ma ne zanima me, ali je cinjenica da nijedna grupa ne moze na svoju ruku nikoga da dovodi javno.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/04/2012 : 20:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ne slazu se svi da nam oni bleje na tribini, poneli su neku zastavu i sirili se po tribini, valjda je neki njihov cak pljunuo jednog malog iz Shadowsa kad mu je ovaj dobacio nesto. Ma ne zanima me, ali je cinjenica da nijedna grupa ne moze na svoju ruku nikoga da dovodi javno.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 13/04/2012 : 20:53:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Ti me bukvalno pratis po forumima, sad bar ne moras da se cimas do Darkwoodovog.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/04/2012 : 20:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
po koraku te znam, svaki drhtaj tvoga tela osecam...
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 13/04/2012 : 21:00:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/04/2012 : 21:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

O noseci zid
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 13/04/2012 : 21:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Ljudi na ovom forumu treba da me proglase za novajliju godine, koliko sam brzo uspeo da uticem na kvalitet i aktivnost nekih topika.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10066 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/04/2012 : 02:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ljudi na ovom forumu treba da me proglase za novajliju godine, koliko sam brzo uspeo da uticem na kvalitet i aktivnost nekih topika.

Rano si počeo sa predizbornim marketingom, izbori su tek u januaru

Izbor za "Naj forumaša klase 2010."
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=38892

Izbor za "Naj forumaša klase 2011."
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=41216&whichpage=1

Po broju poruka ti i Jasko ste daleko odmakli ostalima ...

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.26 seconds. Snitz Forums 2000