Author |
Topic  |
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 21/06/2012 : 10:02:33
|
quote: Originally posted by okiboki
Koji ste likovi.Te ovaj nekulturan,te onaj psuje,te onaj koristi ruzne reci.Kao da pratite umetnicko klizanje ili sinhrono plivanje. Sport je i izmisljen da bi ljudi lepo otisli na utakmicu,izjebu sudiji ili kome vec sve po spisku,izduvaju se i dodju kuci mirni kao bubice Ja ne znam koji to navijaci ili posmatraci na stadionu,hali ili gde vec gledaju tekmu i proucavaju bonton. Samo neka Dule nastavi tamo gde je zapoceo a to da li ce da psuje ili jebe majku sudijama savrseno me zabole.Cak sta vise,zanimljivo je .
Da, to rade isfrustrirani likovi. Baje, recimo  |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 21/06/2012 : 10:34:01
|
quote: Originally posted by wesskowaz
Ako ispred svih rezultata koje je DV postigao sa Partizanom stavimo njegove psovke na utakmicama, onda jebes ga...
I Vlade je imao uspeha  A ni taj Vujosevic nije madjionicar. Gledajuci dokumentarac o osvajanju Evrolige '92, video sam da je ovaj nekulturni stvor bio glavni i odgovorni za neosvajanje titule sa generacijom Grbovica, Divca i Paspalja. Kada je napravio taktiku protiv Makabija da Divac cuva pleja. Potez vredan hvale  |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts
Posted - 21/06/2012 : 10:37:26
|
Imao je uspehe u slaboj komkurenciji. Prosle godine su lako uzeli na 3 fronta, ove je bilo totalno mucenje. Uz sve to ide i cinjenica da nije bilo igraca koji je napredovao.
Sledece sezone ce biti zajebanije plasirati se u EL i zato valja ozbiljnije krenuti u tu pricu. |
https://striposlavija.blogspot.com/
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 21/06/2012 : 11:36:50
|
Ako ispred svih rezultata koje je DV postigao sa Partizanom stavimo njegove psovke na utakmicama, onda jebes ga...
Naravno.Jos jednom to nije umetnicko klizanje vec kosarka.Ne znam koji veliki trener ne psuje na utakmici.Bitno je kad je Dule nekulturan jer psuje a Pesic koji psuje a pritom se i valja po parketu kosarkasi trener velicina |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 21/06/2012 : 11:39:03
|
quote: Originally posted by Jasko
Koji ste likovi.Te ovaj nekulturan,te onaj psuje,te onaj koristi ruzne reci.Kao da pratite umetnicko klizanje ili sinhrono plivanje. Sport je i izmisljen da bi ljudi lepo otisli na utakmicu,izjebu sudiji ili kome vec sve po spisku,izduvaju se i dodju kuci mirni kao bubice Ja ne znam koji to navijaci ili posmatraci na stadionu,hali ili gde vec gledaju tekmu i proucavaju bonton. Samo neka Dule nastavi tamo gde je zapoceo a to da li ce da psuje ili jebe majku sudijama savrseno me zabole.Cak sta vise,zanimljivo je .
Da, to rade isfrustrirani likovi. Baje, recimo 
A ti gledas neku utakmicu potpuno miran i bez emocija?A toliko si miran pa si se pokacio sa pola foruma.Da ne pricamo koliko si puta leteo sa prethodnim nikovima. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 21/06/2012 : 11:42:51
|
Imao je uspehe u slaboj komkurenciji. Prosle godine su lako uzeli na 3 fronta, ove je bilo totalno mucenje. Uz sve to ide i cinjenica da nije bilo igraca koji je napredovao.
Sledece sezone ce biti zajebanije plasirati se u EL i zato valja ozbiljnije krenuti u tu pricu.
Ne slazem se da niko nije napredovao,mozda ne kao kod Duleta ali su napredovali.Evo Lucic na primer je potpuno Vladin igrac i poprilicno je napredovao.Macvan je proglasen za drugog najboljeg mladog igraca Evrope itd.Da nismo igrali lepo nismo,da smo se mucili jesmo,da smo sa Duletom igrali bolje i to je istina ali smo imali i bolji tim kad smo igrali bolje.Takodje je istina da je Vlada osvojio 5 trofeja i obavio zadatak i hvala mu na tome.Ja mu zelim svu srecu u nastavku karijere. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 21/06/2012 : 11:47:42
|
quote: Originally posted by okiboki Naravno.Jos jednom to nije umetnicko klizanje vec kosarka.Ne znam koji veliki trener ne psuje na utakmici.Bitno je kad je Dule nekulturan jer psuje a Pesic koji psuje a pritom se i valja po parketu kosarkasi trener velicina
A otkud sad Pesic u prici? Sto nisi pomenuo Mutu, recimo?
Ima li negde granica? U kojim sportovima je dozvoljeno da frustrirani jebu mater svakom, a u kojim ne?
Koliko razumem poentu sporta, gledalac je tu da gleda. Bodri. A ne da psuje, preti i da izigrava kocijasa.
To je do kulture svakog pojedinca.
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 21/06/2012 : 11:51:27
|
quote: Originally posted by okiboki A ti gledas neku utakmicu potpuno miran i bez emocija?A toliko si miran pa si se pokacio sa pola foruma.Da ne pricamo koliko si puta leteo sa prethodnim nikovima.
Ajde ispricaj. Koliko sam puta leteo? Pola foruma? Kojih pola foruma?
Sigurno ne idem na utakmice da bih jebo majku svakom kome stignem. Skoro sam bio na jednoj utakmici, zgrozio sam se takvih ljudi. Boli njih uvo za tim, vazno je da prave cirkus na tribinama. |
Edited by - Jasko on 21/06/2012 13:31:18 |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 21/06/2012 : 11:59:01
|
quote: Originally posted by okiboki Naravno.Jos jednom to nije umetnicko klizanje vec kosarka.Ne znam koji veliki trener ne psuje na utakmici.Bitno je kad je Dule nekulturan jer psuje a Pesic koji psuje a pritom se i valja po parketu kosarkasi trener velicina
A otkud sad Pesic u prici? Sto nisi pomenuo Mutu, recimo?
Ima li negde granica? U kojim sportovima je dozvoljeno da frustrirani jebu mater svakom, a u kojim ne?
Koliko razumem poentu sporta, gledalac je tu da gleda. Bodri. A ne da psuje, preti i da izigrava kocijasa.
To je do kulture svakog pojedinca.
Pa moze i Muta nema neke velike razlike.Pomenuo sam Pesica jer se uglavnom ovde od strane vas koji navijate za Zvezdu on uzdize do nebesa a nikad nisam cuo da je neko rekao da je nekulturan ili slicno dok se za Duleta samo trazi prilika.Na terenu su isti a van terena je Dule za Pesica intelektualac.Toliko o tome. Logicno je da ako odes na umetnicko klizanje neces da se deres ili psujes.Preporucejem ti da pocnes to da pratis,ocigledno za ove "grublje" sportove nisi cim ne mozes da podneses da neko na utakmici psuje. Sto se tice druge poruke dovoljno je reci da ti je ovo treci nik a koliko si puta bio izbacen to ne znam ali bilo je dosta puta,verovatno ima negde u arhivi. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 21/06/2012 : 12:06:20
|
quote: Originally posted by okiboki Pa moze i Muta nema neke velike razlike.Pomenuo sam Pesica jer se uglavnom ovde od strane vas koji navijate za Zvezdu on uzdize do nebesa a nikad nisam cuo da je neko rekao da je nekulturan ili slicno dok se za Duleta samo trazi prilika.Na terenu su isti a van terena je Dule za Pesica intelektualac.Toliko o tome. Logicno je da ako odes na umetnicko klizanje neces da se deres ili psujes.Preporucejem ti da pocnes to da pratis,ocigledno za ove "grublje" sportove nisi cim ne mozes da podneses da neko na utakmici psuje. Sto se tice druge poruke dovoljno je reci da ti je ovo treci nik a koliko si puta bio izbacen to ne znam ali bilo je dosta puta,verovatno ima negde u arhivi.
Dolazimo do zakljucka da svi psuju, ali da niko nije nekulturan ko Vujosevic.
A od grubosti sporta zavisi kako ces da se ponasas? Zanimljivo.
Da, da. Triestreci mi je nik  S obzirom koji mamlaz me je izbacivao, to moze samo da bude pohvala  |
Edited by - Jasko on 21/06/2012 12:13:39 |
 |
|
xander
Junior Member

Serbia
411 Posts
Member since 01/03/2012 |
Posted - 21/06/2012 : 12:59:28
|
Eto, do sada nisam obraćao prepterano pažnju na ovaj deo foruma ali je red da se upišem i poželim srećan put Jovanoviću i izrazim radost zbog povratka Debelog.  |
Edited by - xander on 21/06/2012 12:59:50 |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12061 Posts
Posted - 21/06/2012 : 13:23:08
|
Sledece sezone ce biti zajebanije plasirati se u EL i zato valja ozbiljnije krenuti u tu pricu.
Ne slazem se da niko nije napredovao,mozda ne kao kod Duleta ali su napredovali.Evo Lucic na primer je potpuno Vladin igrac i poprilicno je napredovao.Macvan je proglasen za drugog najboljeg mladog igraca Evrope itd.Da nismo igrali lepo nismo,da smo se mucili jesmo,da smo sa Duletom igrali bolje i to je istina ali smo imali i bolji tim kad smo igrali bolje.Takodje je istina da je Vlada osvojio 5 trofeja i obavio zadatak i hvala mu na tome.Ja mu zelim svu srecu u nastavku karijere.
Lucicu je dolazeca sezona presudna u karijeri. Ili ce postati igrac ili ce odigrati solidno svaku trecu. Generalno, problem ovog Partizana je sto niko nije bio prva opcija prosle sezone. Tesko da je Macvan napredovao. On je trebalo da bude top igrac, ali to je neka druga tema. Partizan je uspeo samo da ga vrati na pravi kolosek. Sledece sezone mora jos bolje inace ce se biti prosek. Zato mu je presudan izbor novog kluba. |
https://striposlavija.blogspot.com/
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 21/06/2012 : 14:16:55
|
quote: Originally posted by xander
Eto, do sada nisam obraćao prepterano pažnju na ovaj deo foruma ali je red da se upišem i poželim srećan put Jovanoviću i izrazim radost zbog povratka Debelog. 
Dobrodosao! |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 21/06/2012 : 14:19:13
|
Ne slazem se da niko nije napredovao,mozda ne kao kod Duleta ali su napredovali.Evo Lucic na primer je potpuno Vladin igrac i poprilicno je napredovao.Macvan je proglasen za drugog najboljeg mladog igraca Evrope itd.Da nismo igrali lepo nismo,da smo se mucili jesmo,da smo sa Duletom igrali bolje i to je istina ali smo imali i bolji tim kad smo igrali bolje.Takodje je istina da je Vlada osvojio 5 trofeja i obavio zadatak i hvala mu na tome.Ja mu zelim svu srecu u nastavku karijere.
Lucicu je dolazeca sezona presudna u karijeri. Ili ce postati igrac ili ce odigrati solidno svaku trecu. Generalno, problem ovog Partizana je sto niko nije bio prva opcija prosle sezone. Tesko da je Macvan napredovao. On je trebalo da bude top igrac, ali to je neka druga tema. Partizan je uspeo samo da ga vrati na pravi kolosek. Sledece sezone mora jos bolje inace ce se biti prosek. Zato mu je presudan izbor novog kluba.
Problem jeste sto nema gotovog igraca koji ce otici za neke lepe pare.Tako je ove godine,sledece ce vec biti drugacije s obzirom na broj mladih od kojih ocekujem sledece godine da eksplodiraju. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41259 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 21/06/2012 : 14:25:22
|
Ali u kosarci je nemoguce da mi izvucemo neke "lepe pare" za naseg igraca. Aleks Maric je otisao kao najbolji centar Evrope za 500.000 eura u Pao. Ti igraci sto vrede po 2-3-4-5 miliona su retki u Evropi uopste i uvek su vec afirmisani u nekom od par giganata Evrolige trenutno, tipa Real Madrid, CSKA, Barselona, Makabi...
Inace, pozdravljam to sto je Jovanovic otisao. Nisu ga navijaci terali, a bili su na granici pucanja. Otisao sa titulom kao gospodin.
Neka dodje endem Dule i ja zadovoljan. Kod njega se i od govana pita napravi. Negde sam procitao da je pravio rezultate sa MekKejlebom, Maricem, Lazmeom itd. Pa taj MekKejleb je vec igrao u Evropi i bio prosek. Maric ispod proseka i tako redom. Ali smo bar videli napaljenost, skokove u napadu, bacanja za loptu, zelju, strast... To mi i sad treba.
@Xander Dobrodosao na topic. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 21/06/2012 : 14:56:11
|
quote: Originally posted by sawitch
Ali u kosarci je nemoguce da mi izvucemo neke "lepe pare" za naseg igraca. Aleks Maric je otisao kao najbolji centar Evrope za 500.000 eura u Pao. Ti igraci sto vrede po 2-3-4-5 miliona su retki u Evropi uopste i uvek su vec afirmisani u nekom od par giganata Evrolige trenutno, tipa Real Madrid, CSKA, Barselona, Makabi...
Inace, pozdravljam to sto je Jovanovic otisao. Nisu ga navijaci terali, a bili su na granici pucanja. Otisao sa titulom kao gospodin.
Neka dodje endem Dule i ja zadovoljan. Kod njega se i od govana pita napravi. Negde sam procitao da je pravio rezultate sa MekKejlebom, Maricem, Lazmeom itd. Pa taj MekKejleb je vec igrao u Evropi i bio prosek. Maric ispod proseka i tako redom. Ali smo bar videli napaljenost, skokove u napadu, bacanja za loptu, zelju, strast... To mi i sad treba.
@Xander Dobrodosao na topic.
Alii 500 hiljada je za nas dosta da dopunimo budzet.Sreca od Veselog su dobili valjda 1.5 miliona pa ce to valjda dosta da pokrije. Jeste,Jovanovic ode kao gospodin i svaka mu cast na tome.Uze covek 5 trofeja za dve godine i ode da zaradi pare.Siguran sam da ce se jednog dana vratiti ali i kao bolji i dosta iskusniji trener.Treba nam Dule sad kao nikad.Prvo zbog novog sistema za plasman evro ligu,drugo zbog promene sistema evro lige i dodatnih 8 utakmica ako udjes u top 16 a trece sto imamo brdo mladih igraca koji treba da se afirmisu.Kod nas su maltene svi najtalentovaniji klinci i to je jako dobra baza za dominaciju iducih bar 5 godina. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 21/06/2012 : 14:57:05
|
quote: Originally posted by wele
Dule je car,ovaj idiot se vec svima popeo na kurac.
Nemoj da psujes i da si mnogo nekulturan  |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 21/06/2012 : 15:34:57
|
Barem me vise nece biti sramota kada snimaju nasu klupu u time out-u. A smem da se kladim da se doticni nece zadrzati nigde duze od polusezone. Inace sve mi je jedno ko ce doci, verujem da bi i moja tasta bila bolja od Jovanovica pa je ko god dodje pojacanje.  |
 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 21/06/2012 : 18:38:42
|
quote: Originally posted by Imrahil
Pod ovim smo igrali kao babe. Dule, vrati se! 
Ha, lako ce njemu biti sad kada mu je Vlada ostavio sistem. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 21/06/2012 : 18:48:09
|
Gde je Lucic napredovao matere vam ? On je izgledao premro od straha cim se igralo sa nekim ozbiljnijim od Zvezde. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 21/06/2012 : 18:51:41
|
Вујошевић се дефинитивно враћа у Партизан!
Душко Вујошевић поново на клупи Партизана! Црно–бели ће ускоро озваничити нови, четврти циклус сарадње са прослављеним стратегом који је први пут преузео Партизан давне 1986.
Имао је само 27 година! Као дебитант је узео титулу првака Југославије, у наредној сезони играо фајнал–фор Купа шампиона, да би годину дана касније освојио Куп Радивоја Кораћа са Партизаном.
После једногодишњег рада у шпанској Гранади, Вујошевић је поново сео на клупу црно–белих и довео тим у финале плеј–офа домаћег шампионата. Потом је једне сезоне водио Црвену звезду, затим се преселио у Италију где је радио шест година као први тренер Бреше, Пистоје и Скаволинија.
Првенство државе је постало Вујошевићево власништво, освојио их је девет пре него што је отишао у ЦСКА. У првим годинама на евро сцени није било толико успеха, али како је расла Дулетова доминација у Србији, тако је постајао јачи и европски Партизан.
Све до ремек–дела Душка Вујошевића, Предрага Даниловића, Драгана Тодорића и свих других који су те сезоне 2009/2010 били део Партизана. Шампион Србије пласирао се на фајнал–фор Евролиге! Била је то једна од највећих сензација у историји елитног такмичења, због чега је Вујошевић добио признање за најбољег тренера Евролиге.
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 21/06/2012 : 20:12:58
|
Naravno.Jos jednom to nije umetnicko klizanje vec kosarka.Ne znam koji veliki trener ne psuje na utakmici.Bitno je kad je Dule nekulturan jer psuje a Pesic koji psuje a pritom se i valja po parketu kosarkasi trener velicina
Псујемо сви, нормално је то. Али Вујошевић псује на једном другом нивоу. Човек је пун мржње. Кад он неком јебе мртву мајку и уноси му се у лице, за мене је то љига од човека. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 21/06/2012 : 20:23:36
|
Sigurno ne idem na utakmice da bih jebo majku svakom kome stignem. Skoro sam bio na jednoj utakmici, zgrozio sam se takvih ljudi. Boli njih uvo za tim, vazno je da prave cirkus na tribinama.
Страшно је кад видиш такве ликове. Дођу само да би јебали мајку свима, скачу на сваку грешку играча, судија. Јадно и ружно је видети онолику мржњу у некоме. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Topic  |
|