Zagor Almanah br.10 - "Demonski Otok" Zagor Klasik br.25 - "Moj Prijatelj Jim Gitara" Zagor Specijal br.30 - "Crna Krv"
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
- Prince Valiant Vol. 5: 1945-1946 - Fantagraphics Books - Blakan Ekspres - Dylan Dog maxi: 007 Čovjek od plastike / Traži se duh / Alkemičar - Libellus Tex Willer kolor specijal, 1. knjiga
Air force definition of explosives: A loud noise followed by the sudden going away of what was once there a second ago.
Otiša jučer u Libellusa po zadnja 2 broja Lilit šta su izašli, a vratija se na kraju doma s ovim:
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Pročita sam ga već na kompu ima sigurno misec dana Al kad sam vidija trejd, nisam moga odolit, a da ga ne kupim, pogotovo zato šta ga je praktički nemoguće nać na ebayu i bilo di drugo po pristojnoj cijeni... Uglavnon, meni je ovo odlično, al baš odlično. Sve one paralele šta ih Moore vuče na silver age i slično su mi super i priča je konstantno zanimljiva, svaki broj vuče naprid i naprid i nikako se nisam moga odvojit. Ipak, one flashback scene koje crta Rick Veitch su po meni vrh i super mi je kako minja stilove crtanja ovisno o godini u kojoj se flashback dešava. Scene iz 40ih crta ko golden age stripove, scene iz 70ih crta baš onako kako su stripovi tada izgledali. A pogotovo su mi super one lažne naslovnice za strip "Allies" Ma prva liga!
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Tek sam kupio Trag kredom i pričekat će do čitanja, ali na samo listanje izgleda izvrsno. Odličan i dosta opširan opisni uvodni tekst Vase Pavkovića naslovljen Od Prata do Prada, pa nazad, kao uvodi u 6. i 7. poglavlje navedeni su ulomci iz izmišljenog erotskog romana Svetlosti žudnje Armanda Silasa i također izmišljene kritike tog romana od strane stanovitog A. Kasasa, što Pavković u uvodu osobito apostrofira kao zgodnu i vrlo efektnu metatekstualnost. Pojavljuje se i ostarjeli Corto, a atmosfera je zasićena egzistencijalnom tjeskobom i očajem, te fascinantno oslikana. Pored odlomka iz Pavkovićeva teksta na stražnjoj korici su ulomci iz oduševljenih osvrta Tomislava Čegira i Zorana Đukanovića. Mislim da sam ti ovim razbio svaku skepsu.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...