forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor vs Zagor vs Zagor vs Zagor...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 13/06/2012 : 23:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
U mojoj raji, a i u mom gradu (Travnik) u drugoj polovini 80-ih najpopularniji su bili ZAGOR (svima je bio kralj) i MISTER NO (jer je bio realan i jer je za razliku od BLEKA i primao i davao udarce, dakle, nije bio nepobjediv). Znam samo dvojicu (sada vec bivsih) kolekcionara koji su zajedno sakupljali Bleka.
Meni licno najbolji su tada bili KAPETAN MIKI i ZAGOR, ostale sam citao i vrednovao sa jednakim zarom, bilo da se radi o ZS i LMS postavi tadasnjoj a i prijasnjoj, kao i tada vanrednim izdanjima navedenih edicija kao sto su DD i MM. Cak sam medu prvim imao i kolekciju NIK RAJDERA (prvih 35 brojeva), dobio 3 NR-a jedan bilo koji osim KEN PARKERA (Ken bas nije bio omiljen tada).
A sto se Blekove dominacije tice, nije je uopce bilo osim kod dvojice spomenutih bivsih kolekcionara. Cak je MARK bolje kotirao os njega, pogotovo kad se pojavio TRAPER KERI kao dodatak.

Edited by - Brdar on 13/06/2012 23:35:32
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 14/06/2012 : 00:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Kod mene u Osijeku je bio slučaj da su kraljevi bili Zagor i Blek, koliko se sjećam Zagor je ipak prednjačio... Yu Blek nije bio baš omiljen u mom društvu, više smo voljeli "starog" Bleka (nismo imali pojma da su ga izmislili Essegesse, za nas je stari Blek bio onaj francuski)... Ostali junaci kotirali su tako-tako, prije svih su popularni bili Tex i Mister No, tu i tamo se našao netko ko je najviše volio Marka... Nikome, ali baš nikome nije se sviđao Ken Parker...
Go to Top of Page

gjuro76
New Member

Croatia
135 Posts

Member since 14/09/2011

Posted - 14/06/2012 : 20:53:22  Show Profile Show Extended Profile  Send gjuro76 a Private Message  Reply with Quote
Ja poceo skupljati LMS i ZS '82 godine, ZS broj 630 je bio prvi strip koji mi je tata tad kupio.

Mojoj ekipi tada je Zagor bio i ostao car broj 1 u svijetu stripa!
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 14/06/2012 : 23:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Samo Originalni Zagor by Italy.
Jos samo 9 brojeva i sto se tice sage Zagor nikaj me vise ne zametel od tij stripaca.
Mogu se posvetiti drugim junacima.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 17/06/2012 : 13:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam više puta pokušao početi skupljeti nešto drugo ali poslije Zagora opet Zagor... VC KI, Ludens KI, Libellus KI, Agarthi... Jednostavno me tjeraju da Zagora skupljam cijeli život :)
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 20/06/2012 : 22:52:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Ja sam više puta pokušao početi skupljeti nešto drugo ali poslije Zagora opet Zagor... VC KI, Ludens KI, Libellus KI, Agarthi... Jednostavno me tjeraju da Zagora skupljam cijeli život :)

I kud ćeš ljepše..

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 21/06/2012 : 11:59:58  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kucak

quote:

I kud ćeš ljepše..

Od ovoga što je sada na tržištu nema dalje
U vrijeme Juge ovo nismo mogli poželjeti ni u najluđim snovima...
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 23/06/2012 : 20:48:17  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by kucak

quote:

I kud ćeš ljepše..

Od ovoga što je sada na tržištu nema dalje

Ali smo svejedno bili sretni s onim što imamo. Ko beba sa zvečkom.
U vrijeme Juge ovo nismo mogli poželjeti ni u najluđim snovima...

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000