forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 682

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 16/07/2012 : 00:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Inace, po meni je Varda doktor nauka za Raduljicu...u svakom pogledu.

istina

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 16/07/2012 : 19:40:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
http://www.mondo.rs/s252175/Sport/Fudbal/MONDO_na_Malti-_Kakvo_maltretiranje.html

Bio sam ravno 10 puta na Malti dosad, posao me je cesto navodio na to ostrvo. Neka zapazanja (procitajte prvo tekst).

1) Zasto Partizan leti hrvatskom Adrijom kad postoji direktna sezonska JAT linija Beograd - Malta ?
2) Maltezani jesu crnogorci u dusi sto se tice radnih navika pomalo, ali nikad nisam doziveo ovo sto i oni sa izlazom iz aviona.
3) Moja zena je jednom isla sa mnom, to je bilo pre 2 godine i nije nikakav formular morala da podnese na carini. Ono sto jeste istina je da je JAT delio formulare u avionu i bili su prilicno benigni, ali, kada se doslo na pasosku niko ti to nije trazio.
4) Maltezani umeju da budu drcni iz jasnih razloga - tek 2004. su usli u EU, 2008. su usli u sengen/euro, i sad valjda hoce da se pokazu da su oni golemi evropejci. Samim time, umeju da se bahate malo sa nama iz "treceg sveta", i da imitiraju neku veliku miliciju, samo sto su smesni. Mene su npr. jednom smarali da im pokazem izlazni pecat iz Srbije (posto ga nije bilo u mom bel pasosu, jer iz srbije izlazim sa srpskim pasosem). Otprilike sam im civilno rekao da pred sobom imaju nosioca pasosa iz malo jace sengenske i EU zemlje i da im preporucujem da me propuste da ne bih prizivao sve konvencije, u kojem slucaju pobednik moze biti samo jedan. Shvatili su poruku...

Conclusion - vrlo verovatno je ovo namerno, i da sam ja na mestu Partizana trazio bih od Srbije da uruci protestnu notu. To se, verovatno, nece desiti.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12062 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 16/07/2012 : 20:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
http://www.mondo.rs/s252195/Sport/Kosarka/MONDO-_Gagic_potpisao_za_Partizan_mt-s.html

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

xander
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 01/03/2012

Posted - 16/07/2012 : 20:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send xander a Private Message  Reply with Quote
Spominjalo se po završetku sezone da Gagića traže i Partizan i Zvezda Beograd. Posle toga su neki drugi centri došli u žižu, Milutinov, Varda, Omić, Musli, Braun pa se na ovoga i zaboravilo. Videćemo, ima Gagić dobre fizičke karakteristike i jak je. Može Dule svašta od njega da napravi.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/07/2012 : 21:12:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Nije mi vise jasno ovo gomilanje mladih igraca.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12062 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 16/07/2012 : 21:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Od tih klinaca ce klub ziveti narednih godina.
Mada, jesu preterali kad je uzimanje klinaca u pitanju. Uzimalo se i ranije, ali ne ovoliko.

Go to Top of Page

xander
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 01/03/2012

Posted - 16/07/2012 : 21:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send xander a Private Message  Reply with Quote
Dule je i najavio, po povratku, podmlađivanje tima. Upravo to i ostvaruje. A prva četvorka i petica će sigurno biti iskusniji igrači i stranci, a možda i prvi plej.
Go to Top of Page

xander
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 01/03/2012

Posted - 16/07/2012 : 23:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send xander a Private Message  Reply with Quote
Moguće da će i Musli da dođe i to na višegodišnji. Ako to uspe Duletu naklon do poda. A ako se to ostvari sumnjam da će se za Bešovića naći mesta.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12062 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 16/07/2012 : 23:53:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Koji ce mu? Pretrpava centre bezveze...Milutinov, Beske, Gagic, Amer ili Varda.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/07/2012 : 00:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ne vidim mesta za Vardu ovde.Moja prognoza je crnac,plus sto ili Besovic ili Milutinov idu na pozajmicu.Ovaj Gagic ce biti drugi centar sigurno,vidim da nije tako mlad kako sam mislio i ne verujem da su ga doveli da greje klupu ili da ide na pozajmicu.Treba nam jedan jako dobar i dominantan centar,jedna dobra cetvorka koja moze da igra peticu ako zatreba(Elton Braun) i jos jedan plej crnac.Previse je mladih i neiskusnih igraca i pretpostavljam da ce ova trojica koje bi trebali dovesti biti iskusniji i bar dvojica crnci.
Za Muslija ne verujem pogotovo sto je bilo reci o pozajmici.Sto kaze Wesko koji ce nam.

Edited by - okiboki on 17/07/2012 00:05:04
Go to Top of Page

xander
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 01/03/2012

Posted - 17/07/2012 : 00:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Send xander a Private Message  Reply with Quote
Nikako Varda kad je već doveden Gagić. Prvi centar mora da nam bude mnogo bolji od Varde, znači Braun ili onaj Šon Džejms iz Makabija o kome se isto pričalo danas. Milutinov tek krajem godine puni 18. On ove sezone igrati neće. Što se tiče ovih ostalih biće tu puno rotacija i kombinacije gde će neki provoditi neke minute i na poziciji 4.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/07/2012 : 00:17:58  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xander

Nikako Varda kad je već doveden Gagić. Prvi centar mora da nam bude mnogo bolji od Varde, znači Braun ili onaj Šon Džejms iz Makabija o kome se isto pričalo danas. Milutinov tek krajem godine puni 18. On ove sezone igrati neće. Što se tiče ovih ostalih biće tu puno rotacija i kombinacije gde će neki provoditi neke minute i na poziciji 4.

Pa jasno.Varda je suvise slab za prvog centra.Ja iskreno nemam pojma kakav je ovaj Gagic ali vidim po komentarima da je ok.Statistika mu nije bas impresivna ali cim ga je doveo zna Dule sta ce sa njim.
Sto se tice cetvorke to nam je po meni goruca pozicija jer trenutno nemamo ni jednu pravu cetvorku u timu a zna se koliko je ta pozicija bitna za nasu igru,prvenstveno zbog skoka.Lucic iako ga guraju tu nije cetvorka.Tu nam stvarno treba dobar igrac jer zamene i popune nema.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/07/2012 : 18:15:54  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Znaci danas igramo prvu evro utakmicu i niko ni rec o tome.Ne cudi s obzirom gde nam je Djura doveo klub.Ne mogu da kazem da bi mi bilo sve jedno cak i da ispadnemo ali toliko mi je taj fk sa tim likovima postao ogavan da se ne bi preterano ni iznervirao.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/07/2012 : 18:37:17  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Znaci danas igramo prvu evro utakmicu i niko ni rec o tome.Ne cudi s obzirom gde nam je Djura doveo klub.Ne mogu da kazem da bi mi bilo sve jedno cak i da ispadnemo ali toliko mi je taj fk sa tim likovima postao ogavan da se ne bi preterano ni iznervirao.

Pa ako strahujes od ovih pacera, onda ne znam sta da kazem. Ako ne eliminisete ove sa Malte, ni ne treba vise da igrate fudbal.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/07/2012 : 18:51:16  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Pa ako strahujes od ovih pacera, onda ne znam sta da kazem. Ako ne eliminisete ove sa Malte, ni ne treba vise da igrate fudbal.

Nije da strahujem ali iskreno nisam ni siguran u prolaz.Nas fudbal je toliko nisko pao da ne mogu vise da budem ubedjen ni u prolaz protiv Maltezana.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 17/07/2012 : 18:57:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Nemoj si smesan.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/07/2012 : 19:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Nije da strahujem ali iskreno nisam ni siguran u prolaz.Nas fudbal je toliko nisko pao da ne mogu vise da budem ubedjen ni u prolaz protiv Maltezana.

Sve, osim dvostruke pobede, je iznenadjenje.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12062 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 17/07/2012 : 21:03:24  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Kako ovaj Babovic strci. Spoje 3-4 pasa na prvu i onda on krene da je gazi, da se vrti u mestu...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41263 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/07/2012 : 22:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Partizan 4 gola a Babovic 3 asistencije.. :-)

Povrede Lovrea i Markovica.. Posle Pauljevica i oni.. Izgleda da pripreme nisu dobro odradjene..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12062 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 17/07/2012 : 22:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Neka je i 10 asistencija napravio, mucno mi je da ga gledam sa loptom kad metiljavo mulja.

Sto se povreda tice, valjda nije nista ozbiljno.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/07/2012 : 23:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro,nije lose za pocetak.Sad da se nadamo da ce nas zreb opet usrati i da udjemo u ligu evrope.
Ne verujem da su neke teze povrede ali videcemo.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 17/07/2012 : 23:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znaci danas igramo prvu evro utakmicu i niko ni rec o tome.

Kako, a moj post...?

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/07/2012 : 23:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Znaci danas igramo prvu evro utakmicu i niko ni rec o tome.

Kako, a moj post...?

A pa to je bilo pre par dana i vise je bilo politicki nego o sportu

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2440 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 18/07/2012 : 00:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
http://www.kurir-info.rs/majka-vladimira-stojkovica-pronadena-mrtva-clanak-324287

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12062 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 18/07/2012 : 09:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Tuga.

Go to Top of Page
Page: of 682  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.2 seconds. Snitz Forums 2000