forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 Moj strip-Strumfovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 21/04/2012 : 20:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Tabla br.116

Tabla br.117
Go to Top of Page

b3gi
Starting Member

6 Posts

Member since 26/09/2011

Posted - 22/04/2012 : 00:22:01  Show Profile Show Extended Profile  Send b3gi a Private Message  Reply with Quote
Po Ovom se Triba Film Snimit :)
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 22/04/2012 : 06:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Tabla br.118
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 22/04/2012 : 20:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Tabla br.119

Edited by - Torghal on 22/04/2012 20:43:35
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 22/04/2012 : 21:36:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Tabla br.120

Tabla br.121
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/04/2012 : 22:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Hm.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 23/04/2012 : 00:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
uf!

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 23/04/2012 : 20:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Tabla br.122

Tabla br.123
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47182 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/04/2012 : 22:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
malo pretjeruješ s ovin uličnim likvidacijama.radnja se ipak događa u Splitu a ne u Caracasu

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 24/04/2012 : 05:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

malo pretjeruješ s ovin uličnim likvidacijama.radnja se ipak događa u Splitu a ne u Caracasu

Slabo pratis crnu kroniku...obracuni isprid diskoteka,Pukaniceva likvidacija,prolaznik slucajno pogodjen iz zolje u Zagrebu,naoruzani branitelj prijetia da ce dignit cisternu u zrak prije nego sta su ga ubili specijalci,silovane i ubijene dvije curena na podrucju Sinja,Paravinja, itd...ovo sta sam ja nacrta je sitnica u odnosu sta se u stvarnosti desava na ovim prostorima.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47182 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/04/2012 : 11:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Torghal

quote:

Slabo pratis crnu kroniku...obracuni isprid diskoteka,Pukaniceva likvidacija,prolaznik slucajno pogodjen iz zolje u Zagrebu,naoruzani branitelj prijetia da ce dignit cisternu u zrak prije nego sta su ga ubili specijalci,silovane i ubijene dvije curena na podrucju Sinja,Paravinja, itd...ovo sta sam ja nacrta je sitnica u odnosu sta se u stvarnosti desava na ovim prostorima.

eh,to šta si ti nabroja je sitnica u poređenju šta se događa u drugim državama.
u nas je največi kriminal u politici a ne na ulici

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47182 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/04/2012 : 11:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
al konkretno san mislia baš na likvidacije.
evo ovde imaš usporedbu:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_intentional_homicide_rate

Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 24/04/2012 : 16:01:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:

al konkretno san mislia baš na likvidacije.
evo ovde imaš usporedbu:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_intentional_homicide_rate

Pa ima san samo jednu ulicnu likvidaciju.Ne bi bas reka da je to pretjerivanje
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47182 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/04/2012 : 16:58:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ako ostane na jednoj onda je ok

Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 24/04/2012 : 21:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Tabla br.124

Tabla br.125

Tabla br.126

Edited by - Torghal on 24/04/2012 21:11:22
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7127 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 24/04/2012 : 21:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Ufff, pa ti nisi normalan! Mirakul 2, ha! Dobro si nas izvozao!
Ovo je definitivno direktniji i kontraverzniji kraj nego u Mirakulu! Nece me zacuditi ako bude 50% negativnih komentara.
Kad si postavio 121. stranicu htio sam napisati da je Mario izjavio neke teoloski krive stvari, ali ipak, on je covjek od krvi i mesa u nevjerovatnim okolnostima, pa sam ipak odlucio pricekati do kraja s komentarom. (Bio sam u pravu)

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 24/04/2012 : 23:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
Uf...iznenadio me kraj-nije me toliko iznenadilo kako je završilo već me iznenadilo što je (već) završilo. Mislio sam da će bit još koja tabla . Dobar ti je i ovaj strip . Trebao bi sad sve ispočetka pročitat da mi radnja sjedne u komadu odjednom.

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38130 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 25/04/2012 : 10:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Uf, barem da na kraju nesto dobro zavrsi... kako si pre kraja samo poceo sa masakrom...

Jos jednom, uffff!!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47182 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/04/2012 : 12:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
kraj je totalna šteta . ovako loš kraj zaista nisan očekiva

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4651 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 25/04/2012 : 13:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
ipak je lepo videti malo svetlosti u svom ovom crnilu.
heartbreaking!

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10236 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/04/2012 : 14:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

kraj je totalna šteta . ovako loš kraj zaista nisan očekiva

Moran priznat da san i ja poprilično razočaran krajen.
Strip mi je do zadnjih 4-5 tabli bija najbolji tvoj strip do sada, ali kraj mi nikako nije lega.
Isto tako ne kužin na koju foru je borg zna koga triba tražit, i kako je tako jednostavno doša do adresa od štrumfova.
Nisu to neki likovi iz krim konkurencije pa da se odma zna koga triba tražit. Radi se o likovima iz kvarta koje niko ne primjećuje, bili su maskirani a kako nisu ni stigli bahato trošit lovu ni po tome ih se nije moglo locirat.
Iz moje perspektive šteta za ovakvi kraj koji je odličnome stripu pribavija ocjenu manje.

U svakon slučaju, jedva ovo čekan dobit na papiru

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 25/04/2012 : 14:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Isto tako ne kužin na koju foru je borg zna koga triba tražit

U Splitu svak svakoga zna. A još ako su ostavili leš četvrtog Štrumfa za sobom ...

(mcn)

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10236 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/04/2012 : 15:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

U Splitu svak svakoga zna. A još ako su ostavili leš četvrtog Štrumfa za sobom ...

(mcn)

Nije baš da svak svakoga zna, evo ja recimo Davora nisan poznava dok nisan kod njega kupija Mirakul.
Leš četvrtog štrumfa vjerovatno nije moga ništa reć, a i ako su mu našli osobnu, kako borg zna ko su mu frendovi koji su s njin išli u štetu.Ne kažen da se nemože doznat, ali svega par sati nakon cile tarapane, nisan baš siguran.
Ponovit ću, strip mi je odličan, i meni je najdraži Davorov strip.
Pizdekan baš zbog toga, jer mi je žaj da je genijalan strip ovako završija.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

dupli
Senior Member

Croatia
1044 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 25/04/2012 : 16:18:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dupli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

[quote]Originally posted by mcn

>
Leš četvrtog štrumfa vjerovatno nije moga ništa reć, a i ako su mu našli osobnu, kako borg zna ko su mu frendovi koji su s njin išli u štetu.Ne kažen da se nemože doznat, ali svega par sati nakon cile tarapane, nisan baš siguran.

Auto je Goranov. Registarske tablice vjerojatno nisu skinuli, a Borg
ih je lipo moga pogledat dok je ispraca pogledon auto. Najveci diler
u gradu sigurno ima i nekog iz policije na svojoj strani i eto ih kod
Gorana. Plus je Goran nabavlja oruzje, a mafija je obicno povezana.
Plus se raspitiva oko Borga i dozna da ga nema i da ce Saric bit jedini tjelohranitelj.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 25/04/2012 : 16:19:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by mcn

(mcn)

Nije baš da svak svakoga zna, evo ja recimo Davora nisan poznava dok nisan kod njega kupija Mirakul.
Ponovit ću, strip mi je odličan, i meni je najdraži Davorov strip.
Pizdekan baš zbog toga, jer mi je žaj da je genijalan strip ovako završija.

Vidia mu je auto kad je puca u njega,mozda je zapamtia registraciju od auto pa je potega neku svoju vezu u policiji(svaki splitski kriminalac vjerovatno ima bar jednu)pa je mozda tako dosa do Gorana.Mozda.
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000