forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Фудбалска репрезентација Србије
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 28/05/2012 : 20:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
A sta da je Ljaic poceo mec sa klupe?
Pevaju li bas svi igraci himnu u ostalim reprezentacijama?
Ko je izabrao ovu himnu da bude srpska?
Odluka o izbacivanju je tupava. Sa ovim razlogom. Da je u pitanju cokolada ili igrice, slozio bih se.
Autoritet se ne gradi na kaznjavanju.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5394 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 28/05/2012 : 20:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Zistis
Selen oce kaze da himna BiH nema reci :P

Ma hteo je on da kaze :Gde si video Bosanca da moze zapamti tekst pesme
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5394 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 28/05/2012 : 20:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

A sta da je Ljaic poceo mec sa klupe?
Pevaju li bas svi igraci himnu u ostalim reprezentacijama?
Odluka o izbacivanju je tupava. Sa ovim razlogom. Da je u pitanju cokolada ili igrice, slozio bih se.
Autoritet se ne gradi na kaznjavanju.

Ma postoje pravila kao u svakoj firmi,skoli...ako se ne pridrzavas letis.Nije poenta jesu li ili nisu pravila ok.Ona su takva i treba da se postuju.Jebe me se da li je u pitanju mali Ljalja ili neki drugi idiot.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 28/05/2012 : 21:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
Za sve ono ostalo manje-više... da se raspravljati...

Ali za ovo rasprave nema

quote:

Srbi su izabrali tu himnu kao svoju.

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 28/05/2012 : 21:16:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Za sve ono ostalo manje-više... da se raspravljati...

Ali za ovo rasprave nema

quote:

Srbi su izabrali tu himnu kao svoju.

Nisu, u tome je problem
Referendum za himnu nije postojao
Druga je stvar sto bih ja tu himnu pevao iz sve glasa, makar bila najbezveznija na svetu, ali... Nije.
Referendum o himni je propao 90-ih godina
Kad bih se ja pitao (ali ne i vecina), himna Srbije bi bila "Vostani Serbije". Prva nasa himna.

A sto se tice samog Mihajlovica, on covek nije postovao Hej Sloveni (himnu koju bih takodje pevao), pa kako on moze sada da naredi da se peva ova?
Mislio sam da je on dao tekst pesme onima koji je ne znaju i koji hoce da je pevaju. Ali na silu?! Pa kako ce?
Kako ce Kleo sutra da peva himnu? Ili Evandro?
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 28/05/2012 : 21:18:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

Ma postoje pravila kao u svakoj firmi,skoli...ako se ne pridrzavas letis.Nije poenta jesu li ili nisu pravila ok.Ona su takva i treba da se postuju.Jebe me se da li je u pitanju mali Ljalja ili neki drugi idiot.

To je druga stvar. Zato i pisem. Da je pojeo 300 grama milke i igrao PES do 6 ujutru (sto je radio), pa da ga izbacis. Ovako, razlog je... Tupav.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 28/05/2012 : 21:22:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Нисам читао шта сте писало, али дајем пуну подршки Љајићу. Дечко воли Србију, али је глупо да га неко тера да пева химну, ако он то искрено не жели. И капирам га скроз. Он је муслиман, а химна говори о Србима.
Велика је глупост терати неког да потпише уговор да ће певати химну. То ваљда долази спонтано, није морање. И певање химне није никако начин да се искаже љубав према земљи. Миха је само засрао са тим.
Надам се да ће се селектор дозвати памети. Певање химне је ствар избора и то никако није непоштовање земље у којој живиш.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5394 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 28/05/2012 : 21:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To je druga stvar. Zato i pisem. Da je pojeo 300 grama milke i igrao PES do 6 ujutru (sto je radio), pa da ga izbacis. Ovako, razlog je... Tupav.

Razlog je isti, nepostovanje pravila...Letis!!!!
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 28/05/2012 : 21:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by tumen

Sulejmani će biti pozvan, ne brinite, trenutno je povređen.I on peva himnu itekako.

Ne preteruj sad i ti

Pa zaista je povređen.I ništa ja nisam komentarisao, nego momak zaista peva himnu, ne znam šta drugi rade, ja sam se samo osvrnuo na njega.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 28/05/2012 : 21:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Razlog je isti, nepostovanje pravila...Letis!!!!

Ma kakvo pravilo?! Je li se on kreveljio dok se izvodila himna? Hoce li kada namesti tri gola onom drvu Lekicu da se iko seti kako nije pevao himnu ili kako je namestio tri gola? Hocemo retroaktivno da gledamo ko od igraca nije pevao himnu?
Autoritet se ovako ne gradi.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 28/05/2012 : 21:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Нисам читао шта сте писало, али дајем пуну подршки Љајићу. Дечко воли Србију, али је глупо да га неко тера да пева химну, ако он то искрено не жели. И капирам га скроз. Он је муслиман, а химна говори о Србима.
Велика је глупост терати неког да потпише уговор да ће певати химну. То ваљда долази спонтано, није морање. И певање химне није никако начин да се искаже љубав према земљи. Миха је само засрао са тим.
Надам се да ће се селектор дозвати памети. Певање химне је ствар избора и то никако није непоштовање земље у којој живиш.

Bas to
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 28/05/2012 : 21:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Што онај балван Зигић, Видић и још неколицина играча никад нису певали химну? Нисам видео да су избачени и да су по њима осули дрвље и камење.

Ово комотно може да се подведе као избацивање на расној основи. Као кад би неко тереао Србина да пева Лијепу њихову.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic

Edited by - Caleb on 28/05/2012 21:30:00
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 28/05/2012 : 21:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Inače, mislim da je priča prenaduvana, ne radi se ovde uopšte o himni nego o poštovanju određenih pravila.Sad, da li su pravila koje je Mihajlović uveo potrebna ili ne, to je njegov način rada, a očigledno je da pre svega želi da zavede red u ekipi jer godinama tu mnogo toga nije valjalo.Mislim da ovo neće biti jedina takva odluka i jedino izbacivanje, znajući naše ugrače biće tu još čistki i treba.
Kada su onomad Pantelić i ekipa pili i pušili za vreme svetskog prvenstva svima je to smetalo, pa sada treba pustiti selektora da sa te strane radi šta misli da treba, a kakva će biti igra to je već druga stvar, itekako podložna kritici.
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 28/05/2012 : 21:30:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Што онај балван Зигић, Видић и још неколицина играча никад нису певали химну? Нисам видео да су избачени и да су по њима осули дрвље и камење.

Ово комотно може да се подведе као избацивање на расној основи. Као кад би неко тереао Србина да пева Лијепу њихову.

Ali tada nije bio MIhajlović selektor, u tome je stvar, svaki trener ima svoja pravila.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 28/05/2012 : 21:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ono, sto ne bi?
Koliko znam, neki Srbin i pravio tu himnu
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 28/05/2012 : 21:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inače, mislim da je priča prenaduvana, ne radi se ovde uopšte o himni nego o poštovanju određenih pravila.Sad, da li su pravila koje je Mihajlović uveo potrebna ili ne, to je njegov način rada, a očigledno je da pre svega želi da zavede red u ekipi jer godinama tu mnogo toga nije valjalo.Mislim da ovo neće biti jedina takva odluka i jedino izbacivanje, znajući naše ugrače biće tu još čistki i treba.
Kada su onomad Pantelić i ekipa pili i pušili za vreme svetskog prvenstva svima je to smetalo, pa sada treba pustiti selektora da sa te strane radi šta misli da treba, a kakva će biti igra to je već druga stvar, itekako podložna kritici.

Nasao je nacin kako ce uvodi red. Preko himne
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 28/05/2012 : 21:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa ono, sto ne bi?
Koliko znam, neki Srbin i pravio tu himnu

Ма, јес Србин, ал конташ шта сам хтео да кажем.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5394 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 28/05/2012 : 21:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Ponajmanje je stvar u himni...kreten naduvani...pa jos mi reci da ga je Rosi isamarao jer je jedan uzoran i fin mladic...mentol bre
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 28/05/2012 : 21:39:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nasao je nacin kako ce uvodi red. Preko himne

Može nama da se to sviđa ili ne, njegov metod.
Mi se kao navijači ionako tu ništa ne pitamo, a možemo na stadionu i možda na još nekim mestima da izrazimo svoj stav koji će selektora jednog dana možda naterati i da ode ako sluša glas naroda, a pitanje je da li nam odmah već sada zbog ovoga treba promena trenera?

Edited by - tumen on 28/05/2012 21:39:44
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 28/05/2012 : 21:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ponajmanje je stvar u himni...kreten naduvani...pa jos mi reci da ga je Rosi isamarao jer je jedan uzoran i fin mladic...mentol bre

Pa koji ga djavo zvao, onda? Da pokaze preko njega autoritet?! Zna ga, trenirao ga, ne razumem sto ga je zvao?!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 28/05/2012 : 21:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Не знам што је ментол. Лепо је изјавио да мора да поштује себе.
Ајде, реци. Ти си окорели Звездаш, оно до сржи, и као играш фуцу, али за Партизан. Дође нови тренер и каже од следеће утакмице сви ми морате знати химну клуба напамет и пред почетак је у глас певати. Је л би певао?
Ја бих држао до себе, неке ствари се не смеју променити.

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 28/05/2012 : 21:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa koji ga djavo zvao, onda? Da pokaze preko njega autoritet?! Zna ga, trenirao ga, ne razumem sto ga je zvao?!

Mislim da je stvar u tom Mihinom pravilu oko himne, ostale stvari kod Ljajića Mihi nisu smetale (a možda su trebale) .
Ono što je bitno jeste to da nikakve svađe nije bilo, svako je normalno rekao svoje i drži se svojih principa i to je to.

Edited by - tumen on 28/05/2012 21:42:27
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/05/2012 : 21:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Sad će biti zanimljivo videti dal će selektor biti uvek ovakav. Šta ako neki bitniji igrač odluči da je ne peva? Lako je praviti se veliki na Ljajiću.
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 28/05/2012 : 21:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Sad će biti zanimljivo videti dal će selektor biti uvek ovakav. Šta ako neki bitniji igrač odluči da je ne peva? Lako je praviti se veliki na Ljajiću.

Naravno, on mora ostati dosledan, a poznajući ga verujem i da hoće.Mada trenutno osim Ivanovića i Kolarova i nemamo baš te velike igrače.

Edited by - tumen on 28/05/2012 21:56:26
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 28/05/2012 : 22:02:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Ма, нашао ред да заводи човек који је у лице пљувао играче противничких тимова. Свака њему част за голове и левицу, али је као човек био нула. Један од најљигавијих играча које сам гледао. Не љигав као ван Бомел, Пепе и сл., али је ту негде.

Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000