forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Dark Knight Rises
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 01/05/2012 : 09:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
Izašao je treći trailer,pa me zanima što očekujete od trećeg nastavka ? http://www.youtube.com/watch?v=g8evyE9TuYk

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/05/2012 : 11:40:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Bit će luda vožnja ko i dosad!

Evo još jednog topica o istoj temi...

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=38991

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Zagor i Chico
New Member

Croatia
214 Posts

Member since 14/05/2011

Posted - 01/05/2012 : 14:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Chico a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da će biti predobar kao i prva dva :)
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/05/2012 : 14:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
bezveze trailer...
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 01/05/2012 : 15:18:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Meni je ovaj trailer bolji od prethodnog

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 01/05/2012 : 15:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Šta ja znam, onako, čisto prosječan... Ali flim će biti zakon, uvjeren sam.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7868 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 01/05/2012 : 16:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

bezveze trailer...

i meni...
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 01/05/2012 : 16:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
ne znam što je tu toliko bezveze,mene je baš nabrijalo !

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 01/05/2012 : 18:07:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Odlican trailer, najbolja verzija ovog filma do sada

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 02/05/2012 : 10:43:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Nevjerojatno sam nabrijan na film, zadnji trailer je isto predobar. Ono kad Bats kaze, "No, not everything" je toliko dobro receno da zaboravis da glumi.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 02/05/2012 : 13:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ova trilogija je nesto najbolje sto je Bats uspeo da izmuze u svetu filma...Treci deo ce biti fantastican, u tone sumnjam. Ono sto mi malo smeta iz drugog, a kako vidim i u trecem, prerealna karakterizacija lika. Nema onog baje koji vreba iz senke kojeg smo videli u prvom delu

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 02/05/2012 : 14:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Ova trilogija je nesto najbolje sto je Bats uspeo da izmuze u svetu filma...Treci deo ce biti fantastican, u tone sumnjam. Ono sto mi malo smeta iz drugog, a kako vidim i u trecem, prerealna karakterizacija lika. Nema onog baje koji vreba iz senke kojeg smo videli u prvom delu

Nolan nikad ne razočara,svi su njegovi filmovi odlični samo ljudi se ponekad razočaraju jer je nemoguće uvijek snimiti fantastičan film(Dark Knight,Memento i Prestiž).
Treći film uvijek bude najlošiji,iznimka je "Povratak Kralja" ali i za ovaj se nadam da će biti iznimkad od pravila.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 02/05/2012 : 14:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

quote:

Nolan nikad ne razočara,svi su njegovi filmovi odlični samo ljudi se ponekad razočaraju jer je nemoguće uvijek snimiti fantastičan film(Dark Knight,Memento i Prestiž).
Treći film uvijek bude najlošiji,iznimka je "Povratak Kralja" ali i za ovaj se nadam da će biti iznimkad od pravila.

Slazem se sa ovom opaskom, samo nisam trazio dlaku u jajetu. Kod Batman Begins mi je toliko sela interpretacija legende o betmenu, pa mi je malo zao da nije bilo slicno u drugom, koji je ipak odlican. Prestige i Memento JESU fantasticni

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 02/05/2012 : 14:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

quote:

Ja nekako sumnjam da će uspjeti nadmašiti TDK, tamo je ogroman mamac bio Ledžer, odnosno rola Džokera. Ali vjerujem da će ovo biti fantastičan film.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4762 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 02/05/2012 : 17:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Tko zna, možda je Tom Hardy sljedeći oskarovac
U svakom slučaju, definitivno najiščekivaniji film 2012-e godine.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 02/05/2012 : 18:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ne znam je li Hardy novi oskarovac, ali da će rasturiti svoju ulogu- OĆE!

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16514 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 02/05/2012 : 19:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Malo skrecem sa teme, ali kad pomenuste Toma Hardija, preporuka za film Bronson. Hardi je razvalio kako je odglumio

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 02/05/2012 : 20:07:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
Ne znam zašto su svi zapaljeni za Avengerse,meni se ovo čini puno bolje.

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 02/05/2012 : 21:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Ne znam ko je zapaljen za Avengerse, ja jedva čekam TDKR.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 02/05/2012 : 21:56:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Malo skrecem sa teme, ali kad pomenuste Toma Hardija, preporuka za film Bronson. Hardi je razvalio kako je odglumio

Kao i Warriora i Inception.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 02/05/2012 : 23:15:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Smomo8

verovatno zato sto su Avengersi do jaja?

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 03/05/2012 : 00:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Ne znam je li Hardy novi oskarovac, ali da će rasturiti svoju ulogu- OĆE!

a Oldman, Caine i Freeman?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4762 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 03/05/2012 : 21:37:53  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:
Originally posted by Smomo8

verovatno zato sto su Avengersi do jaja?

Tak' je! Mješavina izvrsnih specijalnih efekata i funny scena. Najbolje sam se osjećao kad je Hulk uzeo Lokija i onda razbijao pod s njime. Ali The Avengers nije, kako bi se to reklo, epska drama, pa sumnjam da ga The Dark Knight Rises neće nadmašiti.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 03/05/2012 : 21:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
Meni se Avengersi čine kao klasična stripovska akcija s klasičnim scenarijem -predstavljen nam je tim,malo se svađaju,dolazi glavni neprijatelj te se oni udružuju i pobjeđuju ga....Dok je DKR s druge strane nešto malo posebnije. Možda sam u krivu-zato i idem gledati Avengerse ovaj vikend.Možda mi razbije skeptiku.

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 03/05/2012 : 22:11:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Meni je taj Hardy toliko iritantan da ga ne mogu smislit.
Na sreću, ovdje ima masku i izmjenjen glas, pa mi valjda neće tolko smetat.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 03/05/2012 : 22:32:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Meni je taj Hardy toliko iritantan da ga ne mogu smislit.
Na sreću, ovdje ima masku i izmjenjen glas, pa mi valjda neće tolko smetat.

Meni je baš njegov glas ono najbolje kod njega. A i sam po sebi je nekako prirodan, uklapa se u svaku scenu. Nolan zna odabrati glumce, tome smo svjedočili nebrojeno puta.

Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000