forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 19/06/2012 : 13:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch
Borise, on ide na faks i ima devojku... Ej, sad je zajebana situacija...

Izvini, znamo li se?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41255 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/06/2012 : 13:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Cini mi se da si ti onaj sto mi se bio zalepio za guzicu... Evo i Okibokiju...

@Okiboki
Dobar je, izvuce sve k'o bokvica!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 19/06/2012 : 13:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cini mi se da si ti onaj sto mi se bio zalepio za guzicu... Evo i Okibokiju...

Lose ti se cini.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/06/2012 : 14:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
momci ajde smirite se malo...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41255 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/06/2012 : 14:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
DjoMla, vidis da je sve na "nivou", ovaj ide na faks i ima devojku!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/06/2012 : 14:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by okiboki
A nepismen sam zbog?Zbog ne stavljanja razmaka posle zareza,zbog poneke greske ili sta?Alo covece ovo je forum na kom nemam nameru da pazim na interpunkciju ili pravopisne greske i po tri puta pregledam i editiram post zbog toga.
No svejedno,posto nisam na tvom intelektualnom nivou zaobilazi me i nema nikakvih problema.Zar ti nije ispod casti da se raspravljas sa nekim intelektualno inferiornim u odnosu na sebe?
I jos nesto.Ko ide djonom majke ti.Pa ko non stop edituje moje postove,smara i pametuje?Ko?Ako nisi primetio vec mesecima te spomenuo nisam niti odgovorio na bilo koji tvoj post.Covece tebe ljudi stave na ignore listu i ti ih i dalje smaras.Sta je sa tobom?
Covece nadji zivot,nadji devojku,uci za taj faks ili visu sta vec zavrsavas,ostavi ljude da uzivaju u zivotu i da pisu na forumu sta hoce.Ako ti se to ne svidja onda batali forum,batali ljude uopste jer svako ima svoje misljenje i ti to neces nikad promeniti,samo ces lose proci u zivotu.

Nepismeni su ti odgovori. Da li si ti nepismen? Vrlo verovatno, cim su ti odgovori takvi. Savetujem ti da to popravis, jer neces dobro proci u zivotu.

Ovo ostalo je toliko drsko i bezobrazno, tako okibokijevski, da ima 24h sata da strazarim, batalim faks i devojku samo da bi ti puko od muke

Kako da ne pucam od muke,lepo ne znam sta cu.Ne da se ne nerviram nego mi i dobro dodje da mi ubijes vreme posto mi je na poslu poprilicno dosadno ovih dana.Samo ti strazari,nemam nista protiv.Ako nemas sta pametnije da radis a verujem da nemas,ti strazari.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/06/2012 : 14:23:12  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Reci mu da nas ostavi na miru pa cemo se smiriti.E tako vam je to,nekog vratite na forum a on pravi sranja ponovo...

Edited by - okiboki on 19/06/2012 14:24:23
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 19/06/2012 : 14:35:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

DjoMla, vidis da je sve na "nivou", ovaj ide na faks i ima devojku!

Baja
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 19/06/2012 : 14:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Reci mu da nas ostavi na miru pa cemo se smiriti.E tako vam je to,nekog vratite na forum a on pravi sranja ponovo...

Koga nas?
Kakva sranja?

Edited by - Jasko on 19/06/2012 14:43:07
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 19/06/2012 : 14:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sto se desava sa tobom covjece?Ne,ne vrti mi opet pricu "mene jadna napadaju,ja se branim".Covjek se ne slaze sa tvojim izjavama i ukazuje ti da grijesis i pises gluposti a ti se zalijepio za neki dogovor o nenapadanju.Niko ne napada tebe licno,shvati to.Ovo je forum,u pravu si,sto ne znaci da mozes da lupas i pises sto ti je kurcu cef a da pritom ocekujes da se svi slazu sa tobom.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/06/2012 : 14:48:25  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:
Koji si ti lik jeboteDa te nema trebalo bi te izmisliti majke mi.Znaci za mene dogovor vazi i ja moram da ga postujem a ti ne
Ja ne mogu da shvatim da ti neko lepo kaze da ga ostavis na miru,da te lepo zamoli i to ne jedan covek nego njih vise,da ti kazu da smaras,da si nepozeljan,da nikog zivog ne zanima tvoje misljenje ali ti i dalje glumis Don Kihota,stvarno mi je neshvatljivo.
Ja ako tebe budem spominjaoo slobodno repliciraj ovako molim te jos jednom da zaobilazis moje postove.Ostavi me na miru,nadji neku drugu zanimaciju pa neces imati vremena za strazarenje po forumu i za repliciranje na svaki moguci post koji ti se ne svidja.

Prvo, sa tobom tikve sadio nisam, likcino.
Drugo, s kim si se ti i sta dogovarao, ne znam. Kvazi pomirljivi tonovi od tebe i slicnih tebi tangiraju me ko lanjski sneg.
Trece, mozda ja i jesam Don Kihot, ali u tom svetu si ti onda jedan od marginalaca Cehovljevih satira.

Pre par meseci na darkvudu koliko se secam ali dobro,nisam ni ocekivao da me zaobidjes.Razumem ja da ti je dusevna hrana to sto radis.Nema nikakvih pomirljivih tonova ni od mene ni od tih drugih ljudi koji samo zele da ih ostavis na miru.Ja sam te lepo zamolio da me iskuliras jer ne vidim svrhu uopste da na svaki moj post o bilo cemu ti repliciras i pametujes.Ne da ja ne vidim svrhu nego ne verujem da bilo koga sa ovog topika to dotice i da je bilo ko zeljan da cita to sto ti imas da napises.No dobro ako tebi to pricinjava zadovoljstvo i ako nemas drugih radosti i drugog posla u zivotu ti nastavi da gubis vreme samnom.Ja mogu samo da ti dam jedan savet.Nadji zivot!

Dobro Borise pa da li si ti normalan? Pogledaj sta on pise.. Sa kim se ti raspravljas... Kolinom u pokusaju.. Ti si lud...

Ovo moram citirati da ne zaboravim:
"mozda ja i jesam Don Kihot, ali u tom svetu si ti onda jedan od marginalaca Cehovljevih satira"

Sreca pa ima ovakvih.. Cek, cek..

E moj Sale ocigledno nisam ali ne vredi.Probas da kuliras mesecima,da ne obracas paznju,da ignorises ali jednostavno ne vredi.Zamolis da te zaobilazi,stavis na ignore listu ni to ne vredi.Ja stvarno ne znam i stvarno bih voleo da mi neko objasni zbog cega?

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 19/06/2012 : 14:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

Vele, nema potrebe za daljnjom raspravom :)
Pokusacu i ja da se manem presipanja :)
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/06/2012 : 14:51:02  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Koga nas?
Kakva sranja?

Pa evo Sawica i mene trenutno,pa je bio i King Warior na udaru pa je bilo jos ljudi kojima smeta tvoje pametovanje.
Sranja tipa da cim su te vratili ti si poceo da pravis svadje i da provociras.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41255 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/06/2012 : 14:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Sto se desava sa tobom covjece?Ne,ne vrti mi opet pricu "mene jadna napadaju,ja se branim".Covjek se ne slaze sa tvojim izjavama i ukazuje ti da grijesis i pises gluposti a ti se zalijepio za neki dogovor o nenapadanju.Niko ne napada tebe licno,shvati to.Ovo je forum,u pravu si,sto ne znaci da mozes da lupas i pises sto ti je kurcu cef a da pritom ocekujes da se svi slazu sa tobom.

A i ti si nasao ciju ces stranu da drzis...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/06/2012 : 14:54:44  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Sto se ti mesas?Jel znas uopste u cemu je problem,od kad datira ili si navratio onako?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/06/2012 : 14:55:21  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26085 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/06/2012 : 14:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Koji ste vi likovi, ovo je za proučavanje...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 19/06/2012 : 15:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Sto se ti mesas?Jel znas uopste u cemu je problem,od kad datira ili si navratio onako?

Nisi me do sad gledao na forumu?
Cek,zar treba da sam po citav dan ovdje da bih imao pravo da bilo sto napisem?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/06/2012 : 15:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nisi me do sad gledao na forumu?
Cek,zar treba da sam po citav dan ovdje da bih imao pravo da bilo sto napisem?

Ma ne nego pretpostavljam da nemas pojma o nekim stvarima i zbog toga sam te pitao.Kad ti napises tako kako si napisao ispada da si potrefio ali nije ni blizu samo neslaganje misljenja.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 19/06/2012 : 15:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kad ti napises tako kako si napisao ispada da si potrefio ali nije ni blizu samo neslaganje misljenja.

Nego sta je?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/06/2012 : 15:21:45  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kao sto sam i mislio.Trajalo je svega desetak minuta

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 19/06/2012 : 22:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Da sasecem ovu polemiku.

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/suler-legionar-novi-konkurs-za-stopera-83737.html

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 19/06/2012 : 23:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ti se vrati u realnost, jer sa tobom u njoj bostane sadio nisam. Nit znam ko si, nit sta si.
Vidim samo da pises bisere i, iz prilozenog, da si primetno nepismen i ne bas britkog uma.
I zato stalno ides djonom na mene. Ne znas drugacije, ne umes.
Umesto da suceljis argumente, ti napadas mene (a pritom me ne poznajes), a ne ono sto sam napisao.

Toliko o pismenosti.

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 19/06/2012 : 23:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Sucelis, greska u kucanju.
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 19/06/2012 : 23:33:59  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sucelis, greska u kucanju.

Ahaaaa....

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page