forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/06/2012 : 14:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Dosao je na vreme da se spremi za pocetak sezone.. Odlican igrac.. Ovo je bas pojacanje.. Jos nije u poznim godinama.. 30 godina, bice zver ako dotera spremu... Kamari povecati platu da ostane iako me nervira, non-stop mu neki kurac fali, a Smiljanicu nogu u guzicu mada mislim da ce biti obrnuto.. :)

Lovre za razliku od ove dvojice zna da barata sa loptom... Odlicno pojacanje.. Ako dodje Stefan, ovaj bratko iz Bugarske i jedan valjan brz vezni ja prezadovoljan...

sa boldovanim se slažem, mada bih dodao da nam trebaju i krila..
videćemo, valjda će biti dobro pojačanje
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 05/06/2012 : 17:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Pripremne utakmice:

30. jun - Aluminija (Slovenija)
2. jul - Viner Nojštad (Austrija)
4. jul - Zarija (Ukrajina)
7. jul - Šturm (Austrija)
10. jul - Lokomotiva Moskva (Rusija)

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/06/2012 : 18:18:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Goran Lovre je dobar igrac.

Bas mislim suprotno :)
Videcemo na kraju balade :P
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/06/2012 : 18:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ja sam imao priliku da ga gledam prilicno puta, ali dobro, mozda i gresim.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 05/06/2012 : 21:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam imao priliku da ga gledam prilicno puta, ali dobro, mozda i gresim.

Slazem se,Lovre je dobar veznjak,ne previse ofanzivan,ali dobar.

E sad,problem je ova pauza koju je napravio od pocetka godine do sada...

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/06/2012 : 22:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Опет Звездашима криве судије
Кад победе, све је ок, кад изгубе, зна се...

А вечерас су криминално судиле судије на наш рачун.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/06/2012 : 23:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Milosavljević najefikasniji
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 05/06/2012 : 23:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Povadio nas Andjusic.
Macvan zakazao..jedna od najslabijih partija ove sezone.

Edited by - wesskowaz on 06/06/2012 00:00:20
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 06/06/2012 : 12:07:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ja baš slabo pratio naše igre u zadnjih 2-3 meseca. Elem, Anđušić najbolji, James bio solidan, čini mi se da je i Raduljica bio ok.

Što se fudbala tiče, izgleda onaj Bugarin dolazi, kao i neki Knežević iz Čačka.
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 06/06/2012 : 19:27:25  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je Tole karadzic reagovao na vreme i prelomio utakmicu za partizan

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 06/06/2012 : 20:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Na mondu citam a je ovaj Koreanac potencijalno pojacanje
http://www.youtube.com/watch?v=WSZxp1qA9wg

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 06/06/2012 : 23:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
Raduljica je imao dobru partiju, a Anđuša je razbucao.

?????? ? ???????

Edited by - Ajkula on 06/06/2012 23:18:24
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 06/06/2012 : 23:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Goran Lovre je dobar igrac.

Bas mislim suprotno :)
Videcemo na kraju balade :P

Goran Lovre je solidan. Nije loš, al nije ni preterano dobar.

?????? ? ???????
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/06/2012 : 15:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Užasni i Partizan i Zvezda, ali mi posebno. Zaslužen poraz.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 12/06/2012 : 22:06:05  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Jos jedna pa da se konacno oprostimo od ove uzasne sezone.

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 12/06/2012 : 22:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Ocito da ne smemo da povedemo 17 razlike jer to automatski vodi u totalni raspad. Igra kada protivnik postavi zonu... kada protivnik postavi zonu? Pa zar pravila to dozvoljavaju?
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/06/2012 : 22:10:20  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Losa igra, realno gledano od obe ekipe ne mozes sastaviti osrednju europsku.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 12/06/2012 : 22:25:21  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Kad bi Dzejms pogodio nesto spolja, mozda bi i prebacili preko 20.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/06/2012 : 23:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Valjda nece Pesic opet sudije da okrivi. Prosli mec je sve bilo ok, mada, Zvezda je pobedila. Mora da je to razlog.

Sad se igra u Zelezniku, bice pakleno. Barem pola hale ce biti u plavom.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 15/06/2012 : 12:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Košarkašice izvređane na Cetinju

Na utakmicu košarkašica Crne Gore i Srbije, odigranoj u sredu na Cetinju, bačena je senka mržnje nacionalističkim skandiranjem navijača.

Pogrdno skandiranje, kojem ne bi smelo da bude mesta na sportskim borilištima, čulo se u prvom poluvremenu utakmice.

Manja grupa navijača uzvikivala je dobro poznate parole: ”Srbe na vrbe”, ”Ubij, zakolji da Srbin ne postoji” i slično.

Povodom tog incidenta nije se oglasio niko iz Košarkaškog saveza i zvaničnika Crne Gore, a mediji kao da su celu stvar ignorisali.

Iz Košarkaškog saveza Srbije jasnu poruku je poslao potpredsednik za takmičenje Dejan Tomašević, koji je bio na meču kao vođa puta srpske ekspedicije.

Bio sam na ovoj utakmici, kao što sam i na svakom duelu Partizana i Crvene zvezde. Skoro da se atmosfera i prizvuk mržnje ne razlikuje. To što sam video i čuo na Cetinju, viđam i slušam, u sličnoj ili različitoj nijansi tonova, i na mečevima dva najveća srpska kluba. I onda posle derbija se Partizan ili Zvezda zahvaljuju svojim pristalicama na sjajnoj podršci. O čemu mi da pričamo. Kao igrač sam milion puta bio lično na meti navijača, gde se celu utakmicu vređa kompletna porodica i niko nikada nije konkretnije reagovao“, rekao je Tomašević.

Nekadašnji igrač Zvezde, Partizana i vrhunski reprezentativac, sada je jedan od čelnika KSS i za „Novosti“ je pričao o detalju sa Cetinja, koji vređa svakog normalnog čoveka.

Danas se vređaju srpski reoprezentativac Mačvan, nekadašnji selektor Pešić, pa Gurović, Dule Vujošević i mnogi drugi, i to na najprizemniji način. Živimo u vremenu opšteg haosa, gde uopšte nije postalo nenormalno da se nasred Cetinja čuje skandiranje: ”Ubij, zakolji, da Srbin ne postoji”. Nasred Cetinja?! Sve ružno danas je postalo lepo, sve nenormalno i nemoralno je pobedilo lepo i normalno“, dodao je Tomašević.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/06/2012 : 12:19:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Vidi ti njega sto se profinio, celu karijeru je igrao uz poklice "jebo ti je zenu Dragisa" i nije mu smetalo. A o prizvuku mrznje je sigurno kvalifikovan da prica, buduci da je bio glavni baja da se izdrkava na bekove ispod 2m, dok je bio manji od kubnog nanometra kad mu se Dzevad Alihodzic uneo u lice da mu objasni neke stvari.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 15/06/2012 : 14:25:18  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Dragisa?

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/06/2012 : 14:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Binic. Opste poznato da je Dejanova zena bila sa njime pre.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 15/06/2012 : 17:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote

Pretpostavljao,sam,da,je,on,

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/06/2012 : 22:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Titula, titula, slaviće se titula!!!!
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.87 seconds. Snitz Forums 2000