forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 WI-FI TV I INTERNET TV
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 29/05/2012 : 10:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
Želio bih kupiti tv sa wireless-om , ali koliko vidim to ne podrzava standardne browsere , vec je to napravljeno za manje pregledavanje you tube snimaka . Takodje sam na internetu pronasao da svaki proizvodjac televizora ima web portal preko kojega se pristupa internetu preko posebnog kanala. Web portal je medijski vodic , a ne HTML stranica .

Takodje me interesuje ako neko zna internet tv , sta se putem nje moze gledati i na kojem principu , malo sam sakat u tom polju . Koliko ja znam internet tv je strimanje tv kanala na inernetu na koje sam pristupao sa kompa , pa me to zbunjuje sa ovim tv internetom .

Da vidimo ima li tu sam svojih majstora

Edited by - manhunter on 29/05/2012 10:14:09

emirem
Advanced Member

10853 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 29/05/2012 : 19:26:13  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
SAMSUNG UE46ES8000

Ovaj sada snimam,jos je skup 1898 eura,ali pasti ce cijena za 500-600 eura do kraja godine...zasto to?
Ima Wi-Fi, poveze se sa routerom i imas internet na tv,ja imam philips uff iz 2010 godine novi model bio 102cm dijagonala ima nesto sa intom ali jos nisam prchkao po njemu oko toga,treba neki kabel za ethernet, nisam ni ja skuzio, ali pitat cu jednog frenda koji zna to sa spajanjem i koji kabel treba, osobno zasada su mi laptop i smartphone jedini za internet..a kad spojim laptop sa vga hdmi kabelom sa tv ondda je super ali rade dva elektricna uredjaja pa nije ekonomicno...
Sorry ne znam ni ja puno a smatram se freakom za nove tehnologije...nedostatak vremena i druge bitnje okupacije su me odvratile od daljnjeg prchkanja po utorima tv-a i inih tehnikalija...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000