Da! Mjesto i vrijeme radnje odlično, scenarist je Mitch Glazer (Svježa krv, Velika očekivanja) a glumačka ekipa jako dobra (Jeffrey Dean Morgan, Danny Huston, Olga Kurylenko). Mogla bi biti riječ o slijeđenju Mad Man, pa da i uspjeh bude podjednak.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Da! Mjesto i vrijeme radnje odlično, scenarist je Mitch Glazer (Svježa krv, Velika očekivanja) a glumačka ekipa jako dobra (Jeffrey Dean Morgan, Danny Huston, Olga Kurylenko). Mogla bi biti riječ o slijeđenju Mad Man, pa da i uspjeh bude podjednak.
Cak bi se usudio reci nesto izmedu Mad Mana i Boardwalk Empire .
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Dirty Harry u provinciji . Deputy US Marshal Raylan Givens { sjetite se serifa iz deadwooda) je covjek stare skole ali njegov pristup rijesavanju problema cini ovu seriju vrijednu gledanja.
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Dirty Harry u provinciji . Deputy US Marshal Raylan Givens { sjetite se serifa iz deadwooda) je covjek stare skole ali njegov pristup rijesavanju problema cini ovu seriju vrijednu gledanja.
Gledao sam ja , ali me nije uspjela "svezati". Ne kazem da je losa, ali nekako mi je predvidljiva. Jim Caviezel se odlicno uklopio u kontext i uloga mu savrseno odgovara. Vrijedi pogledati.
da li je ko gledao od vas stargate , makar jedan od naslova i da li su ovi naslovi povezani odnosno njihova radnja , takodje koji bi bio redoslijed gledanja serijala ako su naslovi povezani :)
Odlična serija! Obavezno kreni sa Stargate SG1, imaš cak deset sezona. Nadam se da si gledao film s Kurt Russellom. Poslije nakon osme sezone imaš film, pa još jedan nakon desete. Zatim po redu ide Atlantis pa Universe. To su ti najosnovnije informacije.
Odlična serija! Obavezno kreni sa Stargate SG1, imaš cak deset sezona. Nadam se da si gledao film s Kurt Russellom. Poslije nakon osme sezone imaš film, pa još jedan nakon desete. Zatim po redu ide Atlantis pa Universe. To su ti najosnovnije informacije.
Nesto sam gledao ostalo mi je u sjecanju , scene s piramidama u egiptu , faraonima i onim anubisima , ali sve u hightecu , je li to to ... Skupina sa ove nase strane odlazi tamo preko tog vremenskog portala
Počeo True Blood, sezona pet. Tolko toga se događa da ti glava hoće puknut. Čak su probali i lažni incest imat, jer kad može Game of Thrones... A 'sestra' mu je dobra..., i ona nova werewolfica..., a tek Jessica..., i Luna...