Author |
Topic |
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 15/02/2012 : 19:29:00
|
U NOĆI sa srijede na četvrtak (16. veljače) s početkom u 2 sata iza ponoći, u Omahi će se održati prva UFC-ova priredba na Fuel televiziji. Prijenos možete pogledati besplatno na Fight Channelu na svim platformama.
U Omaha Civic Auditoriumu po drugi put u oktogon će stupiti borac hrvatskog podrijetla Stipe Miočić (7-0). Nakon što je u debiju na UFC-u 136 jednoglasnom odlukom pobijedio Joeya Beltrana novi ispit pred borcem iz Ohia je također neporaženi Englez Philip De Fries (8-0-(1)), koji također drugi put nastupa za UFC. Miočić je pet prvih nastupa završio nokautom i u borbi na nogama prednost je na njegovoj strani. De Fries je šest od osam pobjeda ostvario gušenjem i ako Miočić, koji ima dobro hrvačko zaleđe, uspije spriječiti rušenja bit će favorit za pobjedu.
Veljača je mjesec velteraša. Nakon borbe Diaza i Condita, te Koschecka i Piercea, u glavnom meču večeri sastat će se Jake Ellenberger i Diego Sanchez.
Poslije GSP-ove ozljede i Hendricksova nokauta nad Fitchem ovo je postala najturbulentnija divizija.
Nakon poraza od Condita, Ellenberger je nanizao pet uzastopnih pobjeda, uključujući i nokaut protiv Jakea Shieldsa. Ako pred domaćom publikom uspije pobijediti neumornog Sancheza, Ellenberg neće biti daleko od prilike da se bori za pojas.
To je isto i u planu pobjedniku prvog Ultimate Fightera, Diegu Sanchezu. Ovo će mu biti četvrta borba od povratka u velter nakon što je 2009. neuspješno izazvao B.J. Penna za naslov u lakoj kategoriji. Njegova dva zadnja meča, protiv Paula Thiaga i Martina Kampmanna, ponijela su epitet borbe večeri.
Još jedan meč koji puno obećava je onaj u teškoj kategoriji između nizozemskog diva Stefana Struvea i Davea “Pee Wee” Hermana. Gubio ili pobjeđivao Struve uvijek pruža uzbudljive borbe, a upravo je takav bio i debitantski nastup Hermana protiv John-Olava Einema. Herman se trebao boriti na UFC-u 136 protiv Mikea Russowa, ali nije mogao nastupiti zato jer je bio pozitivan na marihuanu.
Prijenos, koji počinje u noći sa 15. na 16 veljače u 02:00h, možete pogledati besplatno na Fight Channelu na svim platformama.
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 16/02/2012 : 19:00:09
|
NE SAMO da je slavio i u svom drugom nastupu u UFC-u, Stipe Miočić je za sjajan nokaut Philipa de Friesa zaradio i dodatni novčani bonus. Po izboru čelnika UFC-a, upravo je njegov nokaut bio najatraktivniji i zato je zaslužio nagradu od ugodnih 50 tisuća dolara.
> Hrvatska ponovno ima vrhunskog teškaša u UFC-u: Miočić nokautirao De Friesa za 43 sekunde!
Uz Miočića, odlično je prošao i Ivan Menjivar koji je zaradio bonus za najbolje prisiljavanje na predaju. Salvadorac je preokrenuo tijek susreta i rear naked chokeom je ugušio Johna Alberta.
Očekivano, bonus za najbolji meč večeri pripao je Jakeu Ellenbergeru i Diegu Sanchezu. Ovo je čak šesti bonus za Sancheza koji gotovo uvijek svojim beskompromisnim pristupom oduševi publiku. Ništa drugačije nije bilo niti u dvoboju protiv Ellenbergera. Radi se o barem maloj utjehi nakon poraza u noćašnjem meču.
Snimka ovdje
http://fightnext.com/video/N8SY82ABYU65/Stipe-Miocic-vs-Philip-De-Fries--UFC-on-Fuel-Sanchez-vs-Ellenberger |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 25/02/2012 : 20:02:00
|
Ja ću u miru pogledaj ovaj event ujutro. Sjajan potez UFC-a je što je čak 7 borbi dio Main Carda, malo je glupo što počinje event ujutro (po japanskom vremenu), dakle opet se podilazilo američkom, internacionalnom gledateljstvu (logično naravno)...
Sam događaj prepun je raznih jakih imena i nadam se da će borbe biti u skladu s njihovom reputacijom.
Obzirom da nemam vremena previše za nekakav opširan post, osvrnuti ću se na glavnu borbu od koje puno očekujem. Henderson je sjajan borac, oduševio me dosad svaki put kad sam ga gledao, ali Edgar ima "srce šampiona" (moram tu floskulu upotrijebiti), zadnja dva meča protiv Maynarda iz ponora se izvlačio i njegove izvedbe oduševljavaju. Nadajmo se da će pružiti ono što se očekuje od njih.
|
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 25/02/2012 : 20:30:42
|
Uistinu..no , ne zaboravimo i ostale borbe .
quote: Glavne borbe:
Champ Frankie Edgar vs. Ben Henderson Ryan Bader vs. Quinton “Rampage” Jackson Cheick Kongo vs. Mark Hunt Yoshihiro Akiyama vs. Jake Shields Tim Boetsch vs. Yushin Okami Hatsu Hioki and Bart Palaszewski Joe Lauzon vs. Anthony Pettis
Uvodne borbe:
Takanori Gomi vs. Eiji Mitsuoka Vaughan Lee vs. Norifumi “Kid” Yamamoto Steve Cantwell vs. Riki Fukuda Chris Cariaso vs. Takeya Mizugaki Issei Tamura vs. Tiequan Zhang
|
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 26/02/2012 : 21:06:09
|
Dobar, dobar event... Nažalost ponovno je nedefiniranost kod suđenja donijela nove kontroverze. Ja sam borbu vidio kao pobjedu za Edgara, neznam za vas. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/02/2012 : 17:39:04
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Dobar, dobar event... Nažalost ponovno je nedefiniranost kod suđenja donijela nove kontroverze. Ja sam borbu vidio kao pobjedu za Edgara, neznam za vas.
i ja sam..nazalost . |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14741 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 15/03/2012 : 13:20:47
|
Dali bi se tko od vas na forumu bar jednom želio okušati u kavezu? Eto pitam da vidim kako ljudi gledaju na takve mogučnosti, meni je prijatelj išao u Beograd na jednu borbu sa nekim zafrkanim likom samo da bi sebi dokazao da nema straha potući se... dobio je batina ali kaže da je ispunio svoji cilj |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14741 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14741 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 24/03/2012 : 18:39:58
|
Već prije se pričalo o tome i nije se dogodilo, a okolnosti su bile znatno povoljnije. Vrijeme prolazi i rekao bih da nažalost nikad neće biti ništa od toga. Makar, možda je i bolje tako. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14741 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 10/04/2012 : 18:01:43
|
quote: Originally posted by Tonka24
Alistar se narokao steroidima
Kreten..zesci |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 28/04/2012 : 12:28:18
|
Pričekat ćemo još ovo saslušanje, čini se da nije sve baš gotovo.
Gotovo je..a tako sam zelio vidjeti tu borbu . |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 29/04/2012 : 00:16:34
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Pričekat ćemo još ovo saslušanje, čini se da nije sve baš gotovo.
Gotovo je..a tako sam zelio vidjeti tu borbu .
Mislio sam kako će ipak biti drugačije jer je UFC dosta odgađao s promjenom protivnika da bi to napravili 3 dana prije saslušanja?
Šteta, ali realno bila bi smiljurija da je Alistair nastupio, preračunao se očito. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 26/05/2012 : 11:30:08
|
Nocas dakle event godine.
Junior dos Santos i Frank Mir
Razbijac protiv Submission ..dva stila , dva razlicita pristupa borbi..biti ce zanimljivo. Brazilac 108.5, a izazivač čak 10 kilograma više, odnosno 118.5. Moj sin kojemu je 9 godina kaze da ce Mir dobiti.. ..posto trenira Judo blizi mu je stil koji koristi Frank. Santos po meni ima prednost jer je brz, explozivan i ima killer instikt..no ako bude taktizirao..by by .
Borba Cain Velasquez vs Antonio “Big Foot” Silva me naravno jos vise zanima od glavne borbe. Totalno sam na strani Velasquez jer ga smatram vrlo atraktivnim i kompletnim borcem..no ovo mu nece biti lak mec.. Silva 120 kilograma ..Cain 108.5 ..
I naravno .
Naš Stipe Miočić je imao 111 kilograma što je u granicama njegove uobičajene težine, dok je protivnik Shane Del Rosario imao tek pola kilograma manje. quote: STIPE MIOČIĆ je u razgovoru s poznatim novinarom Arielom Helwanijem najavio dvoboj protiv Shanea del Rosarija koji slijedi na UFC-u 146 narednog vikenda. Američko-hrvatski borac će u noći sa subote na nedjelju u Las Vegasu treći put u karijeri ući u UFC-ov oktogon, a za sada ima savršenih 2:0, ali i u karijeri neokaljanih pobjeda bez poraza.
Kada se planirao boriti da nije iskrsnula ova borba protiv Del Rosarija?
“Možda u lipnju ili srpnju, no u podsvijesti sam imao neki osjećaj da bi se nešto moglo dogoditi i da bi me mogli pozvati za nastup na UFC-u 146. Eto, posrećilo mi se. Svi su odustajali, bilo je mnogo ozljeda pa mi je trener rekao da budem spreman. Na kraju se to obistinilo i evo me.”
Koliko je znao o Shaneu Del Rosariju?
“Znao sam tko je i znao sam da se radi o jako dobrom borcu iz Strikeforcea. Čim sam dobio taj telefonski poziv nisam niti najmanje oklijevao prihvatiti ovaj meč.”
Iznenađuje li ga što Rosario nije znao tko je Stipe Miočić nego ga je “guglao” po internetu?
“Ne iznenađuje me. Ja sam još uvijek slabo poznat borac koji treba raditi da bi se uspeo na ljestvici. To me ne brine, moram se i dalje boriti i pobjeđivati velika imena.”
Stipe smatra da je napredovao od dvoboja protiv Phila de Friesa u veljači…
“Da definitivno. Sada ću držati malo više ruke. Radio sam na mnogim poljima i smatram da sam sada puno bolji borac nego u veljači. Za ovaj meč sam dosta radio s borcima kontra garda.”
Kakvog Del Rosarija očekuje s obzirom na dugu pauzu koju ima iza sebe zbog teške prometne nesreće?
“Mislim da on uvijek ima dobar plan. Spreman sam na rat od tri runde”, objašnjava Miočić i zaključuje.
“Nadam se samo da me ljudi više neće morati guglati i da ću pružiti dobru predstavu. Mrzim gubiti i naravno da bih volio ostati neporažen. Uvijek sam pozitivan i nadam se da ću nastaviti s pobjedama.”
|
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3274 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 26/05/2012 : 12:46:00
|
Dos Santos če se "osvetiti" Miru za onaj lom ruke Minotauru (drugi put posle sylvia). Mada navijam za mira zbog stila borbe uprkos tome, što je "dobio" ovaj meč zahvaljujuči nafilanom overeemu. A velasquez mi je jedan od najmilijih i ima da secira Silvu. A onda velasquez - dos santos - ponovitev UFC 139 za naslov. Očekujem dobru borbu i Hardy - Ludwig, biče stvarno jeben fajt. |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 26/05/2012 : 14:12:44
|
Unatoč razno-raznim rošadama, još uvijek se radi o odličnom eventu, osim main carda i u prelimenarnim borbama ima odličnih boraca i zanimljivih borbi (Hardy s 4 poraza pokušava spasiti status u UFC-u). |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 26/05/2012 : 14:28:51
|
Unatoč razno-raznim rošadama, još uvijek se radi o odličnom eventu, osim main carda i u prelimenarnim borbama ima odličnih boraca i zanimljivih borbi (Hardy s 4 poraza pokušava spasiti status u UFC-u).
Mislim i da hoce i pored cinjenice da je Ludwig gadan razbijac. |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 27/05/2012 : 17:26:21
|
I tako bijaše
Sam event je ponudio dosta akcije i brzih prekida, no nije mi bio i najzanimljiviji, ponajviše radi činjenice kako zapravo nismo vidjeli nijedno iznenađenje (barem meni) sve je bilo očekivano. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/05/2012 : 20:40:44
|
JDS je potvrdio dominaciju a Cain Velasquez je brutalno demolirao bigfoota ..Cain is back. Stipe i dalje odlican. Dobar event . |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3274 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 30/05/2012 : 22:22:59
|
miocica (born&raised in Cleveland Ohio - največjem mestu Slovencev na svetu) do danas nisam imao prilike vidjet "uživo". tip izgleda strašan in fokusiran brez kompromisa. del rosario mi izgledao isto takav i kad sam video njegovo šutiranje, phuh garant miocica bole rebra još i danas. del rosario je definitivno višestranski borac (miocicu fale noge) al nema kondicije ni za stepenice do 5. kata. Finalni gp miocica je bio jedan od brutalnijih u poslednjih 10 ufc-ja (odmah posle ufc 145 rory mcdonald skoro masakrirao che millsa). od sasa pratim i miocica. |
|
|
Topic |
|