forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex Maxi br.12 - "Paklena Postrojba"
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4810 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 16/07/2012 : 20:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
ima ... čejena... samo sto im decu crta ko da su lutke... narocito zensku...

sangue navajo
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 16/07/2012 : 21:08:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Jedini Cossuov strip koji mi se u vrijeme čitanja sviđao je bio onaj o hebežljivom fotografu koji završi na čarobnom otoku s hrpom seksi komada i opakim satirom. Ne sjećam se naslova, ali izlazio je u Stripteenu prije 20-ak godina.

Ovo poslije u Bonelliju je sve dosad ajme majko. Pretpostavljam da njemu sad kao i M&G nekad namjerno uvaljuju najgore priče.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 18/07/2012 : 16:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Jutros kupio i pročitao.
Ovaj Cosu definitivno nije loš crtač,ima čist i elegantan stil.
Međutim,mogao bi malo poraditi na facama sporednih likova,farmer s početka priče ima identičnu facu kao i satnik Crayne.
Meni je njegov rad puno bolji od Disovih brljarija u maxiju "Sin Vjetra".
Što se tiče priče,meni se svidjela....sadrži dosta akcije i obrata.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38070 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/07/2012 : 12:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Uf, i ovo procitano (mada sam za zagrijavanje poceo sa Dzelati iz Vegasa/Okrsaj kod korala), i na kraju mogu reci da nije toliko lose koliko je izgledalo na prvi pogled. Nizzi nekako podnosljiv. A ono sto mislim da ce se kasperu dopasti je to, da ovdje ima "shoot to kill", a ne tamo tone upozorenja, pucanja u vazduh/pored glave etc. Samo ubij bastarda.

No, ono sto jos uvijek ne valja je Cossu. Mislim, ! Jos jednom se pokazalo da vazi ona stara "manje je vise". Cossu uopste jos nije osvojio kadrove sa "bjelinom" i samo ljudima u prvom planu nego mroa crtati mali milijun crtica tackica... (slicno i M&G kod DD znaju upropastiti prostorsku percepciju sa previse detalja iza ljudi u prvom planu). Ljep primjer loseg izbora je crtanje svake vlasi trave. Ispada lose jer nije svatko Magnus pa da mu to moze poci za rukom. E, da je to u koloru ispalo bi ok. Jer je to pomoc koloristi umjesto same bjeline. Ali ovako, djetinjast crtez. Plus sto Tex ispada corav u blizem planu. Ma, grozno! Sto se mene tice tako se crta u osnovnoj (ili srednjoj skoli).
Mozda ce nekome to izgledati djetalan i ljep crtez, ali mene naprosto odbija. Hvala q pa je sljedeci njegov rad na kolorcu gdje ce to biti podnosljivije.

A sljedece godine Segura/Ortiz u prici koja bi trebala biti konacno dobra. "Along the trails of the West".

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 22/07/2012 : 17:16:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message  Reply with Quote
Loš maxi pričom, a crtež mi i nije toliko loš. U pravu si Poli da belina upada u oči, ali su ljudi pristojno nacrtani.

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12491 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 23/08/2012 : 17:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Meni je ovaj maxi ZAKON!!!!!!!!!!!!!
Crtež mi je super, priča mi je super, ja volim da ima puno bjeline, ne volim tamne slike....pročitao na plaži na moru, i nisam se pokajao što sam umjesto da gledam sise, čitao maxi (hehe).
Ovo je baš pravi strip za na plažu!
Ono pucnjava, bez puno priče (vrhunac je tamo kada napadnu voz), ko da gledaš film!
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 24/08/2012 : 00:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Odličan maxi, priča klasična, ali dobro izvedena, Cossu mi je ovdje puno bolji nego na DD.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/08/2012 : 22:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
I meni je Cossu daleko bolji na Texu... Ne vjerujem da sam uz njega stavio riječ "bolji" :)
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 28/08/2012 : 00:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Nije toliko loš ni na Dylanu. Kad ga se usporedi s Roijem, na primjer.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/08/2012 : 11:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ne bi rekao da je bolji od Roija, on bar nešto odradi kako treba, mračna atmosfera (nužna za DD) mu ide puno bolje...
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 28/08/2012 : 11:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Meni je previše prljav njegov crtež, smuči mi se od gledanja u to.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/08/2012 : 12:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Meni je previše prljav njegov crtež, smuči mi se od gledanja u to.

Selanne se plasi Roia .
Ovaj maxi, pa hm. Ova Nicijeva posustala faza mi je citljiva, covek se vise i ne trudi da napise ne znam ti ja sta, pa samo citanje ide lagano. Crtez isto, bez nekih pretenzija, uradjeno za platu (i bonove), i da ga ljudi ne psuju na ulici kad ga tuznog Kozua.

Edited by - kasper on 28/08/2012 12:21:25
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13461 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/08/2012 : 13:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Kako sam očekivao neku glupost, nije loš ovaj maxi. Crtež sasvim ok.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 07/08/2014 : 14:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Nabavio sam dva maxija i ovaj mi se raspao. Valjda slabo ljepilo, imam ga u deset djelova. Što se tiče samog stripa. Dobar, nije mi nešto posebno, ali za plažu dušu dalo

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/08/2014 : 14:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Nabavio sam dva maxija i ovaj mi se raspao. Valjda slabo ljepilo, imam ga u deset djelova. Što se tiče samog stripa. Dobar, nije mi nešto posebno, ali za plažu dušu dalo

Kada se već raspao sada nećeš napraviti nikakvu dodatnu štetu taman da ga čitaš i pod vodom a ne samo na plaži.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 07/08/2014 : 14:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:
Originally posted by bjelolasica

Kada se već raspao sada nećeš napraviti nikakvu dodatnu štetu taman da ga čitaš i pod vodom a ne samo na plaži.

Ili za roštiljsada kad krenu napadi od strane texoljubaca
Ma još sam se spekao zbog toga što sam se zadubio u strip

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000