Author |
Topic  |
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Member since 27/09/2004 |
|
b3gi
Starting Member
6 Posts
Member since 26/09/2011 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 23/04/2012 : 22:26:10
|
malo pretjeruješ s ovin uličnim likvidacijama.radnja se ipak događa u Splitu a ne u Caracasu  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Posted - 24/04/2012 : 05:59:04
|
quote: Originally posted by lwood
malo pretjeruješ s ovin uličnim likvidacijama.radnja se ipak događa u Splitu a ne u Caracasu 
Slabo pratis crnu kroniku...obracuni isprid diskoteka,Pukaniceva likvidacija,prolaznik slucajno pogodjen iz zolje u Zagrebu,naoruzani branitelj prijetia da ce dignit cisternu u zrak prije nego sta su ga ubili specijalci,silovane i ubijene dvije curena na podrucju Sinja,Paravinja, itd...ovo sta sam ja nacrta je sitnica u odnosu sta se u stvarnosti desava na ovim prostorima. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 24/04/2012 : 11:50:35
|
quote: Originally posted by Torghal
malo pretjeruješ s ovin uličnim likvidacijama.radnja se ipak događa u Splitu a ne u Caracasu 
Slabo pratis crnu kroniku...obracuni isprid diskoteka,Pukaniceva likvidacija,prolaznik slucajno pogodjen iz zolje u Zagrebu,naoruzani branitelj prijetia da ce dignit cisternu u zrak prije nego sta su ga ubili specijalci,silovane i ubijene dvije curena na podrucju Sinja,Paravinja, itd...ovo sta sam ja nacrta je sitnica u odnosu sta se u stvarnosti desava na ovim prostorima.
eh,to šta si ti nabroja je sitnica u poređenju šta se događa u drugim državama. u nas je največi kriminal u politici a ne na ulici |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 24/04/2012 : 21:49:36
|
Ufff, pa ti nisi normalan!  Mirakul 2, ha! Dobro si nas izvozao! Ovo je definitivno direktniji i kontraverzniji kraj nego u Mirakulu! Nece me zacuditi ako bude 50% negativnih komentara. Kad si postavio 121. stranicu htio sam napisati da je Mario izjavio neke teoloski krive stvari, ali ipak, on je covjek od krvi i mesa u nevjerovatnim okolnostima, pa sam ipak odlucio pricekati do kraja s komentarom. (Bio sam u pravu ) |
www.epicentercomics.com |
 |
|
Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 24/04/2012 : 23:14:52
|
Uf...iznenadio me kraj-nije me toliko iznenadilo kako je završilo već me iznenadilo što je (već) završilo. Mislio sam da će bit još koja tabla . Dobar ti je i ovaj strip . Trebao bi sad sve ispočetka pročitat da mi radnja sjedne u komadu odjednom. |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 25/04/2012 : 10:02:26
|

Uf, barem da na kraju nesto dobro zavrsi... kako si pre kraja samo poceo sa masakrom... 
Jos jednom, uffff!!    
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4679 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 25/04/2012 : 14:23:59
|
kraj je totalna šteta . ovako loš kraj zaista nisan očekiva
Moran priznat da san i ja poprilično razočaran krajen. Strip mi je do zadnjih 4-5 tabli bija najbolji tvoj strip do sada, ali kraj mi nikako nije lega. Isto tako ne kužin na koju foru je borg zna koga triba tražit, i kako je tako jednostavno doša do adresa od štrumfova. Nisu to neki likovi iz krim konkurencije pa da se odma zna koga triba tražit. Radi se o likovima iz kvarta koje niko ne primjećuje, bili su maskirani a kako nisu ni stigli bahato trošit lovu ni po tome ih se nije moglo locirat. Iz moje perspektive šteta za ovakvi kraj koji je odličnome stripu pribavija ocjenu manje.
U svakon slučaju, jedva ovo čekan dobit na papiru |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 25/04/2012 : 15:20:33
|
quote: Originally posted by mcn
>Isto tako ne kužin na koju foru je borg zna koga triba tražit
U Splitu svak svakoga zna. A još ako su ostavili leš četvrtog Štrumfa za sobom ...
(mcn)
Nije baš da svak svakoga zna, evo ja recimo Davora nisan poznava dok nisan kod njega kupija Mirakul . Leš četvrtog štrumfa vjerovatno nije moga ništa reć , a i ako su mu našli osobnu, kako borg zna ko su mu frendovi koji su s njin išli u štetu.Ne kažen da se nemože doznat, ali svega par sati nakon cile tarapane, nisan baš siguran. Ponovit ću, strip mi je odličan, i meni je najdraži Davorov strip. Pizdekan baš zbog toga, jer mi je žaj da je genijalan strip ovako završija. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
dupli
Senior Member

Croatia
1146 Posts
Member since 26/11/2009 |
Posted - 25/04/2012 : 16:18:30
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
[quote]Originally posted by mcn
> Leš četvrtog štrumfa vjerovatno nije moga ništa reć , a i ako su mu našli osobnu, kako borg zna ko su mu frendovi koji su s njin išli u štetu.Ne kažen da se nemože doznat, ali svega par sati nakon cile tarapane, nisan baš siguran.
Auto je Goranov. Registarske tablice vjerojatno nisu skinuli, a Borg ih je lipo moga pogledat dok je ispraca pogledon auto. Najveci diler u gradu sigurno ima i nekog iz policije na svojoj strani i eto ih kod Gorana. Plus je Goran nabavlja oruzje, a mafija je obicno povezana. Plus se raspitiva oko Borga i dozna da ga nema i da ce Saric bit jedini tjelohranitelj. |
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Posted - 25/04/2012 : 16:19:41
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by mcn
>Isto tako ne kužin na koju foru je borg zna koga triba tražit
U Splitu svak svakoga zna. A još ako su ostavili leš četvrtog Štrumfa za sobom ...
(mcn)
Nije baš da svak svakoga zna, evo ja recimo Davora nisan poznava dok nisan kod njega kupija Mirakul . Leš četvrtog štrumfa vjerovatno nije moga ništa reć , a i ako su mu našli osobnu, kako borg zna ko su mu frendovi koji su s njin išli u štetu.Ne kažen da se nemože doznat, ali svega par sati nakon cile tarapane, nisan baš siguran. Ponovit ću, strip mi je odličan, i meni je najdraži Davorov strip. Pizdekan baš zbog toga, jer mi je žaj da je genijalan strip ovako završija.
Vidia mu je auto kad je puca u njega,mozda je zapamtia registraciju od auto pa je potega neku svoju vezu u policiji(svaki splitski kriminalac vjerovatno ima bar jednu)pa je mozda tako dosa do Gorana.Mozda. |
 |
|
Topic  |
|