Author |
Topic |
anto
Advanced Member
Serbia
21271 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 03/05/2012 : 22:27:21
|
bravo za Bookglobe - čim se pojavi trojka, uzimam i nju i dvojku!! Bravo za tempo. Još ako za Mafest izbace i dve XIII-ce i na jesen druge tomove Nataše i Kosmičkih putnika, BG rides again. Šta li je sa Bernardom i njegovim integralima - sad je vreme za novog samija,Krcka i Bernard Prinsa!
(uh što mrzim da vidim reč "ophodnja" - toliko mi bode oči - patrola ili izvidnica, jebem mu miša) |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 04/05/2012 : 07:29:01
|
Bushido uvijek donosi dobre vijesti :) Iako je netko na prethodnim stranicama topica to najavio, ipak nisam očekivao da će tako brzo izaći i 3. integral, tako da je ovo ugodno iznenađenje. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
1Euro
Advanced Member
12526 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 04/05/2012 : 12:04:48
|
quote: Originally posted by anto
bravo za Bookglobe - čim se pojavi trojka, uzimam i nju i dvojku!! Bravo za tempo. Još ako za Mafest izbace i dve XIII-ce i na jesen druge tomove Nataše i Kosmičkih putnika, BG rides again. Šta li je sa Bernardom i njegovim integralima - sad je vreme za novog samija,Krcka i Bernard Prinsa!
(uh što mrzim da vidim reč "ophodnja" - toliko mi bode oči - patrola ili izvidnica, jebem mu miša)
Ja isto!! Da sam iskren, nisam imao hrabrosti da uzmem prje, jer sam mislio da možda to neče nikada izači, jer se tako dugo čekao broj dva, itd,....sada uzimam sva tri izdanja!!!!! Bit če to pravi užitak od jednom pročitati toliko priča!!!!! Jel čće to izači do Mafesta? I jel če se moči tamo kupiti (na nekakvom štandu....) |
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2174 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 07/05/2012 : 13:43:21
|
Bravo! Samo da se sad na 4. ne ceka 2 godine...
Čitao sam 7 i 8 epizodu. U mornarici mi je bila dosadnjikava (razočaravajuča), dok je sljedeca, s balonom odlična! Od dosad pročitanih, meni najdraža. |
Edited by - hrvoje23 on 07/05/2012 13:47:34 |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Posted - 07/05/2012 : 19:17:38
|
quote: Originally posted by hrvoje23
Čitao sam 7 i 8 epizodu. U mornarici mi je bila dosadnjikava (razočaravajuča), dok je sljedeca, s balonom odlična! Od dosad pročitanih, meni najdraža.
To si čitao cinebookovo izdanje? Meni je ta mornarička jedna od najdražih. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12526 Posts
Posted - 07/05/2012 : 23:19:14
|
ja sam upravo danas naručio svih 5 cinebook izdanja (koliko sam shvatio do sada su izdali samo 5 brojeva,tako da ču dobiti sve što je do sada izašlo), osim postoji još jedan iz 2004, ali on nije u toj isto ediciji V-1, V-2,.....nego je bio nekako drukčije numeriran, valjda se radilo o pokusnom izdanju... I sada mene zanima, koliko od ovih 5 cinebook izdanja ima u BOOKGLOBE izdanjima? Koje se to priče pokrivaju? Znam za ovaj zatvor Roberstvile (ili tako nešto) jel još neka druga? |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12938 Posts
Posted - 07/05/2012 : 23:50:28
|
quote: Originally posted by 1Euro
ja sam upravo danas naručio svih 5 cinebook izdanja (koliko sam shvatio do sada su izdali samo 5 brojeva,tako da ču dobiti sve što je do sada izašlo), osim postoji još jedan iz 2004, ali on nije u toj isto ediciji V-1, V-2,.....nego je bio nekako drukčije numeriran, valjda se radilo o pokusnom izdanju... I sada mene zanima, koliko od ovih 5 cinebook izdanja ima u BOOKGLOBE izdanjima? Koje se to priče pokrivaju? Znam za ovaj zatvor Roberstvile (ili tako nešto) jel još neka druga?
Robertsonville Prison je originalno objavljen kao šesti album po redu i on se nalazi u drugom integralu Bookglobea.
The Navy Blues je originalno objavljen kao sedmi album po redu, te će biti objavljen u trećem integralu Bookglobea.
The Skyriders je originalno objavljen kao osmi album po redu, te će također biti objavljen u trećem integralu Bookglobea.
The Greenhorn je originalno objavljen kao četrnaesti album po redu, te bi se trebao naći u eventualnom petom integralu Bookglobea.
Rumberley je originalno objavljen kao petnaesti album po redu, te bi se također trebao naći u eventualnom petom integralu Bookglobea. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2174 Posts
Posted - 08/05/2012 : 08:57:20
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by hrvoje23
Čitao sam 7 i 8 epizodu. U mornarici mi je bila dosadnjikava (razočaravajuča), dok je sljedeca, s balonom odlična! Od dosad pročitanih, meni najdraža.
To si čitao cinebookovo izdanje? Meni je ta mornarička jedna od najdražih.
Ma ne, skenirano sa 'zone'. Koliko sjećam ima i br.14. Možda ta mornarička i nije toliko loša, pretpostavljam da je loš prijevod... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12526 Posts
Posted - 08/05/2012 : 10:09:02
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
ja sam upravo danas naručio svih 5 cinebook izdanja (koliko sam shvatio do sada su izdali samo 5 brojeva,tako da ču dobiti sve što je do sada izašlo), osim postoji još jedan iz 2004, ali on nije u toj isto ediciji V-1, V-2,.....nego je bio nekako drukčije numeriran, valjda se radilo o pokusnom izdanju... I sada mene zanima, koliko od ovih 5 cinebook izdanja ima u BOOKGLOBE izdanjima? Koje se to priče pokrivaju? Znam za ovaj zatvor Roberstvile (ili tako nešto) jel još neka druga?
Robertsonville Prison je originalno objavljen kao šesti album po redu i on se nalazi u drugom integralu Bookglobea.
The Navy Blues je originalno objavljen kao sedmi album po redu, te će biti objavljen u trećem integralu Bookglobea.
The Skyriders je originalno objavljen kao osmi album po redu, te će također biti objavljen u trećem integralu Bookglobea.
The Greenhorn je originalno objavljen kao četrnaesti album po redu, te bi se trebao naći u eventualnom petom integralu Bookglobea.
Rumberley je originalno objavljen kao petnaesti album po redu, te bi se također trebao naći u eventualnom petom integralu Bookglobea.
puno hvala!!! Baš me zanima kakvom logikom ovi kod Cinebooka izdavaju ovaj serijal....zašto nisu išli od početka....ionako trebam nabaviti bookglobe izdanja, ovo mi više dođe ko neki preview, ali svejedno je glupo onako izdavati "nasumice"....ali dobro ionako je svaki album priča za sebe pa valjda i nije tako važno..... |
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2174 Posts
Posted - 08/05/2012 : 12:01:01
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Rumberley je originalno objavljen kao petnaesti album po redu, te bi se također trebao naći u eventualnom petom integralu Bookglobea.
puno hvala!!! Baš me zanima kakvom logikom ovi kod Cinebooka izdavaju ovaj serijal....zašto nisu išli od početka....ionako trebam nabaviti bookglobe izdanja, ovo mi više dođe ko neki preview, ali svejedno je glupo onako izdavati "nasumice"....ali dobro ionako je svaki album priča za sebe pa valjda i nije tako važno.....
Mislim i ja da nije toliko važno. Sve koje sam dosad čitao (izišle, i skenirane-pirate) nisam čitao po nekom redu, pa sve shvatiš, upoznaš likove. Ali ipak lijepo je čitati po redu.
Taman negdje kad sam počeo s Plavim bluzama, kad je izisao prvi integral, čitao sam Kena (po redu naravno), i ugodno se iznenadio i zapitao-epizoda 18 Santa Fe expres-- jesu li vojnik i kaplar 'posuđeni' iz bluza!? Izgledom sliče, a i podštapalice su na razini...
|
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12938 Posts
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 24/05/2012 : 14:28:05
|
Izvrsno. Nadam se da nisu zeznuli tisak (ništa strašno ali se primjeti) kao sa dvojkom. Svakako uzimam.
|
always progressive, never conventional! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
|
anto
Advanced Member
Serbia
21271 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 24/05/2012 : 20:15:14
|
Hvala Bogu da jedan BG integral dogura do trećeg broja! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 24/05/2012 : 22:37:35
|
Super! Kupujem već sutra ili najkasnije prekosutra, pa stavljam par slika za reklamu.
da se nisi usudio dok ga ja ne kupim:) trebao bi doci u Rijeku za tjedan. dana |
Mrzim mrznju! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12526 Posts
Posted - 25/05/2012 : 00:08:36
|
ja sam upravo danas pročitao broj jedan Cinebook izdanje (Zatvor u Robertsvillu) i umro od smijeha. KAKVE SU TO LEGENDE!!!!! A i lijepa boja unutra sve super!!! Inače kupio sam svih 5 brojeva što je Cinebook izdao. Sutra čitam dvojku! Jel se zna kada če Cinebook izdati broj 6, moglo bi biti ove godine, naslov je nešto kao Bronco Bill ili tako nešto( neki jahač na konju, ono rodeo,...naslovnica). Največa fora mi je bila u ovom broju kada jašu njih dvojica u bijeg prema sjevernjacima a oni južnjaci ih gledaju i misle kako su hrabri, p ajedan južnjak kaže drugome: "zar nam nisu rekli kako više nemamo konjenice"
a onda ova dvojica jure kao u napad a u biti bježe i svi im se dive, pa kaže Blutch: "zar nije on vojnik rekao kako više nemaju konjenice" pa kaže Chesterfild: " pa zar nisi video, da se čovjek šalio" hahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Posted - 25/05/2012 : 07:24:15
|
quote: Originally posted by mamlaz
Super! Kupujem već sutra ili najkasnije prekosutra, pa stavljam par slika za reklamu.
da se nisi usudio dok ga ja ne kupim:) trebao bi doci u Rijeku za tjedan. dana
He, he, nestrpljiv sam da toliko čekam :) |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Posted - 25/05/2012 : 07:30:49
|
quote: Originally posted by 1Euro Jel se zna kada če Cinebook izdati broj 6, moglo bi biti ove godine, naslov je nešto kao Bronco Bill ili tako nešto( neki jahač na konju, ono rodeo,...naslovnica).
Spomenuo sam na 8. stranici topica. Epizoda se zove "Bronco Benny", Cinebook to treba izdati u siječnju sljedeće godine. Inače, to je 16. epizoda po originalnoj numeraciji, Cinebook se ne drži redosljeda ali u ovom stripu to nije ni važno.
|
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2174 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12526 Posts
Posted - 25/05/2012 : 11:30:05
|
quote: Originally posted by 1Euro Jel se zna kada če Cinebook izdati broj 6, moglo bi biti ove godine, naslov je nešto kao Bronco Bill ili tako nešto( neki jahač na konju, ono rodeo,...naslovnica).
Spomenuo sam na 8. stranici topica. Epizoda se zove "Bronco Benny", Cinebook to treba izdati u siječnju sljedeće godine. Inače, to je 16. epizoda po originalnoj numeraciji, Cinebook se ne drži redosljeda ali u ovom stripu to nije ni važno.
koji je to mijesec? (možda februar?) Zar ove godine neče ništa izdati ili su izdali broj 5...Mislim kako piše na broju 5 da su ga izdali 2011....pa sam mislio da če broj 6 (ili 16 po originalu) iči več ove godine....
Inače bilo bi zanimljivo vidjeti, po kakvoj logici izdavaju ovaj serijal. Ne smeta mi što ne ide po redu, jer ionako nije važno ali me zanima čemu ta preskakivanja. Možda idu sa najmsiješnijim epizodama najprije da privuku čitaoce, što bi bilo tužno, jer bi onda svaki sljedeči strip bio manje smiješan.... |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Posted - 25/05/2012 : 11:53:55
|
quote: Originally posted by 1Euro koji je to mijesec? (možda februar?) Zar ove godine neče ništa izdati ili su izdali broj 5...Mislim kako piše na broju 5 da su ga izdali 2011....pa sam mislio da če broj 6 (ili 16 po originalu) iči več ove godine....
Siječanj je prvi mjesec. Ove godine u siječnju su izdali broj 5, epizoda "Rumberly", na 8.stranici topica sam najavio izlazak te epizode za ovu godinu. Inače, to je 15. epizoda po originalnoj numeraciji. Cinebook se ne drži redosljeda, ne znam zašto, ali to ovdje nije ni važno. Mislim da ni druge stripove poput Luckyja Lukea i Asterixa ne objavljuju po originalnom redosljedu.
|
Edited by - dsormaz1 on 25/05/2012 11:54:48 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12526 Posts
Posted - 25/05/2012 : 18:00:15
|
upravo sam pročitao 2 cinebookov album (Navy Blues), jako smiješno haha!!!! Teško bi odlučio koji je smiješniji 1 ili 2 ali možda ipak drugi, iako stvarno teško mogu reči, jer su fore originalne, ništa se ne pokrivaju ili kopiraju nego u svakom dijelu smisle nešto novo, stvarno smiješan serijal!!! Imam još 3 za pročitati! |
|
|
Topic |
|