Author |
Topic |
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 14/05/2012 : 18:03:33
|
Na nekoj glamuroznoj proslavi na kome prisustvuju najbogatiji tajkuni i najpoznatiji političari, TV ekipa želi da napraviti prilog o prostituciji u jet-set svijetu. Priđoše oni nekoj zgodnoj plavuši i novinar je upita: "Jeste vi prostitutka?" "Ne, ja sam manekenka!" On priđe drugoj drugoj djevojci, vitkoj crnki: "Jeste vi prostitutka?" "Ne, ja sam manekenka!" Sve se isto ponovi s još desetak djevojaka kad napokon: "Jeste vi prostitutka?" "Da, ja sam prostitutka!" "Recite mi, ima li posla?" "Bilo bi, ali ne može se na red doći od ovih manekenki!" |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 14/05/2012 : 19:20:22
|
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 14/05/2012 : 19:21:07
|
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 14/05/2012 : 19:21:57
|
|
|
|
Archy
stripovi.com suradnik
Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 14/05/2012 : 20:50:11
|
> Poslije tri mjeseca braka, Crnogorka zatraži razvod. > Na sudu je sudac pita za razlog. > Crnogorka kaže: - Tri mjeseca smo u braku, a nije me ni > taknuo. Ja se trudim, oblačim čipkasto rublje i što sve ne, a on > ništa. > Pita sada sudac Crnogorca što on ima reći u vezi toga. > - Časni sude, nijesam znao da je tako hitno... > > ----------------- > > Ide Crnogorac s curom preko mosta i kaže joj: - Ođe se > jedna zbog mene bacila. > Ona ga pita: - Je l' iz depresije? > - Nije, jadna. Iz Nikšića. > > ----------------- > > Ulazi Crnogorac u vagon pun crnaca, pa pita: - Je l' ođe > išta gorilo? > > ----------------- > > Čuvo Ščepan ovce, pa lijenčina pridrijemo. Fakini, da ga > zajebu, zaklali mu janje, a njemu crijeva i drob stavili na trbuh. > Nailazi Mitar, oprezno ga drma: - Ooooo, crni Ščepo, ko > te tako sasjeko? > Ščepan: - Ada ne znam, časti mi. > Mitar: - E te boli? > Ščepan: - Nu avetinjo, da ne boli, al' ja junak, pa > trpim. > > ----------------- > > Zovu Crnogorca na proslavu 20-godišnjice mature, a on > kaže: > - Pa gđe sad usred ispitnog roka! > > ----------------- > > - UPOMOĆ!!! Upravo me je silovao neki Crnogorac! > - Pa otkud znate da je baš Crnogorac? > - Morala sam sve sama da uradim. > > ----------------- > > Došli Amerikanci u Crnu Goru da snime film. > Nađu dva Crnogorca kako leže pod jednim drvetom, snime > ih, odu u Ameriku i film postane jako popularan i zaradi silne pare. > Tako Amerikanci odluče snimiti nastavak. Vrate se u Crnu > Goru, a ona dvojica još pod istim drvetom. > Kažu im Amerikanci: - Znate, mi bismo da snimimo nastavak > onog filma, ali nešto bismo malo promijenili. Možete li se > premjestiti pod neko drugo drvo? > Crnogorac odgovara: - E, čo'če, pa što je tebi? Mi smo > glumci, nijesmo kaskaderi. > > ----------------- > > Pošli Crnogorci u lov na puževe. > Vrate se kasno noću bez ijednog, te će nečija žena: - > Ama, čo'če, đe su vam puževi? > - Muči ženetino, to divlje, to bježi!!! > > ----------------- > > Sjedi Crnogorac u kafani, kad mu zazvoni mobitel. > - Alo. Đe me nađe i u ovoj kafani... |
No sikiriki |
|
|
Stari borac
Average Member
Croatia
505 Posts
Member since 03/11/2004 |
Posted - 14/05/2012 : 22:40:23
|
Mali Ivo S. uđe u brijačnicu, a brico veli jednoj mušteriji: "Ovo je najgluplji klinac na svijetu. Sad ću ti dokazati." Brico stavi novčanicu od 20 kuna u jednu ruku i dvije kovanice od 5 kuna u drugu ruku, zatim pozove malog Ivu S. i pita ga: "Koje bi htio od ovo dvoje, mali?" Mali Ivo S. uzme dvije kovanice i ode. "Što sam ti rekao?" reče brico. "Taj mulac nikad neće naučiti!" Kasnije toga dana mušterija ugleda klinca kako izlazi iz slastičarnice sa sladoledom. "Hej, mali! Mogu te pitati nešto? Zašto si uzeo kovanice, a ne 20 kuna?" Mali Ivo S. poliže sladoled i veli: "Onaj dan kad uzmem 20 kuna, igra je gotova!"
|
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
panzer
Advanced Member
12626 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
panzer
Advanced Member
12626 Posts
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38019 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1899 Posts
Member since 20/08/2006 |
|
Archy
stripovi.com suradnik
Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38019 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 17/05/2012 : 15:20:10
|
Oženjeni Zagorec ode se ispovijediti pa kaže svećeniku: - Oče, skoro sam zgriješio s tuđom ženom... - Kako to misliš - "skoro"? - Pa skinuli smo se goli, pa smo se trljali, ali onda sam ja prekinuo... - Trljati je isto kao i staviti ga unutra. Ne smiješ više viđati tu ženu. A kao kaznu za grijeh koji si počinio, izmoli 5 očenaša i u škrabicu stavi 200 kn! Zagorec napusti ispovijedaonicu, klekne i izmoli 5 očenaša, zatim ode do škrabice. Zastane na sekundu, pa krene prema izlazu. Svećenik koji je sve to gledao brzo dotrči do njega: - Stani, stani - sve sam vidio! Nisi stavio novac u škrabicu! - Da, ali sam protrljao 200 kn o škrabicu, a to je, kao što ste rekli, isto kao da sam ih stavio unutra. |
Grad - to ste vi. |
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Posted - 17/05/2012 : 15:20:41
|
Uhvate kanibali Hrvata u džungli i ubace ga u kazan da skuhaju juhicu. Pitaju ga ima li posljednju želju. - "Nemam ja nikakvih želja, samo me nešto zanima." - "Šta?" - "Imate li vi SDP , HDZ ovdje?" - "Nemamo!" - "Imate li HDSSB, HNS, SDS?" - "Nemamo!" - "Imate li HSS?" - "Nemamo!" - "Imate li HZZO, HZMO, 21 županiju, 555 općina i gradova, 30 ministarstava, INU i MOL , 25% PDV ?" - "Nemamo!" -Imate li Keruma, Bandića, Čačića ? - "Nemamo!" - "Pa od čega ste podivljali, mater vam jebem!?" |
Grad - to ste vi. |
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Posted - 17/05/2012 : 15:22:41
|
Razgovaraju dvije prijateljice: Prva: Muž me vara. Druga: Pi*ka mu materina. Prva: Probušila sam mu sve prezervative. Druga: Pi*ka ti materina. |
Grad - to ste vi. |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Posted - 18/05/2012 : 12:10:51
|
Radio Mujo u rudniku ugljena, i jednog se dana dogodi nesreća u njegovoj smjeni. Dosta je njegovih kolega poginulo, a među njima i cijela njegova ekipa. Mujo je bio ozlijeđen i kad se vratio kući nakon mjesec dana iz bolnice, upita ga Fata: - Bolan Mujo, jel' znaš da su sve komšinice dobile odštetu od 50 hiljada maraka za poginule muževe, a ja hiljadu za tvoju ozljedu? - Ne, Fato, al' neka su! Fata ga pogleda ispod oka i upita: - Ma jest, al' reci ti meni, gdje si ti bio kad se urušilo? Mujo slegne ramenima i odgovori: - Na WC-u. Fata zatrese glavom i reče odlazeći u kuhinju: - E moj Mujo, kad god se pare dijele, ti negdje sereš ....
|
Grad - to ste vi. |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
panzer
Advanced Member
12626 Posts
Posted - 21/05/2012 : 13:45:53
|
Kad novinari ne gledaju utakmicu:
HRTL TTX:
Chelsea : Bayern 2:1
|
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 21/05/2012 : 15:27:29
|
Koja su bila tri najveća jebača u povijesti?
Lenjin - bio je otac svih komunista Tolstoj - tri godine je radio na Ani Karenjini Napoleon - umro je na Svetoj Heleni |
"Nothing lasts forever." |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Topic |
|