forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Kolekcionari strip tabli!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 08/05/2012 : 12:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote

previše je to za jednu stranu
[/quote]

Šta bi rekao za ovo:
Enki Bilal, Sastanak u Parizu, tabla br. 7, 2006, akrilik, 50 x 41 cm, 174.481 € (Artcurial)
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 08/05/2012 : 13:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by no1

to sam ti stavio da vidiš kako izleda,nažalost nije moje:((
;)

aha, ok hvala ti. šteta što nije tvoje, izgleda super....
jel postoji neki katalog ovakvih djela. Mislim da sam video negdje na ebayu kako su neka djela baš ovih litografija stavljene u nekakav katalog, jer je taj prodavač slikao i te male sličice u katalogu.
Bilo bi dobro kada bi postojao neki takav katalog kao što to postoji u filateliji ili numizmatiki.....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 08/05/2012 : 23:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
eto, kada več stavljate crteže, imam i ja jedan kojeg sam kupio na ebay-u i možete ga pogledati u ovom topiku (na 4.stranici):

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=41843&whichpage=4
Go to Top of Page

panic
Starting Member

Serbia
98 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 27/05/2012 : 04:38:54  Show Profile Show Extended Profile  Send panic a Private Message  Reply with Quote
Nisu originali, ali su mi svejedno dragi, a i reko' da ne propadnu slike

Go to Top of Page

paraga
Starting Member

Germany
32 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 27/05/2012 : 15:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send paraga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Nivox

quote:
Originally posted by no1

Barem da je,prije nekoliko mjeseci naidjem ja na stranicu Metabaruna i pošaljem cojeku mail da vidim koja je cijena.
Do tada još nisam nigdje vidio stranicu Matabaruna od Juan Gimeneza,
samo neke crteže koje radi na konvencijama i nešto njegovih slika koje se krecu od 400 do 700,800€.
Tako da sam si ja racunao negdje oko 1200€ da ce biti stranica.
Covjek mi posalje odgovor i ovako stavi cijenu 17000.
Sad ja kontam, mora da se zajebao za jednu nulu,vratim ja mail i pitam da tu nije mozda nula viska,
veli on"zar ti mislis da bi Juan dao stranicu,ikonu evropskog stripa pa toj cijeni,
ne,cijena je 17.000€ i ako želiš mogu ti dati da platiš na rate"
na što sam se zahvalio i ostao da maštam o tome kako cu jednog dana kupit Metabarun stranicu.

17,000 eura za jednu stranicu. Neznam šta da kažem. Svaka čast Gimenezu. Metabaruni su odlični, ali jedna stranica za tu lovu...uopče ne mogu to prihvatiti. Previše!
No vjerojatno to nekome nije previše.

previše je to za jednu stranu

prvise jest,ali ima ko da,ja sam sretan sa Gimenez pin-ip od Honorote...tako da i ja dodam neku sitnicu iz kolekcije...evo link:
http://www.comicartfans.com/GalleryPiece.asp?Piece=798343&GSub=45519
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 27/05/2012 : 21:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
prvise jest,ali ima ko da,ja sam sretan sa Gimenez pin-ip od Honorote...tako da i ja dodam neku sitnicu iz kolekcije...evo link:
[/quote]

Da,samo meni je tvoja kolekcija je jedna od boljih na CAF-u.
I ta sitnica je bila ako se nevaram 5000$ :) ;)
Pozdrav!
Go to Top of Page

paraga
Starting Member

Germany
32 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 28/05/2012 : 01:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Send paraga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by no1

Pozdrav!

[/quote]
pa sitnica je u pogledu na cijene od unutarnjih tabli od metabatrona.a to sa $5000 mi bila sreca ...art dealer je amer koji stime nist nije znao usporediti :-)
on to u san diegu na konvenciji dobijo uz trade...a malo srece treba se imati!
mislim da kod art dealer u good ol europa bi losije prosao...
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 28/05/2012 : 09:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paraga

quote:
Originally posted by no1

Pozdrav!

pa sitnica je u pogledu na cijene od unutarnjih tabli od metabatrona.a to sa $5000 mi bila sreca ...art dealer je amer koji stime nist nije znao usporediti :-)
[/quote]

Da je završilo kod francuza to bi koštalo barem toliko eura.
Tako da si sigurno imao određenu dozu srece a uz to si dobio odlican komad!!
Cestitam!

Go to Top of Page

paraga
Starting Member

Germany
32 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 28/05/2012 : 15:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Send paraga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by no1

quote:

quote:
Originally posted by no1

Pozdrav!

e imenjace...kad vidim svabske art dealere...mislim puno gore bi prosao :-)...svabi vise neznaju sta da traze,gori od francuza!
a de mi reci,zasto hoces prodati i mjenjati bergman/manara original....po meni najbolji manara serial???
nema njegovih nice girls na njoj,ali mi je ipak super i nemora uvik biti manara original naj naj sa golotinjom!

Cestitam!

[/quote]
Go to Top of Page

paraga
Starting Member

Germany
32 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 28/05/2012 : 15:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send paraga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by no1

quote:

quote:
Originally posted by no1

Pozdrav!

Cestitam!

[/quote]
ufff,umjeso text sa starim...sorry :-(
evo bolje ovako:

e imenjace...kad vidim svabske art dealere...mislim puno gore bi prosao :-)...svabi vise neznaju sta da traze,gori od francuza!
a de mi reci,zasto hoces prodati i mjenjati bergman/manara original....po meni najbolji manara serial???
nema njegovih nice girls na njoj,ali mi je ipak super i nemora uvik biti manara original naj naj sa golotinjom!
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 31/05/2012 : 12:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
Upravu si,to mu je najbolji strip.
Nisu razlog sise i guzice, jednostavno vise volim obojane stranice.
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1137 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 03/06/2012 : 18:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote

Bog je stvorio ženu a Luger Parabellum.

Edited by - veber on 03/06/2012 18:08:04
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1137 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 03/06/2012 : 18:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

veber
Senior Member

1137 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 03/06/2012 : 18:14:46  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

veber
Senior Member

1137 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 03/06/2012 : 18:16:37  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
Prvi kadar promjenjen za tiskano izdanje,pitam se zašto :)

Go to Top of Page

zokalav
Senior Member

2036 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 03/06/2012 : 19:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Send zokalav a Private Message  Reply with Quote
odlično kralju, koja je vrijednost ovih tabli
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1137 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 03/06/2012 : 21:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zokalav

odlično kralju, koja je vrijednost ovih tabli

pa za Stana sam odbio nedavno 3000e ali i dost sam ga platio u zamjeni prije 3 godine ,možda sam mogao dva Stano Dylan covera uzet ali ovaj je baš lijep i ne mislim ga prodavati.
Janjetov Incali su isto za mene a njih je opet teško procijeniti.
Šibni mi mail ili poruku preko foruma.

Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1194 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 04/06/2012 : 14:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote
Čime je bojana ova zadnja tabla, akvarel?
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1137 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 05/06/2012 : 21:41:40  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bisley

Čime je bojana ova zadnja tabla, akvarel?

mislim da je airbrush iliti zračni kist.
uskoro se čujem s Zoranom pa ću ga točno pitati

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3277 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 03/10/2012 : 18:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
evo moj treči, na kojeg sam najponosan upičkomatrno:

Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 03/10/2012 : 21:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
Nice!!

Edited by - no1 on 17/10/2012 19:47:19
Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 06/10/2012 : 00:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message  Reply with Quote
Moja uramljena kolekcija, Shadowa + Vendeta.

Bane Kerac ili ti H.M. Baker

autor: Ghost and the Shadow Special Published December 1995 by Dark Horse

Esad Ribic(doduse Esad nikada nije crtao Shadowa ali objasnio je kako se to radi, (smesna svar u vezi ove ilustracije je to sto kada sam rekao Esadu da mi nacrta Shadowa on je pitao Meta ko je to?, a Met nonsalantno, "ma znas onaj sa orlovskim nosem, crvenim salon, i crnim sesirom..."Esad:"aaa..,ok" ZBOG TOGA JE ESAD-ESAD!, Met Holingsvort: kolor (Met je kolorisao neke epizode Shadow Strikes-A, Published September 1989 by DC.)

autor: Howard Chaykin, koji je radio Shadow Blood and Judgment mini serijal od cetiri svescice i napravio revoluciju u okviru strip umetnosti. Mnogo bolja i uticajnija stvar u pop kulturi nego izvikani Betmen od Milera. Published May 1986 by DC
RUKE SU MI SE TRESLE KADA MI JE OVO NABAVIO PRIJATELJ!

autor: Bob - (tabla iz Mister macak br 3) (ne skupljam originalne table, samo ilustracije ali ovo sam morao da imam) Bob koji kao i ja voli Pulp i postovalac je rada Howard Chaykin, koji je radio Shadow Blood and Judgment, napravio je omaz u stripu Mister Macak, gde je Mjesecar ustvari Shadow od Chaykin-a). Obratite paznju na ovu tablu na njoj se nalazi nesto cega nema u stripu, HVALA BOBE!

i za kraj Vendeta od David Lloyd-a.

Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1194 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 06/10/2012 : 06:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote
čestitke
Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 06/10/2012 : 16:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bisley

čestitke

thx
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 17/10/2012 : 22:58:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by no1

A evo ako nekog zanima:

kolega me zamolio da pokusam prodati ovu ilustraciju Dylan Doga, pa ako koga zanima:
objavljena ilustracija za Horror fest 1992.
Autor: Angelo Stano

Kol'ko para?

?????? ? ???????
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000