Author |
Topic  |
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 15/05/2012 : 18:45:09
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Prema mojim saznanjima Djura ostaje, 90% Kezman dolazi na neku funkciju, a pitanje trenera jos nije reseno, i dalje postoje sanse da Rasovic dodje, sto bih ja licno najvise i voleo. 
Ostaje ali na mesto baba sere i to ako pristane nova garnitura.Za Kezmana se prica po novinama da dolazi na mesto kordinatora umesto podguzne muve Nadja mada ja u to ne verujem.Pise se da je uplovio u menadzerske vode i da je on platio Pauljevica.Za Rasovica je moguce jer ovaj jos nije nista potpisao. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 15/05/2012 : 18:47:39
|
quote: Originally posted by okiboki ako pristane nova garnitura.
Колико контам, Ђура се пита, а не нова гарнитура... Ђура одлучује да ли ће та гарнитура да дође. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 15/05/2012 : 19:18:04
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by Cuvam starudije
90% Kezman dolazi na neku funkciju
Duhovni savetnik ? Dijeteticar ? :D
duhovni vođa   |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 15/05/2012 : 19:38:38
|
Добар нападач, да, одличан не, барем по мени. Капа доле за ПСВ, али остатак је више за заборав. А и није ми јасно што га Гробари толико воле, па био је у клубу, колко, 2-3 године, није ни оставио неки претерано велики траг. Збрисао одма'. Бабовић има већи удео од њега  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 15/05/2012 : 19:40:48
|
quote: Originally posted by Imrahil
spominješ hong kong ko da je otišao direktno iz partizana tamo, a činjenica je da je bio odličan napadač..
Odlican napadac? Ajde budi ozbiljan  Mos misliti koliko pameti ima kada za nepun minut uspe da sam sebe iskljuci. Dok je bilo Romedala i Robena da ga gadjaju u trepavicu, on je znao da postigne pogodak. U svim drugim slucajevima, Luksemburgu i Malti. On je taman toliko klasan i odlican spic koliko i Naci Pantela A toliki mu je i intelektualni kapacitet  |
Edited by - Jasko on 15/05/2012 19:41:32 |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12057 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 15/05/2012 : 20:04:16
|
quote: Originally posted by Imrahil
spominješ hong kong ko da je otišao direktno iz partizana tamo, a činjenica je da je bio odličan napadač..
Jeste, dok nije otisao iz PSVa, onda je pokazao da nije kadar za ozbiljnije takmicenje. Nazalost mislim da su razlozi vise mentalne prirode. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 15/05/2012 : 20:33:29
|
U Chelsea je dao jedan bitan gol, onaj protiv Liverpoola u finalu liga ili FA cupa, sad zaboravih kojeg. Mimo toga, patka.
U Atleticu ostaje poznat po izjavi da zamera treneru sto ga menja uvek oko 70. minuta ako ne da gol, jer je poznato da on najcesce daje golove posle 75. minuta (!?).
U Feneru je stigao da se pobije sa pola tima i navijaca, nekako se iskupio na kraju ali ucinak nikakav. U PSGu nix, ali ostaje zapamcen po pozajmici u Zenit, koju je najavio time da "ne ide zbog para, vec zbog duhovnosti" (?!?!?!?!?!).
U reprezentaciji, gde poceti ? Prvo se samopromovisao u lidera ekipa, onda je javno lupetao kako na njegovu inicijativu tim posti sredom i petkom, sve je kulminiralo fantasticnim crvenim kartonom protiv Argentine i post-game intervjuom u kojem kaze da "mi, stariji i iskusniji" nisu dovoljno dobro odigrali. Pa nek se neko zacudi zasto je Vidic posle tog SP jasno rekao "ili on ili ja" (ruku na srce, i Vidicev stav prema reprezentaciji je govnjiv, ali to nije tema ove diskusije). |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 15/05/2012 : 20:52:55
|
Koji uzas od utakmice.Pesic nema kosarkase ali zato ima boksere.Da nije on na klupi i da ne kenja svaku utakmicu na sudjenje svaki nas napad bi bio faul. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 15/05/2012 : 20:58:37
|
quote: Originally posted by Caleb
Колико контам, Ђура се пита, а не нова гарнитура... Ђура одлучује да ли ће та гарнитура да дође.
Calebe ne budu smesan.Jel ti mislis da bi Djura sam otisao posle svega i tek tako pustio zlatnu(crno-belu) koku? |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 15/05/2012 : 21:02:31
|
quote: Originally posted by okiboki
Колико контам, Ђура се пита, а не нова гарнитура... Ђура одлучује да ли ће та гарнитура да дође.
Calebe ne budu smesan.Jel ti mislis da bi Djura sam otisao posle svega i tek tako pustio zlatnu(crno-belu) koku?
Па, рекао сам да неће да се повуче, јер је и даље главни и клубу. Ти си написао да ће да остане једино ако се новаци сложе са тим или сам те ја лоше укапирао? Ко доводи ту нову гарнитуру, Ђура или? |
|
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12057 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 15/05/2012 : 21:45:15
|
Немамо појма, али Звездаши су невероватно бахати. А судије им толеришу и то доста. |
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 15/05/2012 : 22:03:19
|
За следећу сезону треба оставити само Бешовића и Анђушића. Ово остало све индијанац до индијанца, да извину Боки, Имрахил и Облак. |
|
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12057 Posts
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 15/05/2012 : 22:21:16
|
Strasno. Prosecna evropska ekipa bi ovo sto "igra" Zvezda u odbrani ("pokretna zona" u kojoj protivnik u skoro svakom napadu ima bar dva igraca na otvorenom sutu) razbucala sa 20 razlike a da se ne oznoji ali ovakav Partizan nije ni blizu proseka. |
 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 15/05/2012 : 22:46:31
|
Da, situacija sa zonom koju pojedine ekipe forsiraju protiv nas postaje sve ekstremnija...naredni korak bi verovatno bio pakovanje cele petorke rivala u reket, kako bi nas sprecili da ostvarimo ofanzivni skok. Vrlo razocaravajucih prethodnih nekoliko meseci sto se nase igre i rezultata tice. Imam utisak da svi u klubu jedva cekaju kraj sezone, trudeci se da otaljaju maksimalno. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
Posted - 15/05/2012 : 23:08:25
|
За следећу сезону треба оставити само Бешовића и Анђушића. Ово остало све индијанац до индијанца, да извину Боки, Имрахил и Облак.
ma opušteno   gledao zadnjih 6 minuta 4. četvrtine, smejao se šta gledam i prestao da gledam pre produžetaka. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 15/05/2012 : 23:39:05
|
Prvo ovo sto igra CZBG je sramota.Toliko tuce ja nisam video nikad.Bukvalno je svaka njihova odbrana mogla biti faul.Ja znam da mi igramo na tucu ali ono sto radi Pesic je preterano.Toliko tuce i ociglednih faulova i onda na svaku sudijsku odluku skace kao budala,pola utakmice je proveo u terenu.Par puta sam pomislio ko nam je taj sesti igrac.Strasno. Mi definitivno kad ne ide sut ne mozemo nista da uradimo i stvarno treba dosta toga da se promeni ali i takvi ih deremo vec peti put ove sezone.Ja nisam kao neki i priznajem gresku.Raduljica,sin Dragan,Cakarevic hvala lepo i dovidjenja.Macvana kad bi zadrzali bilo bi dobro ali tesko,ubedljivo najbolji igrac cele sezone.James van forme vec dosta dugo.Realno Jovanovic sa ovim igracima radi jos i dobar posao. A taman su se ponadali |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
|
Topic  |
|