forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12057 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 05/05/2012 : 21:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Plakao..obrazi crveni kao da ga neko samarao.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/05/2012 : 21:54:41  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Jebote pa ovo je neverovatno kako mi gubimo.Definitivno nam se vraca sto su oterali Krstajica i Stanoja na +10.Djuricu seme ti se zatrlo,sanjas li Stanoja.Ja se samo nadam da ce nova uprava koja dodje smeniti ovu budaletinu na nasoj klupi.Nastavlja covek tradiciju 7 0 1 6
Ja sam bio ubedjen da je utakmica namestena na 0-0 tako su delovali kao da nece gol da daju ali Kaduu izgleda to niko nije rekao
Stanoje hvala ti na ovoj tituli!!!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 05/05/2012 : 21:55:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Šta je Ninković uradio?

Mislim nista...plakao je posle utakmice sto je i normalno kad si mlad i volis svoj klub
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/05/2012 : 21:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Pa naravno da je plakao,od besa je plakao.Da je igrao pokidao bi ih koliko je napaljen a ne ovi manekencici.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 05/05/2012 : 21:56:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Jebote pa ovo je neverovatno kako mi gubimo.Definitivno nam se vraca sto su oterali Krstajica i Stanoja na +10.Djuricu seme ti se zatrlo,sanjas li Stanoja.Ja se samo nadam da ce nova uprava koja dodje smeniti ovu budaletinu na nasoj klupi.Nastavlja covek tradiciju 7 0 1 6
Ja sam bio ubedjen da je utakmica namestena na 0-0 tako su delovali kao da nece gol da daju ali Kaduu izgleda to niko nije rekao

Evo ga
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/05/2012 : 21:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

quote:

Evo ga

Sta evo ga?

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/05/2012 : 21:57:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa naravno da je plakao,od besa je plakao.Da je igrao pokidao bi ih koliko je napaljen a ne ovi manekencici.

Sta ces, ljuti gusar
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/05/2012 : 21:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Рутиска победа са 30% снаге!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/05/2012 : 22:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jbg, normalna reakcija. Ne znam šta se neki čude..
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/05/2012 : 22:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Нека га, нека цмиздри, тако и треба!

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/05/2012 : 22:03:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

quote:

Sta ces, ljuti gusar

Оки, прерано си ти завршио песмицу

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/05/2012 : 22:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kao ja npr?
Onakvo ronzanje nije normalna reakcija, nego infantilna.
Cak nije u pitanju plac, nego nacin na koji place.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/05/2012 : 22:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
No, nije bitno
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/05/2012 : 22:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kao ja npr?

Очигледно да никад ниси отворио вентил.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/05/2012 : 22:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

quote:

quote:

Sta ces, ljuti gusar

Оки, прерано си ти завршио песмицу

Zavrsio sam je kad je trebalo tj kad smo uzeli titulu
Neverovatno je da se nisam ni iznervirao zbog poraza,ocekivao sam ga.Sa ovim klovnom na klupi necemo pobediti nikad i mozda je i bolje sto smo izbubili.Valjda ce neko uvideti da je covek sarlatan.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 05/05/2012 : 22:06:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Evo ga

Sta evo ga?

Ljubitelj Stanoja
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/05/2012 : 22:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Za sta i kad?
Kao sto napisah, nacin na koji to radi je apsolutno pogresan

Edited by - Jasko on 05/05/2012 22:07:35
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/05/2012 : 22:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kao ja npr?

Nisam gledao ko se čudio, samo sam video čuđenje.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/05/2012 : 22:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Evo ga

Sta evo ga?

Ljubitelj Stanoja

A ne nego cu da budem ljubitelj prevarGranta.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/05/2012 : 22:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neverovatno je da se nisam ni iznervirao zbog poraza,ocekivao sam ga.

Верујемо ти, како да не!

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/05/2012 : 22:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Zavrsio sam je kad je trebalo tj kad smo uzeli titulu
Neverovatno je da se nisam ni iznervirao zbog poraza,ocekivao sam ga.Sa ovim klovnom na klupi necemo pobediti nikad i mozda je i bolje sto smo izbubili.Valjda ce neko uvideti da je covek sarlatan.

Možda treba da uđe na teren, pa da igra umesto njih. verovatno je problem u tome.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/05/2012 : 22:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Za sta i kad?
Kao sto napisah, nacin na koji to radi je apsolutno pogresan

Мислио сам, да ли си некад пукао емотивно, ако јеси, онда знаш да је овај начин испољавања емоција сассвим нормалан, једноставно пукнеш и не можеш да се зауставиш, тако да овакво плакање није чудно, барем мени. Ал ок, ништа лоше ниасм мислио, једноставно разумем момка...

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/05/2012 : 22:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ljubitelj Stanoja

A ne nego cu da budem ljubitelj prevarGranta.
[/quote]ебо те Станоје
Грант је можда погрешио за пар играча које није увео, али опет су слепци промашивали све живо и Грант није крив за то.. није крив ни за безвољу играча.. свакако сноси део кривице, али не и највећи.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/05/2012 : 22:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Мислио сам, да ли си некад пукао емотивно, ако јеси, онда знаш да је овај начин испољавања емоција сассвим нормалан, једноставно пукнеш и не можеш да се зауставиш, тако да овакво плакање није чудно, барем мени. Ал ок, ништа лоше ниасм мислио, једноставно разумем момка...

Sve to stoji, ali... Nije promasio penal i nije bila odlucujuca utakmica Ne valja sve prihvatati emotivno. Ipak i u tome treba mera
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/05/2012 : 22:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sve to stoji, ali... Nije promasio penal i nije bila odlucujuca utakmica Ne valja sve prihvatati emotivno. Ipak i u tome treba mera

Млад је, али верујем да ће овај пораз памтити до краја живота.

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.19 seconds. Snitz Forums 2000