Vronski, tvoj stil komunikacije i tvoje najave stvarno iritiraju apsolutno sve. Ja te molim da više ništa ne najavljuješ i da ne daješ nikakve prognoze, jer, ako nisi shvatio, samo dižeš tlak apsolutno svima.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
da li si spreman da odjebes ako se u septembru ne desi kataklizma koju najavljujes... nije mi jasno da ne shvatas da si milion puta lupio nesto i da ti ne smeta ako je to potpuna laz, glupost, izmisljotina... evo ja obecavam da ako poslednje izdanje veselog cetvrtka bude u septembru 2012 godine dobices izvinjenje od mene... ali ako se pojavi i jedan jedini strip veselog cetvrtka u oktobru 2012 godine e onda odjebi za sva vremena...
pa dobro, čovječe, koji dio onoga "daj odjebi više" tebi nije jasan?
Samo vas čekam kad počnete krajem godine a i pre toga da kukate ovde "AAAAAA, NEEEMAAAA STRIPOVAAAA, ZAŠTO IH NEMAAAAAAAA, ŠTA SE DEŠAVAAAAA??!!!
Ja ću tad da odjebem i da vas sa uživanjem posmatram....
ajd' odjebi ranije...mislim, ne moraš ti da čekaš na nas, ne bi da te deranžiramo
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
šta je nekoliko laži kad je reč o postizanju tako jake emotivne veze sa toliko ljudi? ako se niko ne šokira usled apokaliptičnih najava onda rezultat ispada još bolji - intenzivni bes. ljute se na mene - dakle, postojim. ovo ti druže uopšte ne valja. odluči se da li želiš večno da stvaraš scenarija u kojima se pravdaš drugima, odnosno eventualno najavljuješ neki apokaliptični događaj koji će te opravdati. jedini događaj kojem možeš da se nadaš je da ti jednog dana tvoje sopstveno svedočanstvo postane dovoljno. to je "samopouzdanje".
mogo bi gazda feri da iskulira vise ove naslovnice... ambalaza prodaje robu u velikoj procentu... a on sve stariji, drhte ruke... sta li je... razumem da je on ziva legenda zagora, ali...
nije mi jasno zasto veseli povecava sken naslovnice,tako da su pojedini delovi odseceni.ludens ima drugi problem,a to je los sken. samo da naglasim,da ne kritikujem ni jednog ni drugog jer se nerazumem u izdavastvo,al me cisto kopka u cemu je problem?