forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 31/05/2012 : 11:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Koliko vidim Kiky je opet slobodan.
Bilo bi dobro da se otkljucaju Stinky i Profa, ako je to ok.

nije mi jasno kako se nakon tolko peripetija po pitanju Jaskovog i docinog povratka, sad bez imalo buke donijela ova odluka...al ok, sad mi je barem jasno o čemu je Ultras nedavno govorio..
Ciao đaci..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 31/05/2012 : 11:32:25  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Nisam ja donio tu odluku za Kikyja da se oslobodi, niti su moderatori u ovom slucaju glasali ili slicno. I sam sam se iznenadio kada sam vidjeo da je otkljucan.
Ovo za Stinkyja i Profu je bio samo moj prijedlog Markosu. Na njemu je hoce li te ljude otkljucati ili ne.

Edited by - King Warrior on 31/05/2012 11:34:02
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/05/2012 : 12:09:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Koliko vidim Kiky je opet slobodan.
Bilo bi dobro da se otkljucaju Stinky i Profa, ako je to ok.

Ja nisam otključao Kikyja, niti me je tko pitao za to, ali nema veze, meni je apsolutno svejedno. Kao i za ovu dvojicu. Čak štoviše, ti si, ako se dobro sjećam, Stinkyja bio izbacio u onoj raspravi o Avataru, a ja sam ti rekao da nisi trebao.

Trouble will find me
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 31/05/2012 : 12:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Ja nisam otključao Kikyja, niti me je tko pitao za to, ali nema veze, meni je apsolutno svejedno. Kao i za ovu dvojicu. Čak štoviše, ti si, ako se dobro sjećam, Stinkyja bio izbacio u onoj raspravi o Avataru, a ja sam ti rekao da nisi trebao.

Da, tako nekako.
Bila je to rasprava oko filma "Lepa sela lepo gore" kada je izbacen.
Ako se ne varam to je bio prvi moderatorski potez koji sam napravio, pa kada i ti kazes da nisam trebao tada to da uradim, a sa danasnje tacke gledista se u potpunosti slazem sa tobom, neka moj posljednji moderatorski potez bude oslobadjanje Stinkyja.
On jeste stalno politicario, ali iskreno mislim da sam tada prenaglio sa odlukom i napravio gresku koju , eto, poslije dvije godine dana pokusavam da ispravim.
Mislim da je odluka dobra za forum, Stinky je bio i jos uvijek je jedan od najkvalitetnijih forumasa koji se bave stripom.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/05/2012 : 14:08:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Nemam tako visoko mišljenje o Stinkyju, ali kažem, svejedno mi je hoćete li ga vratiti ili nećete.

Trouble will find me
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 31/05/2012 : 14:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Ja sam ga otkljucao iz razloga gore napisanih, s obzirom da je i Kiky slobodan.
Pa ostali moderatori neka naprave sta hoce.
Danas je ionako moj posljednji moderatorski dan.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 31/05/2012 : 14:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
pa tko je kikija na kraju pustio? neki hacker:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 31/05/2012 : 14:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
nit kriv nit dužan, opet stvaram kontroverze...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/05/2012 : 14:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

pa tko je kikija na kraju pustio? neki hacker:)

valjda globinjo

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/05/2012 : 15:13:54  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Markos

Da, tako nekako.
Bila je to rasprava oko filma "Lepa sela lepo gore" kada je izbacen.
Ako se ne varam to je bio prvi moderatorski potez koji sam napravio, pa kada i ti kazes da nisam trebao tada to da uradim, a sa danasnje tacke gledista se u potpunosti slazem sa tobom, neka moj posljednji moderatorski potez bude oslobadjanje Stinkyja.
On jeste stalno politicario, ali iskreno mislim da sam tada prenaglio sa odlukom i napravio gresku koju , eto, poslije dvije godine dana pokusavam da ispravim.
Mislim da je odluka dobra za forum, Stinky je bio i jos uvijek je jedan od najkvalitetnijih forumasa koji se bave stripom.

Po nekoj logici, sad bih ja trebalo da se uvredim. Kad sam savetovao da se malo smanje izbacivanja, rečeno mi je da " ne solim pamet drugima i da se ne ponašam kao šef". Zar ne?
Kad se glasalo za trajno izbacivanje, Markos i ja smo uvek bili protiv, a ljudi su nas dvojicu najviše ocrnjivali. Zašto je to tako, pojma nemam.

Kažeš da si na početku napravio grešku kad si na svoju ruku izbacio nekog trajno. I sad hoćeš sa istom greškom da završiš? Ako se ne varam, Ultras je zbog sličnih stvari napustio mesto moderatora...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 31/05/2012 15:16:41
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 31/05/2012 : 15:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Stvarno ne znam da li si se zbog ovoga nasao uvredjen ili si imao u cilju nesto drugo, pretpostavljam da ce se to u narednih nekoliko sati ili evtl. dana pokazati.
Kazem jer to sto je Kiky prije toga pusten, nisi ni spomenuo.
ali dobro, ako ti je lakse onda fino navalite svu krivicu meni na ledja.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/05/2012 : 16:01:11  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Pojma nemam ni ko je otključao Kikyja, ni kad niti me baš toliko zanima.

I nisam uvredjen, napisao sam da bi trebali da se uvredim "po nekoj logici".

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 31/05/2012 : 16:01:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
imate moderatorski podforum. prljavo rublje se ne pere javno

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Lu Solome84
Starting Member

7 Posts

Member since 13/01/2012

Posted - 31/05/2012 : 16:02:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Lu Solome84 a Private Message
Culo se kako su se Ultras i King Warrior sukobili nesto, valjda oko duplog nicka King Warriora - Poison
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/05/2012 : 16:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

U pravu si.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 31/05/2012 : 16:08:24  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Lu Solome84

Culo se kako su se Ultras i King Warrior sukobili nesto, valjda oko duplog nicka King Warriora - Poison

a svasta cujete vi koji ste se prijavili tek u ovoj godini na forum i koji ste ostavili 5 postova do sada.

quote:

Go to Top of Page

Lu Solome84
Starting Member

7 Posts

Member since 13/01/2012

Posted - 31/05/2012 : 16:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Lu Solome84 a Private Message
quote:

a svasta cujete vi koji ste se prijavili tek u ovoj godini na forum i koji ste ostavili 5 postova do sada.

Ja nisam od juce, moj je stari nick Checee...
Bilo bi lepo da me sad otkljucate kad vec otkljucaste ove druge, i bilo bi lepo da otkljucate i sve ostale
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/05/2012 : 16:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

mene baš zanima . samo vi nastavite i ne dajte se smetat

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 31/05/2012 : 16:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
nisi to trebao reci, bit ce banova

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Lu Solome84
Starting Member

7 Posts

Member since 13/01/2012

Posted - 31/05/2012 : 16:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Lu Solome84 a Private Message
quote:

bice to jako nepopularan potez
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 31/05/2012 : 16:18:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
ovo je bilo cheecee-u

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 31/05/2012 : 16:19:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
grr. prebrzo pisete obojica:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 31/05/2012 : 16:20:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

zašto? i moderatori su ljudi,pa nek to riješe .
ili ti misliš drukčije?

nisam ono tebi pisao:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 31/05/2012 : 16:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
gdje ti je sada nestao post?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/05/2012 : 16:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
znan,zato san i izbrisa.mislia san da si meni pisa

Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.28 seconds. Snitz Forums 2000