forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor vs Zagor vs Zagor vs Zagor...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 25/05/2012 : 11:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:
Trenutno imamo cijelu poplavu Zagorovih izdanja od prvog broja.

-Libellus je danas startovao sa ultimativnim izdanjem u boji, HC, od prvog broja. Govori se nesto o 15 knjiga godisnje...vidjecemo.

-Ludens je prije skoro godinu poceo sa KI izdanjem, takodje HC, u potpunosti u crno-bijeloj tehnici, cak i naslovnice unutar stripa. Poslije godinu dana izasle su tri knjige.

-Agarthi Comics; Uskoro startuje od prvog originalnog broja. Format je kao u originalnih izdanja(nesto veci od Ludensa i VC); kvalitetno SC izdanje premijerno na bosanskom jeziku. Nesto se suska da ce ici svakih dvadesetak dana, mozda cak i brze. Povoljno za nesto manje dublji dzep.

- VCKI; HC, sa naslovnicama u boji unutar stripa i glavnim naslovnicama koje crta Laurenti. Imali su dobar start, u posljednje vrijeme nesto su bas usporili.

- Poznato je da jos uvijek izlazi extra serija od SD/Ludens. Imali su zbrku oko numeracije, preslagivanje epizoda i slicno.

- Naravno, ne treba zaboraviti ni ZS/LMS izdanja koja su imala bezbroj rupa, ali ti stripovi imaju nostalgicnu vrijednost.

Dakle, koje izdanje planirate da uzmete?

Choices:

VC KOLEKCIONARSKI ZAGOR
LUDENSOV KOLEKCIONARSKI ZAGOR
LIBELLUS
AGARTHI COMICS
SD/LUDENS SC EXTRA SERIJA
ZS/LMS
ORIG.ITALIJANSKA IZDANJA

Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 25/05/2012 : 11:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
kako dosad imamo samo sd/ludens extra koja nije bogzna kako odradjena, pocet cu s libellusom

pa sta bude bude :D

There can be only one, me!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12491 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 25/05/2012 : 11:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
ništa od navedenoga....Od Zagora sam se davno oprostio....sada kupim samo:
-Zagor Almanah
-Zagor Specijal
-Zagor Maxy
-Zagor Gigant (ovo na novo što nisu reprinti)
-ponekada kupim Zagor extra ako se radi o nekom meni zanimljivom stripu
-tu i tamo kupim i Zagor Redovni (npr sada sam kupio ovo sa Greyom....)

i eto več sada sam nabrojio 6 različitih izdanja....prije sam kupovao još i Chico Specijal....Da živim u Bosni, kupovao bi Agarthi,...sve ostalo bez veze, skupo i reprintovano po stoti put, a i početničke epizode su takoooooooooooooo strašno dosadne da nemam energije još jednom proči kroz sve to......

Čekam da netko bude počeo izdavati Džudasa.....ili odabrane priče Kita Telera.....
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 25/05/2012 : 11:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Da Libellus nije najavljen prije par mjeseci, sigurno bi poceo sa Agarthi Comics izdanjem, ali ovako, tvrdo koriceno i sve u boji, izbor mi je veoma lagan.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 25/05/2012 : 12:05:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Agarthi, čim krenu.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4342 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 25/05/2012 : 12:07:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
imam sve..sem agartija koji nije jos poceo i libelusa u boji.kao i knjiga vc sem knjige jedan.....ovo sto imam mi je dovoljno....imam i italijanske originale...dosta je zagora....
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4342 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 25/05/2012 : 12:08:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
agartiju se nadam ako krenu i od juzne amerike uzimao bi...
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 25/05/2012 : 12:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Nastavljam s Ludensom Extra (kad imam sve brojeve glupo mi je sad prekidati), ZS/LMS sam odavno skupio, a imam i prva dva Ludens KI, s tim da ću vjerojatno odustati od toga u korist Libellusa (jbg, tko bi sve to financijski ispratio).
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7822 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 25/05/2012 : 12:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Nastavljam s Ludensom, naravno. Nisam lud da dajem puste pare na stripove koje već iman samo da bi ih poslagao po policama.
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 25/05/2012 : 12:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
Zasad nastavljam Ludens. Iako mi je najdraže čitati zs izdanja, naravno ako nisu glanceri...
Pretpostavljam da će većina glasati za Libellus. Hoće li i njih jednog dana uloviti nostalgija za SD/ludens!?
Go to Top of Page

nikia
Junior Member

Serbia
405 Posts

Member since 22/11/2008

Posted - 25/05/2012 : 13:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Send nikia a Private Message  Reply with Quote
Ta poplava jednih te istih izdanja sve me više zamara.

Zaboravio da se potpiše.
Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
391 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 25/05/2012 : 13:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
Nastavljam s Ludens Extra i obicnim, ZS/LMS imam sve i ne mislim prodavati, Ludens KI nisam niti skupljao a ni ne namjeravam. Nazalost s VC-om sam zapoceo i imam 16knjiga, koje sad namjeravam prodati i umjesto toga zapoceti s Libellusom.

https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 25/05/2012 : 13:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
poznavajuci sebe, na kraju cu sve uzeti:(

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 25/05/2012 : 14:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
Ludens, imamo milijun izdanja već jednog te istog, Libelus cu cekat kakve akcije, preskupi su mi za sad
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7718 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 25/05/2012 : 14:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
SD i Ludens extra su mi sasvim dovoljni...a ionako će se extra za koju godinu spojiti sa redovnom serijom,i biće u kompletu od preko 600 brojeva regularne serije što mi je sasvim dosta...
naravno,tu je još 100-tinjak čiko izdanja,spacijala,giganti,almanaha i maxija.
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2474 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 25/05/2012 : 15:12:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
Imam APSOLUTNO SVE što je od Zagora izašlo na prostorima ex YU, uključujući i piratska izdanja.
Uzeću SVE što se bude pjavilo, a jedva sam čekao Libellus izdanje koje će po meni da bude No1, mada u principu nešto i ne volim boju.
Znam, neko će reći da sam manijak, da preterujem, ali šta ću!?
To je jače od mene...

Carpe diem
Go to Top of Page

Duje Belak
Starting Member

59 Posts

Member since 14/04/2012

Posted - 25/05/2012 : 15:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Duje Belak a Private Message  Reply with Quote
Ludens, ova Libellus izdanja u boji ne planiram kupovati radi četiri razloga.

1. Već ih imam u crno-bijloj tehnici

2. Trošenje novca

3. Nepotrebno gomilanje stripova

4. I dont like color , its ruins feeling...
Go to Top of Page

tc 82
Starting Member

6 Posts

Member since 13/04/2011

Posted - 25/05/2012 : 15:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tc 82 a Private Message  Reply with Quote
Nastavljam uzimati SD/Luudens jer ih imam sve nema mi smisla duplirati jednu te istu priču, narovno tu je i financijska pozadina jer su mi HC izdanja preskupa.
Go to Top of Page

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 25/05/2012 : 15:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message  Reply with Quote
Nijedno, blago meni. Zagora uzimam samo u OP, odavno su mi nove epizode došle na granicu čitljivosti. Ne dam pare na Zagora. :)
Kada je Agarthi najavio izdanje od 1. broja prošlo mi je par puta kroz glavu da uzimam i to, ali sam se od tog napada kolekcionaritisa oslobodio...

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11507 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 25/05/2012 : 15:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
VC,kolekcionarac,i,to,mi,je,dosta,kad,je,Duh,u,pitanju,

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 25/05/2012 : 16:08:53  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Imam VC prvih 17 knjiga, Klasik 1-24, Ludens Extra 77-211, tako da su price do 200 pokrivene,nastavljam naravno i dalje sa ovim izdanjima... Za Libelus jos nisam siguran, vidjet cemo kako ce to sve ici, jeste da je u boji ali su te prve price poprilicno lose... Agarthi cu vjerovatno uzimati...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 25/05/2012 : 16:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Nastavljam s Ludensom, naravno. Nisam lud da dajem puste pare na stripove koje već iman samo da bi ih poslagao po policama.

+1

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 25/05/2012 : 16:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DzekDenijels

Imam APSOLUTNO SVE što je od Zagora izašlo na prostorima ex YU, uključujući i piratska izdanja.
Uzeću SVE što se bude pjavilo, a jedva sam čekao Libellus izdanje koje će po meni da bude No1, mada u principu nešto i ne volim boju.

Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 25/05/2012 : 16:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
Pa to i nije baš nekakva "poplava" Zagorovih izdanja.Šta će se tek dogodit kada krene Zagor u boji u BiH i Srbiji ???

www.lastan.hr
https://www.facebook.com/lastan.striparnica

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/05/2012 : 16:20:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lastan

Pa to i nije baš nekakva "poplava" Zagorovih izdanja.Šta će se tek dogodit kada krene Zagor u boji u BiH i Srbiji ???

Ovo drugi put citam. Ti i Markos ste napisali isto. Ko je u Srbiji otkupio prava?
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5293 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 25/05/2012 : 16:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
....sve što imam od Zagora,a imam sve što je izašlo od hrvatskih izdanja i veliku većinu zlatne serije(izdanja koja će tek izaći u extra seriji)...i svih tih izdanja ću se "rješiti" kada nabavim Libellusova izdanja jer mi ova dosadašnja "škartna" ,izdanja srezana,lošeg prijevoda i loše kvalitete materijala tada neće značiti ni vrijediti ništa-biti će to materijal za odstrijel.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000