Author |
Topic  |
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41252 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 18/06/2012 : 13:29:08
|
quote: Originally posted by wesskowaz
Veceras,VJ,kod,Tegeltije,
To mora da se gleda Steta sto nije Danilovic ili Todoric ali i ovo ce biti ok. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 18/06/2012 : 13:33:38
|
Prizeljkujem da cujem od VJ: Napustam Partizan, a na moje mesto dolazi novi stari trener Dusko Vujosevic.
|
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 18/06/2012 : 13:45:39
|
quote: Originally posted by Jasko Da, steta. To je jedina emisija u kojoj njih dvojica mogu da gostuju, jer je posle ponoci.
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/216226/Danilovic-pretio-novinaru-Blica
Ako je rekao to sto pise u ovoj vesti, onda nemam reci.
Sto se tice odlaska, ne vidim zbog cega bi to krio sada, po zavrsetku sezone, jer ako je tu vest potvrdilo nekoliko "ljudi bliskih Partizanu" (sta god to znacilo), ne vidim razloga za ovakvu reakciju ako je to gotova stvar. Ne moze ni on doveka biti u klubu, mada bi ja licno voleo da ostane u klubu na poziciji na kojoj je bio vise nego uspesan. |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 18/06/2012 : 15:39:43
|
quote: Originally posted by red cloud
quote: Originally posted by Jasko Da, steta. To je jedina emisija u kojoj njih dvojica mogu da gostuju, jer je posle ponoci.
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/216226/Danilovic-pretio-novinaru-Blica
Sto se tice odlaska, ne vidim zbog cega bi to krio sada, po zavrsetku sezone, jer ako je tu vest potvrdilo nekoliko "ljudi bliskih Partizanu" (sta god to znacilo), ne vidim razloga za ovakvu reakciju ako je to gotova stvar. Ne moze ni on doveka biti u klubu, mada bi ja licno voleo da ostane u klubu na poziciji na kojoj je bio vise nego uspesan.
Kad Covicevi novinari non stop izbacuju neke lazi po novinama prvo kako bi nas destabilizovali a posle kako bi skrenuli paznju sa nenormalnih uslova igre u Zelezniku onda nema drugog nacina nego da im jebe sve po spisku.Evo do cega je sad doslo,niko vise ne prica o ratnom stanju u dvorani vec pricaju o Danilovicu.Nazalost u ovoj banana drzavi ne moze nista lepim nego sve na silu i galamu.Velika ali ogromna bagra je sa druge strane,znamo ko je i sta je Covic i jednostavno mora ovako jer ce te pojesti. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 18/06/2012 : 15:42:26
|
quote: Originally posted by okiboki Kad Covicevi novinari non stop izbacuju neke lazi po novinama prvo kako bi nas destabilizovali a posle kako bi skrenuli paznju sa nenormalnih uslova igre u Zelezniku onda nema drugog nacina nego da im jebe sve po spisku.Evo do cega je sad doslo,niko vise ne prica o ratnom stanju u dvorani vec pricaju o Danilovicu.Nazalost u ovoj banana drzavi ne moze nista lepim nego sve na silu i galamu.Velika ali ogromna bagra je sa druge strane,znamo ko je i sta je Covic i jednostavno mora ovako jer ce te pojesti.
A ti radis za Udbu, pa si upucen u sve? Nije svet crno-beo, jasno ti je to? |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 18/06/2012 : 16:25:52
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by okiboki Kad Covicevi novinari non stop izbacuju neke lazi po novinama prvo kako bi nas destabilizovali a posle kako bi skrenuli paznju sa nenormalnih uslova igre u Zelezniku onda nema drugog nacina nego da im jebe sve po spisku.Evo do cega je sad doslo,niko vise ne prica o ratnom stanju u dvorani vec pricaju o Danilovicu.Nazalost u ovoj banana drzavi ne moze nista lepim nego sve na silu i galamu.Velika ali ogromna bagra je sa druge strane,znamo ko je i sta je Covic i jednostavno mora ovako jer ce te pojesti.
A ti radis za Udbu, pa si upucen u sve? Nije svet crno-beo, jasno ti je to?
A tebe neko placa da smaras non stop ili ti to pricinjava zadovoljstvo? Ja koliko se secam mi smo se dogovorili da se ne diramo medjusobno ali tebi ocigledno dogovor nista ne znaci posto nastavljas po svom. Ja sam te zamolio da me zaobilazis i obecao ti da cu zaobilaziti tebe.Ako nisi primetio vec dva tri meseca ne odgovaram na tvoje postove iako nisi ispostovao dogovor posle nedelju dana. Mani me se covece ima mnogo lepsih stvari u zivotu koje mozes da radis. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 18/06/2012 : 16:46:29
|
quote: Originally posted by okiboki A tebe neko placa da smaras non stop ili ti to pricinjava zadovoljstvo? Ja koliko se secam mi smo se dogovorili da se ne diramo medjusobno ali tebi ocigledno dogovor nista ne znaci posto nastavljas po svom. Ja sam te zamolio da me zaobilazis i obecao ti da cu zaobilaziti tebe.Ako nisi primetio vec dva tri meseca ne odgovaram na tvoje postove iako nisi ispostovao dogovor posle nedelju dana. Mani me se covece ima mnogo lepsih stvari u zivotu koje mozes da radis.
Napisao sam da me se manes. Mani me se. Ja tvojih nebuloza necu. Zasto? Zato sto su nebuloze.
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 18/06/2012 : 17:10:58
|
quote: Originally posted by okiboki A tebe neko placa da smaras non stop ili ti to pricinjava zadovoljstvo? Ja koliko se secam mi smo se dogovorili da se ne diramo medjusobno ali tebi ocigledno dogovor nista ne znaci posto nastavljas po svom. Ja sam te zamolio da me zaobilazis i obecao ti da cu zaobilaziti tebe.Ako nisi primetio vec dva tri meseca ne odgovaram na tvoje postove iako nisi ispostovao dogovor posle nedelju dana. Mani me se covece ima mnogo lepsih stvari u zivotu koje mozes da radis.
Napisao sam da me se manes. Mani me se. Ja tvojih nebuloza necu. Zasto? Zato sto su nebuloze.
Koji si ti lik jebote Da te nema trebalo bi te izmisliti majke mi.Znaci za mene dogovor vazi i ja moram da ga postujem a ti ne   Ja ne mogu da shvatim da ti neko lepo kaze da ga ostavis na miru,da te lepo zamoli i to ne jedan covek nego njih vise,da ti kazu da smaras,da si nepozeljan,da nikog zivog ne zanima tvoje misljenje ali ti i dalje glumis Don Kihota,stvarno mi je neshvatljivo. Ja ako tebe budem spominjao slobodno repliciraj ovako molim te jos jednom da zaobilazis moje postove.Ostavi me na miru,nadji neku drugu zanimaciju pa neces imati vremena za strazarenje po forumu i za repliciranje na svaki moguci post koji ti se ne svidja. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13543 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 18/06/2012 : 18:23:04
|
Aman bre, prestanite sa Čovićem, Zvezdom, FMP-om i ostalima. Jedni podbadaju ko deca, drugi se pale ko deca..
Sve je to prežvakano već 150 puta.. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 18/06/2012 : 18:28:38
|
quote: Originally posted by Imrahil
Aman bre, prestanite sa Čovićem, Zvezdom, FMP-om i ostalima. Jedni podbadaju ko deca, drugi se pale ko deca..
Sve je to prežvakano već 150 puta..
Ma nema veze ovo sa Covicem niti FMP-om. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 18/06/2012 : 20:12:52
|
quote: Originally posted by red cloud
Mene ovo ne cudi. Ja bio prisutan kad je zvao B92 i rekao da ce uredniku "iscupati kicmu kad ga sretne sledeci put". Razlog je bio nesto tipa, ovaj je rekao da Partizan nije toliko dobro odigrao i pored toga sto je pobedio.
Bitanga i sirovina. I najbolji bek u minulih 30 godina. Shmrc. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 18/06/2012 : 23:57:22
|
quote: Koji si ti lik jebote Da te nema trebalo bi te izmisliti majke mi.Znaci za mene dogovor vazi i ja moram da ga postujem a ti ne   Ja ne mogu da shvatim da ti neko lepo kaze da ga ostavis na miru,da te lepo zamoli i to ne jedan covek nego njih vise,da ti kazu da smaras,da si nepozeljan,da nikog zivog ne zanima tvoje misljenje ali ti i dalje glumis Don Kihota,stvarno mi je neshvatljivo. Ja ako tebe budem spominjaoo slobodno repliciraj ovako molim te jos jednom da zaobilazis moje postove.Ostavi me na miru,nadji neku drugu zanimaciju pa neces imati vremena za strazarenje po forumu i za repliciranje na svaki moguci post koji ti se ne svidja.
Prvo, sa tobom tikve sadio nisam, likcino. Drugo, s kim si se ti i sta dogovarao, ne znam. Kvazi pomirljivi tonovi od tebe i slicnih tebi tangiraju me ko lanjski sneg. Trece, mozda ja i jesam Don Kihot, ali u tom svetu si ti onda jedan od marginalaca Cehovljevih satira.
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 19/06/2012 : 01:22:09
|
quote: Koji si ti lik jebote Da te nema trebalo bi te izmisliti majke mi.Znaci za mene dogovor vazi i ja moram da ga postujem a ti ne   Ja ne mogu da shvatim da ti neko lepo kaze da ga ostavis na miru,da te lepo zamoli i to ne jedan covek nego njih vise,da ti kazu da smaras,da si nepozeljan,da nikog zivog ne zanima tvoje misljenje ali ti i dalje glumis Don Kihota,stvarno mi je neshvatljivo. Ja ako tebe budem spominjaoo slobodno repliciraj ovako molim te jos jednom da zaobilazis moje postove.Ostavi me na miru,nadji neku drugu zanimaciju pa neces imati vremena za strazarenje po forumu i za repliciranje na svaki moguci post koji ti se ne svidja.
Prvo, sa tobom tikve sadio nisam, likcino. Drugo, s kim si se ti i sta dogovarao, ne znam. Kvazi pomirljivi tonovi od tebe i slicnih tebi tangiraju me ko lanjski sneg. Trece, mozda ja i jesam Don Kihot, ali u tom svetu si ti onda jedan od marginalaca Cehovljevih satira.
Pre par meseci na darkvudu koliko se secam ali dobro,nisam ni ocekivao da me zaobidjes.Razumem ja da ti je dusevna hrana to sto radis.Nema nikakvih pomirljivih tonova ni od mene ni od tih drugih ljudi koji samo zele da ih ostavis na miru.Ja sam te lepo zamolio da me iskuliras jer ne vidim svrhu uopste da na svaki moj post o bilo cemu ti repliciras i pametujes.Ne da ja ne vidim svrhu nego ne verujem da bilo koga sa ovog topika to dotice i da je bilo ko zeljan da cita to sto ti imas da napises.No dobro ako tebi to pricinjava zadovoljstvo i ako nemas drugih radosti i drugog posla u zivotu ti nastavi da gubis vreme samnom.Ja mogu samo da ti dam jedan savet.Nadji zivot! |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 19/06/2012 : 02:01:45
|
A ti se vrati u realnost, jer sa tobom u njoj bostane sadio nisam. Nit znam ko si, nit sta si. Vidim samo da pises bisere i, iz prilozenog, da si primetno nepismen i ne bas britkog uma. I zato stalno ides djonom na mene. Ne znas drugacije, ne umes. Umesto da suceljis argumente, ti napadas mene (a pritom me ne poznajes), a ne ono sto sam napisao. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 19/06/2012 : 12:32:25
|
A ti se vrati u realnost, jer sa tobom u njoj bostane sadio nisam. Nit znam ko si, nit sta si. Vidim samo da pises bisere i, iz prilozenog, da si primetno nepismen i ne bas britkog uma. I zato stalno ides djonom na mene. Ne znas drugacije, ne umes. Umesto da suceljis argumente, ti napadas mene (a pritom me ne poznajes), a ne ono sto sam napisao.
A nepismen sam zbog?Zbog ne stavljanja razmaka posle zareza,zbog poneke greske ili sta?Alo covece ovo je forum na kom nemam nameru da pazim na interpunkciju ili pravopisne greske i po tri puta pregledam i editiram post zbog toga. No svejedno,posto nisam na tvom intelektualnom nivou zaobilazi me i nema nikakvih problema.Zar ti nije ispod casti da se raspravljas sa nekim intelektualno inferiornim u odnosu na sebe? I jos nesto.Ko ide djonom majke ti.Pa ko non stop edituje moje postove,smara i pametuje?Ko?Ako nisi primetio vec mesecima te spomenuo nisam niti odgovorio na bilo koji tvoj post.Covece tebe ljudi stave na ignore listu i ti ih i dalje smaras.Sta je sa tobom? Covece nadji zivot,nadji devojku,uci za taj faks ili visu sta vec zavrsavas,ostavi ljude da uzivaju u zivotu i da pisu na forumu sta hoce.Ako ti se to ne svidja onda batali forum,batali ljude uopste jer svako ima svoje misljenje i ti to neces nikad promeniti,samo ces lose proci u zivotu. |
Edited by - okiboki on 19/06/2012 12:37:54 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41252 Posts
Posted - 19/06/2012 : 13:16:57
|
quote: Originally posted by okiboki
Pre par meseci na darkvudu koliko se secam ali dobro,nisam ni ocekivao da me zaobidjes.Razumem ja da ti je dusevna hrana to sto radis.Nema nikakvih pomirljivih tonova ni od mene ni od tih drugih ljudi koji samo zele da ih ostavis na miru.Ja sam te lepo zamolio da me iskuliras jer ne vidim svrhu uopste da na svaki moj post o bilo cemu ti repliciras i pametujes.Ne da ja ne vidim svrhu nego ne verujem da bilo koga sa ovog topika to dotice i da je bilo ko zeljan da cita to sto ti imas da napises.No dobro ako tebi to pricinjava zadovoljstvo i ako nemas drugih radosti i drugog posla u zivotu ti nastavi da gubis vreme samnom.Ja mogu samo da ti dam jedan savet.Nadji zivot!
Dobro Borise pa da li si ti normalan? Pogledaj sta on pise.. Sa kim se ti raspravljas... Kolinom u pokusaju.. Ti si lud...
Ovo moram citirati da ne zaboravim: "mozda ja i jesam Don Kihot, ali u tom svetu si ti onda jedan od marginalaca Cehovljevih satira"
 Sreca pa ima ovakvih.. Cek, cek..  |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 19/06/2012 : 13:20:50
|
quote: Originally posted by okiboki A nepismen sam zbog?Zbog ne stavljanja razmaka posle zareza,zbog poneke greske ili sta?Alo covece ovo je forum na kom nemam nameru da pazim na interpunkciju ili pravopisne greske i po tri puta pregledam i editiram post zbog toga. No svejedno,posto nisam na tvom intelektualnom nivou zaobilazi me i nema nikakvih problema.Zar ti nije ispod casti da se raspravljas sa nekim intelektualno inferiornim u odnosu na sebe? I jos nesto.Ko ide djonom majke ti.Pa ko non stop edituje moje postove,smara i pametuje?Ko?Ako nisi primetio vec mesecima te spomenuo nisam niti odgovorio na bilo koji tvoj post.Covece tebe ljudi stave na ignore listu i ti ih i dalje smaras.Sta je sa tobom? Covece nadji zivot,nadji devojku,uci za taj faks ili visu sta vec zavrsavas,ostavi ljude da uzivaju u zivotu i da pisu na forumu sta hoce.Ako ti se to ne svidja onda batali forum,batali ljude uopste jer svako ima svoje misljenje i ti to neces nikad promeniti,samo ces lose proci u zivotu.
Nepismeni su ti odgovori. Da li si ti nepismen? Vrlo verovatno, cim su ti odgovori takvi. Savetujem ti da to popravis, jer neces dobro proci u zivotu.
Ovo ostalo je toliko drsko i bezobrazno, tako okibokijevski, da ima 24h sata da strazarim, batalim faks i devojku samo da bi ti puko od muke  |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 19/06/2012 : 13:22:23
|
quote: Originally posted by sawitch Dobro Borise pa da li si ti normalan? Pogledaj sta on pise.. Sa kim se ti raspravljas... Kolinom u pokusaju.. Ti si lud...
Ovo moram citirati da ne zaboravim: "mozda ja i jesam Don Kihot, ali u tom svetu si ti onda jedan od marginalaca Cehovljevih satira"
 Sreca pa ima ovakvih.. Cek, cek.. 
Izvini, znamo li se? Ne? Hvala bogu. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41252 Posts
Posted - 19/06/2012 : 13:33:43
|
quote: Originally posted by Jasko Nepismeni su ti odgovori. Da li si ti nepismen? Vrlo verovatno, cim su ti odgovori takvi. Savetujem ti da to popravis, jer neces dobro proci u zivotu.
Ovo ostalo je toliko drsko i bezobrazno, tako okibokijevski, da ima 24h sata da strazarim, batalim faks i devojku samo da bi ti puko od muke 
Borise, on ide na faks i ima devojku... Ej, sad je zajebana situacija...    |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Topic  |
|