Author |
Topic |
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 31/05/2012 : 14:11:19
|
quote: Originally posted by 1Euro
kiky dobrodošao! Nadam se da če se i drugi "izbačeni" vratiti.....svi smo mi jedna velika obitelj hehe
Vidim da je Stinky otključan, a šanse da se npr vrati zosko po meni su 1:1000000000 |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 31/05/2012 : 14:16:59
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by kiky
da mi je netko još prije samo tjedan-dva rekao da će me vratiti na ovaj forum, moj odgovor bi zacijelo bio NE! NE VRAČAM SE! NEMA ŠANSE! ...ali u međuvremenu se dogodio MAFEST... sa kojega se vratih kući prepun pozitivnih, dapače, genijalnih dojmova.
Postaješ mekši s godinama, vidim...
plak'o sam dok sam pisao ovaj "povratnički" post |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 31/05/2012 : 14:43:17
|
quote: Originally posted by Paka01
quote: Originally posted by lwood
To šta DeeCay kaže, istina je... Svaka čast našima. Jer kad sam vidija da je De Angelis onome tipu koji je čitao brojeve (triba mu dat nagradu za osornost i antipatičnost) nacrta praktički cilu naslovnicu. Nathana, grad iza, ceste, ovo ono... Ma jebote to.
a koji je to bia?
Ne znan kako se zove. Nije ni Doc Lester ni Dado R., al isto je bija u onoj žutoj staff majici, deblji malo.
Malicius sa foruma |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 31/05/2012 : 14:46:14
|
Meni je jedino bezveze šta je nekima tribalo doslovno sat vrimena za jedan crtež... Pa bokte, De Angelis nije doša ni do broja 10 ja mislin, a crta je sveukupno 5 sati valjda. Sudžuka, Kerac, Perović, Alessandrini - tako to triba ić, brzo crtaju, a radovi su opet super.
ja nisam cekao za crteze, ali mi je isto bilo nelogicno sto svi koji su imali brojeve nisu dosli na red naravno, ne bi bilo nelogicno da te brojeve nisu i platili ovako ispada malo bezveze, ali, ruku na srce, nikada se ne moze svima ugoditi |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 31/05/2012 : 14:57:08
|
quote: Originally posted by supermark
To šta DeeCay kaže, istina je... Svaka čast našima. Jer kad sam vidija da je De Angelis onome tipu koji je čitao brojeve (triba mu dat nagradu za osornost i antipatičnost) nacrta praktički cilu naslovnicu. Nathana, grad iza, ceste, ovo ono... Ma jebote to.
a koji je to bia?
Ne znan kako se zove. Nije ni Doc Lester ni Dado R., al isto je bija u onoj žutoj staff majici, deblji malo.
Malicius sa foruma
ne mogu virovat |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 31/05/2012 : 14:57:54
|
quote: Originally posted by DeeCay
da mi je netko još prije samo tjedan-dva rekao da će me vratiti na ovaj forum, moj odgovor bi zacijelo bio NE! NE VRAČAM SE! NEMA ŠANSE! ...ali u međuvremenu se dogodio MAFEST... sa kojega se vratih kući prepun pozitivnih, dapače, genijalnih dojmova.
Postaješ mekši s godinama, vidim...
plak'o sam dok sam pisao ovaj "povratnički" post
glavno da si opet ovde |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 31/05/2012 : 15:00:15
|
pustičemo neki veseli spotič ,šta jaznan npr ovo
http://youtu.be/L4ZIC9RPW18 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 31/05/2012 : 19:10:38
|
da mi je netko još prije samo tjedan-dva rekao da će me vratiti na ovaj forum, moj odgovor bi zacijelo bio NE!
I jos da Srbin to trazi Reko sam ti ja da i medju Srbima ima 2-3 % normalnih ljudi Aj', bas mi je drago da su te otkljucali |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 31/05/2012 : 20:27:42
|
quote: Originally posted by Tex Willer Aj', bas mi je drago da su te otkljucali
još samo da saznamo tko je to učinio neće niti jedan moderator da prizna |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7114 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 31/05/2012 : 20:36:03
|
još samo da saznamo tko je to učinio neće niti jedan moderator da prizna
Jos da se i "Tri Put Najveci" vrati i bit ce super!
Ipak smo svi mi mala stripovska zajednica i trebamo zapamtiti da iako se uvijek pojedinacno ne slazemo u svemu, to je OK, neke granice normalne komunikacije se ne trebaju prelaziti. Love and respect, baby! |
www.epicentercomics.com |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 31/05/2012 : 20:51:02
|
Verovatno je Markos aminovao, inace bi jos uvek bio pod kljucem |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 31/05/2012 : 20:52:12
|
Ja bih priznao, ali nisam.
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 31/05/2012 : 20:58:24
|
quote: Originally posted by D.J.
Ipak smo svi mi mala stripovska zajednica i trebamo zapamtiti da iako se uvijek pojedinacno ne slazemo u svemu, to je OK, neke granice normalne komunikacije se ne trebaju prelaziti. Love and respect, baby!
Ma jasta, samo u porodicu ne dirati, to je svetinja, sve ostalo, sto se mene tice, nije smetnja. Govna dolaze na politicku scenu, smrde neko vreme i odu, popovi ko popovi, nikad dosta (znas li onu kad se udavio pop zato sto su mu govorili "Daj pope ruku" Da je bilo "Evo ruka pope", covek bi i danas bio ziv A posle svih njih opet ostanu da guraju dalje obicni mali ljudi kao sto smo mi Zato Pis braders |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 31/05/2012 : 20:59:50
|
quote: Originally posted by manhunter
Ti si proso samo onaj deo obuke kad su ucili kako baciti nekog pod kljuc, na onaj drugi nisi iso |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 31/05/2012 : 21:00:17
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Ipak smo svi mi mala stripovska zajednica i trebamo zapamtiti da iako se uvijek pojedinacno ne slazemo u svemu, to je OK, neke granice normalne komunikacije se ne trebaju prelaziti. Love and respect, baby!
Ma jasta, samo u porodicu ne dirati, to je svetinja, sve ostalo, sto se mene tice, nije smetnja. Govna dolaze na politicku scenu, smrde neko vreme i odu, popovi ko popovi, nikad dosta (znas li onu kad se udavio pop zato sto su mu govorili "Daj pope ruku" Da je bilo "Evo ruka pope", covek bi i danas bio ziv A posle svih njih opet ostanu da guraju dalje obicni mali ljudi kao sto smo mi Zato Pis braders
virova ili ne ovo san čuja u svom selu prije više od 20 godina. znači to je bila nadaleko raširena šprdnja |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 31/05/2012 : 21:01:59
|
virova ili ne ovo san čuja u svom selu prije više od 20 godina. znači to je bila nadaleko raširena šprdnja
Ili nadaleko raširena istina |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 31/05/2012 : 21:02:07
|
premala.zato nema smisla da se pretjerano koljemo oko pizdarija. pogotovo ove generacije iz 1970-tih |
Edited by - lwood on 31/05/2012 21:02:31 |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 31/05/2012 : 21:03:09
|
quote: Originally posted by dcopic
quote: Originally posted by 1Euro
kiky dobrodošao! Nadam se da če se i drugi "izbačeni" vratiti.....svi smo mi jedna velika obitelj hehe
Vidim da je Stinky otključan, a šanse da se npr vrati zosko po meni su 1:1000000000
Ma Stinky je skroz ok, Markos samo treba da ga iskulira i sve ok |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 31/05/2012 : 21:03:59
|
quote: Originally posted by Tex Willer
virova ili ne ovo san čuja u svom selu prije više od 20 godina. znači to je bila nadaleko raširena šprdnja
Ili nadaleko raširena istina
sve opcije su otvorene. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 31/05/2012 : 21:05:39
|
premala.zato nema smisla da se pretjerano koljemo oko pizdarija. pogotovo ove generacije iz 1970-tih
Ti se spremaj za Nis, da vids da je jug jug u kojoj god drzavi bio Isti temperament, sve direktno, bez uvijanja |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 31/05/2012 : 21:08:49
|
quote: Originally posted by manhunter
nemoj da te damo supermarku na ispitivanje |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 31/05/2012 : 21:08:50
|
Pa evo našli smo 1Eura :)
Danas srečanje Dcopic, 1Euro i Risar_69 (dva koja nista bila na Mafestu, ali ima je vrlo žao, po pričama Dcopica) u Velenju
Malo se i popričalo, pojelo i popilo.
|
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 31/05/2012 : 21:10:27
|
a €uro je ovaj veseli dječačič u crvenu majicu? |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 31/05/2012 : 21:11:51
|
Ma, 1Euro ti je prava legenda, kad popričaš sa njim. Uživo ne preko kompjutera |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 31/05/2012 21:16:00 |
|
|
Topic |
|