forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 574

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/05/2012 : 22:51:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

A ionako si ti jerry već skoro sve recenzirao, ako ne recenzirao, onda barem rezervirao!

Ja sam svoje već sve recenzirao, čak i one koje nisam rezervirao. Sad očekujemo onih tvojih 5-6 epizoda koje si rezervirao. Nikad dočekat...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/05/2012 : 10:43:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Prošli životi
Nathan Never
NN LIB 30c | 96 str.

Očajni doktor Dermody unajmljuje specijalne agente za misiju pronalaženja njegovo dvoje djece, Elliota i Anjelicu. Potraga za dvoje nestalih uskoro će se povezati s mučkom istragom serijskih ubojstava ubojice imitatora Jacka Trbosjeka iz 19. stoljeća. I jedan i drugi trag vode prema nevjerojatnoj tajni koja se provlači kroz stoljeća prošlih života…

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/05/2012 : 23:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ovo je vrlo dobra epizoda

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/05/2012 : 23:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Tema tjedna:

Najbolja stand-alone epizoda

Nathanov serijal se može smatrati sinonimom za kontinuitet i u gotovo svakoj epizodi valjalo bi ponoviti gradivo kako se ne bi nešto propustilo. Ali u moru takvih epizoda postoje epizode koje predstavljaju svojevrsni intermezzo i odmor od fantastičnog svijeta postapokaliptične budućnosti u kojem dominira kontinuirana radnja.

To su epizode koje, izvan kontinuiteta, može lako čitati bilo koji zaljubljenik u strip, bio on stalni ili tek povremeni Nathanov čitatelj. Svaka od tih epizoda svakako varira u kvaliteti, ali sigurno se može pronaći bar nekoliko epizoda koje su čitatelju ostala u sjećanju.

Pa da vidimo koja vam je najbolja ili najdraža stand-alone epizoda i zašto baš ona? Ja ću postaviti pokoju epizodu da se malo prisjetimo koje su to kvalitetnije epizode:

- Nevidljiva sila
- Srce tame
- Kitov pjev
- Prljava ulica
- Opsesija
- Oči neznanaca
- Bauhaus killer
- Iskonski instinkt
- Leptirov san
- Noćna mora u svemiru
- Nakon revolucije
- Osvetnik
- Midnight blues
- Grad poroka
- Zvijeri
- Duša grada
- Zeleni ocean

Uff, ima ovdje odličnih epizoda...Ovak napamet, Noćna mora... mi je fakat ostala u sjećanju. Ali i ostale su dobre:nakon revolucije, Zvijeri, Grad poroka...Kitov pijev mi je najmanje dobra.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/05/2012 : 23:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
A sad odoh na službeni put, čujemo se

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 23/05/2012 : 11:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Tu epizodu sam baš zadnju pročitao prošli vikend i već sam skoro zaboravio. Loše.
Više mi je ostala u sjećanju ona dvodjelna s marsovskim stvorenjima, iako je i ta loša.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 23/05/2012 : 12:04:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

A sad odoh na službeni put, čujemo se

Ne možeš se tako lako izvući, 3 posta zaredom i to je to. Više aktivnosti na vlastitom topicu.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/05/2012 : 13:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
sad će biti, sad će biti...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 25/05/2012 : 09:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Evo da se malo pohvalimo tko nije vidio u autorskom izlogu: uprizorena prva stranica našeg "čuvenog" scenarija! I još smo uz to pronašli pravog crtača. Bravo Igmane!

quote:

Prva slika: Vide se samo Nathanove oči. Ipak, potrebno je nekoliko detalja da se zna da je riječ o njemu, stoga - manji dio lica plus pramen kose: Oči odražavaju nemir i tugu. Bol probija kroz njih ali ne uspijeva u potpunosti izaći. U očima se vidi i jad i mržnja prema Gradu i svijetu općenito zbog situacije u kojoj se trenutno nalazi.

Tekst: Sve kiše uspomena ne mogu satrati prljavštinu sa lica ovoga grada.

Druga slika: Vidi se kompletno Nathanovo lice. Lice očarava potpuno isto raspoloženje kao na prvoj slici.

Tekst:Ali kada te mračne uspomene potraže...I zatraže tvoju pomoć...Što onda?

Treća slika: Vidi se cijeli Nathan kako sijedi u salonu za sastanke. Sijedi na rubu separea. Cijeli je u kadru i gotovo se ništa ne vidi osim njega (vidljivi su dijelovi separea, prozor s kišom iza...)

Tekst:Zašto je tu? Zar je moguće da cijeli njegov Svijet zla ne može pomoći njegovom problemu? Rekao je da je nužno da ga ja saslušam. Zašto?

Četvrta slika:Vidi se Cijeli Nathan, udaljen metar i pol do dva metra, a u prvom planu je ruka Aristotela Skotosa. Ruka se nalazi dolje desno i visi sa naslona.

Tekst:Da li je ovo neka podla igra u kojoj je moguć samo gubitak i bol?

Peta slika: Proteže se kroz cijeli donji dio strane, dakle zauzima prostor dvije normalne slike. Iz ptičje perspektive vide se Nathan i Aristotel Skotos kako sjede jedan nasuprot drugog, svaki na svom kraju separea. Iza se vidi olujno nevrijeme i grmljavina.

Tekst:Što napraviti kad te tmina zatraži pomoć?

quote:
Originally posted by IGMAN2

Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 25/05/2012 : 10:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
Fenomenalno!!

https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari!
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 25/05/2012 : 10:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
super stvarno super ;)

There can be only one, me!
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 25/05/2012 : 11:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
odlično!
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 25/05/2012 : 12:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
WTF??? Kaj je ovo?

Ovo je bolje od 90% službenih crtača, ako ne i više.

A bome je i scenarij, tj. ta jedna stranica puno više efektivna od velike većine novijih epizoda koje sam pročitao.

Nemam riječi!

Sve pohvale i samo naprijed!

(Stvarno volim kad me nešto ovako oduševi za dobro jutro.)
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
383 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 26/05/2012 : 20:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
zakon :)

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/05/2012 : 14:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Još malo Nathanova jada i čemera sa ženama.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/05/2012 : 11:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
ovako je bilo na tribini s Casinijem...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 31/05/2012 : 11:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote

Btw, zar je bio drogsy? Što se nije javio, pa mi Neverovci se moramo držati zajedno. Ionako nas malo ima.
Go to Top of Page

budo
Starting Member

Croatia
97 Posts

Member since 21/01/2008

Posted - 31/05/2012 : 12:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Send budo a Private Message  Reply with Quote
Jesu rekli ista (jeste pitali) kakve ce promjene biti u redovnoj seriji od sljedeceg broja?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/05/2012 : 12:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Btw, zar je bio drogsy? Što se nije javio, pa mi Neverovci se moramo držati zajedno. Ionako nas malo ima.

Bio u subotu na tribinama!
drogsy već ima drugu opomenu, jedanšut nas je zatajio kad je Burattini potpisivao u Zagrebu, a sad i na Neverovoj tribini. Uputio sam mu već formalnu opomenu! Snimao sam ja tribinu, pa ću istražiti tko je drogsy glavom i bradom!

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 31/05/2012 : 12:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tema tjedna:

Najbolja stand-alone epizoda

Nathanov serijal se može smatrati sinonimom za kontinuitet i u gotovo svakoj epizodi valjalo bi ponoviti gradivo kako se ne bi nešto propustilo. Ali u moru takvih epizoda postoje epizode koje predstavljaju svojevrsni intermezzo i odmor od fantastičnog svijeta postapokaliptične budućnosti u kojem dominira kontinuirana radnja.

To su epizode koje, izvan kontinuiteta, može lako čitati bilo koji zaljubljenik u strip, bio on stalni ili tek povremeni Nathanov čitatelj. Svaka od tih epizoda svakako varira u kvaliteti, ali sigurno se može pronaći bar nekoliko epizoda koje su čitatelju ostala u sjećanju.

Pa da vidimo koja vam je najbolja ili najdraža stand-alone epizoda i zašto baš ona? Ja ću postaviti pokoju epizodu da se malo prisjetimo koje su to kvalitetnije epizode:

- Nevidljiva sila
- Srce tame
- Kitov pjev
- Prljava ulica
- Opsesija
- Oči neznanaca
- Bauhaus killer
- Iskonski instinkt
- Leptirov san
- Noćna mora u svemiru
- Nakon revolucije
- Osvetnik
- Midnight blues
- Grad poroka
- Zvijeri
- Duša grada
- Zeleni ocean

Uff, ima ovdje odličnih epizoda...Ovak napamet, Noćna mora... mi je fakat ostala u sjećanju. Ali i ostale su dobre:nakon revolucije, Zvijeri, Grad poroka...Kitov pijev mi je najmanje dobra.

Di je Posljednji Val jebenti? Vrh vrhova je epizoda.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/05/2012 : 12:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by budo

Jesu rekli ista (jeste pitali) kakve ce promjene biti u redovnoj seriji od sljedeceg broja?

Nismo stigli, prekratko je to vrijeme za bilo što... Pričalo smo o Casinijevom specifičnom grafičkom izražaju... Za gigant mu je npr. trebalo godina dana ga nacrta; a i čovjek je koji je dizajnirao interijer zgrade Alfa!

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/05/2012 : 12:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Paka, ta je izvan konkurencije, a i jerryju se ne sviđa jer je priča antizubarska!

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 31/05/2012 : 13:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Posljednji val je epizoda s jakom dozom Nathanove prošlosti i kao takvu je nisam uvrstio pod stand-alone priču. Više su tu priče koje apsolutno nemaju veze s kontinuitetom.

I ne slušaj Deejeve insinuacije.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 31/05/2012 : 13:04:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Nego Dee, kad će više taj završni kviz? Ili te prošla volja sa sastavanjem pitanja...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/05/2012 : 13:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nego Dee, kad će više taj završni kviz? Ili te prošla volja sa sastavanjem pitanja...

Aha, evo samo što nije... Htio bih da bude savršen, da sastavim tako teška pitanja da ti odgovoriš i manje od 50%

P.S. i dok se čeka, evo Casinijevog izvještaja iz Makarske (na talijanskom..)
http://stefano-casini.blogspot.it/2012/05/makarski-festival-stripa.html

Edited by - DeeCay on 31/05/2012 13:07:31
Go to Top of Page
Page: of 574 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.39 seconds. Snitz Forums 2000