Prve dvije knjige izlaze za Mafest, crno-bijelo izdanje, tri broja po knjizi s originalnim naslovnicama, nove naslovnice crta Bruno Brindisi. Okvirni plan je 12 knjiga godišnje.
DD 1
DD 2
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
nisam baš siguran koliko dobro će se ovo prodavati više, manje svi ovo već imaju, a ne znam koliko se može računati na kolekcionare koji će kupovati dodatne komplete
zbogom ludens!zbogom kiosk izdanja!bernarde usro si motku.ostace jos zagor da te odrzava u zivotu.jednom mora doci i kraj svakakvim glupostima,tipa preskakanja epizoda,loseg prevoda,loseg dizajna... svaka cast libellusu na pokretanje ovog izdanja jer s njim i ja zapocinjem horor sagu.cisto sumnjam da ce opstati extra d.dog i zato je bolje da ga se resim na vreme.
zbogom ludens!zbogom kiosk izdanja!bernarde usro si motku.ostace jos zagor da te odrzava u zivotu.jednom mora doci i kraj svakakvim glupostima,tipa preskakanja epizoda,loseg prevoda,loseg dizajna... svaka cast libellusu na pokretanje ovog izdanja jer s njim i ja zapocinjem horor sagu.cisto sumnjam da ce opstati extra d.dog i zato je bolje da ga se resim na vreme.
zbogom ludens? kakve veze ima ludens?
puknuce im izdanja.ziv bio pa video.sve se drzi na koncu.
Prva dva ću vjerovatno kupiti,(iz kolekcionarskih razloga)no to bi uglavnom bilo sve,jer imam baš sve od Dylana i to u glanc stanju,a mrzim si duplirat iste brojeve,a ni love nemam baš previše....
nekako će se istresti ti novčići - radije ću manje ostavljati po pekarnama za (nezdravu) hranu... tempom od 12 knjiga godišnje već za dvije i pol/tri godine sustići će Extra-seriju ____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR Katodikova sjena samo što nije
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •