forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 682

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/05/2012 : 22:16:04  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Neverovatni su neki ljudi na ovom forumu zaista.Opljunes jednog ljudskog gmaza kakav je Mirko Pavlovic,jednog poltrona koga je cak i Lale Lucic,veliki Zvezdas juce u emisiji kod Tegeltije onako kulturno izprozivao i koji je objasnio ko je i sta je i za sta se zalagao taj covek,da je prvi bio za to da se Covicu ne dopusti da udje u bilo kakvu pricu sa Zvezdom pa je kasnije iz samo njemu znanog razloga promenio plocu,tj devojku kako je i sam Lucic rekao.Na kraju se zbog toga neki ljudi iz samo njima znanog razloga nadju prozvani i licno me izvredjaju.Zato sto si rekao za jednog funkcionera,menadzera ili sta je vec nesto dobijes licne uvrede.To mi nikad nece biti jasno.No dobro nije prvi put,takve stvari dovoljno govore o tim ljudima.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/05/2012 : 22:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ja nemam nista protiv tebe licno, bokili. Samo protiv ljudske gluposti u neogranicenim kolicinama. Nista licno.

EDIT : padao mi je mrak na oci kada vidim Mirka Pavlovica na terenu dok je bio igrac. Ali ima puno pravo da kao funkcioner kaze onoj pizdetini od Toshe sta misli i kako misli, nije njegova sveto pismo.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej

Edited by - Mairosu on 18/05/2012 22:18:49
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/05/2012 : 22:24:53  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Ja nemam nista protiv tebe licno, bokili. Samo protiv ljudske gluposti u neogranicenim kolicinama. Nista licno.

EDIT : padao mi je mrak na oci kada vidim Mirka Pavlovica na terenu dok je bio igrac. Ali ima puno pravo da kao funkcioner kaze onoj pizdetini od Toshe sta misli i kako misli, nije njegova sveto pismo.

Naravno, Mirko Pavlović je pravi gospodin za todorića i danilovića, šmeker, što bi rekli!

Svaka mu je Njegoševa!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 18/05/2012 22:27:21
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/05/2012 : 22:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rekao mu je sta misli pa je dobio sta je i zasluzio.Sad odjednom prekida prepucavanje.Pa naravno da prekida prepucavanje kad nema vise sta da kaze.
No to uopste nije ni bitno ja i dalje ne mogu da razumem licno vredjanje zbog Mirka Pavlovica,Lukica,Djurica,Todorica ili bilo kojeg drugog mandova iz uprave bilo kog kluba.Kad budem nekog licno vredjao,kad budem vredjao neciju porodicu,decu ili nesto slicno onda cu razumeti ovako ne razumem.Ako je Mirko Pavlovic neciji rodjak ovde sa foruma evo ja se izvinjavam a ako nije onda je moje pravo da kazem za njega da je bubasvaba,pacov ili konj.
Mislim ne razumem koji ti je kurac?Juce mi kazes ono danas ovo drugo.Jednostavno ne razumem i ako od jednog Jaska za kojeg mi vise siste jajca da mu uopste i odgovaram ocekujem tako nesto od tebe ne ocekujem.Mozemo se zajebavati i prepucavati kao simpatizeri suprotnih klubova ali me ne moras vredjati licno zbog toga.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/05/2012 : 22:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Слажем се са Окијем, није у реду. Ако вам се не свиђа што пише, немојте да читате или одогварате или једноставно одговорите, али немојте вређати. Није Оки заслужио то, никог са форума није ни увредио.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/05/2012 : 22:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Pa to je problem - NE MOZEMO se zajebavati i prepucavati, jer sve sto izadje iz KK/PFC je sveto pismo, Tegeltija je najbolji novinar, Danilovic je gospodin i veliki sportski radnik, ovaj je legenda, onaj je legenda, a ovo su kulovi i mandovi...i ja onda moram da osporim neke aspekte tvoje licnosti. :D Uostalom, pocelo je od toga sto sam ti lepo napravio "koncept" kako ti postujes, a ti si onda poceo da se pitas jesam li ja ista procitao, onda nazivas svakog ko nije iz Partizana bubasvabom, i tako dalje, i tako blize. A dovoljno si mator da se setis Toshinih intervjua kad su Zvezda i Buducnost bili prvaci neke 2-3 godine zaredom, pa naprimer kad je Partizan pukao onaj derbi trojkom Popovica iz ugla, kad je Tosha na SOSu psovao svima blizu i dalju familiju i pricao o lopovskoj zaveri protiv Partizana (kasnije je dosao Tomasevic i ponovio sve to i jos dodao da je Pop nagazio liniju :D). To su ti ljudi koje ti velicas, i tu svaki argument staje...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/05/2012 : 22:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa to je problem - NE MOZEMO se zajebavati i prepucavati, jer sve sto izadje iz KK/PFC je sveto pismo, Tegeltija je najbolji novinar, Danilovic je gospodin i veliki sportski radnik, ovaj je legenda, onaj je legenda, a ovo su kulovi i mandovi...i ja onda moram da osporim neke aspekte tvoje licnosti. :D Uostalom, pocelo je od toga sto sam ti lepo napravio "koncept" kako ti postujes, a ti si onda poceo da se pitas jesam li ja ista procitao, onda nazivas svakog ko nije iz Partizana bubasvabom, i tako dalje, i tako blize. A dovoljno si mator da se setis Toshinih intervjua kad su Zvezda i Buducnost bili prvaci neke 2-3 godine zaredom, pa naprimer kad je Partizan pukao onaj derbi trojkom Popovica iz ugla, kad je Tosha na SOSu psovao svima blizu i dalju familiju i pricao o lopovskoj zaveri protiv Partizana (kasnije je dosao Tomasevic i ponovio sve to i jos dodao da je Pop nagazio liniju :D). To su ti ljudi koje ti velicas, i tu svaki argument staje...

Ma dobro to je tvoje misljenje i to je ok.Naravno da ti kao navijac Zvezde kontas tako a ja drugacije.To sto je za mene Todoric sportska velicina zato sto je sa Partizanom osvojio 40 trofeja,to sto je Tegeltija za mene dobar novinar,to sto je Lukic za mene bolesnik kakvog fudbal nije video,to sto je Djura za mene smrad to je sve moja stvar i niko te ne tera da se slazes samnom pa cak ni da izneses svoje misljenje o tome.Moram da te podsetim takodje da je ovo deo foruma gde su navijaci Partizana pa tako nesto kao sto je bubasvabe iz KKCZBG se i ocekuje.Ja sam 100 puta rekao kome se ne svidja neka ne cita,ima svoj deo pa tamo moze da pise o cemu hoce,ne vidim da neko smeta.Ali opet to sve je nebitno.Nesto drugo je u pitanju sto ili ne razumes ili neces da razumes.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/05/2012 : 22:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Pa ajmo onda svi kuci, da se druzimo sami sa sobom :P

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/05/2012 : 22:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ajmo onda svi kuci, da se druzimo sami sa sobom :P

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/05/2012 : 22:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki
Ma dobro to je tvoje misljenje i to je ok.Naravno da ti kao navijac Zvezde kontas tako a ja drugacije.To sto je za mene Todoric sportska velicina zato sto je sa Partizanom osvojio 40 trofeja,to sto je Tegeltija za mene dobar novinar,to sto je Lukic za mene bolesnik kakvog fudbal nije video,to sto je Djura za mene smrad to je sve moja stvar i niko te ne tera da se slazes samnom pa cak ni da izneses svoje misljenje o tome.Moram da te podsetim takodje da je ovo deo foruma gde su navijaci Partizana pa tako nesto kao sto je bubasvabe iz KKCZBG se i ocekuje.Ja sam 100 puta rekao kome se ne svidja neka ne cita,ima svoj deo pa tamo moze da pise o cemu hoce,ne vidim da neko smeta.Ali opet to sve je nebitno.Nesto drugo je u pitanju sto ili ne razumes ili neces da razumes.

Mi smo vasi, vi ste nasi

Izvini, kako si dosao do te dijagnoze da je Lukic bolesnik kakav svet nije video?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/05/2012 : 22:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Da mi nastavimo sa lepsim temama.

Partizan naplatio poraz iz "Spensa"

Partizan je nastavio trijumfalni niz u košarkaškoj Superligi pošto je pred pulenima Vlade Jovanovića poklekla i novosadska Vojvodina.

Iako su novosadski crveno-beli u prvom delu košarkaške Superlige uspeli da savladaju aktuelnog šampiona, večerašnji meč je pokazao da nisu spremni da kao gosti ozbiljnije zaprete Partizanu.

Četa Vlade Jovanovića nastavila je niz pobeda, i nakon pobede nad "večitim" rivalom, savladana je i Vojvodina.

Konačan rezultat meča svedoči koliko je Partizan bio bolji protivnik i zasluženo trijumfovao na večerašnjem susretu.

Crno-beli su trijumfovali rezultatom 91:54 (23:16, 18:11, 27:14, 23:13). Vojvodina je do odlaska na odmor već bila u minusu od 14 poena a debakl je usledio tokom drugog dela meča kada je Partizan dozvolio protivniku da postigne svega 27 poena.

Tokom drugog poluvremena Partizan je ubacio 50 koševa i na kraju je to rezultiralo velikom razlikom, za koju se može reći da je realan pokazatelj stanja na parketu.

U ekipi Partizana najbolji pojedinci bili su Miroslav Raduljica i Dragan Milosavljević. Centar crno-belih postigao je 21 poen uz pet skokova dok je Kruševljanin Milosavljević ubacio 15 koševa.

U bledom izdanju Vojvodine najbolji su bili Duško Bunić i Dragan Zeković. Bunić je postigao 14 poena, dok je Zeković zabeležio 12 poena.

Partizan se ovom pobedom učvrstio na vrhu tabele košarkaške Superlige sa skorom 11/2, dok će Vojvodina u poslednjem kolu morati svojski da se pomuči kako bi izborila plasman među četiri najbolje ekipe.

U narednih sat vremena ocekujem Cuvara sa dobro poznatim Vlade odlazi

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/05/2012 : 23:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Au Calebe evo ga tvoj covek,ako sad ne odaberes pravu stranu nikad neces

БЕОГРАД – Иван Голац, легендарни фудбалер и тренер Партизана, каже да се српски шампион налази на тешкој раскрсници и да клуб може напред само под условом да изабере нови пут, са новим људима. Он истиче да је довођење Аврама Гранта било продавање магле и ништа друго, а да спас можда лежи у доласку Мирослава Богићевића, као и да, ако не дође до смене свих руководећих и спортских структура у Хумској, последице могу бити погубне.
- Када сви стреме ка плену, неминовно је да дође до сукоба. Људи у клубу и око њега мисле да су они Партизан, а када је тако, уследи хаос, који у Хумској траје већ неколико година. Титуле су годинама прикривале много тога, али проблеми су испливали када су апетити порасли. Бојим се да је Партизан на тешкој и важној раскрсници, а од пута који се изабере зависи и будућност клуба.
Аврам Грант је управо због тога и доведен, наводно због будућности црно-белих у Европи, а одлази после четири месеца, и то са позамашном свотом новца. Какав је ваш коментар?
- Он је доведен да маскира лоше ствари у клубу. Онај ко га је довео показао је да нема везе са фудбалом или бизнисом, да није никакав домаћин, јер тим са Грантом није чак ни стагнирао, него назадовао. Титула је освојена јесенас, а ви неком дајете силан новац буквално без разлога. О чему да причамо? Очигледно је да се ради о великој превари, али навијаче и јавност не можете преварити.
Да ли назирете решење ужасног стања у клубу, и да ли би услов за добробит Партизана био одлазак владајуће гарнитуре?
- Ништа се не може постићи преко ноћи, потребни су месеци жестоког рада. Партизан мора да крене од нуле, потребна је промена на свим нивоима, како спортским, тако и на руководећим позицијама. Клуб је болестан, а да би оздравио, из њега морају да буду одстрањени ови „паметни и препаметни“, који мисле да су изнад Партизана. Ја их зовем Рашић-баба и 20 развратника. Када направитее монструма, први од њега страдате, зна се добро на кога се то односи. Много је нечисте крви у Хумској, а потребна је чиста крв, Партизан вапи за трансфузијом. Али, не сме остати ни један стари вирус, да не би заразио вредне и интелигентне људе, чији је једини циљ напредак црно-белих.
Живимо у Србији, где се људи тешко одричу фотеља. Мислите ли да је могуће направити тако радикалан потез?
- Све то може лако да се реши. Потребни су паметни људи. Партизан је увек имао интелигентне, карактерне и поштене људе на својој страни. Цењени су свуда у свету и сада је време да се врате и подигну клуб на ниво који заслужује.
Да ли је Мирослав Богићевић, кандидат за председника црно-белих, инфузија која је неопходна?
- Могао би да буде. Тим са којим испаднете из елите не може тамо да вас врати. Партизану су потребни људи са кредибилитетом, способни и радни, који ће знати где им је место. Међутим, и њему мора бити јасно да без поговора мора да напусти клуб ако не направи резултат, и то мора да стоји у уговору. Шта ће нам људи који ће само одлагати агонију? – рекао је Голац.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/05/2012 : 23:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Свака му је ка Његошева. Само бих ипак да Гранту заслуге за титулу, али да је његово довођење било маскирање ситуације, за то је потпуно у праву, као и за остало.
Који ће ми нови тренер и директор, кад је костур остао исти, а то су лопови у фотељама.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic

Edited by - Caleb on 18/05/2012 23:20:57
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/05/2012 : 23:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Свака му је ка Његошева. Само бих ипак да Гранту заслуге за титулу, али да је његово довођење било маскирање ситуације, за то је потпуно у праву, као и за остало.
Који ће ми нови тренер и директор, кад је костур остао исти, а то су лопови у фотељама.

Konacno nesto pametno od Golca.Prvi put je javno pljunuo po upravi.Svaka mu cast.A za ovo boldovano polako Calebe,polako,nemoj biti nestrpljiv.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/05/2012 : 23:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ма где први пут, он нема длаке на језику. Одавно он говори о стварима у клубу и срањима која се тамо дешавају.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/05/2012 : 23:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ма где први пут, он нема длаке на језику. Одавно он говори о стварима у клубу и срањима која се тамо дешавају.

Jeste govorio ali je prvi put opleo direkt po Djuricu i tim govnima u upravi.Pre neki dan je i Vladica Kovacevic imao neki slican intervju.Ja jednostavno ne zelim da verujem da je Tumba koji je bio protivnik Djurica sada dosao na njegov nagovor,kao ni to da je Moca Vukotic usao u klub zbog Djure.Pa cak i Vermezovic za koga se zna da je Bjekovicev covek.Pise se po novinama da su to sve Bogicevicevi ljudi i da dolaze na njegov mig a da se ceka samo dan skupstine i smene Djurica.
Opet ti kazem ako Djura ostane definitino treba prestati pratiti ovaj nas FK.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 19/05/2012 : 00:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Boki, da ti kazem ovo k'o brat bratu sto bi rekao - to je trebalo i ti ja da ucinimo jos negde na leto '95 najkasnije. Al' mislim da smo obojica budale. Bez uvrede, znas na sta mislim...ja sam jos otisao i par nivoa iznad tebe

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 19/05/2012 : 00:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Kako sad polako Oki?
Kad je došao grant, pljuvao si sve redom, a sad polako.
A bagra tu i dalje
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/05/2012 : 00:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Boki, da ti kazem ovo k'o brat bratu sto bi rekao - to je trebalo i ti ja da ucinimo jos negde na leto '95 najkasnije. Al' mislim da smo obojica budale. Bez uvrede, znas na sta mislim...ja sam jos otisao i par nivoa iznad tebe

Pa ja sam 100 puta i rekao da sam budala sto gledam i sto se uopste nerviram za bilo koji sport al jebiga,ne vredi nema pomoci.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/05/2012 : 01:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Kako sad polako Oki?
Kad je došao grant, pljuvao si sve redom, a sad polako.
A bagra tu i dalje

Polako u smislu da sacekamo da vidimo da li ce Djura da ode a sva je prilika da hoce.Granta sam pljuvao i pljuvao bi ga i dalje da je tu.Hvala bogu otisao je i zbog toga sam srecan.Jednostavno ne zelim da verujem da su se Tumba,Moca i Vermez prikljucili Djuri jer ako jesu nevidjene su budale i jos tri legende ili bar dve(ako ne racunamo Vermeza)koje ce ova uprava potrositi.Jos da vidim Savu i ovog Golca sa Djurom pa da se ugasimo polako jer smo ocigledno prokleti.Opet sacekajmo da vidimo sta ce dalje biti.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 19/05/2012 : 02:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Оки, к'о Бугарин си

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/05/2012 : 19:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Оки, к'о Бугарин си

Tuta Bugarin

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/05/2012 : 19:19:26  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ovo je tekst sa Partizan neta.Meni sad tek nista nije jasno.Otkud sad Milija bog sveti zna.

Još samo malo, strpite se!

Posted by WebGazda in Baner, Fudbal, Komentar | 0 comments

I desi se ono što su i obećali. Fudbalskom klubu Partizan prodružili su se Vermezović, Tumbaković i Vukotić. Da će se to desiti znalo se već nedelju dana, pa i duže, jedino što je bilo nepoznato je “ko ih u stvari dovodi”.

Posle svega što se desilo teško je poverovati da će Dragan Đurić da dovede bilo koju legendu, a još teže je bilo poverovati da će, poučeni iskustvom, bilo koja legenda Partizana rešiti da sarađuje sa najgorim predsednikom fudbalskog kluba u našoj 60+ godišnjoj istoriji. Bez griže savesti i zajebavanja hladno mogu da kažem da je i Franjo Tuđman bio bolji predsednik SD nego derventski taksista FKP.

Dakle, ako Đurić nije rekao da se dovedu ova trojica, ko je rekao. Okretali smo telefone, zavrtali ruke, molili i kumili i na kraju dobili odgovor… Milija Babović! Naravno, sledi pitanje, zašto se on tu meša. Da li sarađuje sa Đurićem, Bogićevićem, ili i on smatra da bi mogao da bude predsednik. To nismo uspeli da saznamo, ali jedno je sigurno, ako moramo da biramo između Đurića i Milije Babovića, jel’ teško pogoditi koga ćemo da izaberemo. Najpre će biti da Milija sprema teren za nekoga drugoga, a svi znamo koga.

Vermezu, Tumbi i Moci želimo dobrodošlicu u nadi da je zaista sve kako smo čuli, a ako je, ne daj Bože, drugačije i oni su rešili da sarađuju sa bahatom upravom, ne bi im bio u koži!

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12058 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 19/05/2012 : 22:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/kapiten-ostaje-pregovori-sa-dijarom-79797.html

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 20/05/2012 : 17:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Аврам још на крају и увећао предност

Go to Top of Page
Page: of 682  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000