Skoro sam video da je neko napisao na jednom topiku o Brendonu nešto u fazonu " ... ovo je baš strip kakav sam uvek voleo da čitam ... junak po mom ukusu,radnja,ambijent,...itd,itd". E pa slobodno mogu reći da je Trgovina strip kakav sam ja voleo da čitam - priča o običnim ljudima, običnom životu u običnom mestu - ali prikazano i ispričano na način koji je zanimljiviji od najneobičnije avanture koja se može zamisliti. Strip prosto odiše životom. Očekivao sam od Trgovine previše, i to sam i dobio. Što se mene tiče - strip godine!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Dalje: dok sam čitao strip, nebrojeno puta sam se vraćao unazad, provaljivao neke nove stvari,nove likove,gledao mapu. Dosta scena gde nema teksta govore više od hiljadu reči. ne znam da li ste (a verovatno jeste) uočili propratne junake, crnu mačku,kucu sa belegom oko oka i žuto pile,njihovo prvo upoznavanje i razvoj prijateljstva.
Samo izdanje je toliko dobro da sag ovih dana nosio po kući i pokazivao svima, ma prosto mi je bila milina samo ga držati i gledati slike.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Dalje: dok sam čitao strip, nebrojeno puta sam se vraćao unazad, provaljivao neke nove stvari,nove likove,gledao mapu. Dosta scena gde nema teksta govore više od hiljadu reči. ne znam da li ste (a verovatno jeste) uočili propratne junake, crnu mačku,kucu sa belegom oko oka i žuto pile,njihovo prvo upoznavanje i razvoj prijateljstva.
Samo izdanje je toliko dobro da sag ovih dana nosio po kući i pokazivao svima, ma prosto mi je bila milina samo ga držati i gledati slike.
Potpisujem...tek posle drugog citanja shvatih da je u pitanju STRIPCINA
slažem se s antom: koliko sam očekivao toliko sam i dobio - jako puno. vrhunski strip. ne bi me čudilo da dosegne status svagdanje borbe i da se rasproda. a za takav status važno je da se ne bude čekalo previše na drugi dio
Aha, vidim, gospodin Denis Nemeš - Bachy, učitelj geografije i inače veliki borac za pravdu. Zanimljivo, ne vidi nikakav problem potpisati se ... Lijepo od njega.
Trgovina je po mome misljenju strip za 5. Kupiti svakako, ako se ima love. Spada u vrh stripova koje je izdala Fibra. Za ovoga lika koji skenira stripove i postavlja za download ... nemam rijeci. Izgon iz strip zajednice je najmanje sto mu se moze dogoditi. Zbog ovakvih stvari moze se dogoditi da svi zajedno imamo manje novih izdanja ubuduce. Pa nije Fibra mocna izdavacka kuca koju se moze krasti, kao sto se radi u glazbenoj industriji sa torrentima. Ja sam presretan sto se pojavio ovakav prvoklasan izdavac. Jos i nudi free preview.