Author |
Topic |
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Member since 15/12/2004 |
Posted - 19/04/2012 : 08:03:51
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Zeljko, kolor je unistio crtez. ddeki je odlican kolorista, ali ovo mi se uopste ne svidja i ne verujem da bi proslo dobro na konkursu. Kazem ti ovo iskreno iz najbolje namere, ko da si mi brat rodjeni!
Sta znam...meni se dopada....poslacu ga svejedno...nisam ni planirao, ali neki italijani mi rekose da posaljem, pa reko ajde... |
|
|
|
Attila77
Average Member
USA
891 Posts
Member since 08/05/2005 |
Posted - 19/04/2012 : 08:16:37
|
quote: Originally posted by Zeljko Ferri
quote: Originally posted by Attila77
@Zeljko Ferri - Gde i kako mozemo da nabavimo onog Turskog Zagora sa orlom za koji si ti nacrtao naslovnicu?
Kazu italijani da ce to izaci tek u Septembru
Pa, dočekaću nekako do septembra. No, gde će oni to prodavati? |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 19/04/2012 : 08:54:46
|
@Zeljko, nemoj sta pogresno da shvatis , ni ti ni Deki, ali ako vec saljes rad Italijanima obojite ovo ponovo. boje su previse drecave, ova energija oko Zagora kvari cijeli dojam, a Akronac izgleda kao neki perverznjak koji nosi tangu. |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 19/04/2012 : 11:09:12
|
1.C 2.B 3.D 4.A 5.B 6.B 7.A 8.A 9.Timber Bill |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 19/04/2012 : 12:58:56
|
Pitanja!
1. Tko nije umro u Divovima dobra i zla? A Pukovnik Perry B Chico C Drunky Duck X D Barun Ikarovo pero
2. Izbaci uljeza: A Jednooki Jack X - jedini amerikanac B Hegel von Axel C Butcher D Basileo
3. Koji izazov nije imao Zagor u susretu s Basileom? A Troglavi pas (Kerber) B Divovska zmija C Divovski kopitar D Divovski gušter X
4. Koliko brojeva Zagora je izašlo u SD redovnoj seriji? A 71 X B 80 C 65 D 196
5. ZS epizoda u kojoj se Hellingen nije pojavio? A Čelična neman B Vatreno iskušenje X C Na granici stvarnog D Ikarovo pero
6. Pravo ime Iron mana? A Olaf Botegoski B Sam Fletcher X C Nat Mulligan D Jan Siegel
7. Druga po redu najduža Zagorova priča! A Krvave piramide X B Divovi dobra i zla C Kainov povratak D Svemirska braća
8. Koliko puta se ukupno povratio Jima Gitara (zajedno s prvom pojavom)? NE ZNAM A 7 B 8 C 6 D 5
9. Nastavi niz (jedan od neprijatelja): Bimbo Sullivan, Jednooki Jack, Randall Skull, ???? NE ZNAM. mislim da su svi imali neke hipnotizerske sposobnosti, ali ne znam tko bi mogao nastaviti niz.
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 19/04/2012 : 13:43:30
|
Što mi ne javiste ranije da vas razbijem u kvizu!!
1. Tko nije umro u Divovima dobra i zla? C DD
2. Izbaci uljeza: D Basileo
3. Koji izazov nije imao Zagor u susretu s Basileom? D Divovski gušter
4. Koliko brojeva Zagora je izašlo u SD redovnoj seriji? A 71
5. ZS epizoda u kojoj se Hellingen nije pojavio? B Vatreno iskušenje
6. Pravo ime Iron mana? B Sam Fletcher
7. Druga po redu najduža Zagorova priča! A Krvave piramide
8. Koliko puta se ukupno povratio Jima Gitara (zajedno s prvom pojavom)? A 7
9. Nastavi niz (jedan od neprijatelja): Bimbo Sullivan, Jednooki Jack, Randall Skull, Timber Bill, Memphis Joe
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 19/04/2012 : 13:47:38
|
Zeljko, kolor je unistio crtez. ddeki je odlican kolorista, ali ovo mi se uopste ne svidja i ne verujem da bi proslo dobro na konkursu. Kazem ti ovo iskreno iz najbolje namere, ko da si mi brat rodjeni!
Sta znam...meni se dopada....poslacu ga svejedno...nisam ni planirao, ali neki italijani mi rekose da posaljem, pa reko ajde...
Nemoj me samo pogresno shvatiti, druze. Ja se stvarno divim tvom entuzijazmu i rapidnom usavrsavanju u crtanju. Ovaj crtez je sasvim dobar za konkurs, ali ubi kolor. Ne toliko siva energija oko zagora koliko svetlosni efekti koji prekrise pola tusa u crtezu. Ako se ddekiju da da ukloni makar 70% tih efekata (npr. odlicno funkcionisu u ocima onog akronijanina, i mozda one munje iznad zagora, ali sirenje svetlosnog spektra dole prema naslovu je suvisno i stavlja tvoju ruku u drugi plan, sto nikako ne valja.
Kao sto rekoh, brat bratu |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
Edited by - PijaniPatak on 19/04/2012 14:04:51 |
|
|
Bat Baterton
Average Member
Serbia
782 Posts
Member since 10/08/2010 |
Posted - 19/04/2012 : 13:56:18
|
quote: Originally posted by PijaniPatak 2. Izbaci uljeza: D Basileo -nema povrataka
Ja sam išao drugom logikom, ali smo došli do istog odgovora. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
zagor fan
New Member
Croatia
163 Posts
Member since 09/03/2011 |
Posted - 19/04/2012 : 14:05:01
|
1.Drunky Duck C 2.Basileo D 3.Divovski gušter D 4.71 A 5.Ikarovo pero D 6.Sam Fletcher B 7.Svemirska braća D 8.5 D 9.Kralj Orlova |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 19/04/2012 : 14:12:13
|
Sta znam...meni se dopada....poslacu ga svejedno...nisam ni planirao, ali neki italijani mi rekose da posaljem, pa reko ajde...
Nemoj me samo pogresno shvatiti, druze. Ja se stvarno divim tvom entuzijazmu i rapidnom usavrsavanju u crtanju. Ovaj crtez je sasvim dobar za konkurs, ali ubi kolor. Ne toliko siva energija oko zagora koliko svetlosni efekti koji prekrise pola tusa u crtezu. Ako se ddekiju da da ukloni makar 70% tih efekata (npr. odlicno funkcionisu u ocima onog akronijanina, i mozda one munje iznad zagora, ali sirenje svetlosnog spektra dole prema naslovu je suvisno i stavlja tvoju ruku u drugi plan, sto nikako ne valja.
Kao sto rekoh, brat bratu
e jbga dzaba komentari, vidim da si je vec poslao. Nema veze, sretno druze. Ako ti samo ja budem kokurencija, sigurno pobedjujes |
|
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 19/04/2012 : 14:12:19
|
uopće nisam znao da se axel drugi put pojavio. A šta je Basileo po nacionalnosti, sad se ne sjećam ? ako nije amerikanac, onda je jednooki jack jedini amerikanac. |
|
|
Bat Baterton
Average Member
Serbia
782 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Bat Baterton
Average Member
Serbia
782 Posts
Posted - 19/04/2012 : 14:16:16
|
Ne znam kojom drugom logikom bi se mogao Basileo ispljunuti, ali ko ga jebbbbbbshisha nadam se samo da sam test nulirao
Ja sam išao na kartu oka |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 19/04/2012 : 14:19:20
|
Kao sto rekoh, brat bratu
e jbga dzaba komentari, vidim da si je vec poslao. Nema veze, sretno druze. Ako ti samo ja budem kokurencija, sigurno pobedjujes
Pored boje, meni je možda veći problem ovo što sam obeležio zelenom. Ali to Zeljko već zna.
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
ddeki
Advanced Member
3435 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 19/04/2012 : 15:34:29
|
znam, ddeki, secam se toga, i secam se izraza "eksperimentisanje". Ja protiv tvog kolora nikad nemam nista protiv, nego me je iznenadila zeljkova odluka da "eksperiment" stavi u konkurs
p.s. ako bi mi mogao samo reci da li trebam sta ispravljati oko stila kolorisanja crteza koje sam postavio u postu iznad tebe... |
|
Edited by - PijaniPatak on 19/04/2012 15:35:27 |
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Posted - 19/04/2012 : 15:41:21
|
Drugari, shvatam u potpunosti vase kritike..medjutim ja poslao jutros :D sta bude bice..ne ocekujem pobedu...i to su me jedva nagovorili italijani da posaljem ovaj crtez...nisam ni hteo da ucestvujem..al ajde, reko, neka vide ljudi moj crtez i dekijev kolor. |
|
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
|
ddeki
Advanced Member
3435 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 19/04/2012 : 15:54:22
|
znam, ddeki, secam se toga, i secam se izraza "eksperimentisanje". Ja protiv tvog kolora nikad nemam nista protiv, nego me je iznenadila zeljkova odluka da "eksperiment" stavi u konkurs
p.s. ako bi mi mogao samo reci da li trebam sta ispravljati oko stila kolorisanja crteza koje sam postavio u postu iznad tebe...
Sve je stvar ukusa. Nekome se vise svidja ovo nekom ono. Svako ima neki svoj stil bojenja, inace sam i ja jos uvek u fazi eksperimentisanja. Meni je ok. Inace svaki bi ti kolorista drugacije obojio.
vr3rb9.jpg Na ovoj slici probaj da stavis neku pozadinu. Mozda ce delovati efektnije. Kod ostale dve bih promenio boju neba. Ako bi hteo da detaljises moglo bi se tu jos stosta uraditi. A na onoj slici sa velikim kadrom od Zagora dodao bih mu senku. |
http://ddeki.deviantart.com/gallery/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153 |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Topic |
|