Author |
Topic |
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4649 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 02/06/2012 : 02:05:24
|
quote: Originally posted by supermark
nakon svih onih odlazaka i meni je drago što se kiky vratio samo neka promijeni nick iz kiky u leo
jesi čua da je Guardiola u Dubrovniku? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 02/06/2012 : 10:37:52
|
quote: Originally posted by Barker
auuu, kakvi filmski obrti nakon mafesta!!!! :O welcome back kiky :)
nakon svih onih odlazaka i meni je drago što se kiky vratio samo neka promijeni nick iz kiky u leo
|
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3112 Posts
Member since 20/09/2008 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Posted - 02/06/2012 : 12:59:18
|
linija barcelona-dubrovnik-zaprešić :)
pogotovo taj zadnji |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 02/06/2012 : 13:26:02
|
za ponkija mogu samo da kažem da me toliko podsjetio na još jednog našeg legendarnog forumaša; heyoku! taj duh, taj karakter... to narječje ta energija! |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 02/06/2012 : 13:51:50
|
kad smo kod heyoke... primjetilo se da je nedostajao ovaj MAFEST
i, sad kad se sjetim da je ovaj MAFEST vjerojatno i zadnji, shvacam da se mi, kao i puno drugih ljudi, vise nikad necemo vidjeti MAFEST je bio puno više od strip festivala |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 02/06/2012 : 14:44:15
|
Mafest je nastao iz druženja forumskih stripofila.Niko nam ne brani okupljati se opet bez nekog posebnog događaja. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 02/06/2012 : 14:47:08
|
kad smo kod heyoke... primjetilo se da je nedostajao ovaj MAFEST
i, sad kad se sjetim da je ovaj MAFEST vjerojatno i zadnji, shvacam da se mi, kao i puno drugih ljudi, vise nikad necemo vidjeti MAFEST je bio puno više od strip festivala
NIKAD je tako duga riječ a ko može vidjeti tako daleko ... |
|
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
Posted - 02/06/2012 : 15:05:39
|
Nikad nisam bio na Mafestu (niti na bilo kojem drugom strip okupljanju, što ne znači da nekad neću otići), ali sam pratio na forumu dešavanja oko njega. Izrastao je u veliki strip festival i ne vjerujem da je ovo njegov kraj, pa taman i kad bi glavni pokretači istog odustali od nj.; postoje nove snage, novi ljudi (koji nisu istrošeni i koji su puni entuzijazna) koji bi nastavili tradiciju okupljanja u Makarskoj... |
C'est la vie... https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
|
Edited by - all_ba on 02/06/2012 15:55:32 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 02/06/2012 : 15:24:41
|
quote: Originally posted by jaki
Mafest je nastao iz druženja forumskih stripofila.Niko nam ne brani okupljati se opet bez nekog posebnog događaja.
naravno, mi iz bliskilih krajeva se možemo viđati to nije problem ali kad ce heyoka navratiti ponovno do nas? kad ce tex i kit potegnuti ponovno? nikad eto kad |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 02/06/2012 : 15:29:44
|
Može se organizirati okupljanje iduće godine u istom terminu MAFEST-a. A sad, kolika je mogućnost da se to organizira i koliko ljudi bi uopće došli druga je stvar... |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Posted - 02/06/2012 : 15:58:28
|
quote: Originally posted by all_ba
Nikad nisam bio na Mafestu (niti na bilo kojem drugom strip okupljanju, što ne znači da nekad neću otići), ali sam pratio na forumu dešavanja oko njega. Izrastao je u veliki strip festival i ne vjerujem da je ovo njegov kraj, pa taman i kad bi glavni pokretači istog odustali od nj.; postoje nove snage, novi ljudi (koji nisu istrošeni i koji su puni entuzijazna) koji bi nastavili tradiciju okupljanja u Makarskoj...
A to su? |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Posted - 02/06/2012 : 16:03:26
|
Mafest je nastao iz druženja forumskih stripofila.Niko nam ne brani okupljati se opet bez nekog posebnog događaja.
naravno, mi iz bliskilih krajeva se možemo viđati to nije problem ali kad ce heyoka navratiti ponovno do nas? kad ce tex i kit potegnuti ponovno? nikad eto kad
ajde nemoj bit toliko tužan.tješi se da češ mene sigurno vidit |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Posted - 02/06/2012 : 16:05:17
|
ako stvarno ne bude Mafesta možemo se uvik provat dogovorit za par dana se nač u Makarskoj . uzet apartmane pa udrit druženje uz pijanku |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
Posted - 02/06/2012 : 16:25:41
|
quote: Originally posted by all_ba
Nikad nisam bio na Mafestu (niti na bilo kojem drugom strip okupljanju, što ne znači da nekad neću otići), ali sam pratio na forumu dešavanja oko njega. Izrastao je u veliki strip festival i ne vjerujem da je ovo njegov kraj, pa taman i kad bi glavni pokretači istog odustali od nj.; postoje nove snage, novi ljudi (koji nisu istrošeni i koji su puni entuzijazna) koji bi nastavili tradiciju okupljanja u Makarskoj...
A to su?
Ovo je pretpostavka (jedna od solucija), pa i osnivači i organizatori nisu "ludi" da najjači strip festival ugase. Na ovoj činjenici temeljim svoj optimizam. Uostalom, živi bili pa vidjeli. Svaka priča o navodnom ukidanju MaFesta je deplasirana . Unaprijed "sahranjivanje" ove manifestacije ne vodi ni čemu i izgleda patetično. Kad se stvari oko festivala "smire", kad se ohlade glave, i sami organizatori Festa će uvidjeti da su (ukoliko su, nisam zvanično vidio objavu)ishitreno reagirali. |
C'est la vie... https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
|
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 02/06/2012 : 17:46:59
|
Tužna vijest iz Slobodne Dalmacije od prekjučer...
Objavljeno 31.05.2012. u 23:25 STRIP Tužna vijest za ljubitelje stripa: ugašen MaFest Vijest o gašenju MaFesta zacijelo će rastužiti ljubitelje stripa
Među stripovskom publikom ne samo Makarske i Hrvatske nego i šire regije hvaljeni i razglašeni makarski festival stripa MaFest, nakon tek zaključenoga, treba li reći odličnoga, sedmog izdanja više neće postojati.
Na službenoj stranici festivala, koji se održavao od 21. do 27. svibnja tek je kratko navedeno: “U redu, to je bilo – to. Sedmi po redu MaFest ujedno je bio i zadnji. Hvala svima od srca na svemu i - živjeli!” Da osmoga Mafesta neće biti potvrdio nam je pokretač i direktor festivala Darijo Antunović, stripovski zanesenjak i baškovoški hotelijer kojega je postfestivalsko vrijeme zateklo bolesnoga u krevetu.
“Istina je da više nećemo raditi MaFest. Odluka je konačna, a razlozi su dublji i sada ih ne mogu izložiti”, kratko nam je kazao Antunović. Iako je prošlog vikenda sve izgledalo odlično, došli su ugledni međunarodni strip-autori kao Moreno Burattini i Stefano Casini i drugi, posjetio ih je i baškovoški susjed, predsjednik Ivo Josipović, kako se može čuti, Antunović više nije mogao i želio vući cijeli festival bez prave potpore institucija i uz novčane manjkove i restrikcije.
U svakom slučaju, šteta i za stripovsku publiku, a i za kulturnu ponudu kako Makarske rivijere, tako i Splita, Hrvatske i šire regije, koja je krajem svibnja, u predsezoni, dolazila u Makarsku na druženja sa svjetskim stripovskim imenima.
S.Kekez |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 02/06/2012 : 20:10:09
|
quote: Originally posted by lwood
naravno, mi iz bliskilih krajeva se možemo viđati to nije problem ali kad ce heyoka navratiti ponovno do nas? kad ce tex i kit potegnuti ponovno? nikad eto kad
ajde nemoj bit toliko tužan.tješi se da češ mene sigurno vidit
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Posted - 02/06/2012 : 20:25:47
|
quote: Originally posted by lwood
ajde nemoj bit toliko tužan.tješi se da češ mene sigurno vidit
Hiljadu mi vagina s gljivičnim infekcijama Darkwooda! Zar je dotle došlo? |
|
|
Topic |
|