Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Obi-wan
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 05/05/2012 : 12:33:29
|
quote: Originally posted by Zagooor
Ni ja ne skupljam po brojevima,ali Sjekira i sablja slabo ? Zašto ?
Stvar osobnog ukusa valjda. Nekako me ne oduševljava ta priča previše, kada se poredi s nekim drugim iz Odabranih... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Jasko
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/2(2)(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 05/05/2012 : 12:34:47
|
Ni ja ne skupljam po brojevima,ali Sjekira i sablja slabo ? Zašto ?
Kontrapitanje. Zasto mislis da nije slaba? |
|
Zagooor
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/mn.jpg)
Croatia
255 Posts
Member since 13/04/2012 |
Posted - 05/05/2012 : 15:23:40
|
Zapravo,ja ne mislim. Nisam je još pročitao,ovih dana mi treba stići. No,prema ocjenama i radnji izgleda savim Ok. Javim za par dana |
Ono,mislim stvarno ... |
|
Zagor12
Advanced Member
![](AvatarUpload/page (4) - kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 05/05/2012 : 15:45:57
|
[quote]Originally posted by Zagor12
Meni je Sjekira i sablja super. Klasična priča o samurajima, lijepo izvedena. Još B Slažem se Jedino ne za Bignottija i jedino mi je kraj tog stripa naivan, ali ajde, strip je jako dobar |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
Zagooor
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/mn.jpg)
Croatia
255 Posts
Posted - 05/05/2012 : 16:19:14
|
Ja stvarno ne znam zašto svi pljuju Bignottia ? Pogledajte Zagora na Haitiu pa recite ... Nije kao Ferri,ali je bolji od Donatellia i tako ne znam zašto hvaljenog Della Monice ... ONTOPIC Ok,rekli smo svoje za SiS,a što mislite o Svetom Bregu. Meni se čini vrlo zanimljivim |
Ono,mislim stvarno ... |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Posted - 05/05/2012 : 16:30:19
|
Ja stvarno ne znam zašto svi pljuju Bignottia ? Pogledajte Zagora na Haitiu pa recite ... Nije kao Ferri,ali je bolji od Donatellia i tako ne znam zašto hvaljenog Della Monice ... ONTOPIC Ok,rekli smo svoje za SiS,a što mislite o Svetom Bregu. Meni se čini vrlo zanimljivim
Meni ni na Haitiju nije dobar, na Mister Nou je stvarno odličan, od Donatelia je bolji? Na Zagoru su podjednaki, a na Mister Nou je Bignotti sigurno bolji. Della Monica je po meni izvrstan crtač,pogotovo za Zagora. Recimo, odlično je nacrtao Posljednju Thulu![](icon_smile_wink.gif) |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Posted - 05/05/2012 : 16:49:27
|
auf, Della Monica je super. Ne kužim kako nekome može biti loš. Izvrsno kadrira, popunjava prostor (detaljan je), super se igra sa svjetlom i sjenom... a opet ima tako čiste linije, ma čista uživancija...![](icon_smile_approve.gif) |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
Edited by - Zagor12 on 05/05/2012 16:49:47 |
|
Zagooor
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/mn.jpg)
Croatia
255 Posts
Posted - 05/05/2012 : 17:00:08
|
Nisam rekao da je Monica loš,najbolji od novaka,ali je ipak lošiji od Bignottia. A taj Donatelli je samo Ok,nekako nema dušu :) |
Ono,mislim stvarno ... |
|
Tonka24
Advanced Member
![](AvatarUpload/images (2).jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 05/05/2012 : 17:05:27
|
quote: Originally posted by tinton
Ja stvarno ne znam zašto svi pljuju Bignottia ? Pogledajte Zagora na Haitiu pa recite ... Nije kao Ferri,ali je bolji od Donatellia i tako ne znam zašto hvaljenog Della Monice ... ONTOPIC Ok,rekli smo svoje za SiS,a što mislite o Svetom Bregu. Meni se čini vrlo zanimljivim
Meni ni na Haitiju nije dobar, na Mister Nou je stvarno odličan, od Donatelia je bolji? Na Zagoru su podjednaki, a na Mister Nou je Bignotti sigurno bolji. Della Monica je po meni izvrstan crtač,pogotovo za Zagora. Recimo, odlično je nacrtao Posljednju Thulu![](icon_smile_wink.gif)
Bignotti jednostavno nije za Zagora, dobro je nacrtao jedino Haiti i sam protiv svih. Della Monica je odličan crtač za zagora, kako je samo nacrtao predobro vampir. Svet Breg meni osobno u top 3 epizode zagora vrhunska priča caponea i ferria. |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Posted - 05/05/2012 : 17:15:52
|
Nisam rekao da je Monica loš,najbolji od novaka,ali je ipak lošiji od Bignottia.
Ha čuj, sad, ima puno novih crtača koji su puno bolji od Bignottija , uključujući i Della Monicu... Bignotti mi je drag crtač, iskusnog i ugodnog stila, no realno nije na razini Torricellija, Nuccia, Rubinija, Prisca, Bisija, braće Esposito...![](icon_smile.gif) |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 05/05/2012 : 17:24:57
|
Nisam rekao da je Monica loš,najbolji od novaka,ali je ipak lošiji od Bignottia.
![](facepalm.gif)
quote: Originally posted by Zagooor A taj Donatelli je samo Ok,nekako nema dušu :)
![](facepalm.gif)
o ukusima stvarno ne vrijedi raspravljati![](icon_smile_tongue.gif) |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
Posted - 05/05/2012 : 17:27:25
|
quote: Originally posted by Zagor12
Ha čuj, sad, ima puno novih crtača koji su puno bolji od Bignottija , uključujući i Della Monicu... Bignotti mi je drag crtač, iskusnog i ugodnog stila, no realno nije na razini Torricellija, Nuccia, Rubinija, Prisca, Bisija, braće Esposito...![](icon_smile.gif)
pa lakse je nabrojati losije: Pini Segna...i to je to.![](icon_smile_big.gif) |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Posted - 05/05/2012 : 17:41:03
|
quote: Originally posted by King Warrior
Ha čuj, sad, ima puno novih crtača koji su puno bolji od Bignottija , uključujući i Della Monicu... Bignotti mi je drag crtač, iskusnog i ugodnog stila, no realno nije na razini Torricellija, Nuccia, Rubinija, Prisca, Bisija, braće Esposito...![](icon_smile.gif)
pa lakse je nabrojati losije: Pini Segna...i to je to.![](icon_smile_big.gif)
Pa Sedioli, Gamba i D'Arcangelo su ipak gori od Bignottija.![](icon_zagor.gif) |
|
|
Zagooor
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/mn.jpg)
Croatia
255 Posts
Posted - 05/05/2012 : 18:21:19
|
P. Segna - previše crnila i nekako "neugodan" crtež. Oči... Sedioli - pomalo isprazan,ali čisto Ok crtač Gamba - djetinjasto i neprikladno crtanje D"Arcangelo - stvarno loš,bez duše i stila Marcello - vidi se svaka travka,ali isto nije za Zagora,više za Texa Della Monica - odličan,najbolji od osrednjih zapravo. S pravom nosi titulu najboljeg crtača novog Zagora. Ipak lošiji od Svetog Trojstva Verni - kopira li Ferria ? Možda. Jeli dobar crtač ? Je. Njegov crtež je prije svega jasan Tu su još i Laurenti,Dotti itd... No,njih još nisam čitao Svraha svega ovoga ? Iskazivanje mišljenja prema crtačima nove generacije. Čisto moje mišljenje. No,dosta o tome - ipak je tema topica OP. |
Ono,mislim stvarno ... |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Posted - 05/05/2012 : 18:23:46
|
E tako ti je to, kad se povede jedna rasprava, često se završi na nečem desetom. Da budem iskren, nikad čuo za izraz "Sveto Trojstvo".![](icon_smile_big.gif)
quote: o ukusima stvarno ne vrijedi raspravljati
E ne, o ukusi su tu da se raspravlja o njima . |
|
|
Jasko
Advanced Member
![](AvatarUpload/2(2)(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 05/05/2012 : 18:30:16
|
A morate li samo o crtezu? Ne stvarno, nudi li jos sta Zagor osim sumnjivo dobrih crteza i totemskih naslovnih?
Kad vec rasclanjujete, ajdete se pozabavite pricama ![](icon_smile_clown.gif)
|
Edited by - Jasko on 05/05/2012 18:30:55 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Posted - 05/05/2012 : 18:33:06
|
P. Segna - previše crnila i nekako "neugodan" crtež. Oči...
Sedioli - pomalo isprazan,ali čisto Ok crtač Gamba - djetinjasto i neprikladno crtanje D"Arcangelo - stvarno loš,bez duše i stila Marcello - vidi se svaka travka,ali isto nije za Zagora,više za Texa
Della Monica - odličan,najbolji od osrednjih zapravo. S pravom nosi titulu najboljeg crtača novog Zagora. Ipak lošiji od Svetog Trojstva
Verni - kopira li Ferria ? Možda. Jeli dobar crtač ? Je. Njegov crtež je prije svega jasan Tu su još i Laurenti,Dotti itd... No,njih još nisam čitao Svraha svega ovoga ? Iskazivanje mišljenja prema crtačima nove generacije. Čisto moje mišljenje. No,dosta o tome - ipak je tema topica OP.
1. Sedioli, ovo što si rekao za Gambu, vrijedi i za njega, pa i više![](icon_smile_wink.gif) 2.Della Monica je više od osrednjeg crtača.![](icon_smile_approve.gif) 3.Veni itekako kopira Ferrija, nije dobar crtač Kažeš da mu je čist crtež, što znači da ti se ne sviđa njegov crtež, već njegov stil![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_evil.gif) |
|
|
Zagooor
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/mn.jpg)
Croatia
255 Posts
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
Posted - 05/05/2012 : 18:58:09
|
-Sedioli je sasvim ok...ponekad, kada se potrudi. Paklenu hordu je sasvim solidno odradio, cak je uspjesno docarao i mracnu atmosferu. -DArcangelo je isto ok, ne znam zasto je na tako losem glasu kod nas na forumu. Nije to zasluzio. -Gamba...hm, on je u lizi Segne i Bignotija. |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
Posted - 05/05/2012 : 19:03:12
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by King Warrior -Gamba...hm, on je u lizi Segne i Bignotija.
![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) baniraj se sam![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif)
Cak je i Chiarolla bolji od Bignotija ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Posted - 05/05/2012 : 19:12:02
|
Rekao si za crtež da je jasan, što je isto kao čist![](icon_smile_tongue.gif)
Da, to sam mislio![](icon_pirat.gif) |
|
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|