forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 MMA ( UFC )
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

henry
Senior Member

Serbia
1586 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 30/05/2012 : 22:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
Ne zaboravi da je Del Rosario imao pauzu od godinu i nešto dana i da se oporavljao od saobraćajke.
To ne znači da bi ishod bio drugačiji, ali bi ušli barem u treću rundu.
Miočić su do sada hranili protivnicima koji mu odgovaraju i mislim da će sledeće borba biti pravi test, neki tvrdi rvač, recimo, koji će gledati da izbegne stojku na svaki način.
Baš me zanima kakav je tdd ovom Rvatu iz Klivlenda

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 01/06/2012 : 09:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by henry

Ne zaboravi da je Del Rosario imao pauzu od godinu i nešto dana i da se oporavljao od saobraćajke.
Miočić su do sada hranili protivnicima koji mu odgovaraju i mislim da će sledeće borba biti pravi test, neki tvrdi rvač, recimo, koji će gledati da izbegne stojku na svaki način.

Zato sam i vjerovao u Miočića kao favorita. Uvijek to spominjem, ali u ovom sportu čini se da vrlo često bitnu ulogu znaju odigrati ozljede jer se broci teško vraćaju u prvoj borbi...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 01/06/2012 : 20:56:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Veceras..

Jake Ellenberger vs Martin Kampmann

Vrlo izjednacena borba, prednost veceras dajem Ellenbergeru.

Borba koja me veceras najvise zanima je Michael Chiesa vs Al Iaquinta

Ovdje sam totalno pristran jer je Chiesa moj ljubimac i nadam se da ce pobijediti.

ostale borbe

Justin Lawrence vs John Cofer

Max Holloway vs Pat Schilling

Jonathan Brookins vs Charles Oliveira

i mnogi drugi

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 01/06/2012 20:59:05
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1586 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 01/06/2012 : 21:46:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

Zato sam i vjerovao u Miočića kao favorita. Uvijek to spominjem, ali u ovom sportu čini se da vrlo često bitnu ulogu znaju odigrati ozljede jer se broci teško vraćaju u prvoj borbi...

Ma da, izgleda da je to zajebana stvar. Pitam se da l je psiha, kondicija, šta li već?
Ako se sećaš kako je prošao Mir kad se vratio nakon kršenja motorom, izgubio je od nekog tamo bezveznjakovića, pa Šogun koga je zadavio Grifin...

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 02/06/2012 : 10:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ma da, izgleda da je to zajebana stvar. Pitam se da l je psiha, kondicija, šta li već?
Ako se sećaš kako je prošao Mir kad se vratio nakon kršenja motorom, izgubio je od nekog tamo bezveznjakovića, pa Šogun koga je zadavio Grifin...

Pa psiha, ali ne bih rekao u smislu da su "kukavice" i slično već naprosto se izgubi osjećaj nakon duže ozljede... Kako bi naš Zelg rekao : "ring rust" :-)

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 05/06/2012 : 16:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Friday, June 08

Ian "Uncle Creepy" McCall vs Demetrious Johnson

Ovaj Ian mccal me podsjeca na „Bill The Butcher” iz filma Gangs of New York

Ovaj rematch bi mogao biti zanimljiv.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 05/06/2012 16:56:03
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/06/2012 : 11:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
UFC on FX 3 možda nije privukao preveliku pažnju MMA fanova s obzirom da se u kavezu nije pojavilo nijedno ime poznatije malo široj publici, no informacija koju je Dana White otkrio nakon priredbe zato je prava mala bomba. Potvrdio je da će u kavez poslati Juniora dos Santosa i Caina Velasqueza!

Nakon što je na UFC-u 146 Junior bez većih problema obranio po prvi put svoju titulu prvaka u teškoj kategoriji u dvoboju s Frankom Mirom, a Cain Velasquez također se vrlo lako obračunao s Antoniom Big Foot Silvom u jednom od najkrvavijih mečeva u UFC-u u posljednje vrijeme, za fanove nije bilo previše dvojbe. Odmah su krenuli s inicijativom da Dana White kao idućeg izazivača Dos Santosu dovede upravo Velasqueza.

Ovog puta Dana je MMA fanovima ostvario želju i nakon konferencije za medije koje je uslijedila poslije UFC on FX-a 3 otkrio je ovu fantastičnu vijest.

Cain Velasquez bit će idući izazivač Dos Santosa, a njihov dvoboj trebao bi se održati ove jeseni u Kanadi. Da budemo precizniji, lokacija je Toronto, a datum održavanja UFC-a 152 je 22. rujna.

Dana je također najavio i da će se uskoro i formalno realizirati meč između Roryja MacDonalda i BJ Penna koji će također biti održan na toj priredbi. Zasad nisu poznati ostali mogući parovi koji bi se te večeri mogli također naći u kavezu, ali već i ova dva meča sasvim su dovoljna da izazovu euforiju među fanovima.

Podsjetimo, Dos Santos je postao prvakom upravo time što je Velasquezu uzeo pojas u meču koji je održan u studenom prošle godine, a trajao je svega jednu minutu s obzirom da je Cain vrlo brzo završio nokautiran.

Ovaj puta predosjecam da ce Cain vratiti titulu.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/06/2012 : 12:00:35  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Lesnar se nedavno vratio pro-wrestlingu:

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 10/06/2012 : 14:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
A u međuvremenu ponovno i "koketira" s UFC-om.

Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1586 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 10/06/2012 : 14:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
http://www.lordsofpain.net/news/wwe/White_Reveals_Bad_Meeting_with_Lesnar_Says_It_Wasn_t_to_Push_WWE_Storyline.html

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/06/2012 : 09:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Stari borac, dobar video

Wanderlei Silva

Edited by - mr murdoc on 16/06/2012 09:23:29
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 17/06/2012 : 09:47:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
STIPE MIOČIĆ nalazi se pred možda i najtežim izazovom u svojoj dosadašnjoj karijeri, ako je vjerovati zasad ipak još neslužbenim informacijama. Hrvatski borac nastupit će u glavnom meču večeri na UFC-ovoj priredbi u Engleskoj protiv Stefana Struvea!

Portal MMAWeekly saznao je iz pouzdanog izvora, koji je ipak želio ostati anoniman, da je napokon određeno tko će se boriti u glavnoj borbi večeri na UFC-ovoj priredbi koja će se u Engleskoj održati 29. rujna.

Ta prilika pružena je hrvatskom borcu Stipi Miočiću, od kojeg brojni mediji i MMA fanovi iznimno puno očekuju. Protivnik će mu biti uvjerljivo najviši član UFC-a, Nizozemac Stefan Struve. 22-godišnji Nizozemac visok je čak 212 centimetara, težak gotovo 120 kilograma i ima najveći doseg ruke od svih boraca koji se natječu u UFC-u.

Struve je u svojoj dosadašnjoj MMA karijeri ostvario 24 pobjede i doživio pet poraza. Posljednji put u kavezu je bio na UFC-u 146 u svibnju kad je polugom na ruci pobijedio Lavara Johnsona nakon samo jedne minute borbe.

Na istoj priredbi nastupio je i naš Stipe, koji je uspio pobijediti dotad nikad poraženog Shanea del Rosarija tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Bit će ovo definitivno ogroman izazov za Miočića, no nadamo se da će njegov skoro i dalje biti savršen, odnosno da će stići do desete pobjede u svom desetom meču!

prejebeno ... gledao sam sve meceve Struvea ... i udara, i ima reach advantage da je to katastrofa... udjes mu blizu kao ovaj zadnji i ides na pod i sa 3m nogama i rukama poluga di hoces ... iskreno bas bi volio da ovo stipe dobije ali jako jako jako tesko

Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 22/06/2012 : 17:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
pomalo revijalnom pobjedom protiv pedra rizza oprostio se po mnogima najveći borac svih vremena fedor emelianenko. svakako nedodirljiv u svojoj generaciji boraca, o čemu mogu govoriti mirko i nogueira, odlazi koju godinu prekasno, no manje rasprodanog ugleda nego mirko. so long fedor .

Till I Collapse
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/06/2012 : 17:42:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Uistinu veliki borac kojega smo mislim svi voljeli gledati.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 26/06/2012 : 15:03:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
PREMA pisanju uglednog brazilskog borilačkog lista Tatame, UFC 147 je pogledalo čak 20 milijuna ljudi. Radi se o gotovo nerealnoj brojci koja samo ide u prilog popularnosti slobodne borbe i američke promocije u ovoj zemlji.

No, ukupna brojka ljudi koja je event pogledala na TV-u nije jedina koja impresionira. Silva i Franklin su naime na stadionu u Belo Horizonteu privukli točno 16 367 ljudi što je srušilo i rekord kada je u istom gradu debitirala nogometna super zvijezda Ronaldinho.

“Kada smo prvi put vidjeli Arenu, naš produkcijski tim je bio zabrinut. Nismo bili sigurno što s njim možemo napraviti. No, publika je bila impresivna. Odlično smo primljeni i mogu vam već sada potvrditi da ćemo se sigurno vratiti”, izjavio je Marshall Zelaznik nakon uspješnog eventa.

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 04/07/2012 : 15:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Ovaj vikend je pred nama veliki dvoboj, Silva vs Sonnen II. Silva brani naslov, iako će Sonnen reći da je drugačije

Anderson i Chael napokon se sreli i skoro da je bilo krvi!

Edited by - makikatalinic on 04/07/2012 15:07:24
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1586 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 04/07/2012 : 15:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
Ovi se unose jedan drugom u facu a Dana se smeška jer će da se rasturi od love
A Silvu, koliko vidim, opasno svrbe pesnice. Ako Sonen izađe iz prve runde, biće dobro.

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 05/07/2012 : 10:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3274 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 06/07/2012 : 06:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
ovaj put sonnen razkomadače silvu...ovaj put silva neče biti so lucky pa da prođe sa lucky punch ili nešto sa strane. sonnen je rekao: I'm republican I dont want to lay on the back with a man in between my legs!!! i još da bude brazilac wtf!?!?!?!?
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 09/07/2012 : 15:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Nije mi ni silva previse drag ali je bia gust vidit kako je onom lajavcu sonnenu zacepia usta.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/08/2012 : 18:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
mozda ipak..

quote:
ALISTAIR OVEREEM bio je vrlo sretan nakon što je tijekom posljednjih par dana saznao kako bi Junior dos Santos vrlo rado preskočio meč protiv Caina Velasqueza i odmah se borio s njime. Nizozemska MMA superzvijezda proteklih tjedana bavi se velikom medijskom kampanjom u kojoj ima dva iznimno bitna cilja – dobiti što prije svoju licencu natrag i meč protiv Juniora dos Santosa.

Dana White je još davno najavio da će Cain Velasquez biti idući izazivač Juniora dos Santosa, no kako vrijeme odmiče, sve je izglednije da će čekati povratak suspendiranog Overeema. Tijekom proteklog vikenda otkriveno je čak i da protiv takvog raspleta nema ništa ni sam prvak UFC-a u teškoj diviziji.

Predsjednik UFC-a otkrio je da mu se Junior povjerio kako bi vrlo radio preskočio neslužbeno najavljeni meč protiv Caina, a to je najava koja je iznimno obradovala Alistaira. "Sretan sam što mogu pročitati JDS-ovu izjavu da se želi boriti protiv mene umjesto protiv Caina. Odlično! Dajte napokon i meni i fanovima ono što želimo!", napisao je Reem na svom Twitter profilu. Prema određenim nagađanjima, to je meč koji bi možda mogao biti održan u samoj završnici 2012. godine.

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 06/08/2012 : 20:43:57  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Mislim da ne bi bilo fer, prvo bi šansu trebao dobiti Velasquez pa onda Overeem.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/08/2012 : 22:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislim da ne bi bilo fer, prvo bi šansu trebao dobiti Velasquez pa onda Overeem.

i ja to smatram, pogotovo nakon Overeemove doping afere.

Go to Top of Page

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 07/08/2012 : 01:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Stari borac, dobar video

Wanderlei Silva

Meni osobno najbolji borac koji je ikada bio u UF.
Tako srčanog i agresivnog borca majka više ne može da rodi.

Mogu prihvatiti neuspjeh. Ali ne mogu prihvatiti da prestanem pokušavati.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/08/2012 : 20:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
NAJPOZNATIJI svjetski forum za borilačke sportove "The Underground" je doslovce eksplodirao kada je predsjednik UFC-a, Dana White, jučer odaslao poruku iz koje se može iščitati da je njegova promocija zainteresirana za organiziranje borbe koja bi vjerojatno premašila sve rekorde dosadašnje PPV povijesti. Radi se, dakako, o okršaju dva umirovljenika - bivšeg UFC-ovog prvaka Brocka Lesnara i ponajboljeg borca svih vremena, Fedora Emelianenka.

Sve je počelo postom jednog člana foruma koji je poslao upit "Može li White organizirati meč Brocka i Fedora?" dodavši objašnjenje da bi se radilo o daleko najvećoj borbi u povijesti UFC-a. Prijedlog je bio da se na istom eventu vrati GSP, ali i da se organizira okršaj Gine Carano i Ronde Rousey.

Tu je prepisku očito pročitao sam White koji je vrlo brzo odgovorio:

"Je li ovo borba koju želite vidjeti? Proširite ovu temu dalje i pitajte ostale fanove je li ovo borba koju žele?"

Kao što smo naglasili na početku, forum je vrlo brzo doslovce eksplodirao jer je više od 1000 ljudi u samo sat vremena oduševljeno klicalo ovakvoj inicijativi čelnog čovjeka UFC-a.

"Naravno da želimo vidjeti ovu borbu. Možda se Dana šalio, no ako u njegovom pitanju ima i trunkica ozbiljnosti, ovo bi bilo sjajno", poručio je jedan od UFC fanova.

Racionalno objašnjenje ovog možebitnog preokreta u stavu Dane Whitea je svojevrsna kriza u koju je posljednjih mjeseci upao UFC. Slaba prodaja PPV-a, ucjene boraca i na kraju presedan u obliku otkazivanja UFC-a 151, očito su nagnali UFC da razmisli i o organiziranju jednog "blockbustera" za šire mase koji bi ih vratio na pravi kolosijek i koji bi, budimo iskreni, napunio kasu najjače svjetske MMA promocije. White je, očito, shvatio da je pomak prema mainstreamu i organiziranje ovakvih dvoboja imperativ, ako žele zadržati rast i popularnost koju su do sada imali.

Nema sumnje da će fanovi s oduševljenjem prihvatiti ovu promjenu. Pitanje je samo što će na sve reći Fedor i njegov menadžer "Vadummy".

Edited by - mr murdoc on 29/08/2012 20:19:41
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000