forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 29/04/2012 : 22:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Lepa asistencija Ninkovica za cetvrti pogodak.
Valja ga gurnuti u vatru na derbiju.

Искусан прекид низа порука који везе немају са Партизаном

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/04/2012 : 22:33:58  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ovaj prodor i asistencija za treci?Extra je Dzigi,bice paklen igrac!
Lep dan danasDve titule se proslavise
Nema potrebe vise za pesmicom ali ajde da je zavrsim

Gle cetiri gusara
Bes u njima vri
Jedan puko od muke
Ostalo ih tri!

Tri ljuta gusara
A protiv njih ja
Jednog sam zviznuo
Ostala su dva!

Dva ljuta gusara
A pogled im ledan
Jedan se okliznuo
Jos ostao jedan!

Jedan ljuti gusar
Postao je medan
Prosto se istopio
Ostao nijedan!

U svakom pogledu
Prosla me je strava
Sad je sve u redu
Moze da se spava!

I Dosao je.

PARTIZAN SAMPION!!!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/04/2012 : 22:47:26  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
i mene nervira tih 500 godina, Srbija je pala pod tursku vlast 1459. godine a oslobodila se 1815u drugom srpskom ustanku. godine. sto je mnogo manje od 500 godina,

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/04/2012 : 22:48:19  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
A valada jovanovic je konj kao st ja tvrdim cele sezone, a onog cakarevica i milisava prackom najuriti u mega vizuru

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 29/04/2012 : 22:48:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

Искусан прекид низа порука који везе немају са Партизаном

Neko mora.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 29/04/2012 : 22:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by masni

i mene nervira tih 500 godina, Srbija je pala pod tursku vlast 1459. godine a oslobodila se 1815u drugom srpskom ustanku. godine. sto je mnogo manje od 500 godina,

Cela?
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 29/04/2012 : 22:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki
Jedan ljuti gusar
Postao je medan
Prosto se istopio
Ostao nijedan!

Jedan mali crnac osta sam i bijedan;
ode i objesi se i ne osta nijedan.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/04/2012 : 00:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

Mi smo Šampioni, ostali neka se poređaju kako im je volja!

Svojom 10. uzastopnom prvenstvenom pobedom u prolećnom delu sezone 2011/12 (nakon dva uvodna remija), Partizan je danas u Čačku, puna 3 kola pre kraja šampionata, i zvanično postao Šampion (sa velikim „Š“, razume se) svoje zemlje! Ovo je ukupno 24. titula koju je naš klub osvojio u svojoj istoriji, pritom je to peta uzastopna titula za crno-bele (više nije samo „jamb u najavi“ nego je „upisani jamb“) i, što je takođe interesantno, to je druga uzastopna titula koju Šampion „matematčki“ overava u Čačku (prošle godine protiv Metalca, titula je ozvaničena na istom ovom stadionu gde i danas).
Šampion u subotu, 05.05.2012. dočekuje C. zvezdu u svom „Hramu fudbala“, u okviru 28. kola JSL. To je prilika da navijači crno-belih pozdrave svog starog-novog Šampiona, a mi se sad vraćamo pola veka unazad, u 1962. godinu i na trenutak sličan ovom koji nam predstoji u subotu – Partizan je dočekivao „večitog rivala“ u situaciji kada je praktično već bio ono što je i ovih poslednjih 5 godina – Šampion. Poslušajte u prvih 10-ak sekundi priloženog videa šta je „drug Galić“ tada rekao u mikrofone: http://www.youtube.com/watch?v=Carx86KS_Eg&feature=player_detailpage#t=278s. To nam je bila i inspiracija za naslov današnjeg izveštaja iz Čačka.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Partizan doplivao do jubilarne titule

Vaterpolisti Partizan Rajfajzena osvojili su novu, 25. prvenstvenu titulu u klupskoj istoriji. U drugoj utakmici finalne serije plej-ofa crno-beli su na bazenu na Tašmajdanu savladali Crvenu zvezdu VET rezultatom 9:8 (3:2, 2:3, 3:2, 1:1). U prvoj utakmici takođe su slavili vlasnici trofeja, rezultatom 6:5.
Uprkos tome što su izabranici Dejana Savića bili silno motivisani i želeli da izbore majstoricu, klub sa Banjice se posle dve utakmice u finalnoj seriji domogao šeste uzastopne titule.
U otvorenoj i neizvesnoj utakmici do samog kraja što govori i rezultat, crno-beli su do trijumfa stigli pogotkom srpskog reprzentativca Stefana Mitrovića 15 sekundi pre kraja. Najefikasniji u redovima Partizana bio je Radović sa dva pogotka, dok je u poraženom timu Vasović postigao tri.
Utakmica finala Prve A lige, bila je poslednja za kapitena crno-belih Vladu Vujasinovića, kao i sa druge strane za Jugoslava Vasovića, koji su najavili povlačenje.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 30/04/2012 : 00:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Peta u nizu
Predvidjam pakleno tesku sledecu sezonu.
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 30/04/2012 : 09:39:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
Bravo majstori. Peta titula u nizu.
Bravo i za vaterpoliste.
Uzeli smo i titulu u rukometu.
Jos ostaju kosarkasi.

Steta za odbojkase,ali bice bolje sledece sezone.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 30/04/2012 : 10:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Sad treba pustiti Granta da na miru odradi prelazni rok pa o njegovom radu suditi na jesen, ja sam ubedjen da ce ekipa biti jaca od ove sada. Po jedan stoper, veznjak, krilo i spic i to je to. Oterati Miljkovica, Rnica, Diaru, Kamaru, Andersona, Eduarda, Vukica i jos par koje sam preskocio i pola posla je uradjeno.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 30/04/2012 : 10:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

Peta u nizu
Predvidjam pakleno tesku sledecu sezonu.

Ma budi bez brige, da vezemo jos 6, prisijemo jos jednu zvezdicu iznad grba i onda i Vojvodina moze da osvoji neku.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 30/04/2012 : 11:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije
Oterati Miljkovica, Rnica, Andersona

i Babovića.

Dovoljno
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 30/04/2012 : 11:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne bi me uvredilo da mi kazes da sam Grk, a sa Turcima nemam dodirne tacke. Eventualno ako se neka cukun cukun baba nije omrsila za 500 godina njihove vladavine, ali to ne znam.

Ako nemas svetlu kosu i plave oci, bolje preispitaj sta je radila baba.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 30/04/2012 : 12:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moras da znas da ni svi skinhedsi nisu nacisti...

Da, postoje brojne sharp komune po Srbiji, gde beli zitelji zajedno divane sa ciganima, puse, piju kafu, i slusaju reggae i ska.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/04/2012 : 13:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inace na topicima o stripovima retko ostavljam komentare jer ne mislim da imam ista pametno da dodam, redovno ih citam i pratim i to je to, a komentarisem ono sto ja mislim da treba.

A misliš da je pametno ovo što ovdje pričaš

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 30/04/2012 : 13:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Inace na topicima o stripovima retko ostavljam komentare jer ne mislim da imam ista pametno da dodam, redovno ih citam i pratim i to je to, a komentarisem ono sto ja mislim da treba.

Naravno, otvaram oci ljudima poput tebe.

Edited by - Cuvam starudije on 30/04/2012 13:55:47
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 30/04/2012 : 13:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Da, postoje brojne sharp komune po Srbiji, gde beli zitelji zajedno divane sa ciganima, puse, piju kafu, i slusaju reggae i ska.

Jednostavno nisi upucen, raspitaj se malo...
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 30/04/2012 : 14:10:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Da, bice. Odlican odgovor kad ti nestane argumenata (a to se cesto desi ovde).

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 30/04/2012 : 14:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Da, bice. Odlican odgovor kad ti nestane argumenata (a to se cesto desi ovde).

A kad se desilo da nemam argumenata??
I dalje tvrdis da su svi skinhedi nacisti??
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/04/2012 : 14:18:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Stvarno, doživio sam prosvjetljenje, otkrio sam da je Partizan svetinja i da mrzim Pazarce, Delije, Turke, Kosovare i šta ti je znam koga sve još Vidimo se na jugu

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 30/04/2012 : 14:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Stvarno, doživio sam prosvjetljenje, otkrio sam da je Partizan svetinja i da mrzim Pazarce, Delije, Turke, Kosovare i šta ti je znam koga sve još Vidimo se na jugu

Cista demagogija... Daj mi primer gde sam rekao da ikoga mrzim.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/04/2012 : 14:25:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Nigdje tim rječima, dalo se naslutiti, ako si stvarno politički korektan, onda se ispričavam, ali nekako ne vjerujem

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 30/04/2012 : 14:32:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nigdje tim rječima, dalo se naslutiti, ako si stvarno politički korektan, onda se ispričavam, ali nekako ne vjerujem

Necu ovde o politickim uverenjima, ali budi siguran da ne mrzim nikoga, bas zato me je iznenadilo usiljeno branjenje Pazaraca od reci Turci, koju oni sa radoscu prihvataju.
A da dodam da se moze reci da kod mene postoji nesto sto se moze nazvati mrznja prema Crvenoj zvezdi, znaci ne prema navijacima, imam i dosta drugara koji su vatreni ganci, vec iskljucivo prema klubu i iskreno bih voleo da i FK krene putevima vaterpolo i kosarkaskog kluba, tj. ka katancu.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/04/2012 : 14:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ja recimo nikad nebih htio da moj najveći rival "krene ka katancu" više nabi bilo derbija i sličnih važnih stvari

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.22 seconds. Snitz Forums 2000