Sva izdanja se mogu platiti, karticama (Visa, Visa electron, Mastercard i Maestro) bez provizije i uz apsolutno sigurnost, jer se kompletna transakcija odvija na serverima Raiffeisen Banke BH (E-Pay usluga)..
Skriveno lice je pakovan u prozirnu,samoljepljivu zaštitnu vrečicu, radi sigurnosti i zaštite naših izdanja.
Agarthi Comics vam predstavlja, prvu epizodu serijala Skriveno lice..
Za kupce iz BiH koji kupuju Skriveno lice preko Stripovi.ba, poštarina je besplatna. Za kupce iz Slovenije,Hrvatske,Srbije,Crne Gore i Makedonije, poštarina iznosi 1,90 KM ili 0,97 eura. Za kupce iz ostatka Europe poštarina na Magičnog vjetra je 2,85 KM ili 1,46 eura.
Povodom izlaska prvih BH Bonelli izdanja širom BiH, Agarthi Comics i Stripovi.ba otvaraju još jednu nagradnu igru. Od 27.04. do 27.05.2012. godine, potrebno je da šaljete fotografije kioska/trafika u vašem gradu, na kojem su vidljiva Agarthijeva izdanja. Najbolja,kvalitetnija, pa i simpatičnija fotografija osvaja nagradu. Uz fotografiju posaljite podatke o tome gdje je napravljena,grad, prodajno mjesto i vlasnik fotografije.
Nagrada je 3 besplatna Agarthijeva izdanja na kućnu adresu pobjednika!!! Možete izabrati nova ili stara izdanja Agarthija, shodno raspoloživosti u magacinu. :))
Pročitao prvi broj i poprilično sam zadovoljan. Radnja je interesantna, nadam se da je i ostatak serijala na ovom nivou. Žao mi je što Parlov nije još koju epizodu nacrtao. Čekam broj 2 za 3 sedmice.
Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.