forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/04/2012 : 20:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
tonki

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 09/04/2012 : 01:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:
Išao sam prijaviti zbog komentara CALEBA, jer nisam siguran dali je ok ili nije. Drugo ta kapa kao kapa i što označava, mene uopće ne interesira. I još nešto, na topicu ZAGOR, stavljena je slika Zagora u koskastoj crveno bijelo majci. Netko je odmah komentirao i pobunio se protiv toga. E sada reci mi zašto ja ne bi za ovu kapu, ako se bunilo za majcu?

To sa Zagorom sam ja bio bunadzija, i to sam resio sa samim forumasem koji je postavio sliku i dogovorili smo se da slika nije protiv pravila foruma. Moderatori nisu imali nista sa time niti su trebali da imaju. Cak mi je zao sto sam malo podigao tenzije u meni omiljenom topicu.
Kada vidis takve stvari one se prvo rese preko pm sa tim forumasem koji te je "isprovocirao", da budes 100% siguran u svoj sud. Mariosu sa onom kapom nije prekrsio nikakvo pravilo foruma, buduci da kapa nije imala obelezja.

Znas kako se kaze: prvo skoci pa reci hop

bro to bro

Dobro nisam išao za time tko je napisao. Riješio sam na PM sa Mariosuom, nema nikakvih problema... i povukao sam se. Nisam ja zlonamjeran. Bilo mi je žao što sam podigao tenzije. Mariosu je super momak.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 09/04/2012 : 02:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/04/2012 : 23:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Odcrvenite Elfaka..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/04/2012 : 02:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
koji je ovaj mickey?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7936 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 14/04/2012 : 09:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
Ma vidi ti kako je brzo banalo Mickeya, da da...
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 14/04/2012 : 11:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

koji je ovaj mickey?

Miki Miki veliki, Miki Miki ludi

Edited by - Jasko on 14/04/2012 11:06:39
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/04/2012 : 11:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Ako je Mickey stvarno Tamara Plisko (kako je Curunir pretpostavio), onda bi se trebalo banovat i Curunira jer je (doduše neizravno) vrijeđao člana foruma.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=2&TOPIC_ID=41602#1436362

Ne želim biti cinkaroš ali...

ipak jesam

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 14/04/2012 : 13:10:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message
Ako je Mickey Tamara Pliško imam nepar pitanja.
Bok

Voliš li zaista čitati stripove ili samo prevodiš?
Koliko imaš godina?
Hoćeš se potući s Curunirom?
Koje pojavljivanje Kandraxa ti je najbolje?
Ostavljaš li torrente uključene dok prevodiš?

Bok, kako si.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/04/2012 : 15:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
...
-koristiš li google translator?
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 14/04/2012 : 23:05:37  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Pogledao njene postove..
Sta reci,osim

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/04/2012 : 00:00:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Ponki izbrisao si post ali svejedno evo ti mojega odgovora.

Šiptar i Cigan su pogrdni nazivi za Albance i Rome, to je čista diskriminacija i rasizam.

Nadalje, čovjek od svima poznat kao član pod imenom sawitch, mene je nazivao rasistom i " mrziteljem Srba " , ja to nigdje nikada nisam napisao, nego je on izvukao i izmislio takve gadote iz onoga moga dobro poznatog topica o rukometnoj repki Srbije.

Takav čovjek koji je mene nazvao takvim imenima i koji me uredno stavio na ignore listu meni govori da sam rasist i " mrzitelj Srba "... aon uredno naziva Albance i Rome ciganima odnosno šiptarima
http://forum.stripovi.com/search.asp?mode=DoIt&MEMBER_ID=4679

E pa gospodo, draga gospodo forumaši procijenite tko je od nas dvojice to za što mene Sawitch proziva.

Istina i pravda uvijek izađe na vidjelo, gospodinu Sawitchu sam napisao mail, da ne ispadne da ga ja prozivam a on ne vidi.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/04/2012 : 00:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Jao, našao ko da se žali
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 15/04/2012 : 00:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Šiptar je slovenizovani oblik albanskog etnonima Shqiptar (Šćiptar), odnosno Shqipëtar (Šćipetar), kojim Albanci sami sebe nazivaju. (preuzeto sa wikipedije)Tu ne vidim nista uvredljivo.
Navijaci Zvezde vrlo cesto sebe nazivaju Ciganima tako da i tu ne vidim nista uvredljivo.
Znaci, ako je Sawitch zbog toga banovan, ja stvarno nemam reci.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/04/2012 : 00:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Jao, našao ko da se žali

Piši ti što god hočeš, ja sam iznio konkretne činjenice. Nađi ti meni ako ti je toliko smiješno. Nemoj mi spominjati ono u Beogradu, jer niste u pravu svi vi koliko vas god ima koji mislite da jeste, niste u pravu što se toga tiče.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 15/04/2012 : 00:40:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

Šiptar je slovenizovani oblik albanskog etnonima Shqiptar (Šćiptar), odnosno Shqipëtar (Šćipetar), kojim Albanci sami sebe nazivaju. (preuzeto sa wikipedije)Tu ne vidim nista uvredljivo.
Navijaci Zvezde vrlo cesto sebe nazivaju Ciganima tako da i tu ne vidim nista uvredljivo.

Da, s tim da su igrali Novi Pazar i Zvezda, te ne znam kakve veze oni imaju sa Novim Pazarom?

Inace sam uvek protiv izbacivanja. Pa i sada.

Edited by - Jasko on 15/04/2012 00:40:46
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/04/2012 : 00:40:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

Kad si već kopirao, mogao si kopirati i nastavak:
termin Šiptari se smatra uvredljivim u srpskom, makedonskom i drugim južnoslovenskim jezicima.

A ne ono sto ti ne odgovara izostaviti

Reci Romu da je cigan, pa mi javi što ti je rekao na to. Oprosti nisi nikako u pravu

Banovan je zbog rasizma i diskriminacije. Priča gotova.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/04/2012 : 00:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Još nešto Crnci se međusobno nazivaju niggerima, albanci šiptarima a romi ciganima. Ali smatraju uvredljivo i ne dopuštaju da ih itko drugi naziva tako. To je za njih velika uvreda.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 15/04/2012 : 00:45:33  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

termin Šiptari se smatra uvredljivim u srpskom, makedonskom i drugim južnoslovenskim jezicima.

Reci Romu da je cigan, pa mi javi što ti je rekao na to. Oprosti nisi nikako u pravu

Verovatno si na ovo mislio??

"Zanimljivo da je u omladinskom žargonu reč "šiptar" stekla sasvim drugačije značenje, pa se čak upotrebljava u značenju "dobar drug, draga osoba koju dugo niste videli"

Evo i izvora ,da ne bude posle....
http://sh.wikipedia.org/wiki/%C5%A0iptar

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/04/2012 : 00:46:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Da, s tim da su igrali Novi Pazar i Zvezda, te ne znam kakve veze oni imaju sa Novim Pazarom?

Inace sam uvek protiv izbacivanja. Pa i sada.

Definitivno sam protiv izbacivanja. Ali ljudi koji su trazili moje dozivotno izbacivanje i svasta pisali, protiv takvih ću gledati najmanju sitnicu a pogotovo ovakve stvari. Svaka čast svakome ali nikome ne ostajem dužan.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/04/2012 : 00:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

Kakve to veze ima s Novim Pazarom?
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/04/2012 : 00:52:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:

Jao, našao ko da se žali

Piši ti što god hočeš, ja sam iznio konkretne činjenice. Nađi ti meni ako ti je toliko smiješno. Nemoj mi spominjati ono u Beogradu, jer niste u pravu svi vi koliko vas god ima koji mislite da jeste, niste u pravu što se toga tiče.

Koje činjenice?
Uvrteo si sebi u glavu da šajkača predstavlja nešto što ne predstavlja, izvređao nas sve najgore, i pored činjenice da su ti svi pokušali staviti do znanja da grešiš, ti i dalje teraš po svome?

Pogledaj prvo sebe, pa onda opleti po drugima..
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/04/2012 : 00:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:

quote:

Verovatno si na ovo mislio??

"Zanimljivo da je u omladinskom žargonu reč "šiptar" stekla sasvim drugačije značenje, pa se čak upotrebljava u značenju "dobar drug, draga osoba koju dugo niste videli"

Evo i izvora ,da ne bude posle....
http://sh.wikipedia.org/wiki/%C5%A0iptar

Zna se sto je mislio sawitch sigurno nije mislio " dragi drugovi " i cigani
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/04/2012 : 00:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

quote:

Jao, našao ko da se žali

Koje činjenice?
Uvrteo si sebi u glavu da šajkača predstavlja nešto što ne predstavlja, izvređao nas sve najgore, i pored činjenice da su ti svi pokušali staviti do znanja da grešiš, ti i dalje teraš po svome?

Pogledaj prvo sebe, pa onda opleti po drugima..

Objasnili su mi za te kape i tu sam pogriješio iz neznanja. Priznajem pogriješio sam. Da izvrijeđao sam sve koji su vikali i izvrijeđat ću svaki put kad se ponovi. Reci mi dali 17/18 000 Srba čine Srbiju? Što si zapea da sam ja uvrijedio cijelu Srbiju što si nedokazan? Izvrijeđao sam one koji su vikali i zviždali i ponavljam OPET ĆU KADA SE PONOVI!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/04/2012 : 01:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Di ste sada kada je očigledno da se radi o rasizmu i diskriminaciji?! Kao zaliveni ste ( svaka čast adminu koji ga je izbacio ) a znali ste mene optužiti da sam uvrijedio cijelu Srbiju, a uvrijedio sam 17/18 000 (nepromišljenih i zaraženih mržnjom) ljudi
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.97 seconds. Snitz Forums 2000