forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/05/2012 : 22:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ja ne mogu da verujem da vi i dalje mislite da je on dobar trener a da su jedino krivi igraci.Pa vi niste normalni.A ko treba da ih motivise,ko postavlja igru,mi forumasi ili trener.Tri derbija tri poraza gol nismo dali,u prolecnom delu je na -1 za Zvezdom!!!Jel nam igra bolja,brza,ima li napretka???
Zahvalite Stanoju sto smo uzeli petu uzastopnu titulu jer da nije ostavio +10 osvojili bi kitu lastinu a ne titulu.Ovo je samo Stanojeva titula i nicija vise i red je to priznati.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/05/2012 : 22:20:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Наша игра у дербијима под Станојем се уопште није разликовала од ове под Грантом, само су тада играчи некако погађали, сада нису. Не видим ту Грешку Гранта или успех Станоја. Разлика је у Звезди, која сада игра боље него јесенас, с тог је и рез другачији.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/05/2012 : 22:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ček, igraju sa Zvezdom i treba im motivacija? I trener im kriv?
Boli me patka za Stanoja i njegovu pičkopaćeničku igru. Imao je sreće u derbijima i to je sve.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/05/2012 : 22:24:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Није ми јасно, како неки навијачи могу да буду равнодушни после срамне игре и незаинтересованости.. ах, да, ово је била ревјална утакмица... е, моји навијачи..

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/05/2012 : 22:26:21  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Da imao je srece u 5 derbija a ovaj jadan nema srece u citava 3.I nema toliko srece da ni gol ne damo.Stanojeva igra je bila pickasta a ovo je milina gledati.Ja ne da ne vidim razliku nego je ovo defanzivnije nego sto je Stanoje igrao.Da,igraci su nekako pogadjali a sad eto nekako ne pogadjaju.Stvarno slucajnosti previse.Razlika u Zvezdi je nikakva sto se moze videti u njihovim utakmicama sa drugim ekipama,na svakom tezem gostovanju su pukli bodove isto kao i u prvom delu a pola sto su pobedili bilo je jedva.Ovo ne pricam napamet nego pricam zato sto sam ih gledao.
Ljubite Stanojevu sliku ako volite Partizan jer je Stanoje doneo ovu titulu.Zar je to toliko tesko priznati?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/05/2012 : 22:30:34  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Није ми јасно, како неки навијачи могу да буду равнодушни после срамне игре и незаинтересованости.. ах, да, ово је била ревјална утакмица... е, моји навијачи..

Zato sto ovaj Partizan nije Partizan za koji ja navijam i kojeg volim.Na klupi smesan trener za koga me savrseno zabole,u upravi Djura sa ostalom bagrom koji je napravio od Partizana firmu za izvoz igraca,na terenu igraci(cast izuzecima)koji samo gledaju kako da odu preko i zarade pare,boli ih dupe za Partizan.
E zato,zato sto ovo nije moj Partizan vec Djurin Partizan.I dok mu ne vidim ledja i njemu i Grantu bolece me dupe.Za titulu mi je drago zato sto je uzeo najveci grobar medju trenerima koji je ikad vodio klub.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/05/2012 : 22:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki
Razlika u Zvezdi je nikakva sto se moze videti u njihovim utakmicama sa drugim ekipama,na svakom tezem gostovanju su pukli bodove isto kao i u prvom delu a pola sto su pobedili bilo je jedva.Ovo ne pricam napamet nego pricam zato sto sam ih gledao.

Dakle, poenta nase lige je da tim (Zvezda ili Partizan) zaredjaju 30 pobeda?
Trebao si malo vise Partizan da gledas, mozda bi ovo isto video.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/05/2012 : 22:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/05/2012 : 22:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
A pre Granta, ovo je bio Stanojev Partizan.

Uzdizanje u nebesa tog vrlog trenera dok ne dođe novi Šamrok.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 05/05/2012 : 22:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Nemamo spica i to je to, Diari hvala za sve, ali vreme je da ode u pizdu materinu.
Pozovemo ljude na zurku, oni je pokvare, krajnje nezasluzena pobeda i ako je nesto pozitivno iz svega ovoga, to je sto smo sad bar sigurni koga treba da oteramo i gde da se pojacamo, dok ce komsije da se zavaraju da imaju neku ekipu i da ostanu tuzna druzina i za sledecu sezonu.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/05/2012 : 22:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Ne nego je uz Krstajica bio jedina svetla tacka u klubu.
A zasto da ga ne uzdizemo?Doneo nam duple krune,pobedjivao u derbijima,napravio prednost koju ni Grant nije mogao da sjebe.
Koga da uzdizem?Ovog Sarlatana?

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/05/2012 : 22:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Мене Боки заиста плаши. Опседнут је њим.

Наравно да је заслуга Станоја велика, али је и заслуа Гранта велика.

А под Станојем, нису продавани млади играчи, Ђура није био председник Партизана када је он био тренер, па си могао лагано да навијаш за твој Партизан... Станоје је могао ад буде права икона, а испао је највећи дрипац онаквим понашањем, када је то најмање било потебно.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/05/2012 : 22:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

A zasto da ga ne uzdizemo?Doneo nam duple krune,pobedjivao u derbijima,

И Ђура је био диша тада, свака чат и њему и управном одбору

napravio prednost koju ni Grant nije mogao da sjebe.

А говорио си по доласку да ће да сјебе предност

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/05/2012 : 22:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
A zasto da ga ne uzdizemo?Doneo nam duple krune,pobedjivao u derbijima,napravio prednost koju ni Grant nije mogao da sjebe.

Krstajić doveo Jovančića. Svetla tačka?
Hvala mu za pobede protiv one užasne Zvezde, ali kvalitet mu se video u Evropi, a gledamo ga sad i u Kini.

Što ti je taj šarlatan otišao? Nemoj molim te da kažeš da je Đura kriv za to, jer nije.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/05/2012 : 22:43:58  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Мене Боки заиста плаши. Опседнут је њим.

Наравно да је заслуга Станоја велика, али је и заслуа Гранта велика.

А под Станојем, нису продавани млади играчи, Ђура није био председник Партизана када је он био тренер, па си могао лагано да навијаш за твој Партизан... Станоје је могао ад буде права икона, а испао је највећи дрипац онаквим понашањем, када је то најмање било потебно.

A koja je tacno Grantova zasluga?I to VELIKA zasluga?E ovo me bas zanima.Da nije to sto je uspeo da odrzi +10 u ovoj smesnoj ligi?
Stanoje je i ispao ikona zato sto se suprotstavio onim govnima.Ispao je najveca ikona kluba ikad.Ne zbog titula,ne zbog derbija vec zbog toga.I ja sam se 100 puta nervirao zbog njegovih taktika ali je ta taktika donosila rezultat.Boli mene kurac da li cemo stvoriti 15 sansi i da li cemo igrati brze ako gubimo.Poenta fudbala je da pobedis.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 05/05/2012 : 22:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
O Grantu treba pricati na jesen, nakon prelaznog roka, Stanojevic ga je letos odradio sa Krstajicem katastrofalno i sada ispastamo zbog toga.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/05/2012 : 22:47:02  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Krstajić doveo Jovančića. Svetla tačka?
Hvala mu za pobede protiv one užasne Zvezde, ali kvalitet mu se video u Evropi, a gledamo ga sad i u Kini.

Što ti je taj šarlatan otišao? Nemoj molim te da kažeš da je Đura kriv za to, jer nije.

Pa sta jedan igrac je merilo?
A liga sampiona sa 30000 evra pojacanja?
Ne nego sam ga ja busio non stop i sebi pripisivao uspehe a njemu neuspehe i kad se pobunio ja sam ga smenio.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/05/2012 : 22:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Stanoje je i ispao ikona zato sto se suprotstavio onim govnima.Ispao je najveca ikona kluba ikad.Ne zbog titula,ne zbog derbija vec zbog toga.I ja sam se 100 puta nervirao zbog njegovih taktika ali je ta taktika donosila rezultat.Boli mene kurac da li cemo stvoriti 15 sansi i da li cemo igrati brze ako gubimo.Poenta fudbala je da pobedis.

Ta govna su ga dovela u klub.
Suprostavio im se i ispao teška budala.
Poenta fudbala je i da pobediš konobare iz Irske, pa eto, omanusmo.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/05/2012 : 22:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
A koja je tacno Grantova zasluga?I to VELIKA zasluga?

Освојио је титулу, његово име стоји, нико се неће ни сећати ко је био тренер на полусезони.

Боки, олади мало, стварно си опседнут Станојем. Ај да је нека фаца, ал човек је љига испао..

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/05/2012 : 22:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Poenta fudbala je da pobedis.

Poenta fudbala u Srbiji je koga si pobedio.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/05/2012 : 22:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

O Grantu treba pricati na jesen, nakon prelaznog roka, Stanojevic ga je letos odradio sa Krstajicem katastrofalno i sada ispastamo zbog toga.

Si ti lud?Na jesen?Treba govedo oterati dok je vreme,kakva jesen.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/05/2012 : 22:49:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pa sta jedan igrac je merilo?
A liga sampiona sa 30000 evra pojacanja?
Ne nego sam ga ja busio non stop i sebi pripisivao uspehe a njemu neuspehe i kad se pobunio ja sam ga smenio.

Eduardo? Anderson?
Tu mu jedino skidam kapu.
Pa što nije otišao ranije? Bušili su oni njega odavno, pa je ko pička čutao. i ovaj put je želeo da pojede govno, ali su ga srećom zajebali.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/05/2012 : 22:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Ето, јасно речено.
Грант није бирао екипу, а још је рано доносити суд о његовом квалитету. Видећемо на почетку сезоне...

Али и тад ће бити, Станоје, Станоје врати се ал из друге кинеске лиге у прву

Edited by - Caleb on 05/05/2012 22:51:05
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 05/05/2012 : 22:51:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Ne znam za vas kraj ali kod mene na Vozdovcu sve grmi od petardi i topovskih udara...SVUDA GRMI OKOLO...
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/05/2012 : 22:51:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Али и тад ће бити, Станоје, Станоје врати се ал у прву кинески лигу

Voli Oki Stanoja, pa to ti je.
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.05 seconds. Snitz Forums 2000