forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 Moj strip-Strumfovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 25/04/2012 : 16:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Evo ja i Dupli smo pisali istu stvar u isto vrime:)
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 25/04/2012 : 16:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Sta se tice kraja stripa,ja sam zna da se vecini ljudi nece svidit(Macan mi je svjedok)ali jebiga,tako mi se prica poslozila u mojoj glavi od pocetka i nisam moga protiv sebe.Moga sam ja napravit kraj koji bi se vecini vas vise svidia i bia vam prihvatljiviji ali to ne bi bio moj kraj.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8843 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 25/04/2012 : 16:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Meni je kraj skroz O.k... Vidi se da je tvoj, no može li sad moratorij i na Isusa i njegova čuda.
Što se tiče toga kako su ih našli... znam da se stripovi crtaju, ali zar ljudima triba baš sve crtati. Pustite malo mašti na volju, ima dovoljno prostora.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 25/04/2012 : 16:58:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Meni je kraj skroz O.k... Vidi se da je tvoj, no može li sad moratorij i na Isusa i njegova čuda.
Što se tiče toga kako su ih našli... znam da se stripovi crtaju, ali zar ljudima triba baš sve crtati. Pustite malo mašti na volju, ima dovoljno prostora.

A kad san vec napravia moratorij za automobilske nesrece,Taxistu,onda je vrime da to napravim i za cuda.Ionako je sljedeci strip koji cu crtat Zagor.To je samo po sebi najvece cudo koje sam moga napravit...a da,planiram napisat i jedan scenarij za sciencefiction strip za jednog autora koji za razliku od mene zna crtat.Iman jednu pricu u glavi,mislim da bi mogla ispast stvarno dobra kad je malo razradim.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 25/04/2012 : 17:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Ionako je sljedeci strip koji cu crtat Zagor.

Za to će bit najlakše skupit pare ... samo će ih netko drugi skupljat.

(mcn)

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 25/04/2012 : 17:09:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

(mcn)

Cilj mi je nacrat strip o Zagoru koji ce se tebi svidit.Znam da je to skoro nemoguca misija ali ako to ispadne ka sta sam zamislia nikad se ne zna.To ce onda bit najvece cudo
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8843 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 25/04/2012 : 17:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
@ Torghal

I ja sam nekad maštao o tome... napraviti od Zagora nešto ko što je Miller napravio od Batmana... ah ti snovi

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 25/04/2012 : 17:42:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:

@ Torghal

I ja sam nekad maštao o tome... napraviti od Zagora nešto ko što je Miller napravio od Batmana... ah ti snovi

E ocigledno imamo iste snove...mene je uvik zanimalo kako bi izgledala Zagorova starost,ono cili zivot si posvetia borbi za prava indijanaca i shvatis u starosti da si cili zivot protratia za nista.Indijance ovako i onako pobilo ili odvelo u rezervat...ili kako bi to izgledalo kad bi Zagor usa u kasne tridesete ili rane cetrdestete i kad vise ne bi moga skakat po stablima kao nekad.Da li bi se povuka na vrhuncu snage ili bi se ka i neki nogometasi slepa jos koju godinu na racun stare slave.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 25/04/2012 : 19:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Torghal

quote:
Originally posted by mcn

(mcn)

Cilj mi je nacrat strip o Zagoru koji ce se tebi svidit.Znam da je to skoro nemoguca misija ali ako to ispadne ka sta sam zamislia nikad se ne zna.To ce onda bit najvece cudo

OK, ovo vec nije normalno! Prosle noci, kad sam isao spavati pomislio sam si bas me zanima sto ce Davor slijedece crtati/pisati i pomislio sam kako bi bilo da napravi jednu Zagorovu pricu! Ozbiljno, ne kakam... i evo danas vidim on ovo kaze! Ludnica! Sto bi Bijelo Dugme reklo: "Ima neka tajna veza..."

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8204 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 25/04/2012 : 20:51:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

@ Torghal

E ocigledno imamo iste snove...mene je uvik zanimalo kako bi izgledala Zagorova starost,ono cili zivot si posvetia borbi za prava indijanaca i shvatis u starosti da si cili zivot protratia za nista.Indijance ovako i onako pobilo ili odvelo u rezervat...ili kako bi to izgledalo kad bi Zagor usa u kasne tridesete ili rane cetrdestete i kad vise ne bi moga skakat po stablima kao nekad.Da li bi se povuka na vrhuncu snage ili bi se ka i neki nogometasi slepa jos koju godinu na racun stare slave.

hm, pa sclavi je od zagora napravio ono što je miller od batmana
i to jako dobro

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 26/04/2012 : 14:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

...ili kako bi to izgledalo kad bi Zagor usa u kasne tridesete ili rane cetrdestete i kad vise ne bi moga skakat po stablima kao nekad.

Mislim da bi u tim godinama Zagor jos trebao biti kao vjeverica (bar kako ga stripovi prikazuju)... valjda si mislio na kasne sezdesete ili rane sedamdesete.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3028 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 26/04/2012 : 17:07:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
zagor kao ovisnik o painkillerima

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47428 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/04/2012 : 17:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Zagor ka ovisnik o dopu

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
388 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 26/04/2012 : 23:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
Thorgalov Zagor bi bio jedini kojeg bi pročitao!

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 26/04/2012 : 23:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
I onda nisam u pravu kad kažem da Zagor pojede svaku diskusiju?

(mcn)

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn

Edited by - mcn on 26/04/2012 23:47:16
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 27/04/2012 : 17:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

I onda nisam u pravu kad kažem da Zagor pojede svaku diskusiju?

(mcn)

hm...bojim se da nije spomenut Zagor ne bi ni bilo diskusije...valjda strip nije dovoljno zainteresira ljude da bi ih potaka da iznesu svoje misljenje o njemu.Vjerovatno im se nije svidia kraj.Ili su zasiceni sa mojim stripovima.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47428 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/04/2012 : 18:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
kraj im se nije svidia

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 27/04/2012 : 18:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
na sam kraj nemam zamjerki, ali zadnja desetina stripa mi je nakako zbrzana, odnosno bolje reć - pre brz mi je ritam i sam rasplet.
jedva čekam tiskanu verziju, pa kad sve pročitam još jednom u komadu ponovo se javim sa dojmovima.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

kriticni
New Member

Serbia
279 Posts

Member since 04/12/2009

Posted - 27/04/2012 : 18:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Send kriticni a Private Message  Reply with Quote
Meni je kraj boli glava. Jest da sam u sebi prizeljkivao svrsetak tipa "take money and run", ali to bi onda bilo predvidljivo i vec vidjeno. Sve u svemu svidja mi se dinamika, nikad ne znas sta lezi iza coska, ili u tvom slucaju sta je na sljedecoj stranici.
Kao i u PP evo sad javno, pohvale i samo gruvaj

www.deviantart.com/kriticni
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3922 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 28/04/2012 : 01:16:42  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Slazem se sa kriticnim, odlican kraj, bas kao i ostatak stripa! Od mene za "Strumfove" imas samo rijeci hvale...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8593 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/04/2012 : 21:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Ehm, ovako.
Sam počeak stripa, kad se upoznajemo s likovima, je fenomenalan.
Zapravo, sve je super do onog momenta kad Mario za vrijeme pljačke skida masku i pokušava igrat na kartu suosjećanja. Prvo su tipa dobro isprebijali da bi ovaj zatim molio pare za kćer. To me podsjetilo na ˝Đuro će ti oprostiti što te tukao˝ scenu. Crna komedija. Zatim lik poludi i s ni više ni manje metar daljine fula Bilog i prosvira dadilju. One priče, ˝prvi put puca iz pištolja i nije računao na trzaj˝ kod mene jednostavno ne drže vodu.
Zatim i onaj drugi bedak skida masku. Tu sam pomislio da bi naslov stripa trebalo promijenit u Bedasti pljačkaši. I kao da to nije dovoljno, našao je baš povoljan trenutak da pomahnitalom frendu kaže za kćer. ˝And the kreten of the year award sponsored by glupkoqrac goes to..˝momenat. Iskreno, mislio sam da budući kako je Mario izgubio vjeru (s prijezirom gleda raspelo i baca krunicu na pod) i odlučio krenut u pljačku da će sukladno s time i njegovi potezi bit puno odlučniji.
Znači, kao što je bagi ranije rekao, da će za vrijeme ispitivanja Bilom hladnokrvno propucat koljeno i dobacit nešto tipa ˝Nemam vremena za tvoje igre, kćer mi umire!˝ I na kraju si jadni izmoždeni Mario propuca glavu, da bi kćer nekim čudom ipak preživjela. To me pak podsjetilo na onog navijača koji se objesio za vrijeme finala lige prvaka, zato jer je Liverpool na poluvremenu gubio 3-0. Eh, da je barem pogledao tekmu do kraja.
Bili i Borg su još najjednostavniji i najbolje razrađeni likovi, dok je Mario s druge strane ni vrit ni mimo. Jbga, ono što je nekome dobra
karakterizacija nekom drugom je zbrzano zbrda-zdola pripovjedanje.
Početak odličan, sredina loša, kraj srednja žalost.
Al na kraju krajeva, budući da sise trudio utažit glad fanova izbacivanjem najmanje jedne table dnevno, sve ti je oprošteno
Mirakul2?
Daleko je meni ovo od Mirakula, al možda je problem u tome što od svakog tvojeg stripa očekujem novi Mirakul. Nemoj me krivo shvatit, ovo je ok strip (ima dosta kako je neko primjetio tarantinovskih scena), ali miljama od Mirakula.

No dobro, pustimo malo strip na stranu, Davore drago mi je da si uletio u neke projekte, preko kojih će vjerujem tvoj storytelling doć do punog sjaja. Ako se nastavi ovako, Mirakul će jednog dana bit samo sjećanje na skromne početke.
Veseli, zdravi i debeli bili.
Pozdrav
Btw. treba i Dubravko objavit, meni je osobno puno bolja od Balkanskog gena (makar znam da se mene ništa ne pita po tom pitanju)

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 28/04/2012 : 21:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Aj drago mi je da sam napokon od tebe dobia i postenu kritiku.Ono sta si ti napisa da je Mario ni vrit ni mimo je valjda najbolji kompliment koji san moga dobit.To znaci da je covik sa svim svojim vrlinama i manama. Bili i Borg najbolje razradjeni likovi?...daj molim te,klisejizirani likovi koje ces nac u svakom drugom trileru.A to da se Mario ubia prije nego sta je dozivia da mu cer ozdravi...jebiga sam je kriv sta nije ima dovoljno vjere.Nista u ovom stripu se ne bi dogodilo da je on ima vise vjere.Dubravka ti je bolja od Balkanskog gena?...meni osobno je Balkanski gen puno drazi ali tesko da ja mogu bit objektivan.U svakom slucaju hvala na iskrenoj kritici.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8593 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/04/2012 : 22:14:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aj drago mi je da sam napokon od tebe dobia i postenu kritiku.Ono sta si ti napisa da je Mario ni vrit ni mimo je valjda najbolji kompliment koji san moga dobit.To znaci da je covik sa svim svojim vrlinama i manama. Bili i Borg najbolje razradjeni likovi?...daj molim te,klisejizirani likovi koje ces nac u svakom drugom trileru.A to da se Mario ubia prije nego sta je dozivia da mu cer ozdravi...jebiga sam je kriv sta nije ima dovoljno vjere.Nista u ovom stripu se ne bi dogodilo da je on ima vise vjere.Dubravka ti je bolja od Balkanskog gena?...meni osobno je Balkanski gen puno drazi ali tesko da ja mogu bit objektivan.U svakom slucaju hvala na iskrenoj kritici.

Pa baš ovo poboldano šta si napisao ti daje ideju kakvi su onda ostali likovi
Eto, meni je npr. Balkanski gen totalno klišejiziran strip.
Seen that before many times momenat..jbga sto ljudi sto ćudi

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 28/04/2012 22:18:02
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9937 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 28/04/2012 : 22:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
nadam se da ce vritnjak duja uspjeti. volio bi ovo imati na papiru:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9937 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 28/04/2012 : 22:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
kupit cu i jedan komad ovom kriticki nastrojenom parotu:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.81 seconds. Snitz Forums 2000